Author Topic: Ibrahim Kutluay  (Read 1294 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
Απ: Ibrahim Kutluay
« Reply #20 on: April 19, 2008, 16:01:56 »
RESPECT!!!
Niente incontri....Solo scontri

jimpapa83

• Guest
« Reply #21 on: April 19, 2008, 16:29:01 »

ontos terastios paixtis ! pou ksereis poso megali simasia exoun autoi agones , kati to opoio distixos DEN EXEI katalabei o PAOKtsis ! Ego kai osoi pigame sto palataki dosame kai tin psixi mas stin kerkida oste na parei to mats i omada alla otan diabazo peri 6000 kosmo entaxei...ti na po ntropi ! kai mono ntropi mas ! stin mpala exoume kanei 10 sold out kathe kiriaki exei 20000 mesa kai sto basket na poume paizoume tin sotiria mas kai den gemisame ena palataki ! kai min mou pei kanenas oti eixame kosmo sto mats me panelinio ...entaxei apla den itan ekei..oute 6000 eimastan oute 5000 ...to miso gipedo adeio itane kai einai adianoito gia to megethos autis tis omadas kai autou tou laou na stirizoume Toooooso polu to podosfairo en leuko kai to basket na trexoume teleutaies agonistikes...lipamai to mats to pirame emeis men alla to oti den gemise to palataki perase sto flou ...

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #22 on: April 26, 2008, 08:06:41 »
Και μόνο ότι πέντε λεπτά μετά το σήκωμα της τούρκικης σημαίας (και τα σχετικά ντράβαλα) όλο το γήπεδο φώναζε "ΙΜΠΟ-ΙΜΠΟ" δείχνει το πόσο μας κέρδισε αυτή η προσωπικότητα που λέγεται Ιμπραήμ Κουτλουάι. Τον έβλεπες πως φτιαχνόταν με την κερκίδα. Ήταν λες και ήθελε και αυτός να φωνάξει συνθήματα μαζί μας, καραγούσταρε κάθε δευτερόλεπτο. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει πιθανότητα να μείνει την επόμενη σαιζόν; Γιατί από ότι θυμάμαι είχε υπογράψει μονοετές για να γλιτώσει και τον στρατό στην Τουρκία.

SID4

• Guest
« Reply #23 on: April 26, 2008, 12:48:56 »

edit tsakalaki

Για την ενότητα του λαού του ΠΑΟΚ αλλά και λόγω των ημερών, καλό ειναι να τα αφήσουμε αυτά.
Εδώ μέσα άποψη έχουν όλοι, αρκεί να εκφράζονται κόσμια προς τους άλλους.
« Last Edit: April 26, 2008, 13:00:31 by tsakalaki »

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #24 on: May 13, 2008, 10:47:40 »
Χάρισε χρήματα ο "Ίμπο"...
Το έκανε ο Βασιλειάδης που είναι ΠΑΟΚτσής από τους λίγους, το έκανε και ο Ιμπραήμ Κουτλουάι. Ο "Ίμπο" συμφώνησε με τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο να χαρίσει δόσεις τριών μηνών, τον έναν που ήταν τραυματίας και τους Μάιο, Ιούνιο που δεν υπάρχει αγωνιστική δράση. Αυτοκρατορική κίνηση του 34χρονου γκαρντ, ο οποίος δέχθηκε να αφήσει στον ΠΑΟΚ περίπου 90000 ευρώ, ποσό που σε κάθε περίπτωση είναι μεγάλο και θα προστίθετο στο φετινό άνοιγμα, αν και τα χρήματα του Κουτλουάι ήταν εγγυημένα τόσο από τον Γαλατσόπουλο όσο και από τις δόσεις του ΟΠΑΠ.

http://www.metrosport.gr/more.php?id=17686_0_1_0_M

zagorakis

• Guest
« Reply #25 on: July 10, 2011, 15:24:13 »
"Στο Παλατάκι, ο ΠΑΟΚ μπορεί"

Τι δήλωσε ο Ιμπραήμ Κουτλουάι για τον αγώνα του "Δικέφαλου" με τη Γαλατάσαράι στα προκριματικά της Ευρωλίγκα, τις στιγμές που έζησε στη Θεσσαλονίκη, αλλά και την ανάληψη της προεδρίας από τον Μπάνε Πρέλεβιτς

Για τη μάχη του ΠΑΟΚ με τη Γαλατασαράι στα προκριματικά της Ευρωλίγκα μίλησε κατά κύριο λόγο ο Ιμπραήμ Κουτλουάι σε συνέντευξή του στα "Σπορ του Βορρά" την Κυριακή (10/7). Ο "Ίμπο" αναφέρθηκε στην αναγέννηση της τουρκικής ομάδας, ενώ τόνισε ότι σημαντικό ρόλο για την έκβαση του αγώνα θα παίξει ο τόπος που θα διεξαχθεί.

Ο Τουρκος σταρ αναφέρθηκε επίσης στις στιγμές που έζησε στον ΠΑΟΚ, στον κόσμο του "Δικέφαλου", αλλά και στις διοικητικές αλλαγές που έλαβαν χώρα στους "ασπρόμαυρους" τον τελευταίο καιρό.

Ο Ιμπραήμ Κουτλουάι αρχικά θυμήθηκε τις όμορφες στιγμές που πέρασε στον ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη: "Δεν μπορώ να ξεχάσω αυτό που έζησα στη Θεσσαλονίκη. Εξαιτίας του ΠΑΟΚ και του κόσμου του αγάπησα και την πόλη σας. Και ομολογώ ότι μου λείπει. Θέλω να ξανάρθω έστω και μόνο για διακοπές, αλλά δεν με βοηθάει το πρόγραμμά μου. Χάρηκα πολύ που η ομάδα βρίσκεται πλέον ανάμεσα στις κορυφαίες και ήμουν σίγουρος ότι αυτό θα συνέβαινε."

Βέβαια, ο Τούρκος αναφέρθηκε και στα προβλήματα που είχε η τότε ομάδα, τα οποία και ξεπέρασε: "Τότε που έπαιζα εγώ στον ΠΑΟΚ είχαμε τρομερά προβλήματα, ήταν μία άσχημη στιγμή και δεν μπορούσαμε να την ξεπεράσουμε. Πάντα, όμως, οι μεγάλες ομάδες βρίσκουν τρόπο να ανακάμψουν. Δε χάνονται. Και είμαι πολύ ευτυχισμένος που αποτελώ μέρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ, αλλά και που τώρα διεκδικεί θέση στους ομίλους της Ευρωλίγκας. Νομίζω ότι έχει συντελεστεί μία επανάσταση από τότε που παίζαμε για να αποφύγει η ομάδα τον υποβιβιασμό, μέχρι τώρα που είναι τρίτη στο πρωτάθλημα."

Σε ερώτηση για το τι είδους ομάδα είναι η Γαλατάσαράι, ο "Ίμπο" είπε: "Έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ και δικαίως βρέθηκε στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος. Η Γαλατάσαράι είναι ήδη πολύ καλή ομάδα, διατηρεί τον κορμό της και έχει σπουδαίο προπονητή. Ο Μαχμούτι είναι πολύ δυνατή προσωπικότητα και του έργο του είναι πετυχημένο, γιατί έχει μάθε να παίρνει από κάθε παίκτη το καλύτερο δυνατό."

Όσον αφορά στη γιγάντωση του μπάτζετ της τούρκικης ομάδας ο Κουτλουάι, ανέφερε: "Έχει πολύ κόσμο στο πλευρό της, ενώ τελευταία πολλοί χορηγοί τη βοήθησαν οικονομικά. Έτσι ανέβασε το μπάτζετ της και έκανε σπουδαίες μεταγραφές. Γενικά έχει πολύ ποιοτική ομάδα, έχει τρομερή οργάνωση και ξεπέρασε όλα τα προβλήματα που την ταλάνιζαν μέχρι πέρσι. Για τη νέα σεζόν έχει πάρει ήδη Λάκοβιτς, Αρσλάν, Γκόρντον και πολλούς ψηλούς."

Όταν ρωτήθηκε για τον αγώνα των δύο ομάδων για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας, είπε: "Δεν ξέρω τίποτα για τον ΠΑΟΚ. Ποιους παίκτες θα έχει τη νέα χρονιά; Και πάλι, όμως, θα είναι δυνατός. Και ο αγώνας στα προκριματικά θα είναι σαν πρόωρος τελικός του τουρνουά. Θα παίξει οπωσδήποτε ρόλο και ο τόπος διεξαγωγής των τελικών. Αν γίνει στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ θα έχει και τον τρομερό κόσμο στο πλευρό του και θα παλέψει. Αν γίνει στην Πόλη, η Γαλατάσαράι είναι το απόλυτο φαβορί και θα έχει και αυτή τον κόσμο στο πλευρό της. Φέτος γέμιζε το 12.5000 θέσεων, "Αμπντί Ικπετσί".

Τέλος ο Τούρκος σταρ αναφέρθηκε στον κόσμο του ΠΑΟΚ, αλλά και στην ανάληψη της προεδρίας της ομάδας από τον Μπάνε Πρέλεβιτς: "Έμαθα για τον Μπάνε και χάρηκα πολύ. Του εύχομαι να έχει πολλή τύχη, γιατί έχει μπροστά του δύσκολο έργο. Για τον κόσμο; Έχω παίξει μπροστά σε φανατικά κοινά σε διάφορα μέρη της Ευρώπης. Ακόμη και στη χώρα μου οι οπαδοί είναι τρελοί, αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ τους Έλληνες και ειδικά τους ΠΑΟΚτσήδες που με εκτίμησαν και με αγάπησαν τόσο. Θέλω πάντα να τους κάνει χαρούμενους η ομάδα."

http://olapaok.gr/basket/sinentefxseis/sto_palataki_o_paok_mporei.1181142.html

ive4

• Guest
« Reply #26 on: July 10, 2011, 16:07:41 »
Άντε ρε δημοσιοσχεσίτες από δω

blackterror4

• Guest
« Reply #27 on: July 10, 2011, 22:30:38 »
cok guzel "Ίμπο"

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #28 on: July 11, 2011, 17:09:10 »
«Λάκοβιτς, Αρσλάν, Γκόρντον και πολλούς ψηλούς»;  :gruebel:
Εχμμ, άμα (sic) αποκλειστούμε, θα παίξουμε σε άλλο ευρωπαϊκό κύπελλο ή θα πάμε σπίτια μας; :10:

zagorakis

• Guest
« Reply #29 on: September 29, 2011, 10:34:09 »
«Αν πάει με τον αέρα του φαβορί, θα το πληρώσει»

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ιμπραήμ Κουτλουάι μίλησε στην εφημερίδα «Goal» για τον αυριανό ευρωπαϊκό αγώνα του «Δικεφάλου» με την Γαλατασαράι. Ο Τούρκος βετεράνος παίκτης που πέρασε αρκετά και επιτυχημένα χρόνια στην Ελλάδα ανέλυσε τα δεδομένα της συγκεκριμένης αναμέτρησης και προειδοποίησε τους Τούρκους ότι αν υποτιμήσουν τον ΠΑΟΚ, θα το πληρώσουν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Goal»:

- Κατ αρχάς, εξακολουθείς να ασχολείσαι με το μπάσκετ; Είχε ακουστεί πως είχες μια συνεργασία με τη Φενέρμπαχτσε.
«Η Φενέρ ξέρετε καλά πως είναι η ομάδα μου, όμως όχι, δεν έχω κάποια επαγγελματική σχέση αυτήν τη στιγμή με τη Φενέρ. Είμαι σχολιαστής της τουρκικής τηλεόρασης στο δίκτυο ΝTV, μετέχω στα live show για τα ματς της Ευρωλίγκα. Είναι κάτι που μου αρέσει και με γεμίζει».

- Φαντάζομαι πως θα συμφωνήσεις κι εσύ πως η Γαλατάσαραϊ είναι το φαβορί για τη νίκη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.
«Ναι, το έργο που θα έχει ο ΠΑΟΚ θα είναι πολύ δύσκολο με βάση τα δεδομένα που έχουμε αυτήν τη στιγμή. Η διοίκηση της Γαλατά έλαβε κάποιες αποφάσεις με το τέλος της περσινής σεζόν. Επειτα από μια καλή χρονιά στο Eurocup και στο τουρκικό πρωτάθλημα αποφάσισε να ξοδέψει περισσότερα χρήματα και σε αυτό βοήθησαν πολύ οι χορηγοί της. Πήρε καλούς παίκτες, πρώτης γραμμής, όπως ο Σονγκάιλα, ο Αρσλάν, ο Λάκοβιτς, ο Γκόρντον. Εθεσε ως στόχο μελλοντικά τη μόνιμη παρουσία της στην Ευρωλίγκα. Είχε καλή παρουσία στα φιλικά παιχνίδια και διαθέτει έναν έμπειρο τεχνικό, όπως ο Μαχμουντί, που είναι μεγάλη προσωπικότητα. Για τον ΠΑΟΚ αυτό που ξέρω είναι πως διαθέτει έναν εξαιρετικό κόουτς, γνωρίζω πως προέρχεται από μια καλή χρονιά. Σχετικά με το ρόστερ του δεν μπορώ να πω πολλά. Δείχνει πιο αδύναμος από τη Γαλατά, είμαι σίγουρος όμως πως, αν η Γαλατά πάει με τον αέρα του φαβορί και επαναπαυτεί σε αυτό, θα το πληρώσει. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε άπειρος ούτε μικρό μέγεθος. Μιλάμε για ένα παιχνίδι νοκ άουτ, είμαστε στην αρχή της σεζόν, καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη κι όλα μπορεί να συμβούν. Για τον ΠΑΟΚ σαφώς θα ήταν καλύτερα τα πράγματα αν έδινε αυτό το παιχνίδι στην έδρα του κι αν με ρωτήσεις γενικά, θα πω ότι το φαβορί για την πρωτιά σε αυτόν τον όμιλο είναι η Λιέτουβος Ρίτας».

- Υπερισχύει ειδικά σε κάποιον τομέα η Γαλατά;
«Πλέον έχει πληρότητα παντού. Εχει ποιότητα στην περιφέρεια όμως και στη ρακέτα οι Σονγκάιλα και Αντριτς είναι χαρισματικοί παίκτες, στους οποίους θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό το επιθετικό παιχνίδι της Γαλατά. Θα είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρον το παιχνίδι. Εύχομαι καλή τύχη στον ΠΑΟΚ, κουβαλάω άλλωστε πάντα τις καλύτερες μνήμες από τις συνεργασίες μου με ελληνικές ομάδες».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=13&id=12167