Author Topic: ΠΑΟΚ - τυριά: 1 - 0 (Κυριακή 06/01/2008 19:00)  (Read 5917 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
Απ: ΠΑΟΚ - τυριά: 1 - 0 (Κυριακή 06/01/2008 19:00)
« Reply #220 on: January 07, 2008, 03:11:30 »

υγ: Για μενα παντως στα @@ μου αμα βρεχει ή οχι στο ματς. (Με βροχη συνηθως πορωνεται πιο πολυ και ο κοσμος
οποτε κανουμε και καλυτερη κερκιδα)

Συμφωνω και εχω να σου πω οτι την καλυτερη κερκιδα την εχω ζησει σε ενα ΠΑΟΚ-αεκ πριν περιπου 5-6 χρονια ενω χιονιζε!!!

Απο το σημερινο ματς κραταμε τους 3 βαθμους και το αντιο του Ζηση (εγω τουλαχιστον αυτα θα θυμαμαι...)
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
« Reply #221 on: January 07, 2008, 03:27:11 »
Ta tyria grapsane sto forum tous oti dexthkan 3 molotof sthn katerinh......kserei kaneis tpt??

ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #222 on: January 07, 2008, 05:20:40 »
οχι, αλλα μου 8υμησες ενα ανεκδοτο:

ΕΡΩΤΗΣΗ:
ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΥΤΗ ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
...
...
...
...
...
...
.......ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #223 on: January 07, 2008, 09:19:29 »
Μπράβο και απο εμένα στον κόσμο για την υποστήριξη.. αν είχε περίπου 20+ χιλιάδες μπράβο!
Ευχαριστίες στον Ζήση και καλή συνέχεια με σύνεση και υπομονή στον νέο πόστο καθώς τον χρειαζόμαστε!

Μπράβο και στην ομάδα για τη νίκη, για την εμφάνιση άστα καλύτερα...περιμένω πως και πως να βάλουν 2-3 γκολ μετά την αποβολή (Ο οικοδόμος τα είχε πάρει και έβριζε το Φωτάκη που παραλίγο να κάνει τάκλιν στην καρωτίδα...) και δυστυχώς δεν την παλεύουμε!
Λάκης πιστεύω ότι δεν έχει δέσει...νομίζω ότι θα του γυρίσουν τα μυαλά, δεν μπορεί! είναι ακόμα 29 ρε παιδιά!!!! ΕΛΕΟΣ
Μπαιάνο με εκπλήσσει θετικά...αλλά μερικές φορές έχω την άισθηση ότι δεν βλέπει παντού και πάει....μονόπατα προς μια κατεύθυνση δυσκολεύοντας την πάσα του...
Ο ΓΧ κουράζει μερικές φορές τη μπάλα αλλά οκ χθες δεν έπαιζε στη θέση του...
ο Χαραλάμπους πραγματικά έτρεχε σαν κατσίκι...αυτές οι σέντρες δε τι να πω...μήπως παίζει με παπούτσι με λιγότερες τάπες? ΕΛΕΟΣ
Μπαλάφας αρχίζει να βάζει τσαγανό...άντε να χαρώ να έχω κάνει λάθος με το παιδί.
Ο Σνάουτσνερ έδειξε γιατί πρέπει να είναι υγιής...δε λέω ότι οκ έκανε το παιχνίδι της ζωής του αλλά αυτή η σταθερότητα πρέπει να υπάρχει στον ΠΑΟΚ...πιστεύω ότι με Κνολ θα δέσουν αν είναι υγιείς και οι δυο! Αν έκανε και την πάσα πιο νωρίς στο Ζήση! ΄΄ερρρρεεεεεεε γλέντι!!!
Οι υπόλοιποι μπράβο αλλά θέλουν πολλά κιλά βελτίωση....

Στη διαιτησία δε θα σταθώ στις αποφάσεις του διαιτητή, οι οποίες προφανώς είναι λάθος...αλλά στη δυνατότητα του Βαρούχα (που τον ακούει η μισή Ελλάδα) να κάνει το άσπρο μαύρο...και στην εκπομπή του Καρπέτ....που έκανε γαργάρα τις φάσεις από το μάτς του ΠΑΟΚ!!! (ή δεν τις είδα εγώ?)
ΕΛΕΟΣ ρε Βαρούχα! που ξεκινά και λέει ο ΠΑΟΚ ζήτησε 4 πέναλτυ! και λεώ οκ άλλο ματς είδα! με το αρχίδι τον Παπαδημητρίου στο τέλος να να συμπαιρένει...-Ναι ήταν ένα ματς με πολλά πεσίματα (ειρωνικά!!!)
Δεν είδε κανένα πέναλτυ στη φάση του Σάλμον ο οποίος δέχθηκε 2 αντικανονικά μαρκαρίσματα...και για άλλη μια φορά ο μαλάκας δεν έπεσε...για το πρώτο κλοτσίδι είναι πέναλτυ...συνεχίζει (αφού έχει χάσει σχεδόν ισορροπία...)και τρώει ένα μισάδι που παίρνει ΚΑΙ μπάλα....
κρίμα! και είδε πέναλτυ στον Καραγκούνη!!! Με το άλλο με το Λάκη είπε και το νεό...
δεν πάει η μπάλα στον Γκαλίτσιο...αλλά το χέρι του Γκαλίτσιου στην μπάλα! Λες και μας νοιάζει αν πήγε και με ταξί ο Γκαλίτσιος στην μπάλα...και αν δεν είναι χέρι.. και επηρεάζει ο Λάκης τη φάση..ΓΙΑ ΤΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ για επιθετικό φάουλ?
Αναφορικά με τα offside έδειξε μόνο 2...και έχει γίνει γαργάρα ότι ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερα κανονικά κομμένα offside από όλες τις ομάδες της λίγδας...και ψαχνόμαστε γιατί δε βάζει ο Σάλμον γκολ....
ΚΡΙΜΑ...γιατί και χθες δημιουργήθηκαν οι εντυπώσεις που έπρεπε και πάντα είναι εις βάρος του ΠΑΟΚ...αλλά θα σας πονέσει ρε χτικιάρηδες....

Αντε ρε Ζήση...!!!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #224 on: January 07, 2008, 12:48:28 »
polu suntoma oson afora to xtesino mats kai apo mena.
telos a gurou me 7 nikes kai me 1 molis adiki isopalia sto mats me ofi.
apo xtes krataw mono ti niki i omada kinithike se polu metria epipeda.
o lakis tragikos.
o gx opws panta i poiotita tis omadas.
o lazarakos metrios pros kalos.
o snaoutsner makari na mi ksanatravmatistei giati ton exoume polu anagki.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #225 on: January 07, 2008, 13:01:58 »
Να σημειωσω κατι το οποιο το περιμενα αλλα παρ'ολα αυτα με εντυπωσιασε. Τα τυρια σκυλιασανε και το τακλιν του φωτακη πηγαινε για να αφησει τον Λαζαρο αναπηρο. Ο αραπης τους ο μπακαγιοκο ηταν επισης προκλητικοτατος
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #226 on: January 07, 2008, 13:08:00 »
φιλε νικο διαφωνω καθετα. οχι ποιοτητα ο ΓΧ χτες και μετριος ο Λαζαρος...Μια ομαδα μονος του ηταν χτες ο Λαζαρος

fricoulas22

• Guest
« Reply #227 on: January 07, 2008, 13:28:15 »
Επειδη εχω διαβασει πολλες σελιδες , με σχολια ''προπονητικης'' και ''τεχνικης αναλυσης'' σε αυτο το τοπικ , θελω να πω το εξης. Σιγουρα αρκετοι ξερουν τι λενε εδω μεσα, αλλα υπαρχουν και καποιοι αλλοι (μικρης ηλικιας,κυριως), οι οποιοι , παρολο που δεν ξερουν απο τοπι , εχουν κατι να πουν(οχι απλα κατι, ολοκληρη αναλυση ειδα, πολλες φορες,και λαθος μαλιστα..). Δεν λεω οτι εγω ειμαι καλυτερος απο αυτους, προς θεου, αλλα θα πω κατι (και θα βαλω και τον εαυτο μου μεσα). ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ . ΑΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ. ΜΗΝ ΞΕΧΕΙΛΩΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ. ΑΥΤΑ.   ΖΗΣΗ,ΑΝΤΙΟ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΑΡΡΩΣΤΟ!          Υ.Γ. ο μονος λογος που μιλησα ετσι,ειναι οτι σε αυτην την περιπτωση, δημιουργουνται εντυπωσεις λανθασμενες , και μια γκρινια χωρις λογο, μια μιζερια. Αυτο ειναι που δε μου αρεσει . Οχι τα ΠΑΟΚτσακια που μιλανε. Για να μην παρεξηγηθουν τα λεγομενα μου..

fatal_invasion

• Guest
« Reply #228 on: January 07, 2008, 13:36:44 »
Prosopika me psilopeiraksei to post sou,asxeta an anaferesai se mena i oxi..

Parolayta sevasta ayta pou les,me mia enstasi..Giati prepei soni kai kala oi mikroi na min kseroun apo topi?To oti kapoios einai 18,19 kai 20 den paei na pei oti den kserei balla.

Simfono me ola ta ipoloipa.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #229 on: January 07, 2008, 13:42:17 »
Κάτι που επαναλαμβάνεται δεν είναι πλέον σύμπτωση.
Είναι το 5ο (ολογράφως το πέμπτο) παιχνίδι στη σειρά που η ομάδα μας δεν κινδυνεύει σοβαρά στην άμυνα.
Έχει 4 στα 5 τελευταία με 0 παθητικό. Χθες ακόμη κι αν οπισθοχώρησε η ομάδα που δεν έπρεπε, τα τυριά δεν κάνανε ούτε μισή ευκαιρία.
Ακόμα και στην μοναδική ήττα σε αυτά τα ματς με τη ξαδέρφη η ομάδα δεν δέχτηκε καμία σοβαρή και ορθόδοξη πίεση και δεν υπήρχαν καθαρές ευκαιρίες του αντιπάλου.

Μιλάμε για μια ομάδα που στο ματς του πρώτου γύρου με τη Ξάνθη ο αντίπαλος έκανε καμιά δεκαριά σουτ για γκολ, ενώ με τον ΟΦΗ το πρώτο ημίχρονο ήταν παιχνίδι μεταξύ αφελέστερου και αφελέστατου.
Τώρα η ομάδα κρατάει τις θέσεις της και το τρέξιμο και η πίεση που ξεκινάει από τον Σάλμον και φτάνει ως τον Μπαλάφα δεν αφήνει τον αντίπαλο να φτάσει με αξιόλογες προϋποθέσεις στην άμυνα.
Ο δε Φερνάντεζ χρειάζεται να επεμβαίνει όλο και πιο λίγο.

Επιθετικά είναι τεράστια η βελτίωση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.
Η ομάδα μέσα από οργανωμένες προσπάθειες βγάζει τους ακραίους μόνους τους για να κάνουν μία καλή σέντρα, μία καλή τελική πάσα. Αυτό ναι δεν το πετυχαίνουμε λόγω ποιότητας παιχτών, αλλά η ομάδα το πετυχαίνει.
Επίσης πολλές από τις επιθέσεις μας που κόβονται ως οφ σάιντ είναι κίνδυνος θάνατος για τους αντιπάλους. Γίνονται όμως με πλάνο.

Η ομάδα έκανε μία πολύ κακή αρχή, είχε μία μέτρια συνέχεια και τώρα τελευταία παίρνει συνεχόμενα αποτελέσματα (είναι στις 3 πρώτες θέσεις της φόρμας τις τελευταίες εβδομάδες). Τις τελευταίες 8 αγωνιστικές έχει 5 Ν - 1 Ι - 2 Η.
Έχει παίξει εκτός έδρας με όλους τους από πάνω αυτή τη στιγμή, ενώ σιγά σιγά βελτιώνεται.

Οι αντίπαλοί μας για το Uefa, το χωριό και το ερπετό κάνανε μέχρι τώρα υπέρβαση των δυνατοτήτων τους και έρχονται και οι δυο για να πάρουνε το πούτσο τους στην Τούμπα.

Θέλω να πω πως ακόμη και σε αυτή τη μεταβατική χρονιά θα δούμε αποτελέσματα. Υπομονή χρειάζεται και ο ΠΑΟΚ αθόρυβα αλλά σταθερά μεγαλώνει ξανά. Προσέξ' τε καλά τα σημάδια
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

fricoulas22

• Guest
« Reply #230 on: January 07, 2008, 13:42:31 »
Να σου πω αδελφε. Δε λεω για τετοιες ηλικιες , εγω ελεγα για πιο μικρους.Δε θελω να κατηγορησω τα παιδακια, απλα διαβασα ολα τα ποστ ,και ενιωσα οτι χανουμε την ουσια (κυριως αυτο). Και εγω δεν ειμαι μεγαλος , μολις μια 5ετια τους ριχνω. Απλα ρε φιλε, βαρεθηκα τεχνικες αναλυσεις,ακυρες.ειλικρινα σε λεω ρε  συ..ΑΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ειμαι αδικος με κανεναν ρε ΠΑΟΚτσακια?

fricoulas22

• Guest
« Reply #231 on: January 07, 2008, 13:46:49 »
 O paokcure εκανε σχολια σωστα ,κατα την ταπεινη μου γνωμη, καθολου ελλειπη , και αυτο ακριβως ειναι που χρειαζομαστε. Να βλεπουμε και τη θετικη πλευρα(γενικα, να βλεπουμε το πραγμα πιο βαθεια) , και οχι μονο τι εκανε ο Λακης..

trelos sporos

• Guest
« Reply #232 on: January 07, 2008, 13:47:53 »
giati toso xalia i kerkida xtes? 600 tyria kai mas trogane se polla simeia. sto prwto imixrono apolyto miden sto deytero kati pige na ginei alla kai pali i apodosi itan katw tou metriou. ayta ta malakismena pou fonazoune ougk ougk na min xanapatisoune to podi tous sti toumba. stenaxwriemai otan peftei xilo anametaxy mas alla oi sigkekrimenoi xreiazontai 5-6 fapes na strwsoun . pws einai dynaton edo mesa i pleiopsifia na krazei ayto to fainomeno kai sto gipedo na to fonazoun toulaxiston oi misoi?

fricoulas22

• Guest
« Reply #233 on: January 07, 2008, 13:52:08 »
Μια χαρα ηταν η κερκιδα χθες. Το οτι δεν ηταν τελεια, σημαινει οτι ηταν χαλια..? Βλεπεις ρε FATAL-INVASION , ΤΙ ΕΝΝΟΩ?  Δε μου αρεσει αυτο το πραγμα, η μιζερια χωρις αιτια..Γιατι ρε φιλε? δεν σου αρεσε η κερκιδαρα, μεσα στο κρυο και στη βροχη..? Ενταξει ,μην τα ισοπεδωνουμε τα πραγματα..

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #234 on: January 07, 2008, 13:57:41 »
ΠΑΟΚ-ΛΑΡΙΣΑ
Παρατηρητής: Μέγας Β. (Αθηνών)
Διαιτητής: Κουκουλάκης Μ. (Ηρακλείου) Βαθμολογία: 8,2
α΄ Βοηθός: Σταματόγλου Ι. (Καβάλας) Βαθμολογία: 7,8
β΄ Βοηθός: Αναστόπουλος Δ. (Αρκαδίας) Βαθμολογία: 7,8
4ος Διαιτητής: Χαραλαμπίδης Ν. (Καβάλας) Βαθμολογία: 7

PE PE PENALTI PE PE PENALTI !!!
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

trelos sporos

• Guest
« Reply #235 on: January 07, 2008, 14:15:42 »
Μια χαρα ηταν η κερκιδα χθες. Το οτι δεν ηταν τελεια, σημαινει οτι ηταν χαλια..? Βλεπεις ρε FATAL-INVASION , ΤΙ ΕΝΝΟΩ?  Δε μου αρεσει αυτο το πραγμα, η μιζερια χωρις αιτια..Γιατι ρε φιλε? δεν σου αρεσε η κερκιδαρα, μεσα στο κρυο και στη βροχη..? Ενταξει ,μην τα ισοπεδωνουμε τα πραγματα..

re file apo ti stigmi pou imoun ekei mporw na pw kai tin gnomi mou.emena de mou arese i kerkida. de tha to pw dld gia na min mizeriasoun kapioi?

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #236 on: January 07, 2008, 14:17:44 »
φιλε συμφωνω μαζι σου για την μιζερια και την γκρινια αλλα μην μικραινεις τις απαιτησεις σου απο τον ΠΑΟΚ.
και στο θεμα κερκιδα οι περισσοτεροι κρινουμε γιατι παλιοτερα βλεπαμε μεγαλες κερκιδες.και παμε στην ουσια.δεν γινεται αδερφε να δινεις συν8ημα στο 92 εμπρος αετε δικεφαλε,ενω επι 90 λεπτα πεταγες χαρταετο.δεν γινεται ρε ΠΑΟΚτση να ερχεσαι τουμπα,να πας στην 4 και να φωναζεις ενα συνθημα τρεις φορες γιατι δεν εχεις ψυχη για παραπανω.δεν γινεται να βλεπεις ανθρωπους 30+ να βγαζουν το λαρυγγι τους γιατι ετσι μαθανε την τουμπα
κι εσυ πιτσιρικο να μην μπορεις να πεις ενα συνθημα συνεχομενα.ειναι κι αλλα συγκεκριμενα πραγματα που δυστυχως επαναλαμβανονται
οχι,η κερκιδα και χθες δεν ηταν καλη.και δεν το λεω για να γκρινιαξω.
το λεω γιατι σε οτιδηποτε εχει σχεση με τον ΠΑΟΚ εχω απαιτησεις.και απο την κερκιδα ειδικα πολλες
υ.γ αυτη την εποχη που διατυμπανιζεται η συσπειρωση και βλεπουμε το καρο να ξεκολαει απο την λασπη,καλο ειναι συνδεσμιακα η οπως αλλιως
(δεν γινεται να φταινε για ολα οι συνδεσμοι) να βρεθει ενας τροπος να κανουμε ΜΙΑ κερκιδα στην 4.οχι 25.ξερω πως δεν ειναι το πρωτο
πραγμα αυτη τη στιγμη στον ΠΑΟΚ αλλα εγω ως οπαδος δεν εχω αλλη δουλεια να κανω στο γηπεδο.μονο αυτη και πρεπει να την κανω καλα

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #237 on: January 07, 2008, 14:26:58 »
λαλακια μου που εγραψα σ'αυτο το τοπικ.αν γινεται καποιος moderator να το μεταφερει σε πιο σωστο τοπικ
σορρυ

fricoulas22

• Guest
« Reply #238 on: January 07, 2008, 14:27:59 »
Ενταξει, εγω προσωπικα , πιστευω πως με τα χθεσινα δεδομενα ,ηταν καλη η κερκιδα.Εννοειται πως την ηθελα καλυτερη.Αλλα τα τυρια ακουστηκαν ελαχιστα,μεσα στη βροχη ,και εφυγαν με κακες εμπειριες απο την Τουμπα.Σεβαστη η γνωμη σου ,δεν το συζηταω.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #239 on: January 07, 2008, 14:45:08 »
gia to mats xtes eida kapoia beltiwsh sto systhma ths omadas kai se taktikh paidia....blepeis pleon oti h omada exei synoxh kai arxizei na kserei ti zhtaei mesa sto ghpedo....ergo santos asfalws....blepeis knol-melish na synergazontai apsoga metaksy tous kai me arabatzh deksia-snaucner aristera pisteyw h amyna tha desei kalytera.....entypwsh me kanei o baiano pou ton bazei o santos pleon sta amyntika xaf mprosta apo toys dyo amyntikoys na zhtaei mpala gia na kanei paixnidi....pisteyw pws tha beltiwthei sth synexeia....o xristodoulopoulos kai aytos prosarmozetai siga siga sth thesh pisw apo to salmon se eleythero rolo.....apo akra gx deksia einai eggyhsh kai aristera me pantelh pisteyw pws tha bgei h xronia....

apopsh mou enas epithetikos na teleiwnei tis faseis....pio poly tetoion xreiazomaste para amyntiko....salmon kalos, alla mono gia na anoigei xwrous dystyxws.....makari o zhshs na kalypsei to keno ayto me mia ousiwdh metagrafh....

genika pantws h omada veltiwnetai....sygritika PANTA me to yliko pou exoume etsi...idwmen
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ