Στο 2-2 την περίοδο 2005-2006, τα τυριά ήταν σε καλύτερη κατάσταση, προηγήθηκαν 0-1 από αυτογκολ του Καρυπίδη που γύρισε τη μπάλα στον Fernandes και αυτός κλότσησε αέρα... Τον φάγανε τα τρένα εκείνη τη μέρα... Εννοώ τη φωτογράφιση που είχε κάνει για τα σπορ του βορρά με τίτλο "Σταματάει και τρένα" όπου τον είχαν βάλει στο σταθμό ντυμένο σταθμάρχη μετά τα άπιαστα που είχε πιάσει στον αγώνα με τη Metalurg στο Donetsk 3 μέρες νωρίτερα... ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ! Μετά γυρίσαμε το παιχνίδι αλλά φάγαμε στο 90' γκολάρα από τον Κυπαρίσση.
Ο ΠΑΟΚ αν είναι σοβαρός δεν έχει να φοβάται κανέναν στην Τούμπα με τον κόσμο στο πλευρό του. Τώρα όσο για το αν θα ακουστούν τα τυριά, να είσαι σίγουρη Μαρία ότι θα ακουστούν και λυπάμαι που θα χρειαστείς νέα τηλεόραση. Δε λέω ότι θα ακούγονται όλη την ώρα αλλά άμα μπήξουν μια δυνατή φωνή, θα ακουστούν γιατί θα είναι στη θύρα 8, δίπλα στα επίσημα και πολύ κοντά στον ήχο της μετάδοσης. Χρέος όσων βρεθούν στο γήπεδο (ελπίζω να έρθω και ο ίδιος, ανάλογα πώς θα είμαι με την κλείδα μου που την έχω σπάσει) θα είναι να υπερκαλύψουν οποιαδήποτε αλλόθρησκη φωνή και επί 90 λεπτά να δώσουν στην ομάδα σύνθημα για τη νίκη.