Author Topic: SOS!!!ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΟΖΕ!!!  (Read 1176 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
παιδια ο Γιώργος Στεφανίδης πιο γνωστος ως ΖΟΖΕ είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ.
Οσοι μπορούμε να δώσουμε αίμα ΑΜΕΣΑ στο ΑΧΕΠΑ στο όνομα Γιώργος Στεφανίδης προς Νοσοκομείο ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ.ειναι υποχρεωση ολων μας να βοηθησουμε τον γιωργο.

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
Απ: SOS!!!ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΟΖΕ!!!
« Reply #1 on: December 27, 2007, 15:56:40 »
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20071227154336269

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί τους φίλους της ομάδας να συμπαρασταθούν σε έναν από τους πιο δραστήριους οπαδούς του συλλόγου, τον Γιώργο Στεφανίδη, ο οποίος νοσηλεύεται με πρόβλημα υγείας και χρειάζεται αίμα.

Όποιος επιθυμεί να δώσει αίμα, μπορεί να το κάνει σε οποιοδήποτε κέντρο αιμοδοσίας στην Ελλάδα, ζητώντας αυτό να παραδοθεί στο Κέντρο Αιμοδοσίας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, για τον Γιώργο Στεφανίδη.
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #2 on: December 27, 2007, 17:10:23 »
 τι ομάδα αίματος?
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #3 on: December 27, 2007, 17:35:47 »
Έχει ανέβει και στην αρχική της ιστοσελίδας,
Για να δώσετε πάντως αίμα για τον Γιώργο, δεν χρειάζεται να έχετε την ίδια ομάδα.
Απλά το τμήμα αιμοδοσίας κάθε νοσοκομείου ζητάει μπουκάλες για να καλύψει τα κενά που πιθανόν θα χρησιμοποιήσει.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
« Reply #4 on: December 27, 2007, 17:57:48 »
T ι πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ?

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #5 on: December 27, 2007, 18:00:41 »
ok, efuga aurio to prwi na dwsw sthn kabala, kai thn eixa sto mualo mou mia aimodosia autes tis meres.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #6 on: December 27, 2007, 19:20:05 »
paidia o zoze dn itan k sto mats me atromito???? perastika ZOZE

VAGGT

• Guest
« Reply #7 on: December 27, 2007, 19:36:11 »
Καλησπερα και απο μενα.εμαθα οτι το θεμα με το αιμα το ψιλοελυσαν τα παοκτσακια ο ζοζε ειναι οκ ενταξει απο πρωτες πληροφοριες κτλ.
το θεμα δεν ειναι τι εχει ο ζοζε και χρειαζεται αιμα.το θεμα ειναι οτι πρεπει να συμμετεχουμε σε αιμοδοσιες κτλ που διοργανωνουν παοκτσηδικοι και μη φορεις.οπως χρειαστηκε τις προαλλες αιμα για εναν αδερφο μας απο την νεαπολη και εδωσαν απο τον χρυσο δικεφαλο ετσι και τωρα χρειαστηκε ο ζοζε.Εμεις ως paokmania.gr και πανω απο ολα ως παοκτσηδες δημιουργησαμε μια τραπεζα αιματος η οποια εκανε την πρωτη της συναντηση το σαββατο το πρωι στο ιπποκρατειο και δωσαμε μαζικα αιμα.Αιμα που τελικα τωρα χρειαστηκε να δωσουμε ενα μερος του στον ζοζε αυριο ενα μεροσ του αλλου ελπιζωντας οτι δεν θα χρειαστει ποτε βεβαια αλλα πιστευω οτι θα πρεπει να συνηδητοποιησουμε ειδικα εμεις που ειμαστε τοσο ενεργοι στα θεματα αυτα το ποσο σημαντικο ειναι τετοιες κινησεις.
ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΖΟΖΕ.ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΕΜΕΙΣ.ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.

VAGGT
PAOKMANIA.GR ADMIN

ZOZE ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΑΔΕΡΦΕ

demis-g4

• Guest
« Reply #8 on: December 27, 2007, 19:54:31 »
Prin apo ligo milhse sto PAOK supporters kai se tetoia krisimh katastash to mono pou skeftotan htan pws 8a pame me tosous traumaties na paiksoume katw sta xanoumia....Apisteuto

Diego-4

• Guest
« Reply #9 on: December 28, 2007, 12:41:09 »
είναι άσχετο αυτό εδώ , αλλα όποιος ξέρει ας μου πεί.
Τί έχει ο Ζοζέ και χρειάζεται αίμα ?

Maria

• Guest
« Reply #10 on: December 28, 2007, 13:10:17 »
Καλησπερα και απο μενα.εμαθα οτι το θεμα με το αιμα το ψιλοελυσαν τα παοκτσακια ο ζοζε ειναι οκ ενταξει απο πρωτες πληροφοριες κτλ.

Αρα χρειάζεται ή δεν χρειάζεται?

Αν χρειάζεται θα πω στον πατέρα μουνα πάει να δώσει. Θα ήθελα πολύ κ εγώ να πάω, πάρα πολύ... αλλά είμαι ανήλικη δυστυχώς... Σίγουρα όμως πρώτη φορά που θα δώσω αίμα θα είναι στις 7/3/2010 που θα κλείσω τα 18... πρώτα ο θεός...

Δεν χρειάζεται ρε παιδιά να ξέρουμε τι έχει ο άνθρωπος... δεν έχει σημασία...
Το θέμα είναι ότι μας χρειάζεται και εμείς θα τον βοηθήσουμε όσο μπορούμε...

Περαστικά λοιπόν στο αδερφάκι μας... ;)

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #11 on: December 28, 2007, 17:40:29 »
 Όσο για την κατάσταση του Ζοζέ είναι πολύ κρίσιμη στο νοσοκομείο Γεννηματά της πόλης και ακόμα παρά την συμπαράσταση όλων μας, δεν μπορεί καν να εγχειριστεί... http://www.ultraspaok.gr/Nea_det.asp?news_id=359
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

shika

• Guest
« Reply #12 on: December 28, 2007, 18:27:59 »
kalispera
perastika ston zoze... dystyxws exw to stigma tis mesogeiakis anaimias kai den moy epitrepoyn na dwsw....
ola tha pane kala....kali xronia me ygeia se oloys

nabis

• Guest
« Reply #13 on: December 28, 2007, 18:40:47 »
τουλαχιστον ας μας πει καποιος που γνωριζει...

Αυτο που εχει ο Ζοζε θεραπευεται;;;

Hect0r

• Guest
« Reply #14 on: December 28, 2007, 18:53:06 »
Re pedes..to thema dn eine ti exei o Zoze...[dn to leo gia kapoion sigkekrimena]
To thema eine poios mporei na prosferei ligo apo to aima t...
To paidi apo oti akugete dn eine s kali katastasi kai thelei ti voithia mas...[isos kai na mn thelei na matheutei o logos]

Totenkopf

• Guest
« Reply #15 on: December 28, 2007, 18:55:57 »
vasika tha ithela na kanw 2 erwtiseis...Prwton posa mpoukalia xreiazetai?

kai deuteron den yparxei mia trapeza aimatos apo paoktsides? (nomizw oti kapoioi sindesmoi kanane ethelontikes aimodosies akrivws gia tetoies periptwseis...gia tyxon provlimata)

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #16 on: December 28, 2007, 18:57:34 »
ευχομαι να γινει καλα ο ανθρωπος....

.....απο τους ανθρωπους που με πορωσαν περισσοτερο με τον ΠΑΟΚ...αξεχαστες οι εκπομπες του,τον θυμαμαι πιτσιρικας πριν καμμια 15ετια ακομα να κανει εκπομπες στο ραδιο φωνη της τουμπας και αρχιζα να μπαινω στο ΠΑΟΚτσηδικο κλιμα....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #17 on: December 28, 2007, 19:00:33 »
κιεγω αυτης της φουρνιας ειμαι ακριβως φιλε μου.στα του ΠΑΟΚ ειναι σαν πατερας μου.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #18 on: December 28, 2007, 19:20:23 »
kalispera
perastika ston zoze... dystyxws exw to stigma tis mesogeiakis anaimias kai den moy epitrepoyn na dwsw....
ola tha pane kala....kali xronia me ygeia se oloys

αντε ρε! και εγώ...
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #19 on: December 28, 2007, 19:21:44 »
"Άκρως τρελό και ασπρόμαυρο" στο ράδιο Τούμπας και μετά στο ράδιο κρόνος,"ΠΑΟΚΤΣΗΣ" και μετέπειτα paok.de και Παρασίδης με γαλούχησαν ΠΑΟΚτσήδικα..

Περαστικά στον δάσκαλο..