Author Topic: (πρώην www.greekzter.com) www.greekzlive.com  (Read 468 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
(πρώην www.greekzter.com) www.greekzlive.com
« on: December 27, 2007, 12:42:58 »
Παίδες, είναι κανένας από εδώ γραμμένος στο φόρουμ του www.greekzter.com ή όπως το λέγανε παλιότερα www.thegreekz.com ? Από χθες που προσπαθώ να μπω μου βγάζει ό,τι να 'ναι! Ψάχνω κάποιον που να είναι Gold/Platin ή έστω απλό μέλος να μου πει αν ξέρει τι συμβαίνει.
« Last Edit: December 28, 2007, 19:40:53 by Dani -4- »
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Hect0r

• Guest
Απ: www.greekzter.com
« Reply #1 on: December 27, 2007, 13:04:23 »
Prospathisa na kano ke ego register sto greekzter.com alla dn ginete ektos an exeis invite apo kapoion pu eine idi melos....
An eine kapoios apo edo melos as kanei kana invite...!!!

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #2 on: December 27, 2007, 13:06:23 »
Εγώ είμαι μέλος, με είχε κάνει κάποιος invite παλιότερα. Το θέμα είναι ότι η σελίδα δεν ανοίγει! Ψάχνω κάποιον που να είναι μέλος και να γνωρίζει τι έχει παιχτεί και αν θα ξανασηκωθεί το site και πότε
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Retak

• Guest
« Reply #3 on: December 28, 2007, 03:18:39 »
Ton teleutaio kairo to site exei polla provlimata,to petuxenw sunexeia katw.Logika 8a 3anasikw8ei alla den 3erw tpt parapanw.
Hect0r steile mou prive to email sou na sou kanw ena invite an mou exei meinei k kanena :p

trelos sporos

• Guest
« Reply #4 on: December 28, 2007, 04:51:03 »
ligo asxeto alla mipos einai kaneis ston greek-tracker na mou steilei ena invitation?

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #5 on: December 28, 2007, 12:04:54 »
τo site πλέον ονομάζεται www.greekzlive.com

GeorgT

• Guest
« Reply #6 on: December 28, 2007, 14:06:27 »
ligo asxeto alla mipos einai kaneis ston greek-tracker na mou steilei ena invitation?

Είναι πλέον χωρίς  invitation απλός ανοίγουν τυχαία κάθε μέρα για κάποια χρονικά διαστήματα τις εγγραφές κ πρέπει να προλάβεις να γραφτείς. Δοκίμασε κατά της 12 με 13 ένας φίλος μου πρόσφατα πέτυχε ανοιχτές εγγραφές αυτήν την ώρα. Αλλά είπαμε τυχαία είναι πάντα!!!

trelos sporos

• Guest
« Reply #7 on: December 28, 2007, 14:58:51 »
aderfe to xerw oti allaxe alla tis teleytaies dyo meres otan pataw register mou leei pali oti xreiazetai invitation opote mallon xanavalan pali to palio to systima.

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
« Reply #8 on: December 28, 2007, 15:53:33 »
po re "dani -4-" na eisai kala pou to ecaxes to thema giati ego nomiza pos eixe kleisei to site.euthxos uparxei to site
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

GeorgT

• Guest
« Reply #9 on: December 28, 2007, 17:29:18 »
aderfe to xerw oti allaxe alla tis teleytaies dyo meres otan pataw register mou leei pali oti xreiazetai invitation opote mallon xanavalan pali to palio to systima.

Μαλλον οχι, απλος το τελευταιο καιρο χαλασε το server τους κ ειχε κλεισει για ενα διαστημα το site. Τωρα που ξανα ανοιξε το βαλανε αρχικα οπως ηταν παλια κ με το καιρο θα ξανα ανοιξουν οι εγγραφες, γιαυτο σου βγαζει μαλλον αυτο το μηνυμα. Αλλιος θα σε εβαζα εγω.

Hect0r

• Guest
« Reply #10 on: December 28, 2007, 18:56:57 »
Prospathisa pali na kano register s auti tin selida alla emfanistike auto to minima
Πρέπει να έχετε μια πρόσκληση για να εγγραφείτε στο φόρουμ μας.

opoios kserei kati as apantisei..as kanei ke kana invite!!!!

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #11 on: December 28, 2007, 19:25:24 »
po re "dani -4-" na eisai kala pou to ecaxes to thema giati ego nomiza pos eixe kleisei to site.euthxos uparxei to site

Να είναι καλά κάποιο άλλος μέλος του φόρουμ μας από το εξωτερικό που δεν ποστάρει και πολύ και είδε το θέμα μου και μου έστειλε pm. Αλλιώς και εγώ ακόμη θα έψαχνα.

@Hect0r, αδερφέ έχω την εντύπωση ότι έχουνε κλείσει τα invites, τουλάχιστον εγώ δεν έχω δικαίωμα να κάνω. στο παρελθόν είχα αλλά νομίζω ότι κάπου είχε πάρει το μάτι μου ανακοίνωση ότι καταργούνται τα invites για όσους δεν είναι platin/gold members. Μπορεί να κάνω και λάθος. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις κάποιον που είναι τέτοιος και να σου πει τι παίζει.

GeorgT

• Guest
Απ: (πρώην www.greekzter.com) www.greekzlive.com
« Reply #12 on: May 14, 2008, 11:01:00 »
Για όποιους ψάχνουν ακομα αυτό το site, τα περισσότερα άτομα που ήταν στο thegreekz έχουν πάει στο: www.easygreeks.com