Author Topic: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 1 - 0 (Σάββατο 22/12/07 16:45)  (Read 5531 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
file bozik diafwnw.shmera h kerkida htan h xeiroterh me diafora ap thn arxh toy prwta8lhmatos.gia to empros aite dikefale an kapoios einai sigouros oti to prwtoevgalan ta xanoumia as to epivevaiwsei.nomizw me epifylaksh oti exw dei na to fwnazoume se video apo dekaetia 80.akoma kai to ksero ''PAOK'' pou akougetai ap olo to ghpedo,fetos me fainetai oti den akougetai kala.ontws,teleytaia sth toumpa dinontai syn8hmata pou de symvadizoun me th roh toy mats.kai kati allo:eida shmera mia shmaia bayern dipla se pano wraiokastrou kai enan diko mas me fanela luka tony.mporei kapoioi na poun oti sta plaisia ths kazouras tetoia pramata einai apodekta alla h dikh mou gnwmh einai oti dinoun aksia se mia omada me thn opoia de 8a prepe para na asxoloumaste mono 2 fores to xrono mazi ths.
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline bozik

• Αλλαγή
εγω αδερφε το θεωρο φυσιολογικο που η κερκιδα ηταν ετσι σημερα....πιστευω στα εντος για να γινει κερκιδα με ομαδα που πιστευουμε οτι ειναι λιμο πρεπει να βοηθησει και η ομαδα...ποτε δεν γινοταν κερκιδα απο οτι θυμαμαι με τετοια αποδοση με χωριο, το κραξιμο ηταν κυριαρχο του γηπεδου που σημερα ηταν ελαχιστο....ετσι εμφανιζονται οι διαφορετικες προσεγγισεις που εχουμε σαν κοσμος του ΠΑΟΚ...αλλοι πιστευαν οτι βοηθανε και θα ξεσηκωσουν τον κοσμο με καινουριο συνθημα-αλλοι πιστευαν οτι βοηθανε με το πιασαρικο των τελευταιων ημερων-εμπρος αητε-...και αλλοι με τα κοληματα ΠΑΟΚ ΟΛΕ..οο ΟΟ ΟΟ ΠΑΟΚ...εγω εβλεπα οτι ολοι ηθελαν να βοηθησουν την ομαδα και δεν μουρμουριζαν και αυτο φανηκε ξεκαθαρα με το πανυγιρισμο στο γκολ...εγω πιστευω οτι κερκιδα ειναι= σε ολο το παιχνιδι να ακουω φωνη και τυμπανο και ας μην εχουμε εναλαγη συνθηματων αλλα χοροδια-θελω συμμετοχη στο παιχνιδι σαν να ειμαι ο διαιτητης,αυτα πιστευω φετος το εχουμε γι αυτο περνουμε και τα ματς...συνεχιζουμε  http://www.youtube.com/watch?v=pJ9L9QS_UPM http://www.youtube.com/watch?v=yMkEVJi1-uo http://www.youtube.com/watch?v=f1K4Gmq4SZA
« Last Edit: December 23, 2007, 04:09:10 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

antongio

• Guest
aderfia!!gia mena to kalhtero apo olla shmera htan oti phra apotelesma me mish omada kai polles apousies!!
H TOYMPA PLEON GINETAI EDRA!!!ena 2o mono 8elw thn epomenh agwnistikh kai meta ta 3analeme....

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
καλημέρα αδέρφια...
σχετικά με το θέαμα και τα συναφή ψιλοχέστηκα...
πήραμε νίκη και δε με νοιάζει πως έρχετε αυτή αλλά να έρχετε!
άντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

Offline babis36

• Αλλαγή
Καλημερα αδερφια.Μια ερωτηση και οποιος γουσταρει απανταει. Απο την TV η φαση πανω στον Κνολ φανηκε για καθαρο πεναλτυ ή μονο σε μενα και φυγανε τα λαρυγγια μου να βριζω το πουσταριο τον κασναφερη μεχρι τελους? (τον θεωρω βασικο εργαλειο πουλημενου πουσταριου στον κοκκαλη για να περναει ο gay απο Τουμπα και να του φυγει το κομπλεξ των 24 ετων πιπας στην Τουμπα).
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

mitsos_g4

• Guest
ontws upirxe ena provlima KAI exthes me tin kerkida..omws xalarwste ligo...o laos tou PAOK apo kerkida den mporei na thewrithei tuxaios...as elpisoume pws eimaste nteforme giati tetoia asximi apodosi kerkidas den einai fusiologiki gia ton PAOK...oso gia to match,simasia exoun oi 3 pontoi kai TPT parapanw...as pairnw kai egw 2-3 fores ton xrono match xwris na to aksizw.To xanoumi apo tote pou to thumamai ta match ta pairnei me tin kwlofardia tis kai me tin diaitisia tis.Spania kerdizei epeidi einai polu kaluteri apo ton antipalo tis..

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
αν ήσουν γαύρος θα το έπαιρνες   ;)
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
τωρα που ειμαι πιο ηρεμος θα κανω και κριτικη στους παιχτες....

οχι σε ολους.... μονο σε εναν....

μελισσης..... αν χθες ο ΠΑΟΚ κερδισε το χρωσταει ΚΥΡΙΩΣ σ αυτον.....

2 φορες εκοψε το μαυρουκο με καθαρα τακλιν σε τετ α τετ.....

mitsos_g4

• Guest
palikare...o melissis gia mena einai polu megalos paixtis..exeis apeiro dikaio gia tis gaseis pou les,omws genika pisteuw pws tetoion amuntiko den vriskeis eukola!!

Yiankos

• Guest
Γκοοοοοοοοοοοοοοοολ ο Λάκης ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Κερδίσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Offline agraf

• Αλλαγή
Καλημερα αδερφια.Μια ερωτηση και οποιος γουσταρει απανταει. Απο την TV η φαση πανω στον Κνολ φανηκε για καθαρο πεναλτυ ή μονο σε μενα και φυγανε τα λαρυγγια μου να βριζω το πουσταριο τον κασναφερη μεχρι τελους? (τον θεωρω βασικο εργαλειο πουλημενου πουσταριου στον κοκκαλη για να περναει ο gay απο Τουμπα και να του φυγει το κομπλεξ των 24 ετων πιπας στην Τουμπα).

Πεναλτάρα ήταν και ταυτόχρονα κόκκινη κάρτα γιατί ήταν σε προφανή θέση για γκολ.
Ο Λεβαδειακός πούλησε τον Σίσιτς στον Ολυμπιακό και μέρος της ανταμειβής είναι και διαιτητική στήριξη. Στημμένος ήταν ο Κασναφέρης αλλά δεν του βγήκε. Ο Λεβαδειακός θα περάσει πολλά χειρουργεία τους προσεχείς αντιπάλους του με τις πλάτες του Ολυμπιακού, όποιος κάνει μπίζνες με τον Κόκκαλη ανταμείβεται.

Offline petrousiotis

• Αποστολή
  • **
mia apo ta idia.. telos kalo ola kala.
 mou ksanaarese o salmon skili telika
 kratame tous treis bathmous kai ta tsourekia apo ton terkenli kai sinexizoume..
 mazi me ta mat fugane kai oi kantines ekso apo tin 4 proti lathos kinisi tis diikisis. ;D
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

GeorgT

• Guest
Εγώ το μόνο που κρατώ εκτός τους 3 βαθμούς είναι ότι επιτέλους έχουμε 2 παιχνίδια χωρίς να δεχτούμε γκολ. Είναι μια αρχή να στρώσει η άμυνα ώστε να είναι πιο εύκολη η ενυσχιση της.

Offline Matador

• Αλλαγή

Πεναλτάρα ήταν και ταυτόχρονα κόκκινη κάρτα γιατί ήταν σε προφανή θέση για γκολ.
Ο Λεβαδειακός πούλησε τον Σίσιτς στον Ολυμπιακό και μέρος της ανταμειβής είναι και διαιτητική στήριξη. Στημμένος ήταν ο Κασναφέρης αλλά δεν του βγήκε. Ο Λεβαδειακός θα περάσει πολλά χειρουργεία τους προσεχείς αντιπάλους του με τις πλάτες του Ολυμπιακού, όποιος κάνει μπίζνες με τον Κόκκαλη ανταμείβεται.

Λες και τα εγραψα εγω αδερφε agraf. Το κορακι ηταν και ειναι στημενο και ιδιως στα ματς της ΠΑΟΚΑΡΑΣ. Λες και εχουν συνομοτησουν οι παντες να μην παρουμε πεναλτυ.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
trito paixnidi einai pou den trwme goal...  ;)
kai gw krataw tous treis va8mous kai elpizw me thn epistrofh twn traymatiwn na strwsei h omada...

to kainourgio to syn8hmataki ta spaei...
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
pantws otan mpike to gkol edeikse ligo i tv to ntou sta kagkela tis 4 apo tous panugirismous.THEIKI EIKONA.opoios mporei as tin vrei na tin exoume anamnistiki gia na kavlwnoume.oxi vevaia epeidi kerdisame to levadeiako alla gia to tropo tou panugirismou.pragmatika thumizei argentiniki stigmi.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline bozik

• Αλλαγή
   http://www.youtube.com/watch?v=pJ9L9QS_UPM&feature=related
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

SALPARADISE

• Guest
http://sportsquall.blogspot.com/2007/12/blog-post_22.html

Οι αμφισβητούμενες φάσεις....

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
allh mia nikh afieromenh se enan akomh antrhopo(dhmhtrh konstantinidh)tou PAOK pou mas afhse.
to xeirotero paixnidi ths omadas entos edras.telika kataferame esto kai me kakh emfanish na
paroume thn nikh duo lepta prin thn sumplhrosh ton 90 lepton.to thetiko einai oti den exoume
dextei goal tis teleutaies 3 agonistikes.metrame 48 agones xoris penalti kai xoris xorhgo(43)
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

northeagle_4

• Guest
Νικη με 1-0 κοντρα σε μια ομαδα που ηρθε να παιξει για το Χ με οποιονδηποτε τροπο και κοντρα στην διαιτησια του καραγκιοζακου που πολλες φορες εκοβε τον ρυθμο με τις μαλακιες που σφυριζε.Τα σουβλακια αν επαιζαν σε καθε ματς με τετοια νοοτροπια και παθος ισως να σωναν την κατηγορια....
  Μετρια η ομαδα και απο την στιγμη που δεν μπηκε νωρις το γκολ ηταν λογικο το αγχος,τα σεντερ μπακ διακριθεντες αφου δεν ειχαν και ιδιαιτερη πιεση με εξαιρεση 3-4 φασεις.καλυτερος του αγωνα στο συνολο ο Γκλεν,αλλα το ματς το πηρε ο Ζησης.Για τον Λακη,κανει τα ευκολα δυσκολα και τα δυσκολα ευκολα,κλασσικος Λακης πολυ μετριος χθες αλλα ο ΠΑΟΚ τον καλο Λακη τον εχει αναγκη.
  Σε θεματα κερκιδας,ετσι και ετσι αν και νομιζω οτι οταν βοηθουσε και η ομαδα και πιεζαμε ειμασταν πολυ καλοι.Συμφωνω με bozik σε οτι ειπε.
   Πετρουσσα επιασαν τα βουντου με τα τσουρεκια ??? ειπαμε να φυγουν τα ματ απ εξω αλλα οχι και τα βρομικα,τουμπα χωρις τσικνα απ εξω με κακοφανηκε.Καλες γιορτες σε ολους !!!