Author Topic: ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ......Να ποιοι μας λένε τούρκους - το κομπλεξ απέναντι στον ΠΑΟΚ διαχρονικά  (Read 2240 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BIANCONERO

• Guest
Kαταρχην επειδη την ειχα ακουσει και εγω εκεινη τη δηλωση Δαμιανιδη...ειναι σαφες οτι οποια ομαδα εχει οπαδους προσφυγικης καταγωγης ΔΕΝ ονομαζεται αυτοματα προσφυγικη ομαδα! Γιατι με αυτη τη λογικη προσφυγικες ομαδες ειναι και ο αρης και ο ηρακλης και ο μακεδονικος και η δοξα ασπροποταμου και ...τα δικα μου τρικαλα (σιγουρα θα υπαρχει εστω ενας κατοικος τρικαλων με καταγωγη απο μικρα ασια).
Πολυ απλα τα σκουλικια προσπαθουν τωρα να συμαζεψουν τα ασυμαζευτα! Το μισος τους για τον Π.Α.Ο.Κ. ειναι τοσο μεγαλο που προσπαθουν να κανουν οτιδηποτε νομιζουν οτι θα μας μειωσει!
Εμενα δε με ενοχλησαν τοσο αυτες οι βλακειες των αρειανων. στο συγκεκριμενο θεμα τοτε με ειχε ενοχλησει ομως η σταση Του Μπουζου που δεν ειχε πει τιποτα στο ερπετο συνομιλητη του! Και οταν καποιος ακροατης τον ρωτησε μερικες μερες μετα αυτος απαντησε

"ε, τι να πω φιλε; τα αυτονοητα;!!"
ΝΑΙ ΡΕΕ.....ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ! Οταν καποιος διαστρεβλωνει την αληθεια θα πεις και τα αυτονοητα!

Ο φοβος μη δυσαρεστησουν τα σκουλικια ειναι που αφηνει λοιπον την προπαγανδα τους! Και ο καθε Μπουζας με ενοχλει πιο πολυ απο τον καθε βλακα σκορδα η δαμιανιδη!

οσο για τα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ" διαβατηρια των παιχτων τους ειναι αλλη μια αποδειξη για το που βαζει ο καθε αρειανος καποια (οποιαδηποτε) ιδανικα! Πανω απο ολα το συμφερον του Ρουλη! Ξεφτυλισμενοι...

kostas4

• Guest
φανταστειτε ο ΠΑΟΚ να το εκανε αυτο με τα διαβατηρια.το φορουμ θα ειχε κλειδωθει για κανα δεκαημερο λογω εντασης( ;D)
το προβλημα ειναι οτι τα σκουληκια τα δεχονται ολα αυτα χωρις να αντιδρουν.αυτη ειναι η πραγματικη φυση τους

Offline bozik

• Αλλαγή
ΣΤΑΚ:ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

ΟΥΙΛΚΙΝΣΟΝ:ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

ΜΑΣΕΙ:ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ:ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

den tha me peiraze an oi idioi oi sigekrimenoi basketmpolistes eixan ta sigekrimena diavatiria kai epaizan ston rouli.
to thema omos einai oti OLOI oi sigekrimenoi apektisan to sigekrimeno diavatirio OTAN EPAIZAN HDH STON rouli!!!

ZHTO O ELLINARAS roulis!ZHTO H MAKEDONIA TON SKOPION!!

propaganda telos..

ps:profitiko to topic tou scorpiou tote..
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
πάντως εγώ νομίζω πως αυτό το τούρκοι δεν είναι παρά καταπιεσμένο κόμπλεξ που είχαν πάντοτε οι ντόπιοι ελληνάρες εναντίον των Ελλήνων της Μικράς Ασίας. και πραγματικά ο μόνος λόγος που με εκνευρίζει να με αποκαλούν Τουρκο είναι γιατί σκέφτομαι πως και τους παππούδες μου όταν πρωτοήρθαν εδώ πρόσφυγες και πάμπτωχοι, Τουρκόσπορους τους λέγανε αυτά τα καθάρματα. Και αυτό που με τρελαίνει τελείως είναι πως παιδια απο Μικρασιατικες και ποντιακες οικογένειες είναι τόσο ηλίθια που αναπαράγουν αυτην την αθλιότητα.

Προσωπική μου άποψη είναι πως είναι μεγαλύτερη ξεφτίλα και προδοσία  να είσαι μικρασιάτης και σκουλήκι παρά Μακεδόνας και γαύρος
k ego m aftous tous malakes aporw....pou milane gia prosfygia k kserizwmo k meta s leei paoktsides tourkoi....an egw re eimai tourkos esy an pernas apo toumpa na kouvalas diavathrio malaka ariane k gria....aderfia monoi mas eimaste alla se liga xronia tha doun oloi ti sjhmainei PAOK.....
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

manos4

• Guest
Παντως μαγκες οι ποντιοι ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΑ
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑ .............ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ
μεχρι και ο ηθοποιος Βαμβακιδης βγαλανε τραγουδια για τον ΠΑΟΚ...................
τι να θυμηθω για την μεγαλη ομαδα του ΠΑΟΚ το "Ο ΠΑΟΚ ΕΝ ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ ΠΟΝΤΙΑΚΟΝ ΟΜΑΔΑ...."
το " Η τουμπα εν ηφαιστειον η τουμπα εν φωτια..."........η το "ποντιοι και ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ εγενεθαμε εμεις...."

ειδικα οποιος προσφυγας μικρασιατης ,ποντιος κλπ. μας λεει τουρκους φτυνει στους ταφους των προγονων
του...........αλλα τι περιμενεις σαουριδης δαμιανιδης ειναι ποντιοι αλλα αυτοι ειναι ελαχιστοι η μεγαλη
πλειοψηφια των ποντιων ειναι ΠΑΟΚΑΡΕΣ..............................

Offline antifa

• Αποστολή
  • **
sorry αλλα ειναι προσβολη να σε αποκαλει ο αντιπαλος Τουρκο?????
εμενα προσωπικα στα @@@ μου....

ive4

• Guest

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ελα να ξεκολλαμε.. βρηκες και συ τοπικ να ξεθαψεις αντιφα!

Offline Suicidal

• Βασικός

Θα έβαζα και στοίχημα όλο τον ετήσιο τον μισθό μου
ποιος θα απαντούσε πρώτος στην κατά τ'άλλα μην πω τώρα ερώτηση του αντιφά

:D :D :D :D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

baron

• Guest
το παιδί είναι εγγύηση  ;D ! Ωραίο topic... closed δεν έχει για τέτοια πεθαμένα?

ive4

• Guest

Θα έβαζα και στοίχημα όλο τον ετήσιο τον μισθό μου
ποιος θα απαντούσε πρώτος στην κατά τ'άλλα μην πω τώρα ερώτηση του αντιφά

:D :D :D :D

Κι εγώ θα πόνταρα ποιος θα το ξέθαβε.  :D

Δεν είμαι ήσυχο παιδί. Κώστας Μετζελόπουλος

Offline corrupt

• Αλλαγή
sorry αλλα ειναι προσβολη να σε αποκαλει ο αντιπαλος Τουρκο?????
εμενα προσωπικα στα @@@ μου....

Το να σε αποκαλέσει ο οποιοσδήποτε Τούρκο δεν αποτελεί προσβολή, στα @@ σου τελείως.
Το να σε αποκαλεί όμως ένα σκουλήκι έτσι δεν είναι απλά προσβολή... Και ΠΑΟΚτσή να σε έλεγε ενα σκουλήκι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να του θυμίσεις ότι και που αναπνέει είναι ρίσκο, πόσο μάλλον το να μιλήσει...  ;)

Ειρηνοποιός-4

Και για να μαστε ον τόπικ, 5 χρόνια μετά την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης το σκουλήκι είχε Τούρκο ποδοσφαιριστή (σχετικό λινκ έχει στο άλλο τόπικ, βαριέμαι να σας το ξαναβάζω  :P ). Για την Ιστορία και μόνο.

ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΙΕΑΧΩΒΑΔΟΕΛΛΗΝΕΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
συνεχιστε να ασχολιστε με τα σκουληκια......ο καθενας ανοιγει οτι τοπικ θελει..... :tikitaka:
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

Offline corrupt

• Αλλαγή
Παλιό είναι ρε μην τρελαίνεσαι...  ;)

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
2 τοπικ τωρα για ποιους? ελεος αντε κλειστε το να τελειωνουμε.....ενα τοπικ και πολυ ειναι....ειμαι λαθος?
« Last Edit: December 02, 2010, 03:21:37 by aderfia_zeite »
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
αφου μερικους σας αρεσει τοσο πολυ η τουρκια, γιατι δεν πατε να μεινετε και εκει, να ηρεμησει και μας το κεφαλι μας? εισητιριακι, οουαν γουει, κονβερτ του ισλαμ, μια χαρα θα περνατε.

Offline babis36

• Αλλαγή
εχει προσεξει κανενας οτι εχουμε ευρωπαικο αγωνα σημερα????ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥ.......    ΜΟΥ
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Suicidal

• Βασικός
οχουυυυυ μωρε, με τις μαλακίες σας.....
αν σας αρεσει η τουρκια λεει ο άλλος ο εξυπνόπουλος  :'(

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Català

• Αλλαγή
αφου μερικους σας αρεσει τοσο πολυ η τουρκια, γιατι δεν πατε να μεινετε και εκει, να ηρεμησει και μας το κεφαλι μας? εισητιριακι, οουαν γουει, κονβερτ του ισλαμ, μια χαρα θα περνατε.

Όχι ρε, ποια τουρκία, τόσο ωραία που περνάμε εδώ  :a1006:
Προσωπικά πάντως δεν πάω, γιατί περιμένω να έρθουν τα μεμέτια εδώ να μας κατακτήσουν μπας και σωθούμε, μιας και είδαμε μεγάλη πρόοδο και ευημερία τόσα χρόνια που είμαστε "ελεύθεροι" (από τις πιο αστείες λέξεις όταν αναφέρεται στο "έθνος").
Κι εσύ ρε αντίφα, αφού μπαίνεις στον κόπο να διαβάσεις αρχαία ποστ του φόρουμ, δεν βλέπεις ότι στο παρελθόν έχουν γίνει μάχες εδώ μέσα με τα πολιτικά και οι μοντς τα κλείδωσαν για να σταματήσει αυτή η μαλακία επιτέλους; Τι σε τσίμπησε και πήγες και το ξέθαψες αυτό;

Άντε κλειδώστε το με τις μαλακίες όλων να πούμε.