Δεν νομίζω να ξεκινήσει Βρύζας-Λάζαρος μαζί.Θεωρώ οτι θα ξεκινήσουμε(από το κέντρο και μπροστά) με Μπαλάφα,Μπαϊάνο,Βαγγελή,Λάκη,Παντελή και Βρύζα ή Λάζαρο μπροστά.Εμένα η μεγάλη μου αγωνία είναι για τον Σνάουτσερ.4 παιχνίδια έχει παίξει ο Πολωνός (ηρακλή,γαύρο,πανιώνιο,εργοτέλη) και τουλάχιστον στα 3 από τα 4 κάναμε τις καλύτερες εμφανίσεις μας.Απο κει και πέρα,όπως είπα και για τον λεβαδειακό,θέλω να δω απόλυτα επαγγελματική νοοτροπία από τους παίκτες (το λέω ορμώμενος από το κλίμα των εορτών), και όχι ήττα με κατεβασμένα χέρια (έλα μωρέ,χαμένο παιχνίδι,να τελειώνει να κάνουμε πρωτοχρονιά,δεν θα μας πει κανείς τίποτα).Γιατί σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος,δεν μιλάω για νίκη γιατί εκεί θα αρχίσει το τρένο (25.000 με λάρισα,το ίδιο με ξάνθη,το ίδιο με γριά στο καυτατζόγλειο, 30.000 μετά βάζελος και γεια σας), θα πάρει ψυχολογικά περισσότερο η ομάδα για τα υπόλοιπα εκτός έδρας.Εγώ,όπως και πολλοί από τους οπαδούς μας,πιστεύουμε στην ομάδα.Το θέμα είναι να πιστέψουν και οι παίκτες στον εαυτό τους.Ποιος αρουαμπαρένα,ποιος δέλλας,και ποιος ενσαλίβα μωρέ τώρα.Απλά.