μην φανταστειτε οτι παιξαμε τιποτε καλυτερο απο τα αλλα ματς. απλως ειχαν πιο πολυ παθος . πηραν περισσοτερο χρονο οι ελληνες ,οι νιονιοι σπασανε τα καλαθια στα τριποντα , εχουν ενα μαλακα για playmaker να φανταστειτε οτι το ματς το εβγαλε κυριως ο ξανθοπουλος αυτος που ειχαμε και εμεις δανεικο απο βαζελο.για μενα πολυ κακος ο πανιωνιος καλυτεροι του παικτες γιασννουλης και καλαμποκης οι 2 πρωην μας.αδειο το μεγαλο γι αυτους γηπεδο αλλα αυτο που μου εμεινε πιο πολυ ηταν το τελευταιο τριποντο του βεργινη (οντως αυτος μονος του και ολοι σας) .ηταν τριποντο μπανε ,γρηγορη εκτελεση , το πιστευε το καταλαβαμε πριν μπει οτι ειναι μεσα και πανω απο ολα εχει και στυλακι μπανε στο σουτ . αυτος ναι . ειναι ταλεντο. μπηκε στα βαθια και κολυμπησε. οχι σαν τα αλλα του ποδοσφαιρου. θελει παντως μεταγραφες γιατι δεν την βλεπω .ειχαμε πολλα λαθη και κυριως στο κατεβασμα και στις πασες . η διαιτησια ηταν καλη με εξαιρεση το τελευταιο 3λεπτο που τα εδωσε ολα στον νιονιο.αν δεν κερδισουμε τα τυρια παει στραφι η ιστορια. εχουμε και 10 μερες ακομα να βρουμε παικτες και να τους ενσωματωσουμε .παντως με τα τυρια θελει στηριξη γιατι καθε ματς εχει και πολυ αγχος παιδια . μα πολυ αγχοςεδω εκλεινε τα ματια ο γιος μου φανταστειτε εγω και ειμαι και σε κρισιμη ηλικια. πολυ μεγαλη ανασα παντως η νικη. παρα πολυ και πιστευω να παιξει ρολο και στην ψυχολογια τους.