εγώ μόνο να θυμίσω πως στο γήπεδο ήταν ο Τοπαλίδης γιατί ήθελε να παρακολουθήσει μέσα σε άλλους το Μπαλάφα. Αυτό που εμείς αιώνιο ταλέντο τον ανεβάζουμε, ψοφίμι και φλώρο τον κατεβάζουμε. Προφανώς εμείς ξέρουμε καλύτερα από το Ρεχάγκελ.
κατι παιχτες του ατρομητου πηγε να δει ο τοπαλιδης.
και εγω πιστευω οτι 3-4 παιχτες που ειναι σημερα στην ομαδα μονο κακο κανουνε αλλα δεν παραπονιεμαι γιατι και να τους βγαλει ο σαντος δεν υπαρχει αλλος να μπει να παιξει.ειμαι σιγουρος οτι σαντος-διοικηση ξερουνε πολυ καλα τι γινεται και θα πραξουν αναλογως.
ο γκονζαλες πχ ειναι μεγαλο παλτο,το παλικαρι απλα δεν μπορει.αλλα αν ολοι οι υπολοιποι ειχανε το παθος του η ομαδα θα μασουσε σιδερα.μονο και μονο για το γεγονος οτι τα δινει ολα μεσα στο γηπεδο του αξιζει να φοραει την φανελα μεχρι να ερθει ο αντικαταστατης του.
για τον αγωνα τωρα ο διαιτητης ηταν πολυ κακος και κυριως οι εποπτες.ανυπαρκτα οφσαιντ και φαουλ αλλα και η ομαδα δεν αξιζε και κατι παραπανω απο το χ.
αν ο ΠΑΟΚ εχει καποια στιγμη στο μελλον στοχους δεν θα μας χωραει κανενα γηπεδο στην Ελλαδα