Είναι τρομερά μεγάλος ο εκνευρισμός μου. Δεν θέλω να κράξω ονομαστικά. Αλλά υπάρχουν κάποια φυτά μέσα στην ομάδα, που τρέχουν μόνο για να τρέχουν. Δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα και είναι απορίας άξιο, πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν τους βλέπει και δεν τους αποσύρει από την ενδεκάδα.
Χαρακτηριστικό τους γνώρισμα η ηττοπάθεια. Δεν ξέρουν πότε πρέπει να προωθηθούν και πότε να μείνουν πίσω για να μαρκάρουν. Κουβαλούν μπάλα, ενώ η μπάλα πρέπει να γυρνάει μέχρι να βρεθεί τρόπος να προωθηθεί σωστά.
Έχω καταλήξει εδώ και καιρό, ότι τόσο μπορούν και τόσο παίζουν, άρα πλέον την ευθύνη την έχει καθαρά ο προπονητής.
Απαράδεκτο το σύστημα του, απαράδεκτες οι αλλαγές του στο χρονικό σημείο που έγιναν και μέσα σε όλα αυτά ήρθε και μια απαράδεκτη διαιτησία να παίξει 80-20 υπέρ του Ατρομήτου, όπως στα περισσότερα παιχνίδια της σεζόν. Ακυρώθηκε καθαρό γκολ του Γκονζάλες, ενώ σταμάτησαν τουλάχιστον 5 φάσεις με ανύπαρκτα οφσάϊντ.
Χειρότερη ομάδα από τον Ατρόμητο, ήταν μόνο η Καλαμαριά φέτος, αλλά και αυτή μέσα στην Τούμπα.
Είναι δικαίωμα σου να είσαι εκνευρισμένος,αλλά για μένα είναι απαράδεκτο να στρέφεσαι κατά του προπονητή και των παικτών.Πάλι τα ίδια γαμώ την τρέλα μου?Πότε θα ξυπνήσουμε επιτέλους?Ρε δεν καταλαβαίνετε κάποιοι τι γίνεται στην ομάδα φέτος?Καθαρίζει η ομάδα από τα σκατά σε όλα τα επίπεδα.Ας το βουλώσουμε επιτέλους και να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την προσπάθεια που γίνεται.
Επειδή δεν κατάλαβες, τίποτα από όσα έγραψα. Λοιπόν... κριτική θα κάνω για κάθε ματς που δίνει η ΠΑΟΚΑΡΑ μου. Φυτό δεν έγινα, ούτε θα γίνω. Θα κρίνω την απόδοση των παικτών και όταν παίζουν καλά θα γράφω καλά λόγια και θα τους ονοματίζω. Όταν θα είναι τραγικοί, θα το γράφω και δεν θα τους ονοματίζω.
Όταν δω τον προπονητή να δίνει ρέστα στο κοουτσάρισμα, θα του δώσω τα εύσημα. Όταν τον δω να κάνει λάθη, θα τα λέω.
Από τα παραπάνω, δεν σημαίνει ούτε ότι ο προπονητής είναι άχρηστος, ούτε ότι δεν τον στηρίζω. Αντίθετα υπάρχουν παίκτες που έχω επίγνωση ότι δεν μπορούν να προσφέρουν και δεν τους αξίζει να φορούν την ένδοξη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά δεν πρόκειται να τους ονοματίσω.
Αν το δέχεσαι καλώς, αν δεν το δέχεσαι πάλι καλώς, αλλά δεν σου επιτρέπω να μου λες να το βουλώσω. Γκέγκε?