Είναι τρομερά μεγάλος ο εκνευρισμός μου. Δεν θέλω να κράξω ονομαστικά. Αλλά υπάρχουν κάποια φυτά μέσα στην ομάδα, που τρέχουν μόνο για να τρέχουν. Δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα και είναι απορίας άξιο, πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν τους βλέπει και δεν τους αποσύρει από την ενδεκάδα.
Χαρακτηριστικό τους γνώρισμα η ηττοπάθεια. Δεν ξέρουν πότε πρέπει να προωθηθούν και πότε να μείνουν πίσω για να μαρκάρουν. Κουβαλούν μπάλα, ενώ η μπάλα πρέπει να γυρνάει μέχρι να βρεθεί τρόπος να προωθηθεί σωστά.
Έχω καταλήξει εδώ και καιρό, ότι τόσο μπορούν και τόσο παίζουν, άρα πλέον την ευθύνη την έχει καθαρά ο προπονητής.
Απαράδεκτο το σύστημα του, απαράδεκτες οι αλλαγές του στο χρονικό σημείο που έγιναν και μέσα σε όλα αυτά ήρθε και μια απαράδεκτη διαιτησία να παίξει 80-20 υπέρ του Ατρομήτου, όπως στα περισσότερα παιχνίδια της σεζόν. Ακυρώθηκε καθαρό γκολ του Γκονζάλες, ενώ σταμάτησαν τουλάχιστον 5 φάσεις με ανύπαρκτα οφσάϊντ.
Χειρότερη ομάδα από τον Ατρόμητο, ήταν μόνο η Καλαμαριά φέτος, αλλά και αυτή μέσα στην Τούμπα.