Author Topic: Χορηγοί Παε ΠΑΟΚ Mastercard ΔΕΠΑ και λοιποί  (Read 7193 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babis36

• Αλλαγή
Πρεπει ολοι μας να καταλαβουμε οτι χωρις χρηματα δεν γινεται ΤΙΠΟΤΑ.- Οι χορηγιες δεν εχουν χρωμα γιατι απλουστατα τα χρηματα δεν εχουν χρωμα (σε μια ελευθερη αγορα το να διαφημηστεις σε εναν δημοφιλη αθλητικο χωρο οπως ειναι η Τουμπα ειναι λογικο και κερδοφορο για τον διαφημιζόμενο). Η ΠΑΕ φετος εδειξε μεγαλη ικανοτητα συλλογης πορων με την βοηθεια του κοσμου που σωστα πηγε προς τα διαρκειας και εδωσε διαπραγματευτικη ισχη στην διοικηση. Εχουμε μπροστα μας ακομα τεραστιο δρομο να διανυσουμε μεχρι την οικονομικη εξυγιανση και πρεπει αυτο να το θυμομαστε ολοι μας. Παντα τετοια λοιπον και ακομα μεγαλύτερα!
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline epic

• Αποστολή
  • **
Παιδια αυτη τη συζητηση με τα αρματα ας τη σταματησουμε γιατι ειναι επιπεδου  :tikitaka:.
Ελεος δλδ! Η Vivartia ειναι ιδιοκτησιας MIG, αραβικων συμφεροντων στην οποια MIG ο Βγενοπουλος ειναι διευθυνων συμβουλος, διευθυντης δλδ αλλα οχι ιδιοκτητης. Πετροδολλαρα διαχειριζεται ο ανθρωπος με αλλα λογια και η αναμειξη του με το ποδοσφαιρο ειναι καθαρα προσωπικη του υποθεση.
Και για να το καταλαβουν και οι εχοντες IQ-σκουληκιου:
Τα χρηματα που θα παρει ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ειναι του Βγενοπουλου!
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Proswpika akoma den mporw na pistepsw oti gia to pisw meros tis fanelas pairnoume perisotera kai apo to mprosta :o.

Ws twra pantws :

Vodafone= Arma tou Kokkali
Sarikehagias= Arma tis Grias
Adidas= Arma twn Skoulikiwn (skouliki itan o antiproswpos tis)
Vivartia= Arma tou Vazelou
NETMED= Arma tis AEK

Eimaste kai imastan genika to arma olwn ::)

Steilte pisw an eiste andres ta 5,5 ek kai valte "Bougatsatsidiko o Avtokratoras", pou einai kai PAOKtsaki to kardasi...  :P

ive4

• Guest
συγνώμη σε ποιούς τα λέτε και με ποιούς διαφωνείτε ;
Υπάρχει κανείς ΠΑΟΚτσής που να πιστεύει ότι αυτή η χορηγία είναι εξάρτηση ;
Μη παρασυρόμαστε από προπαγάνδες που κυκλοφορούν διάφοροι για να μειώσουν τον ΠΑΟΚ.

Επίσης :
Υπάρχει άλλη ελληνική ομάδα που να πουλάει το πίσω μέρος της φανέλας με 1.000.000 ευρώ το χρόνο ;
Η συμφωνία είναι κέρδος και τα λεφτά που θα έρθουν φυσικά θα καλύψουν ανάγκες της ΠΑΕ είτε σε επενδύσεις (αθλητικό κέντρο) είτε σε κάλυψη χρεών, είτε σε μπάτζετ για την επόμενη χρονιά.

Κι εγώ θα θελα να έχουμε φανέλα Μπαρτσελόνα (χωρίς διαφημίσεις) αλλά δεν γίνεται.

Η καλύτερη απάντηση για εξαρτήσεις μπορεί να δοθεί στο γήπεδο. 

Offline cure

• Αλλαγή
συγνώμη σε ποιούς τα λέτε και με ποιούς διαφωνείτε ;
Την απάντηση θα την πάρεις στο άμεσο μέλλον αλλά και στο δεκαπενθήμερο πριν (και εύχομαι όχι και μετά) το ματς με το βάζελο.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline ved

• Αλλαγή

kostas4

• Guest
την απαντηση αυτοι θα την παρουν μετα την ηττα του βαζελου στην Τουμπα.μην ασχολειστε αλλο.

ο Ζαγορακης πετυχε αυτο που ηθελε.παιρνουμε φετος το 1,5 απο την δεπα και του χρονου που θα διαπραγματευτουμε θα εχουμε το πανω χερι αφου δεν γινεται μπροστα και πισω στην φανελα να παιρνουμε τα ιδια ποσα.

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
miso lepto re paidia, ama xasoume stin toumba ti tha ginei dld? les kai ta proigoumena xronia eixame kammia paradosi kali... mipws proetoimazame to edafos gia na mas erthei omala meta tin xorigia???

kostas4

• Guest
οχι φυσικα και μπορουμε να χασουμε αγωνιστικα.αλλωστε αυτο ειναι και το πιο πιθανο αν αναλογιστουμε τα μπατζετ και τις εως τωρα μεταγραφες.
αλλα εγω πιστευω οτι φετος απο την Τουμπα το πολυ να παρουν 2-3 ομαδες κανενα χ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
χασουμε ή κερδισουμε τον βαζελο, τα λεφτα της χορηγιας θα τα παρουμε και θα κανουμε ενα ακομη βημα προς την εξυγιανση με αρχηγο ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ, ολα τα αλλα ειναι πα πα τζες

υγ. χαιρομαι ιδιαιτερως που παρολη την προσπαθεια που εγινε για να λασπωθει αλλη μια φορα η διοικηση, κανεις απο εδω μεσα δεν την πατησε
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline epic

• Αποστολή
  • **
Η χορηγια της vivartia ειναι μια τεραστια νικη του του λαου του ΠΑΟΚ!
Και θα ερθουν και αλλες τετοιες, εκτος αν νομιζει κανεις πως τα 14000-μεχρι στιγμης-διαρκειας ειναι μικρο διαπραγματευτικο χαρτι στα χερια του τμηματος marketing. Οικοδομος-ξοικοδομος κανενας δεν πεταει λεφτα και η MIG σιγουρα θεωρει και αυτη πως εχει πετυχει ενα συμφερον deal.

Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline blue_eyes

• Βασικός
μπραβο επικ πες τα..

δεν καταλαβαινω γιατι μπαινουμε σε αυτην την συζητηση..για μενα οποιος πιστευει οτι η χορηγια μας εμπλέκει σε καποιας μορφης σχεση με την ΠΑΕ ΠΑΟ ειναι άσχετος και επιεικώς ανόητος

Bayern4

• Guest
ο Βγενοπουλος ειναι απλα αντιπροεδρος στη MIG. αυτο δεν εχει σχεση με την χορηγια κ τον ΠΑΟΚ
σε αυτους ανηκει η MIG: http://www.marfininvestmentgroup.com/Detail.aspx?amid=11048
η θεση του ειναι διοικητικη κ οχι μετοχικη.

ο ΠΑΟΚ συναπτει συμφωνια με την VIVARTIA οπου ειναι κατα 88,47% μεγαλομετοχος η MIG κ εχει τοποθετηθει εκει ως αντιπροεδρος ο δικηγορος Βγενοπουλος. Ο οποιος μεσα σε λιγα χρονια ισχυροποιει ο ιδιος την προβολη του κ την αξια του με τις κινησεις του.

ο πηχης ανεβαινει κ ο ΠΑΟΚ προσελκυει τις εταιριες λογω του καταναλωτικου κοινου(βλεπε 14.000διαρκειας).
καιρος να ξεκολησουμε κ εμεις απο τα στερεοτυπα περι διαφημισεων εταιριων κινητης τηλεφωνιας, τραπεζων, αυτοκινητων κλπ σε αλλες ομαδες.  αν διαβασετε κ το ενημερωτικο δελτιο, οι εταιριες αυτες βαζουν ορους οτι ο ΠΑΟΚ θα πρεπει να παιζει στη superleague k nα εχει προεδρο τον Ζαγορακη.

κ κατι ακομα: εκτος απο το αρμα του ηρακλη λογω Σαρηκεγαχια, ειμαστε κ στο αρμα του πανιωνιου λογω τσακιρη :P

CLUB LARISA

• Guest
Εγώ λέω να κόψουμε τις δικαιολογίες και να πούμε ευθαρσώς οτι είμαστε στο άρμα Βγενόπουλου και οτι επίσης ο θείος Siemens έχει τις μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο συρτάρι του.......
Ό,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ......Αντί να γουστάρουμε που πήραμε τόσα φράγκα απο εναν ποδοσφαιριστή που έφτασε ΜΕ ΕΜΑΣ στον ποδοσφαιρικό του κορεσμό, ψάχνουμε να βρούμε αν είμαστε μύγες κ αν μυγιαζόμαστε....Θού Κύριε.....

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
an xaseis apo ton vazelo eisai tripios mesw xorigias
an kerdiseis ton vazelo sto edwse logw metagrafis tou xristodoulopoulou s'auton
paliotera exases apo vazelo=tsatsoi tou vardinogianni
an ton kerdizes=gayroi tou vorra

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Einai sigoyro pws h timh einai 1,1M ton xrono?Pws prokyptei?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
5,5 ek. gia 5 xronia

3+2 einai i symfwnia nomizw

Offline petrov

• Αλλαγή
Ήρθαν τα τριαντάφυλλα και οι πρόσχαρες μέρες
Οι πόρτες δεν τρίζουν κι αδίκως οι λεπίδες προσμένουν
ακόνισμα
Το μαύρο πλάι στο κόκκινο δίχως δεύτερες σκέψεις