Author Topic: Χορηγοί Παε ΠΑΟΚ Mastercard ΔΕΠΑ και λοιποί  (Read 7240 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline toy

• Αλλαγή
Καταρχήν ανοίγω το topic γιατί μάλλον δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο, αν υπάρχει ζητώ συγνώμη από τους ιστιομάστορες και ας το χώσουν στο κατάληλο.

Λοιπόν με πήρανε από την mastercard και  μου είπανε για μία ΔΩΡΕΑΝ συνδρομή για να αποκτήδω την ΠΑΟΚ card με την οποία ασχέτως αν εγώ την χρησιμοποιήσω η παέ έχει έσοδα .
Εκτός απο αυτό έχει έκπτωση στα προϊοντα της μπουτικ και ατοκες στα διαρκείας
Ερχοτναι για υπογραφές στη δουλειά ή στο σπίτι σου πολύ οργανωμένα πράγματα δηλαδή.
Νομίζω ότι είναι καλή περίπτωση και θα πρέπει να την δούμε με καλό μάτι όλοι
καθώς αν η κίνηση πετύχει που εγώ το πιστεύω τότε θα ανοίξει ένας καινούργιος κύκλος στο θέμα χορηγίες για την νέα χρονιά

ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
Καταρχήν ανοίγω το topic γιατί μάλλον δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο, αν υπάρχει ζητώ συγνώμη από τους ιστιομάστορες και ας το χώσουν στο κατάληλο.

Λοιπόν με πήρανε από την mastercard και  μου είπανε για μία ΔΩΡΕΑΝ συνδρομή για να αποκτήδω την ΠΑΟΚ card με την οποία ασχέτως αν εγώ την χρησιμοποιήσω η παέ έχει έσοδα .
Εκτός απο αυτό έχει έκπτωση στα προϊοντα της μπουτικ και ατοκες στα διαρκείας
Ερχοτναι για υπογραφές στη δουλειά ή στο σπίτι σου πολύ οργανωμένα πράγματα δηλαδή.
Νομίζω ότι είναι καλή περίπτωση και θα πρέπει να την δούμε με καλό μάτι όλοι
καθώς αν η κίνηση πετύχει που εγώ το πιστεύω τότε θα ανοίξει ένας καινούργιος κύκλος στο θέμα χορηγίες για την νέα χρονιά

kalo auto me tin karta alla emena den me endiaferei eimai mikros den mporw na vgalo.kati diavasa oti  tha exoume kainourio xorigo gia to mprostino meros tis fanelas gia 2 xronia me 2,4 myria euro.isxyei?kserei kaneis tpt?
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline arwstos

• Αλλαγή
Σημερα με πηραν και μενα τηλεφωνο για τον ιδιο λογο.

Η διαδικασια οπως μου εξηγησε η κοπελα ειναι η εξης:
Eρχεται στο χωρο σου με courier η αιτηση την οποια και συμπληρωνεις.
(πρεπει να εχεις και μια φωτοτυπια της ταυτοτητας σου).

Εφοσον αποκτησεις την καρτα αυτη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παιρνει προμηθεια.
Εσυ αν θες μπορεις να μην την ενεργοποιησης καν, ετσι μου ειπαν.
Η ΠΑΕ παιρνει ετσι κι αλλιως την προμηθεια και εσυ δεν εχεις καμια οικονομικη
επιβαρυνση.
Εγω κατα πασα πιθανοτητα τα Χριστουγεννα που θα ειμαι Θεσσαλονικη θα επικοινωνησω
με τα γραφεια και θα την ενεργοποιησω.

Το τηλεφωνο για οσους ενδιαφερονται ειναι το 2310-954050 , δηλαδη αυτο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

toy, το τηλεφωνο γινεται προφανως απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η οποια εχει και τα στοιχεια μας
απο τα διαρκειας.

Καλεστε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ζητηστε να αποκτησετε την καρτα αυτη.
Δωστε τα στοιχεια σας (τα οποια δε θα τα εχουν αν δεν πηρατε διαρκειας)
και θα ερθουν στο σπιτι σας για να επικυρωθει η συμφωνια.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline agraf

• Αλλαγή
Λοιπόν, μιας και η παε ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο θέμα της μαστερκαρντ, να πω κι εγώ την πολύ πρόσφατη εμπειρία. Είχα κάνει αίτηση στη ΔΕΘ, συμπτωματικά 2 μήνες μετά άνοιξα λογαριασμό στη Σιτιμπανκ λόγω δουλειάς και με φορτώσανε υποχρεωτικά 2 πιστωτικές (ντινερς και βιζα). Όταν τους ρώτησα τί γίνεται με την μαστερκαρντ 2 μήνες τώρα μου είπαν ότι απορρίφθηκε άν και τους είχα στείλλει όλα τα έγγραφα από μισθοδοσία κλπ.!!!!!!!
Τούς είπα ότι εγώ από τις 3 κάρτες μόνο αυτή του ΠΑΟΚ με νοιάζει και ότι είναι αδιανόητο να εγκρίνουν τους 2 άσχετες και όχι του ΠΑΟΚ. Τελικά την ενέκκριναν.
Δεν ξέρω γιατί μου κάνανε τη ζωή δύσκολή, σε όσους τύχει κάτι παρόμοιο να ξέρουν τί να κάνουν.

Offline bozik

• Αλλαγή
να υπενθημισουμε σε αυτο το σημειο,οτι ο ΠΑΟΚ κερδιζει με καθε αιτηση 30 ευρω χωρις καμια επιβαρυνση εφ ορου ζωης(εαν βγαλετε λεφτα απο την καρτα το επιτοκιο ειναι μεγαλο και δεν σας συμφαιρει-αποψη μου ειναι οτι την παιρνετε κερδιζει ο ΠΑΟΚ ΤΑ 30 ΕΥΡΩ και την πετατε,εκτος και αν κανετε αγορες ατοκες) ....τωρα αν σας φορτωσουν οπως στον αδερφο agraf,2  καρτες ακομη χωρις να κανετε αιτηση,πατε την επομενη μερα σε ενα καταστημα της σιτιμπανκ και τις ακυρωνετε...τωρα αν εγκρινουν καρτες αλλες και δεν εγκρινουν την καρτα ΠΑΟΚ μαστερκαρντ,τηλ.στην παε για ενημερωση και κραξιμο στην τραπεζα....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
Kat arxas na dieykrinisoume oti gia na bgaleis auth thn karta prepei anagkastika na exeis kapoio eisodhma..

H8ela k gw na th bgalw sthn ek8esh k de mporesa gi auto to logo...mia allh fora me phran thlefwno k tous eipa oti den exw eisodhma mias k foithths k mou pan k pali oti de mporoume na th bgaloume..

Auta pros gnwsin...opoios 8elei apo dw k pera asthn bgalei
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

jmjyiannis

• Guest
na enimeroso paidia pos edo kai 3 xronia douleuo me kartes Citibank.
H sitibank einai mia trapeza pou analoga me ti theleis, exei simferouses prosfores. Panta omos prepei na thimomaste pos i pistotiki einai ena ergaleio pou mporei na kanei zimia. TH DOULEUOUME OTAN XREIAZETAI.

ta epitokia tis einai poli ipsila otan prokeitai gia kartes xoris sindromi, i gia kartes me epistrofi xrimatwn.
To megalitero meionektima tis citibank einai pos meta sou skizei ta neura sto na sou prosferei alles kartes kai na sou proeggrinei daneia pou den ta theleis.
Etsi spatalas ton kairo sou na les sinexeia "DEN THELO EUXARISTO!!!!"

Kata ta alla einai poli kali fasi na boithoume tin PAE
« Last Edit: January 04, 2008, 00:39:54 by jmjyiannis »

Offline diegito4

• Αλλαγή
Η ΔΕΠΑ Κύριος Χορηγός Φανέλας και Επίσημος Υποστηρικτής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΔΕΠΑ θα είναι Κύριος Χορηγός Φανέλας και Επίσημος Υποστηρικτής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη φετινή και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ΔΕΠΑ ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 1988, με αποστολή να εισάγει το φυσικό αέριο στο ενεργειακό ισοζύγιο της χώρας, πραγματοποιώντας μια μεγάλη ενεργειακή επένδυση. Όραμά της είναι να συνδέσει το μέλλον της Ελλάδας με την ενέργεια του 21ου αιώνα. Η ΔΕΠΑ δραστηριοποιείται δυναμικά στο νέο παγκόσμιο ενεργειακό περιβάλλον, με ισχυρό όραμα και σταθερές αξίες. Στόχος της είναι η συμβολή στην ενίσχυση της διεθνούς θέσης της χώρας, στην επίτευξη μιας αειφόρου και δυναμικής ανάπτυξης, αλλά και στη διασφάλιση μιας καλύτερης ποιότητας ζωής για τους πολίτες.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=53AD22BF966F159B3379260AF7BF6EBC?newsCode=20080103173724637

valte to kai ston titlo tou topic

Offline Suicidal

• Βασικός
mia mikrh erwthsoula giati eleipa arketes meres kai exasa episodeia.....

kollitos mou me eipe: re Billy ti xorhgies kai malakies me les,
phrame men xorhgia alla kai skouliki gria thn IDIA phran.....

isxyei ayto ? PLEASE ANSWERS ASAP ....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

fatal_invasion

• Guest
no.oti isxie prin apo meres isxiei kai tora.tipota neotero gia kamia apo tis sinikiakes omades.

Offline ved

• Αλλαγή
βρε καλωσ το παιδι.που χαθηκες εσυ?γκομενοδουλειες??? ;D

οχι δεν πηρανε την ιδια...τουλαχιστον οχι ακομα.
παντως κατι μαγειρευεται.γιατι τα σκουλικια το εχουν βουλωσει για την χορηγια μας ενω αναμενοταν να λυσσαξουν.εγω πιστευω οτι θα δοθει νεα χορηγια σε ολουσ και σε εμας.ισοποση σε ολουσ αλλα οχι τοσο μεγαλη οσο η ΔΕΠΑ.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
O Mpuzos pantws eipe x8es 1,5 ekatommyria gia 1,5 xronia...

ps: Billy gia tis alles synoikies koitakse to topic  gia to budget, einai istoria oloklhrh
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,7256.160.html
« Last Edit: January 05, 2008, 16:10:58 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Bayern4

• Guest
Δελτίο Τύπου

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2008 11:03:00 πμ
Δυναμική είσοδος της ENTERSOFT στον αθλητικό χώρο

Υποστηρίζει τον εκσυγχρονισμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το Entersoft Business Suite®

Την αναβάθμιση του συνόλου των λειτουργιών του ιστορικού ποδοσφαιρικού συλλόγου ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέλαβε η Entersoft B. Ελλάδος με την εγκατάσταση του ERP-CRM-E-Commerce συστήματος Entersoft Business Suite®.

Το έργο αφορά στην υιοθέτηση ενός ενιαίου πληροφοριακού συστήματος που περιλαμβάνει την πλήρη οργάνωση των οικονομικών υπηρεσιών της ΠΑΕ, το σχεδιασμό marketing ενεργειών, μέσω του προηγμένου συστήματος Entersoft CRM® για το σύνολο των προωθητικών ενεργειών, των διαδικασιών διαχείρισης των Μελών και των εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και την κάλυψη των διαδικασιών διενέργειας πωλήσεων εντατικής λιανικής στη μπουτίκ της ομάδας και μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος με το Entersoft Ε-Commerce®.

Η υλοποίηση του έργου θα διενεργηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΛΦΑ, συνεργάτη της Entersoft, με αποδεδειγμένη εμπειρία στην υλοποίηση πληροφοριακών συστημάτων υψηλών απαιτήσεων.

«Πρώτο μας μέλημα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι η οικονομική εξυγίανση και ο εκσυγχρονισμός. Η λειτουργία και οργάνωση των γραφείων όπως και η βελτίωση των υπηρεσιών προς τους φιλάθλους μας, χρειάζονται έναν στρατηγικό συνεργάτη σε θέματα τεχνολογίας και αυτός επιλέξαμε να είναι η Entersoft», δήλωσε ο κ. Θ. Ζαγοράκης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

tsakalaki

υπάρχει πηγή η διεύθυνση;

http://www.entersoft.gr/default.asp?pid=49&la=1&nid=71

Vrethike, over...  ;)
« Last Edit: January 11, 2008, 17:29:37 by MILLWALL-4 »

Offline spinos_4

• Αλλαγή
wraia na kanoun kai tin online boutique
PAOK-Hersonissos (Kriti)

LoGotHeTiS

• Guest
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι υπεγράφη η σύμβαση χορηγίας με τη ΔΕΠΑ

από http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20080123195906424

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
paidia sto paokmania kati paidia apo giannitsa eipan oti to promo bus mas pou einai giannitsa efage pesimo apo areianous. kserei kaneis tipota parapanw ?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

MeTaLLiuM-G4

• Guest
Τι να σου πω ρε φίλε... δεν άκουσα τίποτα.
Αλλά πραγματικά τους έχω ικανούς να προσπαθούν να σπάνε άδεια λεωφορεία... και να μην το καταφέρνουν μάλιστα.

Offline bannon

• Αποστολή
  • **
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας χορηγίας με την εταιρία «BMW Τρικαλιώτης», η οποία αφορά στην προβολή της εταιρίας μέσα από το φάσμα των δραστηριοτήτων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2007-2008.

Παρουσίαση εταιρίας
Η Τρικαλιώτης ΑΕ εδώ και 60 περίπου χρόνια αντιπροσωπεύει μάρκες αυτοκινήτων και τα τελευταία 12 είναι επίσημος αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων BMW, MINI καθώς και των μοτοσυκλετών BMW για τη Θεσσαλονίκη. Διαθέτει κάθετη οργάνωση, δηλαδή εκθεσιακό χώρο με όλα τα μοντέλα, εξουσιοδοτημένο τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης, φανοποιείο, βαφείο, τμήμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Παράλληλα μέσω της ολοκληρωμένης κάθετης μονάδας της, παρέχει υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικές τιμές, ενώ όλες οι διαδικασίες είναι πιστοποιημένες με ISO 9001/2000.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20080129101838503
το θέμα είναι πολιτικό - ιδεολογικό

Offline agraf

• Αλλαγή
Στην παρουσίαση της ΔΕΠΑ δήλωσε ο πρόεδρος της ότι σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους απόδίδει η χορηγία στη φανέλα του ΠΑΟΚ περίπουυ το 7πλάσιο. Δηλαδή 500000χ7=3.500.000. Απόδοση 700%

Αυτό είναι τρανή απόδειξη ότι μας βρήκανε σε ανάγκη και μας πατήσανε τον κάλο. Ας ξέρουν όμως ότι δεν ξεχνάμε και όταν έρθει η ώρα της επαναδιαπραγμάτευσης θα έχουν αλλάξει τα πράγματα. Επίσης το περίφημο ποσό των 500.000 ο κόσμος της ομάδας το έδωσε σε 9 ώρες στο σύλλογο. Μην νομίζουν ότι μας κάνανε και καμιά χάρη.

trelos4

• Guest
xanaexigise ti ennoeis agraf, epeidis den katalava...ti 7plasio diladi?