Author Topic: Ολυμπιάδα Πατρών - ΠΑΟΚ (83 - 76) Σάββατο 1/12/2007 ΕΤ1 ώρα 16.30  (Read 1986 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
ton agona ton deixnei h et1 stis 16:30
http://tvradio.ert.gr/tv/search.asp?mode=0
eftase h ora gia to proto diplo ektos edras
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Ρε παιδες ΕΛΕΟΣ!Εχω ρωτησει επανειλημενως ποτε και που θα συναντηθουμε εξω απο το γηπεδο και απαντηση δεν εχω!Ειμαι μονος μου και αν δεν παρω απαντηση ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΩ!Ειναι σχεδον 12 και ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ!

Offline diegito4

• Αλλαγή
@rebelpappous min skefteis na min pas!
3 leoforeia apo salonica se liges ores tha einai ekei (an den einai idi)

fricoulas22

• Guest
rebel pappous min agxwnesai . kai monos na eisai kata tis 4 kai tha toys vreis stin xeiroteri periptwsi.makari na mporousa na se voithisw pio ousiastika,alla de  mporw ,mias kai den tha paw peloponnhso.ante kai kala dipla na exoume.

fatal_invasion

• Guest
http://www.sportnet.gr/showreport.asp?sport=1%20&countryID=41&champID=16&reportID=146443

ΜΑΣ ΤΟΝΩΣΕ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Ο Γιώργος Τσιάκος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ολυμπιάδα στην Πάτρα και τόνισε: «Είναι κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Θέλουμε και οι δύο πολύ τη νίκη για να ανέβουμε βαθμολογικά. Εμείς από τη μία θα είμαστε κουρασμένοι, γιατί προερχόμαστε από το ταξίδι στη Ρουμανία για το ματς με τη Μομπιτέλκο. Από την άλλη όμως ευτυχώς πήραμε τη νίκη και την πρόκριση και αυτό μας τόνωσε πολύ ψυχολογικά. Μακάρι να γίνει ένας πολύ καλός αγώνας και να κερδίσει ο καλύτερος. Και εύχομαι αυτός να είμαστε εμείς».

Πέθανε τα ξημερώματα σε ηλικία 61 ετών από ανακοπή της καρδιάς ο τέως πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Αριστείδης Κανάβης, που διετέλεσε πρώτος πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ όταν μετατράπηκε το τμήμα σε ΚΑΕ, και διετέλεσε σ' αυτήν τη θέση από το 1997 ως το 2000. Η κηδεία του θα γίνει στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου στο κοιμητήριο Αναστάσεως του Κυρίου στην Θέρμη.

kostas4

• Guest
αυτος ο τσιακος πολυ μιλαει και θα πρεπει να το βουλωσει καποια στιγμη.εγινε και φιρμα ξαφνικα και κανει καθε μερα δηλωσεις.το ιδιο και ο βεργινης που δηλωνε προχθες οτι ο ΠΑΟΚ δεν θα κινδυνευσει.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
@rebelpappous min skefteis na min pas!
3 leoforeia apo salonica se liges ores tha einai ekei (an den einai idi)
Δεν υπαρχει περιπτωση να μην παω!Χθες γιορταζα και βαφτιζα και τον γιο μου και ειμαι απο ξενυχτι και πιωμα αλλα θα παω!Εβγαλα και τον γιο μου φωτογραφια με το τιμημενο κασκολ του ΠΑΟΚ που εχω αγορασει εξω απο το αλεξανδρειο επι εποχης στογιακοβιτς οταν ειχα ανεβει!Ειμαι "φτιαγμενος κανονικα"
......ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕΣ' ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ........

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Χρόνια πολλά,να χαίρεσαι και τον γιο σου.
...θα τους ακούσεις τους τρελούς που σκάνε μύτη Πάτρα!!...πολύ χλωμό ;D να περάσουν απαρατήρητοι
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

GeorgT

• Guest
Πριν πάντως στις συνεντεύξεις των προπονητών ακούγονταν τα τσακάλια: εμείς μαζί για μια ζωή....

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ναι. Έδειξε και τρία πανώ. ΠΑΟΚ-Παρτιζάν, Ζουλού Warriors και ένα της Θύρας 4 (το μαύρο με το αστέρι).

τρεις φωτο από την ΤV.
« Last Edit: December 01, 2007, 16:47:51 by Alamana85 »
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ?

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ΠΩΠΩ ΠΩΣ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕ ΑΛΕΟ ΑΛΕΟ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ναι. Έδειξε και τρία πανώ. ΠΑΟΚ-Παρτιζάν, Ζουλού Warriors και ένα της Θύρας 4 (το μαύρο με το αστέρι).

τρεις φωτο από την ΤV.

Είναι ζητούμενο ένα καλό ξεκίνημα. Σε όλα τα παιχνίδια μένουμε πίσω στο σκορ.
gdaou
"γάβροι=κότες"

northeagle_4

• Guest
ti mpasket paizoyme re gamoto............... o mamatziolas skoni tous kani tous simerinous mas.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
τελος πρωτου δεκαλεπτου..το σκορ ντρεπομαι να το γραψω...

ΔΑΚΡΥΣΑ

kostas4

• Guest
αυτη η ομαδα δεν στηριζεται με τιποτα.και 5000 κοσμο να ειχαμε σημερα εκει το ιδιο θα εκανε.ο μαλακας ο τσιακος που δινει καθε συνεντευξεις τα χανει μονος του κατω απο το καλαθι.γιδια ολοι τον μπουλο θα παρετε γαμω τον πανελουδη

GeorgT

• Guest
Πω Πω πως φωνάζουν ετσι, μόνο για το κόσμο να παίξουν λιγο ρε γ@μωτη μου!

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
den uparxoume.
den einai omada auto to prama...
No Gods,No Masters

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **
Re paidia me ti kouragio katheste kai blepete AUTON ton PAOK????
Kala ta paidia pou exoun paei sto gipedo einai apla iroes.
ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

Offline savage republic

• Βασικός