Author Topic: αστέρας τρίπολης-ΠΑΟΚ 2 - 0 Κυριακή 2/12/2007 ώρα 19.00 στη ΝΕΤ  (Read 8641 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PAOK_VOLOS

• Guest
40 åõñù ôï åéóéôÞñéï ãéá ôï ðáé÷íßäé ìå ôá óêüñäá...   
åéìáóôå óïâáñïé??? 40 åõñù ãéá ôï åëëçíéêï êùëïðñùôáèëçìá    >:(
üðùò êáé íá ÷åé ðÜíôùò èá åéìáóôå óôï ðëåõñü ôçò ïìÜäáò ìáò  :)

Pou to eides oti exei 40€ to eisithrio?

kostas4

• Guest
Καλά τι περίμενες απο αυτούς, παγκόσμια πρωτοτυπία κάτω απο την εκκλησία η μητρόπολη τους είναι νομίζω, να έχουν μαγαζί με ρούχα. Ούστ γ...ώ την Τριπολιτσά σας και ας έχω γνωστούς εκεί.

α ρε τσακαλακι τι μου θυμισες!!εχω εναν φιλο απο τριπολη που μου λεει συνεχεια το ιδιο πραγμα!

παντως χωρις πλακα ειναι η πιο ασχημη ελληνικη πολη που εχω παει.αν μπορει καποιος να βρει πιο ασχημη πολη του δινω βραβειο

Tatas

• Guest
mia xara einai i tripolh san polh re.. mallon den exeis dei pyrgo kai agrinio......

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
Καλά τι περίμενες απο αυτούς, παγκόσμια πρωτοτυπία κάτω απο την εκκλησία η μητρόπολη τους είναι νομίζω, να έχουν μαγαζί με ρούχα. Ούστ γ...ώ την Τριπολιτσά σας και ας έχω γνωστούς εκεί.

α ρε τσακαλακι τι μου θυμισες!!εχω εναν φιλο απο τριπολη που μου λεει συνεχεια το ιδιο πραγμα!

παντως χωρις πλακα ειναι η πιο ασχημη ελληνικη πολη που εχω παει.αν μπορει καποιος να βρει πιο ασχημη πολη του δινω βραβειο
re seis giati asxoloumaste me tin poli tous?ti mas noiazei?den pane na menoun kai se tsantiria?emeis tha pame tha paroume to diplo AN paiksoume kala kai tha figoume...i paokara na mas niazei ola ta alla na ta grafoume...
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
DEN PAEI NA XEI oso thelei

tha ta paroume emeis kseroume pws..

KAMIA ANAKOINWSH BGHKE??

MESA THA MAI OPOIOS THELEI NA BRETHOUME PM!!

Maria

• Guest
ti lete re???... poia tripoli kai poios purgos?...

gia na ta lete auta logika den exete erthei pote sas stin athina!

Yparxei xeiroterh polh apo thn athhna ston kosmo? tha me trelanete?

tin exw sixathei. an ena pragma einai sigouro, einai oti tha figw oso to dunaton grhgorotera apo auto to trelokomeio!

Eleos pia! sas euxomai na mhn xreiastei pote sth zwh sas, kai gia kanena logo na erthete Athina. pote!

sunxistika pali...

A!!! poso kanoun ta eisithria gia ton agwna me thn tripolh??? :o

den mporei na einai alithia!!! kai elega na paw re gamw to...

einai kai ta eisithria gia to lewforeio... einai polla... krima... :'(

kserei kaneis an tha diatethoun eisithria gia ton agwna me thn aek?

elega na paw...an den kanoun 40 euro... eleos...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός

Eisai empa8hs  :extralaugh: :extralaugh:
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
me thn timh pou emaths oti einai 40?

kana 20ariko akousa

Offline blue_eyes

• Βασικός
Από αυτούς πάντως είναι τιμωρημένος ο Ψωμάς στην άμυνα..και με εμας δεν ξερω τι θα γινει με Μπαλαφα και τον Στρατο.

Παντως κοιταξτε νεο γηπεδο και προπονητηριο που κανει ο Αστερας
http://asterastripolis.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=35&Itemid=41

northeagle_4

• Guest
Ρε παιδια ειναι σιγουρο για το 40αρι ??? μην λεμε κατι που δεν ειναι οριστικο και κοβουμε την φορα σε πολλους που θελουν να πανε.Προσωπικα την θεωρω φετος απο τις καλυτερες εκδρομες και την εχω στο προγραμμα απο τοτε που ανεβηκε η τριπολιτσα αλλα το 40αρικο γιατι να μην το δωσω στον ΠΑΟΚ ???πιστευω ενα 20αρικακι ειναι μια χαρα τιμη

Offline blue_eyes

• Βασικός
40 ευρωπουλα ειναι οντως παρα πολλα..τα δινεις στην νεα μπουτικ και παιρνεις μια φανελα και πανε ολα στον ΠΑΟΚ και οχι στους καθε Πανόπουλους και Αστέρες

northeagle_4

• Guest
εγω λεω αυριο να παρω στα γραφεια του αστερα να ρωτησω

zagorakis

• Guest
re adelfia min treleneste 20 euro tha ta exei. malakas einai na ta exei poio akriva. autos kosmo thelei sto gipedo. gia auto kai dinei eisitiria se olous.

kostas4

• Guest
αυτος που εχει τον αστερα τριπολης ζαγορακη δεν εχει αναγκη απο λεφτα για αυτο αλλωστε χτιζει ολοκληρο γηπεδο μονος του
απο οτι ξερω μας συμπαθει και ειχε ενδιαφερθει παλαιοτερα να εμπλακει στα διοικητικα μας οποτε λογικα δεν θα εχουμε προβλημα

zagorakis

• Guest
akrivos kosta den exei anagki apo lefta autos kai episis dixnei oti thelei ton kosmo sto gipedo, opote me auto to skopo leo oti den ton sinferei na to exei akrivo.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
autoi kai oxi autos. Dyo atoma exoun ton astera
Kaymenakhs (!) kai mpakos
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Tatas

• Guest
mipos kseroume kai onomata tou d.s? :P tespa.. as kanonisoun na to exoun ena 20ari  maximum an theloun na to plirwsw... allios mallon tha dw to pexnidi se psistaria stin tripolh me 10 souvlakia mprosta m

Offline Suicidal

• Βασικός
MOLIS enoimerw8ika mesw sms apo aderfo oti diabase sto metrosport pws:

8a paralaboume 500 ticketa pros 20E ekastos, kai oti kapoia 8a pane kai stous "notious".
mhn me rwtate poioi notioi , posoi notioi , pws 8a ta paroun oi notioi.... den 3erw !
Profanos ayta 8a einai ta "epishma" tix , etsi?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Tatas

• Guest
ta 500 eisitiria den ftanoun...... den ksero ti tha ginei...... AN VGAZOUn tosoi sindesmoi ekdromh....  tha eimaste pano apo 500 atoma.... mas vlepo ton enan pano ston allon

CLUB LARISA

• Guest
Απο το πρωί και μετά απο συνεννόηση με αδερφό του σάιτ έχουμε πάρει και την ΠΑΕ μας και την παε του ατερα. Στον αστέρα ο υπευθυνος εισιτηρίων μας τα μασούσε και στην αρχή είπε οτι τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά για όλους την ημέρα του αγώνα. Όταν του εξήγησα οτι είμαστε ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ με παρέπεμψε στον υπεύθυνο ασφαλείας ο οποίος μου είπε οτι τα εισιτήρια των φιλοξενουμένων εξαντλήθηκαν όλα απο την ΠΑΕ μας (500 κομμάτια) και οτι για μας δεν υπάρχουν άλλα. Μανούριασα έντονα και μετά πήρα την ΠΑΕ μας. Εκεί μου είπαν πως με το ζόρι (!!!!!) μας έδωσαν 500 κομάτια. Τα εισιτήρια δε φτάνουν ούτε για γειά σου. Εμένα μόνο προσωπικα με πήραν απο Λάρισα και Πιερία και μου είπαν κατεβαίνουμε....Κάτι πρέπει να κάνει η ΠΑΕ, κάπως να αντιδράσουμε γιατί βλέπω η Τρίπολη να γίνεται ΞΑΝΘΗ.....ΤΑ ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ ΕΊΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΆ ΛΊΓΑ για τον κόσμο που καυλωμένος θέλει να κατεβεί κ να είναι κοντά στον ΑΕΤΟ.....
ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΤΟ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ  :devil: :devil: :devil: :tsigaro:
ΠΑΝΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ Ο(Π)ΛΩΝ...