Author Topic: αστέρας τρίπολης-ΠΑΟΚ 2 - 0 Κυριακή 2/12/2007 ώρα 19.00 στη ΝΕΤ  (Read 8779 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nf

• Αποστολή
  • **
auto pou les me ton santos den prokeitai na ginei
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Γαμώ την σούπερ λίγκα και την κωλοτηλεόραση.
Από την αρχή του πρωταθλήματος παίζουμε Σάββατο και τώρα που έχουμε να πάμε στου διαόλου τη μάνα εκεί κάτω,καί Κυριακή καί στις 7.Που σημαίνει 7  το πρωί επιστροφή στη Θεσσαλονίκη στην καλύτερη
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
καλα μη την ψαχνεις!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΜΕ ΞΕΡΕΤΕ!!!!

μενω καλαματα και θα παω στο ματς που να μαμιεται ολο το συστημα.τροπο δεν εχω βρει ακομα και με αυτηντην κωλοωρα που εβαλαν το παιχνιδι χρειαζομαι αυτοκινητο-και δνε εχω, μαλλον θα νοικιασω!!!!!

ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ?

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ?

κανονιζουμε με πμ και μεσα στη βδομαδα να βρεθουμε εκει μαγκες!!!

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
παει και ο πανιωνιος.εχω ανοιξει τα topic των δυο τελευταιων αγωνων με εργοτελη και πανιωνιο και ημουνα γουρλης.λοιπον δυσκολο ματς με ομαδα που ειναι στα πανω της αλλα ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ,θα το παρεις το διπλο.και λογικα ο λαος θα ειναι εκει.δεν πιστευω να εχουμε προβλημα με τα εισιτηρια,μαλλον θα μας δωσουν.
to eida auto pou grafeis kai hthela na sto elega na to ekanes alla me prolabes.ante na kaneis to 3 sta 3 ;)
gia x to blepo to paixnidi
pantos to asteraki einai h proth omada(mazi me ton telh)stis protes 9 agonisthkes pou exei kerdisei ta pio polla penalti(3)
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Να το θυμάστε πως θα έχουμε πρόβλημα με τα εισιτήρια.
Δεν πιστεύω πως θα μας χωρέσει το γήπεδο της Τριπολιτσάς ειδικά αν μας πάει και ο καιρός.
Δεν ξέρω πόσοι Θεσσαλονικείς θα κατέβουν αλλά και μόνο οι νότιοι θα το γεμίσουν το γήπεδο.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

spartiatis

• Guest
καλα μη την ψαχνεις!!!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ?

κανονιζουμε με πμ και μεσα στη βδομαδα να βρεθουμε εκει μαγκες!!!

tha eimaste peripou 15 apo Sparti... mallon exoume gnoristei sto parelthon.. gnorizo arketous apo kalamata. exo xathei apo ta gipeda teleutaia. tha brethoume ti kyriaki sto gipedo  :)
« Last Edit: November 26, 2007, 16:14:16 by spartiatis »

Offline blue_eyes

• Βασικός
@Dani-4-, ξέχασες την καψούρα μου και ίσως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του Αστέρα. Cardoso. Τρομερός παικταράς. Δεν ξέρω πόσο είναι το κασέ του, αλλά μακάρι να τον έβλεπα ντυμένο στα σπρόμαυρα.
+1 απο εμενα μου εχει βγαλει τα ματια αυτη η παικτουρα..μακαρι να επαιζε στον ΠΑΟΚ αλλα πολυ χλωμο
Ο Φιλομενο καλος (οχι κατι το πολυ ιδιαιτερο αλλα υπολογισιμος) και ο Ροτζειρο τεχνιτης αλλα ανουσιος

Καταρχην να δουμε σε τι κατασταση θα ειναι Σναουτσερ και Μπαλαφας που παλι τρεχει στα στρατοπεδα..
και με ΠΑΟ και με ΟΣΦΠ ο Αστερας δεν ανεβαινε ψηλα και ηταν πολυ καλος στις αντεπιθεσεις. Εαν εμεις παιξουμε ετσι (που ετσι παιζουμε ακομα και στην τουμπα) θα τον αναγκασουμε να ανοιχτει και να βρουμε χωρους. Θεωρητικα αυτα παντα στην πραξη θα τα δουμε την αλλη Κυριακη. ΤΟ καλο ειναι οτι εχουμε καλη ψυχολογια αλλα εχουν και αυτοι..

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
πλακα θα εχει να μη παρουμε εισιτηρια!!!

ξερει κανεις?

το γηπεδο ειναι υπερβολικα μικρο, ειναι σε ενα χωραφι εκει εξω απο την πολη, οτι να ναι

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΡΕΕΕΕΕ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Egw apo oti xerw o asteras genika dinei eisitiria. H kerkida twn filoxenoumenwn einai petalo kai xwraei gyrw stous 500.

Offline Matador

• Αλλαγή
Ετσι οπως ειδα τον Αστερα με γαυροβαζελο. Παιζει με πολυ βαθος στην αμυνα, ειναι σχεδον στα ποδια του τερματοφυλακα, πολυπροσωπο κεντρο και ξαφνικες αντεπιθεσεις. Μαρκαρουν και τρεχουν σαν σκυλια.

Το θεμα ειναι να μην δεχθουμε πρωτοι γκολ γιατι επειτα ταμπουρονωντε στην αμυνα και προσπαθουν να κανουν με οποινδηποτε τροπο καθυστερηση. Εχουν και τερματοφυλακα που δεν κανει ευκολα το λαθος.

Αν τους βαλουμε πρωτοι γκολ και τους ανοιξουμε, μπορουμε να τους βαλουμε και αλλο.

Nαι ρε Cardoso τον λενε και μου διεφευγε το ονομα, η νεοτερη εκδοση με την κομμωση σχεδον αλλα Valderama. Πολυ καλος παικτης.

Θα απολαυσουμε τα τσακαλακια απο τις γυρω περιοχες, Αθηνα και τα αλανια που θα κατεβουν κατω.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
E αυτό είναι το πρόβλημα ρε κίνγκαρε, 500 θα είναι μόνο οι Πελλοπονήσιοι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μιλάμε για σημείο που είναι στο δίωρο απο όλα τα σημεία της νοτίου Ελλάδος, οπότε........................ καιρού θέλοντος βέβαια. 

Offline diegito4

• Αλλαγή
E αυτό είναι το πρόβλημα ρε κίνγκαρε, 500 θα είναι μόνο οι Πελλοπονήσιοι !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

xaxa me pethanes re tsakalaki!akou ekei  "κίνγκαρε"!!
sigoura gia ton idio milame?
pali kala pou den efere kai tin myga tou sto sillalitirio na tin klapsoume omadikos.. :b348:

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Γιατί εγγονάκι μου; ξέρει πόσο τον γουστάρω όπως και εσένα βέβαια.
Πιστεύω να του δείξατε πως είναι η Μακεδονική φιλοξενία η δεν πρόλαβε;    :aktion031:

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
EISITHRIA APO POY THA PAROUME?

SALONIKH?

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
emena to proto pragma pou me provlimatizei kai pou apeuxomai einai tixon epeisodia. dedomenou oti i zitisi ton eisitirion tha einai megali kai endexomenos na iparxei enas sinostismos. to nou mas....ston megalo aderfo....gia na min exoume kana opado stin filaki. oi kairoi allaxan kai eimastan apo tous protous pou to niosame kala sto petsi mas (ksanthi)....

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
H αποφαση για το ποσα εισιτηρια θα παρουμε σημερα βγαινει?

μαγκες αν μαθει κανεις πειτε-ΚΑΙΓΟΜΑΙ!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
epeidh 8a eimai a8hna pshnomai ki egw na katevw tripolh.an kapoios
a8hnaios paei as steilei pm ;)

zagorakis

• Guest
Αστέρας-ΠΑΟΚ: Μ. Γερμανάκος
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Γερμανάκος Μ.
Αθηνών
ΒΟΗΘΟΣ
Ακρίβος Χ.
Αθηνών
ΒΟΗΘΟΣ
Βασάλος Κ.
Αθηνών
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Σταθόπουλος Γ.
Αχαίας
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
Τακίδης Δ.
Κιλκίς

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
poly kakos diaithths o germanakos, oxi aparaithta entetalmenos alla apla kakos diaithths.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline replicant4

• Αποστολή
  • **
paidia Kyriaki einai to paihnidi i Savvato, giati sto programma tis ERTworld to ehei gia metadosi to Savvato. An kserei kaneis sigoura as kanei ena post. Eyharisto.
Χώρις ΠΑΟΚ η ζωή δεν έχει νόημα