Author Topic: ΠΑΟΚ - Αιγάλεω 71 - 72 Σάββατο 24/11/2007 ώρα 19:00 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ  (Read 1681 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
Είδα τα τελευταία 3 λεπτά από επιλογή μου. Πέσαμε. Τόσο απλά. Τραγικά ατάλαντοι παίχτες.
Το άθλημα που λάτρεψα, η ομάδα που με έκανε ΠΑΟΚ, πέθανε. Ποιο Σαββατόβραδο τώρα και κλάιν μάιν. Πάω για ύπνο μάγκες.
Καλή δύναμη αύριο.
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
etsi apla file kai o paneloudis kukloforei anenoxlitos

pou menei thessaloniki?

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
πολυ κριμα που χασαμε ετσι στο τελος!πρεπει να μεινει ο μπαλντγουιν!η ομαδα κανει εντυπωσιακα come-back!χαναμε 20 ποντους στο 15' και το γυρισε το ματς!απλως το αιγαλεω εχει 2 καλους αμερικανους που πηραν την ομαδα στις πλατες τους το τελαυταιο  λεπτο,ενω εμεις δεν διαθετουμε ουτε 1 τετοιο παικτη!το ειχε πει και ο βεργινης πριν λιγες μερες!
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΧΑΘΗΚΕ!
ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
καλα λεω εγω οτι οι μπασκετικοι ειναι φλωροι

αν χαναμε 5-6 σερι ματς στη μπαλα απο ροδο, αιγαλεω κτλ θα τους σκιζαμε στα 2

και τωρα ομαδα με καρκινο και ακους σχολια <<ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ>>, <<Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ>>

<<ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΜ ΜΠΑΚ>>

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?????????????????????????????

Offline ved

• Αλλαγή
Kναι τωρα θα τον πειραξουμε τον πανελουδη...το θεμα τωρα ειναι να πειραξουμε τον κατσαρη...ρε παιδια πρεπει να βρεθει καποιοσ τριτος φορεας να αναλαβει την ομαδα οχι ο κωλογερος ο κατασαρης.με κατσαρη φλεβαρακη καραμπερη και σια το μονο που γλυτωνεις ειναι ηα ασχημια του πανελουδη.καταλλα πας βουρ για α2...με κοσμο διχασμενο και μιζερια.ο κατσαρης δεν προκειται να ενωσει τον κοσμο.ας την παρει την ομαδα οι παλαιμαχοι με σταυροπουλο κλπ.δεν ξερω.αυτοι του ερασιτεχνη δεν προκειται να συσπηρωσουν τον κοσμο και να σωσουν την ομαδα.χρειαζομαστε κατι νεο και αφθαρτο.

αχ ρε μπανε αχ ρε μπανε!!!!!!!

η ιστορια του μπασκετ του ΠΑΟΚ μοιαζει τοσο πολυ με την ζςη του μπανε...

στην αρχη νηπιακα βηματα...οταν ο μπανε γαμουσε=δοξα και τιτλοι...οταν σταματησε απο τους αγωνιστικουσ χωρους και επιασε τα προπονητικα αρχισε η μιζερια αφου συνεργαζοτανε με τον καρκινο...τωρα που εφυγε για την Α2 ... τον ακολουθαει και η μεγαλη του αγαπη.

Ο ΠΑΟΚ μασ...

μπραβο στα παιδια που πηγαν σημερα.

fatal_invasion

• Guest
molis girisa..
To mono pou exo na po einai oti i omada exei 1 play maker.
Ola ta ipoloipa pou thelo na po den tha ta po.

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
Οδυνηρή ήττα (71-72) για ΠΑΟΚ από το Αιγάλεω

Δραματική αλλά και οδυνηρή ήττα γνώρισε ο ΠΑΟΚ χάνοντας στο Παλατάκι από το Αιγάλεω με 71-72, με τον Αμερικανό Μπρέισι των φιλοξενούμενων να πετυχαίνει το τελευταίο νικητήριο καλάθι στην εκπνοή του αγώνα!

Ο Βεργίνης με τρίποντο 11 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη είχε δώσει το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ με 71-70. Το Αιγάλεω έχασε την επίθεση καθώς ο Τζαμπέρ αστόχησε, όμως η μπάλα έφτασε στον Μπρέισι, ο οποίος στην εκπνοή εκτέλεσε το Δικέφαλο…

Η εξέλιξη του σκορ:
Α' Δεκάλεπτο: 0-3, 3-15 (Πρ. Νικολαΐδης 12π. 4/4 τρ.), 3-17, 8-22, 14-29
Β' Δεκάλεπτο: 17-34, 19-39, 26-39, 32-46 (Πρ. Νικολαΐδης 17π, Τζαμπέρ 15π.), 37-46 (Τσιάκος 11π., Σόντερς 9π.)
Γ' Δεκάλεπτο: 49-51, 52-51, 58-55
Δ' Δεκάλεπτο: 61-55, 61-64, 68-68, 71-70, 71-72

http://www.metrosport.gr/more.php?id=6351_0_1_0_M

Diladi eutixos nikisame sto proigoumeno entos edras, me ena triponto oxi apla tyxero alla poly-poly tyxero.
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
An den 3ypnhsoun kai twra oi perissoteroi, eimaste a3ioi ths moiras mas. Auth ti stigmh proexei na swsoume thn omada me oles mas tis dynameis. Kai exoume xrono meta na katharisoume thn kopro tou augeiou (katsarides, papadopoulous, karakoushdes klp).  H Katastash einai TRAGIKH.

O baldwin prepei na fygei shmera kiolas. Otan sou leei oti den thelei allages kai thelei na meinei me hansel klp einai ektos pragmatikothtas. Gia na mhn pw gia tis epiloges tou mesa sto paixnidi otan vazei ton hansel (ti dialo, ton gamaei re pousth mou) sto pio krisimo shmeio h dinei entolh ston pshlo na soutarei apo makria sthn pio krisimh epithesh.

H omada thelei toulaxiston 4 paiktes amesa. Enan play maker opwskaidhpote kai apo enan stis theseis sonders-humphry + enan pshlo akoma. Kai to kyriotero: Sthri3h se OLA ta paixnidia, mesa kai e3w.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
Σήμερα για ακόμα μια φορά αποφάσισα να μην πάω στο γήπεδο... είχα πει στον εαυτό μου πως για φέτος και για όσο υπάρχει ο πανελούδης, γιατί ακόμα υπάρχει για μένα, δεν πρόκειται να πατήσω στο γήπεδο... με το που τελείωσε το παιχνίδι αντιλήφθηκα έστω και αργά, πως αν δεν βοηθήσουμε την ομάδα δεν υπάρχει περίπτωση να σωθούμε...
για αυτό ας αφήσουμε όλοι μας τις κλάψες, πρώτος εγώ, και ας πάμε να ενισχύσουμε την ομάδα από εδώ και μπρος...
ο προπονητής για μένα είναι καλός και θα είναι έγκλημα να τον διώξουμε... μην ξεχνάμε ότι η ομάδα δεν είναι δικιά του και πως με αυτό το ανύπαρκτο υλικό έχει καταφέρει να δείξει έστω και κάποια λίγα πράγματα... ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται προπονητή, διοίκηση και παίκτες χρειάζεται...

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Καταρχήν λυπάμαι που ακόμα και σήμερα,τόσο λίγος κόσμος κατάλαβε την κρισιμότητα του παιχνιδιού και πήγε στο γήπεδο.
Για την ομάδα δεν έχω να πω και πολλά.Δεν ξέρω αν αυτοί που λέτε για καλή άμυνα και άλλα τέτοια διαστημικά,είδατε το παιχνίδι.
Εγώ είδα καμιά δεκαριά αιφνιδιασμούς από το αιγάλεω.Όσο για τον προπονητή που πρέπει να μείνει,δεν έχω δει άλλη ομάδα με 2 παίκτες να έχουν 2 φάουλ 4 λεπτά πριν λήξει ο αγώνας και όλοι οι άλλοι απο 1,και να μην κάνει φάουλ για να σώσει τα εύκολα καλάθια.Εννοείται ότι δεν έχω δει χειρότερο ΠΑΟΚ.
...πανελούδη να γυρίσεις σπίτι και να δεις τη γυναίκα σου και το γιο σου στα τέσσερα
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline diegito4

• Αλλαγή
o paneloudis gamietai,o paneloudis etsi,o paneloudis allios..
oraia einai na vgazeis tin eythini apo pano sou.eykoli lisi o paneloudis gia tin katantia..

TIN MEGALYTERH EYTHINI GIA TIN KATANTIA TOY BASKET TOY PAOK TIN EXEI O KOSMOS TOY.
O KOSMOS TOY PAOK DINEI TIN MEGALITERH KLOTSIA STO TMHMA BASKET PROS YPOVIVASMO.

signomi an den simvadizo me tis apopseis ton perissoteron alla etsi noitho.

Offline Geo

• Αλλαγή
Μόλις γυρίσαμε απότο παλατάκι με τσιτωμένα νεύρα of course....

Η ομάδα ΧΩΡΙΣ την ΒΟΗΘΕΙΑ του ΚΟΣΜΟΥ....πέφτει. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.

Από το -20 το γυρίσαμε στο +6 ....ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...

Σε κάποια φάση ο Βεργίνης μας έκανε χαρατηριστικά τα χέρια του προς τα πάνω..λέγοντάς μας..σας έχουμε ανάγκη...

Πάντως θεωρώ πως αν στην θέση του Ταμπ σήμερα ήτανε ένας έλληνας προπονητής ...δεν το έχανε αυτό το παιχνίδι..έτσι όπως το γυρίσαμε.

ΒΕΒΑΙΑ για να μην ξεχνιώμαστε, ούτε ο Μπαλντγουιν, ούτε οι παίκτες φταίνε. Ο φταίχτης είναι ένας και έχει ονοματεπώνυμο.

kostas4

• Guest
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

οποιος δεν το εχει καταλαβει,η ομαδα εχει ηδη πεσει.πρεπει για να σωθουμε να κανουμε αλλες 8 νικες κατι που με αυτη την ομαδα ειναι αδυνατο.

η μεγαλη ομαδα του ΠΑΟΚ απο σημερα παιζει α2 και υπαιτιος ειναι ο μικρος κοσμος του ΠΑΟΚ.αντε αυριο στο συλλαλητηριο καντε πορεια μαζι με τον κατσαρη

φυτα ειμαστε δυστυχως

υγ.ποιος μπαλντγουιν ρε λετε,οποιος ξερει απο μπασκετ μπορει να καταλαβει

Offline bozik

• Αλλαγή
ο μπαλτ...εκανε μαγικα στο τελος βγαζοντας Βεργινη και βαζοντας χανσελ.....τωρα για τον κοσμο....δεν μπορω να κραξω κανενα που δεν ηρθε...γιατι ειναι σαν να του λεω...ελα να ανεβασεις 40 πιρετο....ζαλιστηκα.....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

VAGGT

• Guest
Παιδια τραγικο δεν ειναι να χανεις στο τελευταιο λεπτο απο το αιγαλεω
ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΕ 6 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ.ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ Η ΚΕΡΚΙΔΑ(ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΣΤΕΙΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΚΟΣΜΟΥ)ΗΤΑΝ ΜΟΥΓΚΑ!!!!!!!
ΟΣΟ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ.ΚΟΨΑΜΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ Α2....
ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ..........

kostas4

• Guest
vaggt  100 ατομα ημασταν τι αλλο να καναμε ρε φιλε?και ψυχη εχουμε

bozik ας ερχοτανε και ας ανεβαζανε και 50 πυρετο
« Last Edit: November 24, 2007, 22:20:51 by kostas4 »

Offline Geo

• Αλλαγή
Ο ΠΑΟΚ των 4 ταχυτήτων
1η Ταχύτητα ***********************

Βεργίνης 11(2), ------- No1
Ντιαρά 17(3),
Τσιάκος 17,
Σόντερς 12(2)

2η Ταχύτητα *************************************

Χαριτόπουλος 3,
Κούβελας 2,
Δεμερτζής,

3η Ταχύτητα ***************************************

Χάμφρεϊ 6(2),
Χάνσελ 3(1),
Γκιλέσμπι, 
Σφέικος,

4η Ταχύτητα **************************************

Χόρβατ

rounos

• Guest
Απο μπασκετ δεν ξερω.Οποτε μπορω πηγαινω και βοηθαω εστω και με την παρουσια μου.Για αυτη την καταντια φταιμε ολοι,γιατι αφησαμε το αθλημα που μας εδωσε ευρωπαικους τιτλους να μαραζωσει.Βεβαια ποτε δε θα γυρισω να κραξω τον κοσμο.Μας πηραν το μυαλο τα προβληματα στο ποδοσφαιρο και δεν ασχοληθηκαμε καθολου με την ομαδα μπασκετ.Δεν δικαιολογω κανεναν,ουτε τον εαυτο μου με αυτο που γραφω αλλα πιστευω ειναι η αληθεια.
Υπαρχει περιπτωση με αλλαγη 2 παιχτων,να αλλαξει κατι?Ρωταω προς τα παληκαρια που το κατεχουν,γιατι τουλαχιστον απο πλευρα στηριξης πιστευω οτι εστω και αργα,ο κοσμος θα ξυπνησει και θα βοηθησει.Πολυ στεναχωρεμενος ειμαι..............

kostas4

• Guest
φιλε με 2 παιχτες δεν γινεται τιποτα.θελεις ελληνα προπονητη και ολοκληρη πενταδα γιατι ειλικρινα σε αυτη την ομαδα ο ενας ειναι χειροτερος απο τον αλλον.ουτε εναν δεν ξεχωριζω.εβλεπα την βαθμολογια τωρα και με αλλαγες ισως μπορεσουμε να σωθουμε.αλλα θελουμε παιχτες εμπειρους και καλους και λεφτα δεν υπαρχουν

rounos

• Guest
Ευχαριστω....Φυσικα μιλησα με την προυποθεση να εχουμε γρηγορα μια διοικηση για να τρεξουν καποια πραγματα.Αλλιως....