Οπως όλα δείχνουν, υπάρχει ηδη συμφωνία του Τάκη Πανελούδη, κατόχου του πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με τις «Εκδόσεις Ζήτρος», επικεφαλής των οποίων είναι ο Κωνσταντίνος Ζήτρος.
Η διαδικασία ολοκληρώθηκε χτες αργά το βράδυ με την υπογραφή σχετικής σύμβασης και την καταβολή τιμήματος αγοράς, το ύψος του οποίου «...αν θέλει, θα το πει ο κ. Πανελούδης», όπως δήλωσε απόψε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, εκπροσωπώντας τον κ. Ζήτρο, ο δικηγόρος Γιάννης Καχριμάνης, γνώριμος στον ελληνικό μπασκετικό χώρο από την περυσινή ενασχόληση του με τον Μακεδονικό.
«Τα οικονομικά δεδομένα της ΚΑΕ είναι γνωστά. Το ρυθμισμένο χρέος προς το δημόσιο και ένα άνοιγμα περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο για άλλους είναι λίγο λιγότερο. Μέλημά μας είναι να τακτοποιηθούν οι άμεσες υποχρεώσεις, να γίνουν διακανονισμοί. Υπάρχει πλάνο εξυγίανσης της εταιρείας σε βάθος τριετίας. Θα μιλήσουμε και με τον ΑΣ», πρόσθεσε ο κ. Καχριμάνης.
Ερωτηθείς σχετικά για το ενδιαφέρον του πελάτη του για τον ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα τη δεδομένη χρονική στιγμή, εξήγησε: «Θεωρούμε την ομάδα κομμάτι πολιτιστικής έκφρασης, τομέας στον οποίο δραστηριοποιείται ο κ. Ζήτρος και θέλαμε να βοηθήσουμε. Ο ΠΑΟΚ έφτασε σε σημείο κατάντιας. Εκδηλωθήκαμε τώρα περιμένοντας να δούμε σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται το τμήμα».
Την πώληση της ΚΑΕ δεν θέλησε να επιβεβαιώσει, από την πλευρά του, ο Τάκης Πανελούδης, επισημαίνοντας με απόλυτο τρόπο στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:
«Δεν έχω να πω τίποτα για τον ΠΑΟΚ. Είναι δικαίωμά μου». http://www.betsmart.gr/mainsite/modules ... ryid=70055 Εγώ ένα έχω να πώ και απλά θα τα ξαναπούμε υπο διαφορετικές συνθήκες ...
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΡΕ ΚΩΛΟΠ@ΥΣΤΑ!!!! ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ!!!