Author Topic: Σύνδεσμος φιλάθλων ΠΑΟΚ νομού Σερρών (νέα - ανακοινώσεις)  (Read 12107 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Πήγα Σέρρες σήμερα και ολόκληρη η πόλη είναι ασπρόμαυρη!!
Στον Λευκώνα στα φανάρια για Σιδηρόκαστρο υπάρχει μεγάλο πανί που αναφέρει τα του συλλαλητηρίου,παντού βλέπεις αυτοκόλλητα ΠΑΟΚ και στο δρόμο συνόρων-Σερρών σε μια γέφυρα υπάρχει πανί,όπως στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης.
Συγχαρητήρια σε όλα τα αλάνια που μου έφτιαξαν τη μέρα
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

gikpo4

• Guest
ti leei o kainourios sindesmos aderfia?
molis efiga vrikate na ton kanete....
de peirazei tora pou tha ertho gia tis diakopes tha ertho na do ti ginetai
elpizo na exete vgalei kai mplouzes na paroume kamia

midenistis

• Guest
ti leei o kainourios sindesmos aderfia?

Καινούργιος?

Πήγα Σέρρες σήμερα και ολόκληρη η πόλη είναι ασπρόμαυρη!!
Στον Λευκώνα στα φανάρια για Σιδηρόκαστρο υπάρχει μεγάλο πανί που αναφέρει τα του συλλαλητηρίου,παντού βλέπεις αυτοκόλλητα ΠΑΟΚ και στο δρόμο συνόρων-Σερρών σε μια γέφυρα υπάρχει πανί,όπως στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης.
Συγχαρητήρια σε όλα τα αλάνια που μου έφτιαξαν τη μέρα

Το 70% του Νομού Σερρών είναι ΠΑΟΚ!
Τα ερπετά είναι μετρημένα στα δάχτυλα. ;)
Ξέρω.. γιατί το χωριό μου είναι στις Σέρρες.

Offline nf

• Αποστολή
  • **
ti asxoleisai me skoulikia????to ypoloipo 30% pou les einai gavroi kai aektsides44 re sy.......
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

midenistis

• Guest
ti asxoleisai me skoulikia????to ypoloipo 30% pou les einai gavroi kai aektsides44 re sy.......

Χανούμια κ gay-rous δεν έχει.
Βάζελια έχει δυστυχώς 15%.
8-10% έχει αποκλειστικά Πανσερραικούς.

goudas4

• Guest
Ο σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ Σερρών, καλεί όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ στα εγκαίνια των νέων γραφείων του συνδέσμου που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 18-3-08 και ώρα 18.30.τα γραφεία του νέου συνδέσμου μας βρίσκονται στην οδό Βενιζέλου 31-33 στον 1ο οροφο.
στα εγκαίνια θα βρεθεί και αντιπροσωπεία των παικτών του ΠΑΟΚ

ένας απο τους ιστορικοτερους συνδέσμους του ΠΑΟΚ στην επαρχία και σε μια άκρως ασπρόμαυρη πόλη, στην πόλη των Σερρών, ξανανοίγει τα φτερά του σε νέο χώρο και νέα γραφεία.

Ανανεωμένοι και ενωμένοι όσο ποτέ άλλοτε, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας που δεν είναι άλλος από το να ακολουθάμε την αγαπημένη μας ομάδα παντού.

Ενας σύνδεσμος που εχει αφήσει την δική του ιστορία στα τσιμέντα του ναού και σε όλα τα πέταλα της γης, όπου έχει βρεθεί ο ΠΑΟΚ μας. ο σύνδεσμος φιλών ΠΑΟΚ Σερρών είναι απο τους πρώτους συνδέσμους που δημιουργήθηκε εκτός Θεσσαλονίκης

.βάσει καταστατικού ο σύνδεσμος των Σερρών δημιουργήθηκε το 1989,αλλα ουσιαστικά η πρώτη εκδρομή σαν σύνδεσμος Σερρών είχε πραγματοποιηθεί 2 χρόνια νωρίτερα, το 1987,στον αγώνα ΠΑΟΚ-Λάρισα 1-1,οπου και στο ημίχρονο ανακοινώθηκε απο τα μεγάφωνα της τούμπας η εκδρομή του συνδέσμου των Σερρών. τα χρόνια πέρασαν, οι καιροί άλλαξαν, και ο σύνδεσμος συνεχίζει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό του, για την ιδέα που πιστεύουμε και δεν είναι άλλη απο την ιδέα που λέγεται ΠΑΟΚ. ο δρόμος για την κατάκτηση της κορυφής είναι μακρύς κ δύσκολος.

Εμείς είμαστε εδώ και με όλες μας τις δυνάμεις, θα δώσουμε την ζωή μας και την ψυχή μας για την ομάδα που αγαπάμε και για την κατάκτηση του στόχου που αρμόζει στον τεράστιο λαό του ΠΑΟΚ και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της κορυφής...

Με τιμή

Σύνδεσμος  Φίλων  ΠΑΟΚ Σερρών

http://www.paokmania.gr/content/view/539/1/

Enas poly dynatos sindesmos se mia poly Aspromauri poli... ;)
« Last Edit: March 17, 2008, 11:41:41 by tsakalaki »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
AINTE KAI KALH TYXH STIS ASPROMAYRES SERRES
 :05a: :05a: :05a: :05a:

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline cure

• Αλλαγή
Επιτέλους βλέπω τη πατρίδα μου να δραστηριοποιείται οργανωμένα ξανά. Οι Σέρρες είναι πάντα ασπρόμαυρες!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Scorpion4

• Guest
Kali arxi se mia perioxi akros aspromavri...me geia ta nea grafeia!Sispirosi kai douleia gia enan PAOK dinato!

kostas4

• Guest
Στεναχωρημένος και προβληματισμένος παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Σερρών Σταύρος Καλοβελώνης καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά αρκετοί οπαδοί θα πάνε φυλακή μετά τα επεισόδια στις Σέρρες.
Να γυρίσει τον χρόνο...πίσω θα ήθελε ο πρόεδρος του συνδέσμου φιλάθλων του ΠΑΟΚ στις Σέρρες Σταύρος Καλοβελώνης και να ήταν όλα διαφορετικά στο φιλικό ματς του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα είπε «Είχαμε ζητήσει και άλλη κερκίδα για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ζητήσαμε διακριτική παρουσία της αστυνομίας, ζητήσαμε να πέσουν οι τόνοι από τους συνδεσμίτες του Πανσερραϊκού στον σύνδεσμο Τσε Γκεβάρα οι οποίοι έγραφαν πολλά στο site τους , τίποτα δεν έγινε.Φυσικά και οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν φέρθηκαν διόλου σωστά και έγινε ότι έγινε. Εμείς θέλαμε να τους φιλοξενήσουμε όλους στην πόλη μας και τελικά μας έκαναν ρεζίλι.Δυστυχώς υπάρχουν και στις τάξεις του ΠΑΟΚ τέτοιοι φίλαθλοι και οφείλουμε να τους απομονώσουμε. Είναι ορισμένοι που πάνε στο γήπεδο και είναι χάλια , κάποιος πρέπει να τους μαζέψει. Αυτό που ξέρω είναι ότι πολλοί φίλοι μου ΠΑΟΚτσήδες και Πανσερραϊκοί θα πάνε φυλακή και αυτό με λυπεί. Θέλω να ζητήσω συγνώμη για τα όσα έγιναν και από τις δύο πλευρές.
http://www.gazzetta.gr/content/view/6688/3/

ο λαος του ΠΑΟΚ τον εκανε ρεζιλι...απαιτω ανακοινωση της συντονιστικης που θα του ζηταει συγνωμη...

DimNaoussa

• Guest
symefwnw me tn kwsta kai epishs megalo meros tis eythinhs apo oti egine to exei o syndemsos tous..

CLUB LARISA

• Guest
Έχετε δίκαιο που του την λέτε. Εγώ το παλικάρι προσωπικά δεν το ξέρω, τον είδα στο ματς των Σερρών. Καλό είναι βέβαια να θυμόμαστε ΤΗΝ ΑΦΟΡΗΤΗ ΠΙΕΣΗ που δέχθηκε ο σ.φ. τις τελευταίες μέρες. Γιατί όλοι ΠΑΟΚ είμαστε μεν, αλλα όταν φεύγει η Κυριακή, αυτοί μένουν μόνοι τους στην πόλη. Ίσως τα παιδιά πάνω στο άγχος και το χάσιμό τους να υπερέβαλαν εαυτούς...΄΄Ισως οι δηλώσεις δεν έγιναν με καθαρό μυαλό και ψυχρό αίμα. Τέλος και ίσως πιο σημαντικά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ένα πράγμα. Οτι υπάρχουν αδερφοί στις Σέρρες αυτή τη στιγμή που εμείς σερφάρουμε, που περιμένουν να τους μαζέψουν στα μπουντρούμια....

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Τέλος και ίσως πιο σημαντικά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ένα πράγμα. Οτι υπάρχουν αδερφοί στις Σέρρες αυτή τη στιγμή που εμείς σερφάρουμε, που περιμένουν να τους μαζέψουν στα μπουντρούμια....

Κι εγώ νομίζω πως η σωστη ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ συμπεριφορά,είναι να σταματήσει η ρίψη ευθυνών και να επικεντρωθούμε σ'αυτό και μόνο.
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
«Να τους απομακρύνουμε από τα γήπεδα»

Ο πρόεδρος του ΣΦ ΠΑΟΚ Σερρών, κ. Καλοβελώνης, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Γεγονότα» του Libero 107,4 σχετικά με τα επεισόδια που έγιναν αφορμή να διακοπεί ο φιλικός αγώνας Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ και είπε ότι αφορμή υπήρξε η συμπεριφορά ορισμένων συνδεσμιτών του Πανσερραϊκού, συμπλήρωσε όμως ότι και οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν φέρθηκαν σωστά, τόνισε πως πρέπει να γίνει κάτι ώστε να απομακρυνθούν όλοι αυτοί από τα γήπεδα και ανέφερε ότι οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ θα συνεδριάσουν για να βρεθεί λύση πριν από τον φιλικό αγώνα ΠΑΟΚ - Ουντινέζε στις 6 Αυγούστου

Στην εκπομπή «Γεγονότα» του Libero 107,4 φιλοξενήθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΦ ΠΑΟΚ Σερρών, ο κ. Καλοβελώνης και είχε μια συνομιλία με τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου, σχετικά με όσα συνέβησαν το Σάββατο στο γήπεδο του Πανσερραϊκού.
Στην αρχική του τοποθέτηση, ο κ. Καλοβαλώνης ανέφερε τα εξής :
«Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται καλά μετά από όσα συνέβησαν στο γήπεδο το Σάββατο. Αυτό που θέλω να πω αρχικά είναι οι ενέργειες που κάναμε εμείς ως σύνδεσμος σε συνεννόηση φυσικά με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εν όψει του αγώνα. Πρώτον, έκανα ένα ραντεβού με τον κ. Ιωαννίδη (υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του Πανσερραϊκού) και ζήτησα περισσότερο χώρο για τον κόσμο της ομάδας από το πέταλο των 3.000 θέσεων που είχε δοθεί αρχικά. Δεύτερον, ζήτησα την διακριτική παρουσία της αστυνομίας στο γήπεδο (όχι ΜΑΤ αλλά αυξημένη δύναμη) για να υπάρχει καλύτερη προστασία του κόσμου και, τρίτον, ζήτησα από τον κ. Ιωαννίδη να μεσολαβήσει ώστε να πέσουν οι τόνοι από τους Συνδέσμους «Τσε Γκεβάρα» του Πανσερραϊκού, που τις τελευταίες μέρες είχαν εκφραστεί (στο διαδίκτυο) με αντιπαοκτσήδικο τρόπο. Τώρα αν έγιναν και πόσα από αυτά που ζητήσαμε με επίσημο τρόπο, να το κρίνετε εσείς»
Συνεχίζοντας, τόνισε επίσης :
«Με έκπληξη είδα σε τοπικές τηλεοπτικές εκπομπές τον κ. Ιωαννίδη να λέει ότι δεν ήταν γεμάτο το πέταλο που ήταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και ότι τήρησε όσα είχαν συμφωνηθεί με τον επίσημο ΠΑΟΚ. Προσωπικά πηγαίνω 20 χρόνια στο γήπεδο των Σερρών και πολλούς αγώνες έχω παρακολουθήσει παρέα με συνδεσμίτες του Πανσερραϊκού (ειδικά των RED LIONS) και νομίζω ότι έχουμε άριστες σχέσεις, τώρα γιατί ορισμένα από τα μέλη των «Τσε Γκεβάρα» φέρονται έτσι, δεν ξέρω»
Στην ερώτηση, πως ξεκίνησαν τα επεισόδια, ο κ. Καλοβελώνης τόνισε τα εξής :
«Στο γήπεδο υπήρχαν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο πέταλο του Πανσερραϊκού, κάτι που ενόχλησε μέλη των «Τσε Γκεβάρα», που «ψαχνόταν» για φασαρία, έτσι έστω κι αν δεν είχαν διακριτικά οι φίλοι του ΠΑΟΚ, τους αναγνώρισαν και τους ζήτησαν τον λόγο. Έτσι άρχισε η φασαρία και μόλις έγινε αντιληπτή από το απέναντι πέταλο, των οπαδών του ΠΑΟΚ αρκετοί βγήκαν έξω και τα επεισόδια πήραν έκταση. Όλα ξεκίνησαν πάντως από την συμπεριφορά 3-4 ατόμων από τους «Τσε Γκεβάρα», που ήθελαν την αντιπαράθεση με τους φίλους του ΠΑΟΚ»
Στην παρατήσηση του Δημήτρη Τζορμπατζόγλου ότι και οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν έδειξαν καλή συμπεριφορά, ο κ. Καλοβαλώνης είπε :
«Φυσικά και οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν φέρθηκαν καθόλου σωστά και έγινε ότι έγινε. Εμείς θέλαμε να τους φιλοξενήσουμε όλους στην πόλη μας και τελικά μας έκαναν ρεζίλι, έγιναν πολλές καταστροφές και έξω από το γήπεδο. Δυστυχώς υπάρχουν και στις τάξεις του ΠΑΟΚ τέτοιοι φίλαθλοι και οφείλουμε να τους απομονώσουμε»
Συμπλήρωσε πάντως ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να συμβεί κάτι τέτοιο :
«Δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό, πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να τους διώξουμε από τα γήπεδα. Η βοήθεια όλων είναι απολύτως απαραίτητη για να συμβεί αυτό. Είναι ορισμένοι που πάνε στο γήπεδο και είναι «χάλια», κάποιος πρέπει να τους μαζέψει γιατί έτσι δεν πρόκειται να δούμε τον ΠΑΟΚ εκεί που θέλουμε»
Τέλος, ο κ. Καλοβελώνης αποκάλυψε πως οι σύνδεσμοι και η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ασχοληθούν σύντομα και εκτενώς με τα ζήτημα :
«Θα γίνει μια σύσκεψη πριν από τον αγώνα με την Ουντινέζε και θα δούμε τι πρόκειται να γίνει στην συνέχεια. Δυστυχώς όμως τώρα πολλοί φίλοι μου, ΠΑΟΚτσήδες και Πανσερραϊκοί, θα πάνε φυλακή μετά από αυτά τα έκτροπα και αυτό με λυπεί. Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη για όσα έγιναν και από τις 2 πλευρές»

http://www.libero.fm/details.asp?id=4247
MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **

το βιντεακι απο το extreme makeover tou mega που δειχνει τον συνδεσμο

:)
MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!

trelos sporos

• Guest
ρε μαγκες τωρα συγγνωμη δλδ αλλα συμφωνειτε με αυτο το πραγμα? να βγει ο συνδεσμος στην τηλεοραση και ειδικα σε αυτην την εκπομπη? γελοιοποιουμε τον ιδιο μας το συνδεσμο δλδ αν ειναι δυνατον

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

eptalofitis

• Guest
Το παιδί που είναι ΠΑΟΚτσής κ πήγε στη συγκεκριμένη εκπομπή σε γελοιοποίησε τον λαό μήπως?????

xrisoupoli 4

• Guest
Τί λετε τώρα ρε παιδιά? Απλά έδειξε πως περνάει τη μέρα του , τα στέκια του και την τρέλα του στην τηλεόραση... ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ...

Offline bozik

• Αλλαγή
από το σημερινό μετροσπορτ...το είδα στο PAOKmania... http://www.imageshack.gr/view.php?file=l5nz3mbehk3yd2js80vs.jpg
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος