Author Topic: ΠΑΟΚ-πανιωνιος 3 - 1 Κυριακή 25/11/07 ωρα 16:45  (Read 8447 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

daniel

• Guest
Απ: ΠΑΟΚ-πανιωνιος 3 - 1 Κυριακή 25/11/07 ωρα 16:45
« Reply #340 on: November 28, 2007, 13:28:34 »
bianconero kai nikos me kalipsate apoluta....na kserete olois pws avrio me ti galata tha einai panw apo 15 filoi tou paok sti nea smirni apo kiato,athina kai thesaloniki.....
ena thelw na pw....i  10 genari einai konta.....tipota allo.....(1 agwnistiki b gyrou....)

northeagle_4

• Guest
« Reply #341 on: November 28, 2007, 15:59:00 »
Αποσπασμα απο το αρθρο του πορνογερου,ακομα και αυτος την πηρε χαμπαρι
http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=110318
Πιστευτή για πρώτη φορά

Ομολογώ ότι έχω μια απέχθεια στη φράση «μερικοί ανεγκέφαλοι», όταν αναφέρεται σε οπαδούς που δημιούργησαν επεισόδια. Δεν ξέρω ποιος την είπε πρώτος και τώρα την επαναλαμβάνουν όλοι, αλλά δεν θυμάμαι κάποια περίοδο στο ποδόσφαιρο που τα επεισόδια να γίνονταν από «πολλούς εγκέφαλους», ώστε το «μερικοί ανεγκέφαλοι» να έχει νόημα. Επίσης, το «μερικοί ανεγκέφαλοι» είναι απίστευτα βολικό. Δίνει την εντύπωση ότι τα επεισόδια δεν αφορούν τον πολύ κόσμο και ο μόνος λόγος που γίνονται είναι η βλακεία κάποιων. Συγγνώμη, όμως. Τα επεισόδια στα γήπεδα μπορεί να γίνονται από λίγους ή πολλούς, μπορεί να γίνονται από ασυνειδησία, από αντικοινωνικότητα, για προβοκάτσια ή για πολιτικούς λόγους, αλλά η βλακεία μπορεί να είναι μόνο υποστηρικτική. Από βλακεία και μόνο επεισόδια ελάχιστες φορές έχουν γίνει και ακόμα, όταν έγιναν, πρέπει πρώτα να εξιχνιαστούν προτού πάρουν το ταμπελάκι. Η ρίψη της πέτρας στα τζάμια του παράθυρου του πούλμαν του Πανιωνίου δεν μοιάζει να ανήκει στα εγκλήματα της απλής βλακείας και η εξιχνίαση της υπόθεσης δεν είναι εύκολη.

Το να καταλογισθεί το επεισόδιο σαν πράξη ενός τρελού που πετάει πέτρες στα τζάμια οχημάτων σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας, όπως γινόταν παλιά στην Αθήνα στη γέφυρα του ιπποδρόμου, είναι βολικό, αλλά απίθανο. Το να πετύχει ο «τρελός» το πούλμαν του Πανιωνίου θα ήταν φοβερή σύμπτωση και για να γίνει πιστευτό θα πρέπει να βρεθεί ο δράστης. Το να καταλογισθεί στους οπαδούς του ΠΑΟΚ θα ήταν λογικό, αν θύμα δεν ήταν η αποστολή του Πανιωνίου. Ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει 3-1 σε ένα ματς χωρίς επεισόδια, άρα το κίνητρο της πίκρας πρέπει να αποκλεισθεί. Προηγούμενα με τους οπαδούς του Πανιωνίου επίσης δεν υπάρχουν, αφού, όπως λένε και οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ, φιλοξενούν τους «Πάνθηρες» στα ταξίδια τους στη Θεσσαλονίκη. Να οφείλεται σε «αναρχικούς» που βρίσκονται στον χώρο των οργανωμένων θα ήταν πιθανό, αλλά σε άλλες εποχές. Οπως φάνηκε και στην ειρηνική διαδήλωση των οπαδών του ΠΑΟΚ, η σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ μπορεί να ελέγχει τους οργανωμένους και ανοργάνωτους. Επίσης, κάτι που κανείς δεν τόλμησε να κάνει μέσα στο μπούγιο της διαδήλωσης δύσκολα θα τολμούσε να το κάνει μόνος και με τον κίνδυνο να αναγνωριστεί. Οπότε για πρώτη φορά μου μοιάζει πιστευτή η εκδοχή της προβοκάτσιας. Για πρώτη φορά οπαδοί άλλης ομάδας πιθανόν να επιτέθηκαν στο πούλμαν του Πανιωνίου, με την ελπίδα ότι ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί.

Οι αρχηγοί των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ αποκλείουν ότι κάποιος από τον χώρο τους έκανε την επίθεση. Αντίθετα, δεν αποκλείουν το επεισόδιο να έγινε ως αντίποινα για την επίθεση στους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα στην καφετέρια. Μπορεί να έχουν δίκιο ή άδικο, αλλά ένα πράγμα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Οτι τη μικρότερη συμμετοχή στην εξιχνίαση της υπόθεσης έχει η Αστυνομία της Θεσσαλονίκης, η οποία προβλέπεται να έχει την ίδια επιτυχία στην υπόθεση της επίθεσης στο πούλμαν όση είχε και στην αντίστοιχη της καφετέριας. Και η μόνη ερώτηση στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης είναι γιατί αντί να τρέχουν οι πολίτες στα αστυνομικά τμήματα για βεβαιώσεις και ταυτότητες δεν δίνει τις αρμοδιότητες στα clubs των οργανωμένων; Ούτως ή άλλως, αυτά αποφασίζουν για το αν θα γίνουν επεισόδια και αναλαμβάνουν την εξιχνίαση των άλυτων υποθέσεων, αυτά είναι το κράτος στη Θεσσαλονίκη. Γιατί λοιπόν η Αστυνομία να μπαίνει στη γραφειοκρατική σκοτούρα;

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #342 on: November 28, 2007, 17:38:51 »
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10488&subid=2&pubid=622846

«Πρέπει να τιμωρηθούν»
Η συνέντευξη Τύπου του Εβαλντ Λίνεν, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (28/11), είχε ως θέμα τον αγώνα με την Γαλατασαράι, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (29/11, 21:00) στη Νέα Σμύρνη για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου UEFA. Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για την αναμέτρηση, χαρακτηρίζοντάς την ως τελικό, έπλεξε το εγκώμιο των Τούρκων, ανέδειξε τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας του αλλά τοποθετήθηκε και για τον τραυματισμό του το βράδυ της Κυριακής (25/11) από την επίθεση που δέχθηκε το πούλμαν του Πανιωνίου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

.............

«Πρέπει να τιμωρούνται»

Για τα όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή, μετά τον αγώνα της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ και την επίθεση που δέχτηκε το πούλμαν του Πανιωνίου, ο Γερμανός τεχνικός είπε: «Νιώθω τυχερός για μένα και για την ομάδα όμως πρέπει να αναλογιστώ γιατί συμβαίνει για πρώτη φορά, διαμορφώνει την ποιότητα της ζωής μου. Πρέπει να σκεφτώ, είναι πολύ σημαντικό, είναι κάτι στην καθημερινότητα. Είναι χειρότερο όταν μαθαίνω ότι είναι συνηθισμένη πρακτική, να πετούν πέτρες όπως είχε γίνει και με το πούλμαν του Ολυμπιακού και δεν κάνουμε κάτι να το αντιμετωπίσουμε. Συνειδητοποιώ ότι δεν κάνουμε κάτι, το θεωρούμε δεδόμενο. Είναι σίγουρα δύσκολο να το αντιμετωπίσουν οι αρχές, η αστυνομία. Πρέπει όμως να το πάρουν πιο σοβαρά. Για να έρθουν οι οικογένειες στο γήπεδο. Μου έχουν πει πολλοί ότι θέλουν να έρθουν στο γήπεδο, αλλά φοβούνται.

Πέρυσι στο παιχνίδι με τον Άρη μας πέταγαν μπουκάλια. Σε άλλες χώρες υπάρχουν κάμερες όταν πετά ένα μπουκάλι κάποιος, πηγαίνει στην φυλακή. Δεν φαίνεται ότι είναι φυσιολογικό να συμβαίνει. Πρέπει να σκεφτούμε το μέλλον του ποδοσφαίρου. Δεν είναι κάτι που έχω τον χρόνο να σκεφτώ για την ώρα. Είναι κάτι που θα το σκεφτώ σοβαρά αν δεν υπάρξουν αλλαγές. Αρχίζει με το να πετά κάποιος μπουκάλια με νερό, συνεχίζεται με πέτρες και καταλήγει με μαχαίρια και πυροβολισμούς. Αν πάω στο κέντρο της Αθήνας και πετάξω ένα μπουκάλι θα συλληφθώ.

Δεν δέχομαι ότι πρέπει να έρχεται κάποιος στο γήπεδο και να πετάει μπουκάλια, χωρίς να συλλαμβάνεται. Πρέπει να αναλογιστούν κάτι τέτοιο η Σούπερ Λίγκα και η κυβέρνηση. Στη Γερμανία αν πετάξεις ένα μπουκάλι πρέπει να ξέρεις ότι θα τιμωρηθείς».

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #343 on: November 28, 2007, 17:39:20 »
http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=110372  Στον ΠΑΟΚ τα βραβεία της αγωνιστικής!............                          για το αρθρο του πουτσου εχω να πω οτι--- η επιθεση
σε ανταγωνιστικη γι αυτους εφημεριδα ,μπορει για λιγο καιρο να τους κανει να σκασουν η να πουν την αληθεια που παντα ξερουν ,αλλα την διαστρεβλωνουν...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

spartiatis

• Guest
« Reply #344 on: November 28, 2007, 18:31:59 »
...
« Last Edit: November 28, 2007, 19:54:57 by spartiatis »

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
« Reply #345 on: November 28, 2007, 18:47:23 »
λοιπόν επειδή έχει γίνει σούπα το όλο θέμα και συνέχεια γυρνάμε γύρω από τα ίδια πράγματα έχω να καταθέσω κι εγώ δυο πραγματάκια...
1ον: τους πανιώνιους τους σεβόμαστε, τους συμπαθούμε κτλ... μέχρι εκεί... δεν είναι εχθροί μας αλλά δεν είναι και αδέλφια μας...
το περιστατικό με το πούλμαν θα πρέπει να έχουν ήδη καταλάβει πως δεν έγινε από εμάς... και πολύ απλά δεν έγινε από εμάς, γιατί αν γινότανε θα το είχαμε ήδη παραδεχτεί και θα το φωνάζαμε κιόλας...
αν δεν θέλουν να το καταλάβουν πρόβλημά τους, δεν θα τα βάψουμε και μαύρα... δεν θέλω σε καμία περίπτωση να ανοίξω σαν λαός κόντρα μαζί τους, γιατί δεν το έχω ανάγκη... δεν με ενοχλούν, γιατί να τους ενοχλήσω...
μου είναι συμπαθείς γιατί δεν είναι γαύροι, δεν είναι βάζελοι και δεν είναι χανούμια... είναι πανιώνιοι και μαγκιά τους...
2ον: αν κάποιοι θέλουν να μείνουν σε ένα περιστατικό που μπορούμε εύκολα να υποθέσουμε πώς έγινε, πρόβλημά τους... ας κάνουν ότι θέλουν... το τί θα γίνει από εδώ και πέρα είναι δική τους απόφαση... θέλω να πιστεύω πως έχουνε και μυαλό και κρίση και πως μπορούν να αντιληφθούν κάποια πράγματα... αν θέλω να χαλάσω και να ξεκινήσω από την άλλη κάτι, είναι πολύ εύκολο... μπορώ και γω να θυμηθώ το πέσιμο στο παλιόπουστα το μπάγιεβιτς που έκανε ο μπέος... μπορώ να θυμηθώ ότι κάποιος με έβρισε ή ότι κάποιος έφτυσε κάποιον παίκτη μου... ασήμαντα γεγονότα που όμως για κάποιους που ψάχνουν αφορμή μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολύ εύκολα...
Τρίτο και τελευταίο, αν παραιτηθεί, που δεν το πιστεύω, ο λίνεν θα είναι πολύ μεγάλη πουστιά... τόσο για τον πανιώνιο σαν σωματείο, όσο και για τον κόσμο του, γιατί σαν προπονητής είναι από τους καλύτερους που έχουν εργαστεί στο μπουρδέλο που λέγεται ελλάδα...
αυτά και ελπίζω να μην σας κούρασα...

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #346 on: November 28, 2007, 19:23:00 »
και επειδη μπορει να φορτωθουμε και την παραιτηση λινεν (γιατι επικειται παραιτηση του) ,η ανακοινωνση της παε πανιωνιος εχει αυτο το σκοπο και τιποτε αλλο. προς φιλους πανιωνιους που μπαινουν εδω κοιταξτε τον αμυντικο σας τον πλετς που ηταν τα ματια και τα αυτια του λινεν στα αποδυτηρια. και αυτο επειδη εχω γνωστο μου παικτη στον πανιωνιο.πολυ φοβαμαι οτι θα το δικαιολογησουν παε και προπονητης οπως τους βολευει και να αποδοθει σαν οτι αηδιασε με την επιθεση ο λινεν .κυριακη κοντη γιορτη. ιδωμεν
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #347 on: November 28, 2007, 19:50:41 »
ΜVP:
- Γκλεν Σάλμον (ΠΑΟΚ) 41,9%
- Λομάνα Τρεζόρ Λούα Λούα (Ολυμπιακός) 29,0%
- Χάρης Παππάς (ΑΕΚ) 12,9%
- Λούσιο Αλέχο Φιλομένο (Αστέρας Τρίπολης) 9,7%
- Εντουάρντο Μπ. Μοντόγια (Λεβαδειακός) 6,5%

Best Goal:
- Γιώργος Γεωργιάδης (ΠΑΟΚ) 58,9%
- Γκουστάβο Μαντούκα (ΑΕΚ) 26,8%
- Γιάννης Παπαδόπουλος (Ηρακλής) 7,1%
- Μαρσέλο Μάτος (Παναθηναϊκός) 5,4%
- Ντάρκο Κοβάσεβιτς (Ολυμπιακός) 1,8%

kai ta 2 bravia se pextes tou PAOK

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #348 on: November 29, 2007, 00:15:53 »
Μονο εμεις ψηφιζουμε μου φαινεται.. ;D
Ενταξει ο Σαλμον το αξιζε αλλα Μαντουκα και Παπ βαλανε πολυ καλυτερα γκολ

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
« Reply #349 on: November 29, 2007, 00:40:29 »
Mε το συμπαθειο.....θεωρω πως εισαι Λαθος Πατριωτη (taz_4_tricala)

οι Πανιωνιοι δεν προκαλεσαν, φαινεται να καταλαβαινουν - οι πιο πολλοι τουλαχιστον - τι παιχτηκε και ποιος ηταν πισω απο την ανανδρη αυτη επιθεση, και με αυτα που λες το μονο που κανεις ειναι να ριχνεις νερο στο μυλο αυτων που ειναι πισω απ' το συμβαν. Αυτοι ειναι που θελουν να δημιουργησουν κοντρα ΠΑΟΚτσηδων - Πανιωνιων.
Και αν στην ανακοινωση του Πανιωνιου θεωρουν καποιοι οτι το να ζητηθει συγνωμη απο την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΗΜΑ (αρχικα το ιδιο ειπα κι εγω) αυτο μπορει με μια δευτερη σκεψη να δικαιολογηθει απο το ξαφνιασμα τους απο ενα συμβαν που τους συγκλονισε (για βαλε τον εαυτο σου στη θεση τους, να την πεφταν καποιοι στην αποστολη του Π.Α.Ο.Κ. σε καποιο ματς στην Αθηνα, τι θα ελεγες τωρα;) . Επισης αν μη τι αλλο φαινεται απο την ανακοινωση τους οτι η σταση τους δεν ειναι υποκριτικη απο τη στιγμη που ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ζητουν συγνωμη απο τον Λινεν (!!) για το συμβαν! Αρα τη συγνωμη δεν τη ζητουν απο την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ως υπευθυνο του συμβαντος γιατι τοτε θα ειναι σαν να ελεγαν οτι εχουν ευθυνη και οι ΙΔΙΟΙ!!!!  Οι ανθρωποι ειναι δικαιολογημενα εξω απο τα ρουχα τους και ακομα και αν πουν μια κουβεντα παραπανω μπορει να συγχωρεθει αυτη την ωρα....

οσο για αυτο που λες οτι καποιοι ζητουν εκδικηση για το συμβαν...ευχομαι να ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! Αυτοι που ειναι υπευθυνοι για οτι εγινε πρεπει να το πληρωσουν (ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!)

Αν καποιοι Πανιωνιοι δεν μπορουν να καταλαβουν ΤΙ παιχτηκε, οπως και αν καποιοι δικοι μας βρισκουν αφορμες να δημιουργησουν θεμα εκει που δεν υπαρχει (και δεν θα υπαρξει ποτε) δικο τους προβλημα! Αν καποιοι ψαχνονται για χουλιγκανιες χωρις λογο και αιτια να ψαξουν αλλου! και ας συγκεντρωσουν την οργη τους εκει που υπαρχει πραγματι απειλη!

arxhge mou egw 10 filous paniwnious kai oloi mou lene to idio... mou exoun spasei ta @@ me to gegonos kai exei malliasei to xeri mou na tous grafw kai h glwssa mou na tous lew oti to einai provokatsia... egw ayrio isws na eimai sthn nea smyrnh gia to matsaki... alla entaksi apo to na mou lene elate katw kai 8a deite, den 8a tous glypsw kiolas...

Argonath4

• Guest
« Reply #350 on: November 29, 2007, 02:12:19 »
λοιπόν επειδή έχει γίνει σούπα το όλο θέμα και συνέχεια γυρνάμε γύρω από τα ίδια πράγματα έχω να καταθέσω κι εγώ δυο πραγματάκια...
1ον: τους πανιώνιους τους σεβόμαστε, τους συμπαθούμε κτλ... μέχρι εκεί... δεν είναι εχθροί μας αλλά δεν είναι και αδέλφια μας...
το περιστατικό με το πούλμαν θα πρέπει να έχουν ήδη καταλάβει πως δεν έγινε από εμάς... και πολύ απλά δεν έγινε από εμάς, γιατί αν γινότανε θα το είχαμε ήδη παραδεχτεί και θα το φωνάζαμε κιόλας...
αν δεν θέλουν να το καταλάβουν πρόβλημά τους, δεν θα τα βάψουμε και μαύρα... δεν θέλω σε καμία περίπτωση να ανοίξω σαν λαός κόντρα μαζί τους, γιατί δεν το έχω ανάγκη... δεν με ενοχλούν, γιατί να τους ενοχλήσω...
μου είναι συμπαθείς γιατί δεν είναι γαύροι, δεν είναι βάζελοι και δεν είναι χανούμια... είναι πανιώνιοι και μαγκιά τους...
2ον: αν κάποιοι θέλουν να μείνουν σε ένα περιστατικό που μπορούμε εύκολα να υποθέσουμε πώς έγινε, πρόβλημά τους... ας κάνουν ότι θέλουν... το τί θα γίνει από εδώ και πέρα είναι δική τους απόφαση... θέλω να πιστεύω πως έχουνε και μυαλό και κρίση και πως μπορούν να αντιληφθούν κάποια πράγματα... αν θέλω να χαλάσω και να ξεκινήσω από την άλλη κάτι, είναι πολύ εύκολο... μπορώ και γω να θυμηθώ το πέσιμο στο παλιόπουστα το μπάγιεβιτς που έκανε ο μπέος... μπορώ να θυμηθώ ότι κάποιος με έβρισε ή ότι κάποιος έφτυσε κάποιον παίκτη μου... ασήμαντα γεγονότα που όμως για κάποιους που ψάχνουν αφορμή μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολύ εύκολα...
Τρίτο και τελευταίο, αν παραιτηθεί, που δεν το πιστεύω, ο λίνεν θα είναι πολύ μεγάλη πουστιά... τόσο για τον πανιώνιο σαν σωματείο, όσο και για τον κόσμο του, γιατί σαν προπονητής είναι από τους καλύτερους που έχουν εργαστεί στο μπουρδέλο που λέγεται ελλάδα...
αυτά και ελπίζω να μην σας κούρασα...

Akrivws etsi ... ;)
H apopsi mas gia tous opadous tous Paniwniou einai gnwsti. Twra an kapoioi theloun na piastoun apo ena <<periergo>> gegonos provlima tous.

Ekeino pou mou ekane entypwsi apo to mats einai mia fasi mprosta stin 4... O Paniwnios xanei 2-0, apo klepsimo pernei tin mpala stin katoxi tou kai enw einai etoimos enas paixtis tou Paniwniou na kanei sentra pros tin estia mas, peta tin mpala eksw kathws enas paixtis tou PAOK itan katw traumatias...

Den kserw an tha to ekane alli omada toso eukola kai malista otan tha exane 2-0... 

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
« Reply #351 on: November 29, 2007, 03:30:17 »
Να πω και εγώ τις εντυπώσεις μου.
Η ολη κατάσταση με το συλαλλητήριο, την πορεία και συνέχεια το ματς ήταν το κάτι άλλο, ήταν κάτι που άξιζε να το ζήσεις σαν ΠΑΟΚτσής.
Αν και ήμουν άυπνος το προηγούμενο και αναγκάστηκα να φύγω απο το ματς νωρίτερα περίπου στο 70' για να προλάβω τρένο για Αθήνα αποζημιώθηκα με αυτο που έζησα εκείνη την μέρα.
Έτυχε να δω το παιχνίδι απο την θύρα 2 ώστε να είμαι παρέα με κάτι δικούς μου αν και έχω διαρκείας στην 5.
Επειδή προσωπικά δεν είμαι για να κάθομαι ήσυχος και καθιστός στο γήπεδο, να μην μιλάω να μην λαλάω, νόμιζα οτι θα πέρναγε άλλη μια βραδιά όπως στο ΠΑΟΚ-Στουτγάρδη όπου έιχα φάει μεγάλο ξενέρωμα απο την ατμόσφαιρα της θύρας 2.
Τελικά όμως το κλίμα ήταν αρκετά διαφορετικό, αν και στην συγκεκριμένη θύρα ως γνωστό πάνε μεγαλύτεροι άνθρωποι και πιο χαμηλών τόνων κλπ. κλπ. η εξέλιξη του μάτς βοήθησε να γίνει κατα διαστήματα πανζουρλισμός. Τότε ήταν που τρελάθηκα, να βλέπεις μεγάλους ανθρώπους παρασυρόμενους απο την τρέλα της Τούμπας να τα δίνουν όλα φωνάζωντας για την ΠΑΟΚΑΡΑ.
Μάγκες παρατήρησε κανείς σας οτι εκεί γύρω στο 65' για 1-2 λεπτά φώναζε μόνη της η θύρα 2 ???? Είχα πάθει πλάκα, δεν το πίστευα.

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #352 on: November 29, 2007, 08:27:45 »
Μάγκες παρατήρησε κανείς σας οτι εκεί γύρω στο 65' για 1-2 λεπτά φώναζε μόνη της η θύρα 2 ???? Είχα πάθει πλάκα, δεν το πίστευα.

edose sinthima mono tou to skepastro, exeis dikio k itan teleia.
mikroi megaloi fonazan oloi proxtes.

me tetoia TOUMPA ti na fobitheis
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
« Reply #353 on: November 29, 2007, 14:19:32 »
tha to fonazo kai tha to leo paok ole paok ole paok ole oooo.....auto to sinthima edose se ena diastima sto deutero imixrono pou eixame mougkathei stin tessera. mpravo tous loipon

Totenkopf

• Guest
« Reply #354 on: November 29, 2007, 16:58:13 »
an kai pleon den grafw syxna mono otan exw na pw kati nomizw pws auti tin fora aksizei na grapsw gia ta osa sinevisan sto en logw mats.....

safws kai simfwnw me tin apopsi "Ti theloun ta MAT eksw apo tin thyra -4-?"

den exoun kamia douleia ekei....

oi mpatsoi itan kai tha einai exthroi mas kai tha  antimetwpizontai opws prepei....

kai mono i parousia tous ekei einai akrws proklitiki...POU AKOUSTIKE NA YPARXOUN MAT EKSW APO MIA THYRA GIPEDOU POSO MALLON APO TIN PIO ISTORIKI THYRA....auta mono stin ellada simvainoun pouthena allou....alla ti na peis...

tespa oson afora to mats itane ena mats me ta ola tou....thimise kati apo ta palia....me enan PAOK dynato kai entos kai ektos agwnistikou xwrou...sigxaritiria se olous.....

ACAB

ante kai kala mpaxala......  ;D

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #355 on: November 29, 2007, 17:50:45 »
1) óðïñ ôïõ âïññÜ, ÐÝìðôç 29 - 11 - 2007, óåë. 6

"ÕðåñâÜëëåé ï ¸âáëíô Ëßíåí

Ìå üëï ôïí óåâáóìü óôïí áîéüôéìï ¸âáëíô Ëßíåí êáé ôç äïõëåéÜ ðïõ êÜíåé åäþ, ç ÷èåóéíÞ äÞëùóÞ ôïõ ãáé ôï ìÝëëïí ôïõ Þôáí õðåñâïëéêÞ êáé áôõ÷Þò. Åßðå ï Ãåñìáíüò ôå÷íéêüò üôé èá óêåöôåß ðïëý áí ðáñáìåßíåé óôçí ÅëëÜäá, ìåôÜ ôï ðåñéóôáôéêü ìå ôéò ðÝôñåò óôç Èåóóáëïíßêç. Ôç óôéãìÞ ìÜëéóôá ðïõ äåí Ý÷åé äéåõêñéíéóôåß ü÷é ìüíï áí Þôáí ößëáèëïé áõôïß ðïõ ðÝôáîáí ôéò ðÝôñåò, áëëÜ áí üíôùò ãíþñéæáí üôé ôï óõãêåêñéìÝíï ëåùöïñåßï ìåôÝöåñå ôçí áðïóôïëÞ ôïõ Ðáíéùíßïõ (äåí õðÞñ÷å êáíÝíá äéáêñéôéêü). Êáé åí ðÜóç ðåñéðôþóåé ï Ëßíåí äåí Ýäåéîå ôçí ßäéá åõáéóèçóßá ãéá ôïí "ôñåëü" ðïõ ðåôÜåé ðÝôñåò óôçí ÁôôéêÞ ïäü! Ãéá íá ìçí ðïýìå ãéá ôç Ãåñìáíßá ðïõ ïé íåïíáæß óïõ êáßíå ôï óðßôé åðåéäÞ åßóáé îÝíïò....
"

----------------------------------------------------------------------------------------------------

2) óðïñ ôïõ âïññÜ, ÐÝìðôç 29 - 11 - 2007, óåë. 7

"Ôóáêßñçò: ¢øïãç ç öéëïîåíßá ôïõ ÐÁÏÊ

Ç áíáêïßíùóç ðïõ åîÝäùóå ç äéïßêçóç ôïõ Ðáíéùíßïõ ãéá ôçí «åðßèåóç» ðïõ äÝ÷ôçêå áðü áãíþóôïõò ç áðïóôïëÞ ôçò ïìÜäáò, ìåôÜ ôïí áãþíá ìå ôïí ÐÁÏÊ ðñïêÜëåóå ôçí äõóáñÝóêåéá ôùí åêðñïóþðùí ôïõ «ÄéêåöÜëïõ». Ç ÐÁÅ Ðáíéþíéïò Þèåëå áðü ôçí äéïßêçóç ôïõ ÐÁÏÊ íá æçôÞóåé óõããíþìç. ÊÜôé ôÝôïéï âåâáßùò äåâ èá ìðïñïýóå íá óõìâåß, êáèþò ï åðßóçìïò ÐÁÏÊ äåí öÝñåé ôçí ðáñáìéêñÞ åõèýíç ãéá ôï óõìâÜí. Óõí ôïéò Üëëïéò, ï ðñüåäñïò ôçò ÐÁÅ ÈïäùñÞò ÆáãïñÜêçò, ìüëéò ðëçñïöïñÞèçêå ôï ðåñéóôáôéêü, Ýäùóå åíôïëÞ óôïõò óõíåñãÜôåò ôïõ íá åêäþóïõí áíáêïßíùóç, åíþ êáé ï ßäéïò ìåôÝâç óôï áåñïäñüìéï «Ìáêåäïíßá» ãéá íá åêöñÜóåé ôç óõìðáñÜóôáóÞ ôïõ, óôïí Ëßíåí êáé ôá ìÝëç ôçò áðïóôïëÞò ôïõ Ðáíéùíßïõ. Ôï ßäéï Ýêáíáí êáé ïé åêðñüóùðïé ôçò óõíôïíéóôéêÞò åðéôñïðÞò ôùí óõíäÝóìùí.

Ï ìåãáëïìÝôï÷ïò ôïõ Ðáíéùíßïõ, Êþóôáò Ôóáêßñçò, ìéëþíôáò ÷èåò óôïí EXTRASPORT õðïóôÞñéîå ãéá ôï èÝìá: «Ç öéëïîåíßá ôïõ ÐÁÏÊ Þôáí Üøïãç êáé ïöåßëïõìå íá ôï áíáãíùñßóïõìå. ÁðëÜ èÝëáìå, íá æçôÞóïõí óõããíþìç ãéá ôçí åðßèåóç ðïõ äÝ÷èçêå ç áðïóôïëÞ ôçò ïìÜäáò. Äåí ìðïñþ íá îÝñù ðïéïé äçìéïýñãçóáí ôï åðåéóüäéï. ÐÜíôùò ç öéëïîåíßá Þôáí æåóôÞ êáé áõôü ôï ðåñéóôáôéêü äåí ðñüêåéôáé íá äéáôáñÜîåé ôéò ó÷Ýóåéò ôùí äýï ïìÜäùí». Ï Ôóáêßñçò ðáñáäÝ÷èçêå ìåôÜ áðü åñþôçóç ðïõ ôïõ ôÝèçêå, ðùò ç ðáñïõóßá ôïõ ÆáãïñÜêç óôï áåñïäñüìéï Þôáí óçìáíôéêÞ. ÅðÝìåíå üìùò óôïõò …. Ôýðïõò êáé ü÷é óôçí ïõóßá.

Áðü ôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ Ýëåãáí ÷èåò ðùò êáôáäßêáóáí ôï ðåñéóôáôéêü, óõìðáñáóôÜèçêáí óôïõò ðáßêôåò ôïõ Ðáíéùíßïõ êáé ôïí Ëßíåí êáé äåí èá ìðïñïýóáí íá êÜíïõí êÜôé ðåñéóóüôåñï, áöïý ç «åðßèåóç» Ýãéíå óå áðüóôáóç ÷éëéïìÝôñùí áðü ôï ãÞðåäï. Ï Ôóáêßñçò åîÝöñáóå ðáñÜðïíá ãéá ôçí «ðñïóôáóßá» ôçò áóôõíïìßáò óôçí ïìÜäá ôïõ, Ýíá ãåãïíüò üìùò ðïõ äåí Ý÷åé êáìßá áðïëýôùò ó÷Ýóç ìå ôç öéëïîåíßá ôïõ åðßóçìïõ ÐÁÏÊ ðïõ Þôáí Üñéóôç.
"

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #356 on: November 29, 2007, 18:03:46 »
2) σπορ του βορρά, Πέμπτη 29 - 11 - 2007, σελ. 7
Απλά θέλαμε, να ζητήσουν συγγνώμη για την επίθεση που δέχθηκε η αποστολή της ομάδας. Δεν μπορώ να ξέρω ποιοι δημιούργησαν το επεισόδιο.

Εμεις εχουμε συνθημα "λαλαλα λα δεν ημαστε καλα στα μυαλα μας" και αλλοι οντως δεν ειναι...

Βγαζετε ρε αδερφια νοημα σε αυτην την προταση?

για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

GeorgT

• Guest
« Reply #357 on: November 29, 2007, 20:04:54 »
Με πρόστιμο τιμωρήθηκαν από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή της διοργανώτριας ο Ηρακλής, η Λάρισα και ο ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά των οπαδών τους στα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ. Αντίθετα ο Πανιώνιος που είχε κληθεί για αντικανονική συμμετοχή παίκτη στην ομάδα νέων απαλάχθηκε.

H Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 9ης αγωνιστικής.

Α) ΠΑΕ Ηρακλής: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: Πέντε χιλιάδες ευρώ

Β) ΠΑΕ Λάρισα: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: Τρεις χιλιάδες ευρώ

Γ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: Δύο χιλιάδες ευρώ

Δ) Πανιώνιος, Α. Ηρακλής (Νέοι): Για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της ομάδας Νέων του Πανιωνίου, Α. Ηρακλή: Απαλλάσσεται

Τέλος η Πειθαρχική Επιτροπή εξέδωσε απόφαση για την εκκρεμή, από την προηγούμενη συνεδρίαση, υπόθεση της ΠΑΕ Βέροιας (για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Βέροια-ΠΑΕ Απ. Καλαμαριάς): Δύο χιλιάδες ευρώ.

http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=66270

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #358 on: November 30, 2007, 09:46:33 »
υπάρχει κάποια αγωνιστική στην οποία παίζαμε μέσα στην Τούμπα και δεν φάγαμε πρόστιμο?

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #359 on: November 30, 2007, 11:03:35 »
Και κεκλεισμένων να παίζουμε θα φάμε πρόστιμο για παρκάρισμα του ζαγοράκη στο πεζοδρόμιο