Author Topic: ΠΑΟΚ-πανιωνιος 3 - 1 Κυριακή 25/11/07 ωρα 16:45  (Read 8343 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline edessa4

• Αποστολή
  • **
Ρε μάγκες πως και δεν υπάρχει κάποιο ποστ ξεχωριστό για το συλλαλητήριο; Ξέρει κανείς λεπτομέρειες του τύπου που θα κινηθεί η πορεία κτλπ;

Σορρυ που το γράφω εδώ απλά δεν ήξερα που να ποστάρω..

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Πλάκα κάνεις ρε φίλε; εδώ έχουμε γεμίσει τόσες σελίδες

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,7459.msg148032.html#new
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
Ρε μάγκες πως και δεν υπάρχει κάποιο ποστ ξεχωριστό για το συλλαλητήριο; Ξέρει κανείς λεπτομέρειες του τύπου που θα κινηθεί η πορεία κτλπ;

yparxei adelfe sttin katigoria genika themata peri paok
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

peja_4

• Guest
Και εγω συμπαθω πολυ τον Πανιωνιο και τους φιλαθλους του.
ΘΕΛΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΚ.
Αλλα Πανιωνιος-αεκ 3-1 περσι και Πανιωνιος-αεκ 0-4 πολυ υποπτα...

Offline Geo

• Αλλαγή
ο νέος πανιώνιος για 90 λεπτά θα αντιμετωπιστεί όπως κάθε άλλη ομάδα.....που παίζει στην ΤΟΥΜΠΑ.
Και ο λίνεν οφείλει κάποιες εξηγήσεις για τις περυσινές του δηλώσεις στην ΤΟΥΜΠΑ!
Θα δούμε φέτος ποιοι παίκτες πέφτουν συνεχώς...... λινενάκο!

manos4

• Guest
ο νέος πανιώνιος για 90 λεπτά θα αντιμετωπιστεί όπως κάθε άλλη ομάδα.....που παίζει στην ΤΟΥΜΠΑ.
Και ο λίνεν οφείλει κάποιες εξηγήσεις για τις περυσινές του δηλώσεις στην ΤΟΥΜΠΑ!
Θα δούμε φέτος ποιοι παίκτες πέφτουν συνεχώς...... λινενάκο!

ΚΑΛΑ ΠΕΡΣΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΞΑΜΕ ΣΤΟ 1-1 ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΧΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΦΑΓΑΜΕ ΕΝΑ ΑΠΙΘΑΝΟ ΓΚΟΛ
ΑΠΟ ΓΟΥΝΔΟΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΟΝΤΕΨΑΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ...........

ck

• Guest
Νά 'ναι καλά το παληκάρι που αντιλαμβάνεται ότι συνομιλεί με οπαδούς ιδεολόγους και όχι κομπλεξικούς. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει τίποτε άλλο, πάραν των αγαθών μας συναισθημάτων για τους οπαδούς σας, που με χαρά θα φιλοξενήσουμε. Κατά τ' άλλα η ομάδα πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε, ο αγώνας είναι δύσκολος και ο Πανιώνιος δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και μία νίκη θα δώσει μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια.

Offline Matador

• Αλλαγή
Οντως τα αποτελεσματα 3-1 και 0-4 ειναι υποπτα. Απλως ο Πανιωνιος και η ΑΕΚ εκαναν αυτο που κανουν ΟΛΕΣ οι ελληνικες ομαδες οταν τους συμφερει καποιο αποτελεσμα. Οι ευθυνες ομως ειναι ολες δικες μας. Εμεις χασαμε μια διαφορα 6-10 βαθμων και ολοι γνωριζουμε τι ηθελαν οι νικολακηδες.

Το ματς ειναι πολυ δυσκολο. Ο Πανιωνιος ειναι πολυ επιθετικη και γρηγορη ομαδα, αλλα πασχει λογω της επιθετικοτητας του στην αμυνα. Χρειαζεται προσοχη στον επιθετικο του Πανιωνιου, δεν θυμαμαι το ονομα του, και στα ακρα του. Εμεις ειμαστε αλλοπροσαλη ομαδα. Ελπιζω το κεντρο μας να ειναι συγκεντρωμενο και απλο στις πασες του.

Ο κοσμος που θα ειναι πολυς την κυριακη περιμενω να δωσει φτερα στην ομαδα.

Κατα τα αλλα, εχω και εγω μια εκτιμηση σε οπαδους ομαδων της Αθηνας που υποστηριζουν αλλες ομαδες εκτος απο τις τρεις καταραμενες. Μεγαλη υποθεση να υποστηριζεις αλλη ομαδα με την προπαγανδα που πεφτει απο τα ΜΜΕ.
« Last Edit: November 19, 2007, 23:24:38 by Matador »
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
epeidh to fetino panionios-aek to eida de nomizw oti htan kai
toso ypopto.o panionios erxotan apo to eyropaiko me th sochaux
kai htan fanera kourasmenos.oso eixe dynameis monoterma to
epaize to xanoumi.ase pou h ksaderfh ekane metrhmenes treis eykairies
kai evale tessera goal.to persino den htan apla ypopto.htan dwsmeno.
se auto de ftaiei o panionios.to antitimo htan o ensaliwa gia auto
to mats
p.s o tzimpour einai o paiktaras pou exoune mprosta
kai kapote kapoioi ston PAOK den ton h8elan...

daniel

• Guest
xeromai pou mporw kai milaw me olous esas,fisika kapoioi exoun ligo akrees apopseis alla einai oles sevastes...thelei pola kotsia ,oxi apla na min eisai vazoloxanoumogavros,alla na eisai kai arrwstos paniwnios kserontas poli kala oti oi xares den einai arithmitika perisoteres apo tis lypes....fisika kai den exoume oneira gia prwtathlimata alla exoume oneira na adistekomaste sto katestimeno tis athinas,kai ayto einai pou mas trelenei...
oso gia to mats me tin aek,an nomizete pws mas to edwse exei kalws...an epeize aek -paok teleytaia agvnistiki kai o paok kaigotan kai i aek itan adiafori kai me 5 apousies logw kartwn kai traumatismwn....ti tha ekane?tha skizotan na sas kerdisei?? sto fetino 0-3 (kai oxi 0-4) opoios eide to matsaki tha katalave pws mono paniwnios upirxe sto gipedo ,me to zori pire anuparkto faoul i aek kai ekane to 0-1 sto 8' kai meta ksanavgike stin epithesi sto 81' kai pire ena penalty maimou tou sezar ( i voutia) ,an pistevete pws exoume meinei stis epoxes beou me stimena klp kanete mega lathos...den uparxei pleon sou xrwstaw mou xrwstas...ayta kai sorry gia to megethos tou minimatos mou,kali sas mera...

Offline Suicidal

• Βασικός
Parakalw na epikentro8oume sto FETINO PAOK- Panionios.....
gia ola ta alla yparxoun kai ta topics sthn kathgoria allo8rhskoi!

Eyxaristw gia thn katanohsh sas......
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline tsag

• Αλλαγή
πολύ δύσκολο παιχνίδι. θέλει πολύ προσοχή και υψηλή απόδοση από τους παίκτες μας γιατί ο πανιώνιος δείχνει σοβαρή ομάδα. Πιστεύω ότι με την ψυχολογική φόρτιση λόγω ημέρας και με τη φόρα που θα έχει ο λαός θα το πάρουμε εύκολα ή δύσκολα το ματς. χωρίς να υποτιμήσουμε βέβαια τον αντίπαλο...

για να δούμε
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
to matsaki tha to paroume aneta oxi giati o panionios einai kamia omada tis plakas antithetos alla giati ekeini i mera tha einai istoriki tha simiosoume tis megaliteres nikes ante PAOKARA MOYYYYYYYYY

Offline edessa4

• Αποστολή
  • **

yparxei adelfe sttin katigoria genika themata peri paok

Ευχαριστώ ρε παιδιά δεν το είχα δει.

giannis80

• Guest
ΠΑΟΚ- Πανιώνιος (25/11, 16.45): Ζωγράφος (Αθηνών)

Καλά ρε πούστη μου,εντοπιότητα δεν ισχύει?Εκτός κι αν υπάρχει σύνδεσμος διαιτητών Ν. Σμύρνης και δεν το ξέρουμε.Σύμφωνα με την παραπάνω κλήρωση δηλαδή, εγώ καταλαβαίνω οτι ο Βασσάρας μπορεί να παίξει το παο-ΠΑΟΚ ή αεκ-ΠΑΟΚ ή γαύρος-ΠΑΟΚ.

Offline Geo

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ- Πανιώνιος (25/11, 16.45): Ζωγράφος (Αθηνών)

Καλά ρε πούστη μου,εντοπιότητα δεν ισχύει?Εκτός κι αν υπάρχει σύνδεσμος διαιτητών Ν. Σμύρνης και δεν το ξέρουμε.Σύμφωνα με την παραπάνω κλήρωση δηλαδή, εγώ καταλαβαίνω οτι ο Βασσάρας μπορεί να παίξει το παο-ΠΑΟΚ ή αεκ-ΠΑΟΚ ή γαύρος-ΠΑΟΚ.

Ελα ντε! Πάλι ο καριόλης θα μας σφυρίξει!
Ας ελπίσουμε να μην κάνει τσατάλια τα νεύρα μας πάλι. Θα είμαστε και από το συλλαλητήριο.....

ΟΧΙ ο Βασσάρας ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να σφυρίξει ΠΑΟΚ! Το λέει ο καπ....(ότας)

ck

• Guest
Καταργήθηκε η εντοπιότητα αλλά μόνον για εμάς. Το ματς πρέπει οπωσδήποτε να το πάρουμε και αυτό εξαρτάται κυρίως από εμάς.

Offline bane

• Αλλαγή
και μια και λεμε για ζωγραφο μιλαμε για δηλωμενο γαβρο στον κολωνο . αυτα ....γαμω τα σπιτια σας
υ.γ καποια στιγμη πρεπει να ακουσει και κατι ψιλα ο κουμπαρος, γιατι το γαμαμε το θεμα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
den xerw an o vassaras epitrepetai na sfyrizei ton PAOK alla gia authn thn agwnistikh kai akoma mia o kalyteros ellhnas diaithths einai timwrhmenos epeidh o gavros den kerdise sthn krhth ton ergotelh
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline bozik

• Αλλαγή
θελει μεγαλη προσοχη...ο διαιτητης ζωγραφος ειναι γνωστο οτι ακολουθει εντολες και νομιζω οτι μπηκε για να τα κανει πουτανα....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος