Author Topic: ΠΑΟΚ - Ολύμπια Λάρισας Κυριακή ( 79-77) 11/11/2007 ώρα 19:00 Supersport3  (Read 1178 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

peja_4

• Guest
Κρισιμος αγωνας την Κυριακη.
Ας ελπισουμε οτι θα κερδισουμε το Σαββατο τον Εργοτελη
και θα μαζεψουμε λιγο κοσμο και στο μπασκετ.
Μεγαλε ΠΑΟΚ που καταντησες.
ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ.
« Last Edit: November 06, 2007, 18:03:44 by peja_4 »

SKAILS

• Guest
sumfwnw xreos mas einaI na sthriksoume twra sta dyskola thn omada...oloi ghpedo loipon!!

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ.

αυτες οι 4 λεξεις τα λενε ΟΛΑ....

ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ!!!!!!

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
pame gia tin NIKI.....opou i niki ine monodromos....

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
παιδια δεν θελω να σας στεναχωρησω αλλα δεν υπαρχουν πολλες πιθανοτητες!εδω χασαμε περυσι μεσα στην πυλαια απο την ολυμπια που ειχαμε και σαφως καλυτερη ομαδα!

Offline Suicidal

• Βασικός
pali kala re pappou pou den 8eleis na mas stenaxwrhseis.....
( opws allwste se ola ta posts sou ws twra  ;D )
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

kostas4

• Guest
elpizw mono na min yparxoun kapoioi "PAOKtsides" pou tha parakalane na xasei o PAOK

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
gipedo einai aparaitito na pame;;;;;tha ton plirwsoume kai eisitirio ton mpekri;;;;;
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
to eisitirio to ebale 10 eyro .
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Αν και είναι πολύ νωρίς, νομίζω ότι είναι το πιο κρίσιμο ματς.
Και τα τρία που παίξαμε μέχρι τώρα μου φάνηκε ότι η ομάδα τα θεωρούσε χαμένα και αρκούταν σε περιορισμό ενός πιθανού διασυρμού.
Στο είσαι αυριανό αναγκαστικά το φαβορί (λόγω ονόματος και μόνο) και πρέπει να το κερδίσεις. Αλλιώς όλα δείχνουν ότι θα παλέψεις για να αποφύγεις την Α2

elbetos4

• Guest
wra gia tin prwti niki.PAOK EISAI ......paneloudi oust

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
Ο Χάνσελ... πέντε χρόνια μετά

Ήταν 7 Δεκεμβρίου 2002... Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπιζε στο "Παλατάκι" την νεοφώτιστη τότε Ολύμπια Λάρισας. Οι "πορτοκαλί" διέθεταν ενδιαφέρον ρόστερ. Οικονόμου, Γκιουλέκας, Χαραλαμπίδης, Νέσμπι, Φόρεστ, Τότσιος, Μαματζιόλας και ουπς... Στίβεν Χάνσελ. Ο "Δικέφαλος" με σκόρερς τους Κόμματο και Μιλισάβλεβιτς κέρδισε 89-82 την Ολύμπια στην πρώτη επίσημη κόντρα των δύο ομάδων. Πέντε χρόνια μετά ο μοναδικός παίκτης από τους 24 που είχαν δηλωθεί σε εκείνο το φύλλο αγώνα και θα δώσει το παρόν αύριο στο παιχνίδι των δύο ομάδων είναι ο Χάνσελ. Ο Άγγλος σε καλή κατάσταση εκείνη την περίοδο είχε πετύχει 12 πόντους.
"Ναι θυμάμαι κάπως εκείνο το παιχνίδι. Δεν μπορώ να θυμηθώ πως τελείωσε, αλλά ορισμένες εικόνες μου έρχονται στο μυαλό. Ο ΠΑΟΚ είχε μερικούς καλούς νεαρούς παίκτες, αλλά την ζημιά μας την έκανε ένας φόργουορντ (εννοεί τον Κόμματο που είχε πετύχει 30 πόντους) και ένας ξένος γκαρντ (ο Μιλισάβελβιτς που είχε πετύχει 26)" έλεγε χθες ο Άγγλος γκαρντ στο "Μ". Και τώρα, πέντε χρόνια αργότερα...; Ο Χάνσελ φορά τα ασπρόμαυρα και καλείται να ξεπεράσει τον εαυτό του για να πετύχει ο ΠΑΟΚ την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. "Είμαι αισιόδοξος ότι θα κερδίσουμε, τη νίκη την θέλουμε πολύ. Νομίζω ότι αυτό είναι το ιδανικό παιχνίδι για να αρχίσουμε να κερδίζουμε. Πρέπει να δείξουμε ότι ήμαστε καλή ομάδα και ότι διαθέτουμε καλό πνεύμα. Είχαμε μια δύσκολη αρχή με δύο παιχνίδια εκτός έδρας και ένα στην Θεσσαλονίκη αλλά όχι στο γήπεδο μας. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να κερδίζουμε" τονίζει ο 32χρονος γκαρντ, ο οποίος εξηγεί ότι του αρέσει να παίζει κόντρα σε πρώην ομάδες του: "Θα είναι ενδιαφέρον. Μου αρέσει να παίζω κόντρα σε ομάδες που έχω αγωνιστεί στο παρελθόν και να τις κερδίζω. Το ίδιο θα προσπαθήσω να κάνω και την Κυριακή, το ίδιο και όταν ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Δεν πρόκειται για κάποιο αρνητικό συναίσθημα, απλά θέλω να δείξω ένα καλό πρόσωπο".
Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ με τα χρώματα της Ολύμπια Λάρισας. Οι "πορτοκαλί" βέβαια έχουν αλλάξει πολύ από τότε, αλλά ο ίδιος θυμάται το φιλαράκι του τον Τζέιμς Φόρεστ. "Δεν ξέρω αν έμεινε κάποιος από τότε, αλλά ήμασταν καλοί φίλοι με τον Τζέιμς. Τον έχω χάσει όμως, άκουσα ότι σταμάτησε και το μπάσκετ" σημειώνει ο Χάνσελ. Του υπενθυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ επιστρέφει για επίσημο παιχνίδι στο γήπεδο του μετά από έξι γεμάτους μήνες. "Είναι σημαντικό αυτό. Θα παίξουμε για πρώτη φορά φέτος στο γήπεδο μας και είναι ευκαιρία να εγκαινιάσουμε εδώ την σεζόν με νίκη. Μακάρι να έρθουν και οι οπαδοί μας για να μας βοηθήσουν. Προετοιμαστήκαμε καλά όλη την εβδομάδα και νιώθουμε πιο έτοιμοι" κατέληξε ο Χάνσελ.

http://www.metrosport.gr/more.php?id=5255_0_1_0_M
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
σε λιγα λεπτα ξεκιναει ο αγωνας με την ολυμπια τυρουπολης............

αντε να δουμε αν θα σπασει το ροδι η θα συνεχιστει η καταντια.....

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
τι εκπληξη..... 1ο δεκαλεπτο...  ΠΑΟΚ - ολυμπια 16 - 20

εχουν εναν κουμπουρα που μας εχει βαλει 3 τριποντα

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
καπως "σωθηκε" η κατασταση στο 2ο δεκαλεπτο....

τελικο ημιχρονου 34 - 34.....

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
βουρ για το 0 στα 4....... 46 - 57 στο τελος του 3ου δεκαλεπτου.....

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
απιστευτο.....

νικη με 79 - 77 με τριποντο του ντιαρα στην τελευταια επιθεση .....

αντε επιτελους....

peja_4

• Guest
Μολις γυρισα.
Ελαχιστος κοσμος μηδεν κερκιδα.
Ομαδα ψιλομπουρδελο.
Χολιγουντιανο τελος απιστευτο.
Πηραμε την νικη με 79-77 τελος.

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
Pragmatika mats 8riler...to teleutaio 3ponto htan ap'auta pou les h8ele na mpei..xtypaei stefani paei pshla panw apo to tablo kai mpainei...

panigyrisa san goal...pantws einai katantia na kerdizeis etsi me th psyxh sto stoma..

are pou mas katanthse o pantelonoudhs...axxxx
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!