Author Topic: ΠΑΟΚ - Εργοτέλης 1 - 0 Κυριακή 10/11/2007 ώρα 16:45  (Read 5649 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

LoGotHeTiS

• Guest
Ο αγώνας άρχισε και το πανό δεν βγήκε..

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
KALA RE TRELE

afou to xe to ant1 satellite gia den to pes?

to xw to kanali se ena programmataki poy legetai mens vista

kala xamos egine me to pano kalytera twra tha to deixoyn se oloys

ena allo panw sthn 4 leei----EKSW TA EKAM APO TA DWNIANA!!!!

POSES WRES PAIZOYN PRO STA DWNIANA??????? ???

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
pion stathmo akoute aderfia ?

einai ola katw, vale paokmania radio na goustareis  ;) http://shoutcast.mystream.gr:7070/
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
KALA RE TRELE

afou to xe to ant1 satellite gia den to pes?

to xw to kanali se ena programmataki poy legetai mens vista

kala xamos egine me to pano kalytera twra tha to deixoyn se oloys

ena allo panw sthn 4 leei----EKSW TA EKAM APO TA DWNIANA!!!!

POSES WRES PAIZOYN PRO STA DWNIANA??????? ???

ola ta entos edras einai ston ant1 satellite..auto to mens vista einai sto internet tzampe ?

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
NAI

TO KATEBAZEIS APO KAPOU DEN KSERW POU KAI MENA ME TO STEILE ENAS FILOS

ARKEI NA EXEIS MIA SYNDESH STO INTERNET KAI TREXEIS TO PROGRAMMA
EXEI 200 ELLINIKOUS STATHMOUS KAI 100 KANALIA APO OLO TON KOSMO!!!SA DORYFORIKH EINAI

DE MOU DEIXNEI TIPOTA TWRA TO ANT1 SATELLITE

PAME PAOKARAAAAAAAAAA

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
παιδια το ποσταρα και αλλου αλλα το ποσταρω κι εδω για καμια βοηθεια....

o γαμ....νος ο win player δε μου ανοιγει κανενα streaming απο ραδιοφωνικους σταθμους..... 

εχω το win player 10.... καμια βοηθεια παιδια..... ?

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
APO SPORTIME.GR

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

45'+2' Κίτρινη κάρτα στον Γκλεν Σάλμον. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ έπεσε επικίνδυνα πάνω στον τερματοφύλακα του Εργοτέλη, Δασκαλάκη με αποτέλεσμα να δει την κίτρινη κάρτα του διαιτητή.

45' Επτά λεπτά καθυστερήσεις δείχνει ο κύριος Κοντογιαννίδης.

44' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Η δεύτερη αναγκαστική. Ο Χατζί θα αφήσει τη θέση του στον Φραγκουλάκη.

42' Ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Οι παίκτες του Καραγεωργίου "ζάλισαν" τους αμυντικούς των γηπεδούχων, το τελικό σουτ του Ογκνιένοβιτς όμως, πέρασε εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Φερναντέζ.

38' Αλλαγή αναγκαστική για τον Εργοτέλη. Ο Τάσιτς στην θέση του Κεφαλούκου.

34' Σουτ για τον ΠΑΟΚ με τον Παντελή Κωνσταντινίδη. Δεν ανησύχησε ο Δασκαλάκης που μπλόκαρε με άνεση.

31' Κίτρινη κάρτα για τον Γραμμόζη.

30' Ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Ο Ντάνι Φερναντέζ κράτησε το "0" για την ομάδα του στο τετ α τετ που είχε με τον Ογκνιένοβιτς.

28' Ευκαιρία με τον Γεωργιάδη. Ο μέσος του ΠΑΟΚ χόρεψε την άμυνα του Εργοτέλη, το σουτ του όμως από πολύ κοντινή απόσταση, απέκρουσε ο Δασκαλάκης.

28' Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ που έφτασε πολύ κοντά στο γκολ. Ο διαιτητής όμως σφύριξε για οφσάιντ.

25' Η πίεση του ΠΑΟΚ έχει ενταθεί όμως ο Εργοτέλης ήταν αυτός που έφτασε πιο κοντά στο γκολ, με δύο αντεπιθέσεις. Το σουτ του Ογκνιένοβιτς πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Φερναντέζ.

23' Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, μετά από αρκετή ώρα. Ύστερα από όμορφο συνδυασμό, η μπάλα κατέληξε στον Σάλμον, το συρτό σουτ όμως πέρασε άουτ.

19' Επανεκκίνηση του αγώνα, χωρίς να έχει κατέβει το πανό.

13' Διακοπή του αγώνα. Ο διαιτητής του αγώνα κύριος Κοντογιαννίδης απειλεί πως θα διακόψει τον αγώνα λόγω ενός πανό στην κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ. Το γνωστό πανό που είχε δημιουργήσει πρόβλημα και στον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και αναφέρεται στον Πρωθυπουργό της χώρας.

12' Ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Το απευθείας φάουλ του Γραμμόζη θα αποκρούσει με διπλή προσπάθεια ο Ντάνι Φερναντέζ.

3' Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Κωνσταντινίδης βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι, έκανε την προσποίηση, το σουτ που επιχείρησε όμως έπεσε πάνω στα σώματα των αμυνόμενων του Εργοτέλη.

3' Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Η πρώτη του αγώνα. Η σέντρα του Σνάουτσνερ από δεξιά, βρήκε τον Σάλμον στο κέντρο της άμυνας του Εργοτέλη, η κεφαλιά του Νοτιοαφρικανού όμως ήταν άστοχη.

1' Έναρξη του αγώνα

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ME WINAMP DOKIMASE

MENSTVISTA V3.1 LEGETAI TO PROGRAMMA ADERFE

AKOUSA OTI PHGE O ZAGOR STO PANO KAI LEEI AFHSTE TO!!!!!!!

BlackAndWhite

• Guest
Ποσο κοσμο εχει παιδια?

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
 ante re gamw to kerato mou se paizei o telis mes sthn TOUMPA RE! oi antipaloi metamorfwnontai se Real Madriths kai den kanoun oute ena la8os stis pases! xypnhste
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

BLaCK-WHiTe

• Guest
NAI

EXEI 200 ELLINIKOUS STATHMOUS KAI 100 KANALIA APO OLO TON KOSMO!!!SA DORYFORIKH EINAI

PAME PAOKARAAAAAAAAAA

Den mas to stelneis k se mas re file ? . einai megalo to  arxeio ? . sto internet den yparxei poythena

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
NAI

PAME PAOKARAAAAAAAAAA

Den mas to stelneis k se mas re file ? . einai megalo to  arxeio ? . sto internet den yparxei poythena

oute egw to vriskw daskale  :-\

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
estrwse ligo to kentro me thn eisodo tou balafa, anevhke h omada. PAME RE
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
xeri amyntikou tou ergotelh sta oria ths perioxhs, den fainetai kala an einai mesa h oxi, o diathths edwse foul panw sth grammh, emena pantws mou fanhke oti htan mesa alla epanalamvanw poly dyskolh fash
terastia eukairia me kefalia pasa tou melissh kai kefalia apo to maleza, corner

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Sorry o NIONIOS eidat ti exei kanei sthn ksanthi?

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Ante re pousth ena golaki

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
GOOOOOOOOOOAAAAAAAAALLLLLLLLLLLL SALMON!!!!

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
ΣΑΛΜΟΝ...

ΛΥΤΡΩΣΗ....

ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...... 1-0!!!!!

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Έληξε 1-0!!! Πολύτιμοι οι βαθμοί για να παίρνουμε λιγάκια μπροστά.

Το ματς δεν το είδα, αλλά θα το ξαναπώ. Όταν έχεις πρόβλημα στο γκολ, κάποια στιγμή πρέπει να εμπιστευτείς τον μεγαλύτερο αυτή τη στιγμή σκόρερ που έχεις στην ομάδα σου και λέγεται Στέφανος "Klaus" Αθανασιάδης.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
TELOS KALO....OLLA KALA....