Author Topic: ΠΑΟΚ - Εργοτέλης 1 - 0 Κυριακή 10/11/2007 ώρα 16:45  (Read 5694 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

giannis80

• Guest
Ξεκίνησα από το σπίτι,στο δρόμο με παίρνουν και μου λένε αναβολή,μην πας,γυρίζω πίσω βάζω πιτζάμες,με ξαναπαίρνουν τηλ., μου λένε μάλλον τελικά θα γίνει,αντε ξανά μανά πετάω τις πιτζάμες και ντύνομαι,πάω γήπεδο,με ξαναπαίρνουν τηλέφωνο μάλλον αναβολή,είμαι έξω από την 6 και βλέπω τον πυλώνα να κουνιέται πέρα δώθε.Εντάξει,φυσιολογικά δεν γινόταν να παιχτεί μπάλα,και αυτό θα ήταν ενάντιον της ομάδας που θα προσπαθούσε να κάνει παιχνίδι,δηλαδή του ΠΑΟΚ.Αφήστε που θα έκανε και καμιά έξοδο ο φερνάντεζ,θα την έπαιρνε ο αέρας την μπάλα,πάρε το 0-1 και μετά τρέχα.Θα γίνει ένα ψιλομπέρδεμα αύριο με τα εισιτήρια,αλλά πιστεύω κι εγώ οτι θα έχει περισσότερο κόσμο καλώς εχόντων των πραγμάτων(αν και με την γκαντεμιά που μας δέρνει,αύριο θα σταματήσει αέρας και θα ρίξει καμιά βροχή).

BLaCK-WHiTe

• Guest
Ξεκίνησα από το σπίτι,στο δρόμο με παίρνουν και μου λένε αναβολή,μην πας,γυρίζω πίσω βάζω πιτζάμες,με ξαναπαίρνουν τηλ., μου λένε μάλλον τελικά θα γίνει,αντε ξανά μανά πετάω τις πιτζάμες και ντύνομαι,πάω γήπεδο,με ξαναπαίρνουν τηλέφωνο μάλλον αναβολή,είμαι έξω από την 6 και βλέπω τον πυλώνα να κουνιέται πέρα δώθε.Εντάξει,φυσιολογικά δεν γινόταν να παιχτεί μπάλα,και αυτό θα ήταν ενάντιον της ομάδας που θα προσπαθούσε να κάνει παιχνίδι,δηλαδή του ΠΑΟΚ.Αφήστε που θα έκανε και καμιά έξοδο ο φερνάντεζ,θα την έπαιρνε ο αέρας την μπάλα,πάρε το 0-1 και μετά τρέχα.Θα γίνει ένα ψιλομπέρδεμα αύριο με τα εισιτήρια,αλλά πιστεύω κι εγώ οτι θα έχει περισσότερο κόσμο καλώς εχόντων των πραγμάτων(αν και με την γκαντεμιά που μας δέρνει,αύριο θα σταματήσει αέρας και θα ρίξει καμιά βροχή).

Φαντάσου όσους θα ξεκίνησαν το πρωί από Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Λάρισα, Βόλο, Καστοριά κλπ .... Δεν πειράζει. Καλύτερα αύριο. Και πιο πολύ κόσμο θα έχουμε και πιο καλό παιχνίδι θα γίνει αν δε φυσάει ...

Offline sabbath

• Αλλαγή
απο σημερα ο αερας απεκτησε εναν θανασιμο εχθρο....ΕΜΕΝΑ 8) 8)....ελπιαζω αυριο να μην φυσαει ετσι.... ;) ;)
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Πωπω φαντάσου οι περισσότεροι δικοί μας με απνοια δεν κάνουνε κοντρολ φαντάσου τι θα γινότανε σήμερα. ;D

Κακίες....

mitsos_g4

• Guest
kalutera vasika magkes pou den egine to paixnidi me tetoio aera den mporeis na eisai sigouros gia to apotelesma...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
EKTOS toy kryoy kai tou hlioy mhpws hrthe h wra gia neo synthimataki gia ton kyrio aera????eeeeee

charisps

• Guest
....σήμερα δεν ήμασταν πολλοί στο γήπεδο.Θέλω να πιστεύω ότι αύριο θα είμαστε πολύ περισσότεροι!!!

Offline ved

• Αλλαγή
Ε καλα φημιζομαστε και για την τυχη μασ   ???

http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=1

chiltsid

• Guest
entaxei logiko einai na min exei kosmo otan ola ta radiofona lene pos mallon den tha ginei,mia ora prin to mats,thn ora pou eftasa ego molis eipan pos telika tha ginei,me pernoun oloi til kai mou lene pos erxontai,meta apo 10 lepta,blepo olous na gyrnan apo thn eisodo kai na fevgoun,skan kai ta thl kai xenerosan oloi.
kai ego pistevo avrio kalytera,parolou pou fantazomai pos tha brexei,eimai sigouros,den ginetai mia fora avtos o kolokairos na meini kalos.
krima einai kai gia ta padia apo eparxia,pou talaiporithikan simera kai tha erthoun kai avrio.
den peirazei oloi toumpa xana avrio gamo ton kairo gamo.

charisps

• Guest
.....τί είσαι ρε φίλε και θέλεις να παίζεις με λιακάδα και 0 μποφόρ???? Σκουλίκι?? Μόνο αν συμπίπτουν οι δικοί μας αγώνες με αυτούς των εβραίων, θα έχει εξαιρετικές συνθήκες!!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ΑΛΛΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΣΕ ΚΥΡΙΑΚΗ

ntinos

• Guest
Den bariesai... Mono to kouponi stou stoixhmatos leipamai... meiwthikan ligo ta fragka....

Offline savage republic

• Βασικός
Kala, me 4 mpofwr den mporei na ginei to mats? Giati kati tetoia elege to link pou parate8hke prohgoumenws apo adefo. Ektos an sto site grafei o ka8enas o,ti na 'nai!

ntamour1977

• Guest
το συνθημα ειναι ενα
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ

peja_4

• Guest
EKTOS toy kryoy kai tou hlioy mhpws hrthe h wra gia neo synthimataki gia ton kyrio aera????eeeeee
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΤΟ ΦΩΝΑΞΑΜΕ ΣΤΟ ΠΟΛΟ

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!!!
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

Offline babis36

• Αλλαγή
Sorry μαγκες ειμαι ομως πολυ χαρουμενος για την αναβολη γιατι αυριο θα μπορεσω να παω μια και σημερα δουλευα

ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΟ
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
Egw anti8etws aurio de 8a mporesw na paw ...

k efaga 7 mpofor sth mapa k mpala den eida gamw ton kairo mou...
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
eftixos pou 8a pe3oume avrio giati egw simera den 8a mporousa na dw to pexnidi...... ;D ;D

goudas4

• Guest
Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΠΑΟΚ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ αναβάλλεται για αύριο Κυριακή 11.Νοε.2007 και ώρα 16:45, λόγω κακών καιρικών συνθηκών που δεν επέτρεπαν την ασφαλή για τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους διεξαγωγή του. Όσοι είχαν εισέλθει στο γήπεδο πριν παρθεί η απόφαση της αναβολής, έχουν δικαίωμα εισόδου με το απόκομμα του εισιτηρίου τους και αύριο.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=AABB712E65A3803445E7B165B2972284?newsCode=20071110163008715

Parolo pou simera fagame to ksenerwma arketoi, aurio nomizw pws einai ypoxrewsi olwn mas na eimaste stin Toumpa stirizontas tin omada gia auto to poly simantiko triponto...
Kai meta to mats stin mpala apeutheias ton dromo gia to Palataki... ;)