Author Topic: Κύρος Βασσάρας  (Read 334 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Li_75

• Guest
Κύρος Βασσάρας
« on: October 29, 2007, 10:33:51 »
Δέν έχω ιδέα αν υπάρχει ήδη τέτοιο θέμα, όμως, μου τη δίνει το γιατί δέχεται τέτοιο πόλεμο ένας διεθνής διαιτητής που είναι από τη Βόρεια Ελλάδα. Δηλαδή, μιλάμε για ανηλεή πόλεμο από το ΠΟΚ...Το τί χριστοπαναγίες τρώει, δε λέγεται...Και η Λίγδα, αντί να τον ορίσει στο χθεσινό παιχνίδι της Θεσ/νίκης, τον έστειλε στην Κρήτη για να σφυρίξει το γάβρο! Άνετα θα μπορούσε να  σφυρίξει χθες, ήταν αγώνας μεταξύ δυο ομάδων της Θεσσαλονίκης!
Γενικά, δέχεται μεγάλο πόλεμο...ακόμη και από τα σκουλήκια! Αυτά, προτιμάνε τον κασναφέρη αντί το βασσάρα...! Δέ ξέρω, νομίζω ότι δεν του αξίζει τέτοια αντιμετώπιση ούτε από τη Λίγδα, ούτε από την ΚΕΔ, ούτε από κάποιες ομάδες γειτονιάς...Σου έχει σφυρίξει παιχνιδάρες στην Ευρώπη και στο ΤσουΛου, και διασύρεται από την ίδια του τη χώρα! Αλλά, είπαμε, "ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ!"
Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, δεν του κάνω αβάντα....Αλλά, ρε πούστη, ένας καλός υπάρχει και αυτόν θα τον φάνε?

manos4

• Guest
Απ: Κύρος Βασσάρας
« Reply #1 on: October 29, 2007, 10:53:47 »
Δέν έχω ιδέα αν υπάρχει ήδη τέτοιο θέμα, όμως, μου τη δίνει το γιατί δέχεται τέτοιο πόλεμο ένας διεθνής διαιτητής που είναι από τη Βόρεια Ελλάδα. Δηλαδή, μιλάμε για ανηλεή πόλεμο από το ΠΟΚ...Το τί χριστοπαναγίες τρώει, δε λέγεται...Και η Λίγδα, αντί να τον ορίσει στο χθεσινό παιχνίδι της Θεσ/νίκης, τον έστειλε στην Κρήτη για να σφυρίξει το γάβρο! Άνετα θα μπορούσε να  σφυρίξει χθες, ήταν αγώνας μεταξύ δυο ομάδων της Θεσσαλονίκης!
Γενικά, δέχεται μεγάλο πόλεμο...ακόμη και από τα σκουλήκια! Αυτά, προτιμάνε τον κασναφέρη αντί το βασσάρα...! Δέ ξέρω, νομίζω ότι δεν του αξίζει τέτοια αντιμετώπιση ούτε από τη Λίγδα, ούτε από την ΚΕΔ, ούτε από κάποιες ομάδες γειτονιάς...Σου έχει σφυρίξει παιχνιδάρες στην Ευρώπη και στο ΤσουΛου, και διασύρεται από την ίδια του τη χώρα! Αλλά, είπαμε, "ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ!"
Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, δεν του κάνω αβάντα....Αλλά, ρε πούστη, ένας καλός υπάρχει και αυτόν θα τον φάνε?

Ο ΒΑΣΣΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΕ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΚ......ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΝΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ............ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ.........

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #2 on: October 29, 2007, 10:57:20 »
Και μόνο ότι το ποκ και το ερπετό ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ τον βασσάρα αυτό λέει πολλά.
Εδώ ο άνθρωπος παίζει μουντιάλ, και CL και η κεδ τον βάζει να παίζει σε παιχνίδια Γ' εθνικής, τι να λέμε!

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #3 on: October 29, 2007, 11:13:48 »
Συμφωνώ στο ότι ο Κύρος Βασσάρας είναι καλός διαιτητής. Και το ότι στην Αθήνα τον "κράζουν" ενώ έχουν περάσει απαρατήρητοι μερικοί αξιοθρήνητοι διαιτητές, για τους οποίους ούτε λόγος γίνεται γιατί τους εξυπηρετούν όσον αφορά στο αποτέλεσμα. Αλλά και στην Θεσσαλονίκη υπάρχει ένα αντίστροφο κλίμα (κυρίως στα ραδιόφωνα), ότι ο Βασσάρας είναι ο σούπερ-διαιτητής, ότι αδικείται κλπ κλπ. Θέλετε την γνώμη μου; Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Ναι, καλός ο Βασσάρας, αλλά μερικές φορές οι αποφάσεις του αγγίζουν τα όρια του αλλοπρόσαλου, όπως χτες π.χ. που δίκαια έφαγε κράξιμο και από τις δύο πλευρές. Ένα πέναλτι στον Εργοτέλη που δεν ήταν, ένα φάουλ στο γκολ του Ολυμπιακού που δεν σφυρίχτηκε, και ένα πέναλτι στον γαύρο που επίσης ήταν ανύπαρκτο. Κακή διαιτησία κατά τη γνώμη μου, με 3 λάθη που επηρέασαν αποτέλεσμα, ΑΛΛΑ είναι από τους λίγους διαιτητές για τους οποίους όταν κάνουν λάθη ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ. Με εκνεύρισε ιδιαίτερα βλέποντας την αλήτικη κυριακή, τους δημοσιογραφίσκους να υπονοούν ότι ο Ολυμπιακός ΣΦΑΧΤΗΚΕ στην Κρήτη. Εγώ λέω ότι στο πηλικο, 2 γκολ του θρήνου ήταν κάλπικα και 1 του Εργοτέλη. Εκτός αν κακός διαιτητής είναι αυτός που κάνει λάθη ΚΑΙ ενάντια στον Ολυμπιακό....

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #4 on: October 29, 2007, 12:49:01 »
Παραπέμπεται ο Βασσάρας, που βαθμολογήθηκε με 5!
Σε άσχημη μέρα βρέθηκε χθες ο Βασσάρας, που σε πολλές περιπτώσεις υπέπεσε σε λάθη...
Εξηγήσεις στην Πειθαρχική Επιτροπή της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας κλήθηκε να δώσει ο Κύρος Βασσάρας (Θεσσαλονίκης), καθώς ο Παρατηρητής Β.Μεσσαλάς (Αχαΐας) τον βαθμολόγησε με 5 (!) για την εφαρμογή και την ερμηνεία των κανόνων στο Εργοτέλης-Ολυμπιακός (3-3). Χωρίς αμφιβολία, η χθεσινή δεν ήταν και από τις καλύτερες ημέρες για τον Έλληνα διαιτητή, ο οποίος υπέπεσε σε ουκ ολίγα λάθη, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά παράπονα από τις δύο ομάδες και κυρίως από τους φιλοξενούμενους.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=47689

Α ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΓΑΒΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ.
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #5 on: October 29, 2007, 13:01:40 »
logiko einai na ton parapempsoun gamise ton gayro min ksexniomaste .....an to mats itane ergotelis-levadeiakos tha eixe vathmologithei me 9 twra !!!

ELLAS ELLAS H XWRA THS POUSTIAS
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
« Reply #6 on: November 06, 2007, 17:12:08 »
den exei na kanei mono me ton sugkekrimeno alla genika me tous diaithtes ola auta ta xronia.sigoura tha exete xexasei pote htan h teleutaia fora pou mas dothike penalti.epeidh to ecaxa to thena eida pos exoume na paroume penalty apo to 2006(25/03/2006).teleutaios agonas pou peirame penalti htan kontra sthn kallithea opou mas eixan dothei 2
http://www.paokfc.gr/game.jsp?gameCode=20050818124001578
apo tote exoun perasei 42 agones kai akoma den exoume ektelesei penalty :12:
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #7 on: November 12, 2007, 10:54:50 »
sillipitiria stin oikogeneia tou  gia ton xamo tou patera tou !!
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #8 on: November 12, 2007, 11:12:00 »
na einai elafry to xwma pou ton skepazei..

Oi Vassares einai kai itane oi monoi diaitites pou ektimousa kai ektimw.