Author Topic: ΠΑΟΚ - βάζελος 68-74 στις 27/10/2007 ώρα 17:00 στο Ιβανώφειο  (Read 1681 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

manos4

• Guest
χασαμε 68-74.............
ΑΥΡΙΟ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΛΒΑΣ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ "Ο ΠΑΟΚ ΚΥΤΑΞΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ"......
ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ...............

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
file mou omws me ayto to skor tous koitakses sta matia... basika kai oi alles efhmerides ayta 8a grafoun...

poso kosmo eixe telika?

Y.G. san simera pe8ane o "Motsart"...

manos4

• Guest
file mou omws me ayto to skor tous koitakses sta matia... basika kai oi alles efhmerides ayta 8a grafoun...

poso kosmo eixe telika?

Y.G. san simera pe8ane o "Motsart"...

ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΑΝΕΤΑ...........
τωρα αρχιζουν τα δυσκολα γιατι με τα μαρουσια και τις αελ ρεθυμνο κλπ.....εκει θα πεσει κλαμα ........
και εκεινους θα τους κυταξουμε στα ματια μονο μην στραβωθουμε.............

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **

Τα βρήκε λίγο... μαύρα

Ο Παναθηναϊκός τα έκανε και τα... βρήκε δύσκολα στο Ιβανώφειο, όταν στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ έτρεξε ένα σερί 15-0 και επέστρεψε στο παιχνίδι, αφού προηγουμένως είχε δει τους πρωταθλητές να προηγούνται και με 21 πόντους διαφορά. Στο τέλος, όμως, μίλησε η εμπειρία των πρασίνων που με το τελικό 64-78 έκαναν το 2/2.

http://www.sport24.gr/html/ent/001/ent.203001.asp

kostas4

• Guest
λοιπον καταρχην μπραβο σε ολους οσους ηρθανε στο ιβανωφειο σημερα.δεν το γεμισαμε και πιστευω ο βασικοτερος λογος ητανε το 20ευρω που εβαλε ο πανελουδης.ειχε πολυ κοσμο απο εξω που ειδε την τιμη και ξενερωσε
μανο για τον πανελουδη φωναξαμε αρκετες φορες,σταματηστε πια να μας κατηγορειτε που πηγαινουμε στο γηπεδο.ας ερχοσουν να φωναζες πιο πολυ

η ομαδα μας ειναι εννοειται τραγικη αλλα στο τελευταιο δεκαλεπτο εδειξε ψυχη και καταφερε μια διαφορα 20 ποντων να την παει στους 4.και μονο για αυτη τη μεγαλη προσπαθεια τους πηρανε το χειροκροτημα του κοσμου στο τελος.
οι ξενοι παιχτες εκτος απο αρκετα καλη αμυνα στην επιθεση δεν μπορουνε και σημερα ο χαμφρει δεν βοηθησε καθολου οπως και ο χανσελ.ο σοντερς παλεψε και επαιξε καλα,οπως και ολοι οι ελληνες παιχτες μας ενω ο ντιαρα δεν φανηκε ιδιαιτερα αλλα παιζει τρομερη αμυνα

αυτα και σε οποιον αρεσουν

manos4

• Guest
λοιπον καταρχην μπραβο σε ολους οσους ηρθανε στο ιβανωφειο σημερα.δεν το γεμισαμε και πιστευω ο βασικοτερος λογος ητανε το 20ευρω που εβαλε ο πανελουδης.ειχε πολυ κοσμο απο εξω που ειδε την τιμη και ξενερωσε
μανο για τον πανελουδη φωναξαμε αρκετες φορες,σταματηστε πια να μας κατηγορειτε που πηγαινουμε στο γηπεδο.ας ερχοσουν να φωναζες πιο πολυ

η ομαδα μας ειναι εννοειται τραγικη αλλα στο τελευταιο δεκαλεπτο εδειξε ψυχη και καταφερε μια διαφορα 20 ποντων να την παει στους 4.και μονο για αυτη τη μεγαλη προσπαθεια τους πηρανε το χειροκροτημα του κοσμου στο τελος.
οι ξενοι παιχτες εκτος απο αρκετα καλη αμυνα στην επιθεση δεν μπορουνε και σημερα ο χαμφρει δεν βοηθησε καθολου οπως και ο χανσελ.ο σοντερς παλεψε και επαιξε καλα,οπως και ολοι οι ελληνες παιχτες μας ενω ο ντιαρα δεν φανηκε ιδιαιτερα αλλα παιζει τρομερη αμυνα

αυτα και σε οποιον αρεσουν

ΒΡΕ ΤΙ ΨΥΧΗ ΔΕΙΞΑΝΕ ? ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ..........ΕΧΟΥΜΕ
ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΡΕΜΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8-10 ΘΕΣΗ Η ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.......
ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ........ΕΤΣΙ ΠΕΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ........
1.000 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ....................ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ..............ΑΝ ΜΑΣ ΠΕΞΕΙ ΠΙΕΣΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ 50 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ........ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ
..............

Ãßíå_ÌÝëïò

• Guest
20 ευρώ το εισητήριο ... αυτό το υποκείμενο σπάει πλάκα με το κόσμο .

Ό,τι σκορ ήθελε ο π.α.ο. θα το έπαιρνε , αν ήθελε κέρδιζε με 30 πόντους διαφορά , άν ήθελε με 4 ή 14 ... ,
δεν έχω απαίτηση να κερδίσουν τον π.α.ο. , η αγωνία μου είναι αν αυτό το πράμα που λέγεται ομάδα μπάσκετ του ...Π.Α.Ο.Κ. , θα αντέξει στο crash-test κόντρα στην α.ε.λ. ή στο μαρούσσι το πανιώνιο ή τον απόλλωνα πάτρας .

αυτό που μ ενδιαφέρει είναι να μην κινδυνέψουμε ,

και κυρίως όλοι οργανωμένοι και ανοργάνωτοι φίλαθθλοι να δράσουμε από κοινού για να αλλάξει χέρια η κ.α.ε. ,
ΚΑΙ  ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ ,
το λιγότερο να συσταθεί μία διοίκηση πρωτοδικείου με ανθρώπους πλατιάς αποδοχής που θα ετοιμάσουν το έδαφος για την έλευση ισχυρής διοίκησης .

peja_4

• Guest
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΣ
ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ.
ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ
ΤΑΚΗ ΠΑΝΕΛΟΥΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ??
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
75 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΜΕ 2.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
150.000 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΟΥΔΗ.
Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ ΕΡΧΕΤΑΙ,
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.

apostolos

• Guest
Nomizw oti den epiases to nohma...
Edw den leme mhn pate, h kakws pate, h o,tidhpote....
Edw leme oti den exei ginei ews twra KAMIA SUNTONIMSENH KINHSH pou na threitai eulabika apo olous....
Opoia kai an einai auth...
Na katsoun katw oloi kai na poun: Ti einai to kalutero gia na fygei o psuxopathhs? P.x. na phgainoume oloi kai na kanoume polemo. Wraia. Pane loipon oloi ghpedo, SE OLA TA MATS, kai kanoun auto pou prepei na kanoun... Allh protash: Adeio to ghpedo (alla adeio kai malista se ola ta mats) mexri na klatarei....Oloi loipon apoxh. OLOI OMWS KAI SE OLA TA MATS....

Katalaves loipon? O,ti ki an ginei, na ginei mia fora swsta kai apo olous kai oxi kathe xronia na vgainei na leei o kathenas o,ti nomizei kai na tsakwnomaste kai na pernan ta xronia xwris kamia antidrash sthn ousia.....

manos4

• Guest
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΣ
ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ.
ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ
ΤΑΚΗ ΠΑΝΕΛΟΥΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ??
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
75 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΜΕ 2.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
150.000 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΟΥΔΗ.
Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ ΕΡΧΕΤΑΙ,
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.

ΝΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΦΕΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΜΕΡΤΖΗ ......ΤΟΤΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ
ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΡΑΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ......ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΠΕΙΣΜΑ Η ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ
ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ..............ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ 2.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.........ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ
ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΕΙ ΠΑΟΚ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑ Η ΑΕΛ Η ΡΕΘΥΜΝΟ Η ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΕΧΕΙ  ΟΜΑΔΑ.......Α ΩΣΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ
........Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ
...........ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΛΑΘΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ
...............ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΠΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΝ ΚΑΙ
ΕΧΩ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΘΑ ΦΑΩ 100 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ................
ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΖΩ
ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.........ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣΤΕ 500-1000 ΑΤΟΜΑ
ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΠΑΝΕΛΟΥΔΗ Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ..........................

peja_4

• Guest
ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΜΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΝΕΛΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ
ΕΥΚΟΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΠΟΧΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ
Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΝΕΛΟΥΔΗΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ
ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΦΥΓΗ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΝΕΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.
ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
στα περι πανελουδη το μονο που εχω να πω ειναι.... ποτε σταματαει ο πετζα απο nba??????

γιατι μονο ετσι θα ξεκουμπιστει..... καλεσμα σε αλλο ενα δικο μας παιδι για να φερει τον ΠΑΟΚ εκει που ο ιδιος τον αφησε...... πολυ ψηλα...

οσο για την ομαδα... με συμπαθητικες εμφανισεις αλλα χωρις νικες τα πραγματα ειναι πολυ χλωμα.....

manos4

• Guest
ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΜΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΝΕΛΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ
ΕΥΚΟΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΠΟΧΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ
Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΝΕΛΟΥΔΗΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ
ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΦΥΓΗ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΝΕΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.
ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ.

Ναι σωστα .....ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟΥΣ 1.000 ΕΝΟΙΩΣΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ? ΟΧΙ......
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ
ΠΑΟΚ ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.....

Offline tsag

• Αλλαγή
Για να φύγει ο Πανελούδης πρέπει να τον αφήσουν μόνο του όλοι. Πρέπει να του γυρίσουν την πλάτη κάποιοι κολλητοί του μέσα από τον ΠΑΟΚ...

Ακούς κ.Κατσαρή;;;;;;;

Έχει δίκιο νομίζω ο Γίνε_Μέλος. Η σημαντικότερη πίεση μόνο μέσα από τον ερασιτέχνη μπορεί να προέλθει...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
peja,αυτήν την ομάδα για να την βοηθήσεις αγωνιστικά πρέπει να έχουν όλοι οι παοκτσήδες
από ένα δίκανο και να πυροβολούν τα ποδια των αντιπάλων!μόνο έτσι αυτά τα... κρέατα
μπορουν να κερδίσουν ομάδα Α1!ο πανελούδης αν δεν το καταλάβατε έχει βάλει φἐτος τις βάσεις για ομάδα Α2!Τσιάκος-κουβελας-χαριτόπουλος-βεργίνης,θα παίζουν και του χρόνου με τον ΠΑΟΚ στην Α2!Ξερουν και οι ίδιοι ότι δύσκολα θα βρουν του χρόνου ομάδα Α1 να τους πάρει!
όσο για τα υπόλοιπα που λες για τα εισιτήρια δεν θα σου απαντήσω γιατι θα πω βαριές κουβεντες και δεν θέλω!θα πω μόνο οτι συμφωνώ με τον μανο που λεει ότι είστε καποιοι
που στηριζετε πανελουδη!και σε εχει εντυπωσιασει κι αυτη η ομάδα!για όσους απο εμας εχουμε ζήσει τις ενδοξες ημέρες απο τα τέλη της δεκαετιας του 80 και μετά να σου πω τι
βλεπουμε;ότι πριν μερικά χρόνια γίναμε απο δημαρχος,κλητηρας και απο κλητηρας γίνομαστε ζητιανοι!
εγώ πάντως ευτυχώς δεν ειδα τον αγωνα αλλά ούτε αθλητικη εφημεριδα πηρα,ουτε σε site μπηκα να διαβάσω άρθρο για τον χθεσινό αγώνα!δεν το αντεχω,ποναω!ΜΑΖΟΧΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!Αμα θέλω να δω ομαδουλες χωρις να με νοιαζει το αποτελεσμα....είδα χθες ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑ Λ.!Αν και αυτες μπροστα στον φετινο ΠΑΟΚ φανταζουν HOUSTON ROCKETS!

BIANCONERO

• Guest
Εγω παντως βλεπω οτι και οι 2 πλευρες τα ιδια θελετε.....οποτε ΚΑΚΩΣ ΜΑΛΩΝΕΤΕ! Και οι χαρακτηρισμοι "ειστε 500-1000 που θελετε τον παντελονατο" δε θα επρεπε να γινονται! Καταρχην γιατι δεν πρεπει να υπαρχουν αντιπαραθεσεις εδω μεσα αναμεσα σε αδερφια και κατα δευτερον γιατι απ' οτι καταλαβαινω εγω ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ....ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ!!!!

Και φυσικα δε συμφωνω με τιποτα με την αποψη οτι οποιος παει γηπεδο => οτι στηριζει πανελουδη. Και σιγα μην εχει ο τακαρος 500-1000 φιλους!!
Εγω χθες ειμουνα ετοιμος να παω στο ματς. Βρισκομουνα στο σπιτι της δικιας μου που μενει ακριβως πανω απο το Ιβανωφειο...και ειπα να παω...αλλα μολις ειδα τα 20 Ευρω λεω "δε  Γ#$%*σαι  ρε Τακη που θα δωσω 20 ευρω να σε βρισω;" Αλλοι ομως το εκαναν....και δε νομιζω οτι αν μεινει αδειο το γηπεδο θα ξακουμπιστει αυτος!! Ουτε η λυση ειναι φυσικα να φουνταρουμε στην Α2 !! Τα πραγματα ειναι πολυπλοκα....ο μονος τροπος εγω βλεπω οτι ειναι η πιεση απο κοντα...αλλιως οτε η αποχη προσφερει κατι αλλα ουτε και το να πας εκει....ακομα και αν τον βριζεις! Το ατομο ειναι φευγατο...βρισκεται αλλου μαλλον!
Η ομαδα παντως απλα θα παλεψει για μια αξιοπρεπη (κανονικα δε θα επρεπε ουτε να ακουγεται αυτη η λεξη για το μπασκετ του Π.Α.Ο.Κ.) πορεια και ελπιζω να μην εχουμε και χειροτερα! Παντως με τα λιγα που καταλαβαινω ο προπονητης ειναι πολυ καλος (δεν ειναι σιγουρα τυχαιο που εφτασε την εθνικη Ζηλανδιας τεταρτη στον κοσμο!!) και μονο χαρη σ' αυτον οτι κανουμε...γιατι απο ταλεντο αυτη η ομαδα ειναι οτι χειροτερο εχει περασει ΠΟΤΕ απο τον Π.Α.Ο.Κ.  ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΣΣΤΡΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ....

Και το ξαναλεω....κακως μαλωνετε....ολοι το ιδιο θελουμε: ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΨΗΛΑ.

Offline Matador

• Αλλαγή
Μια δευτερη καρδιακη προσβολη ισως μας σωσει απο τον ακατονομαστο.

Λυπαμαι αλλα δεν μπορω ακομη και στην τηλεοραση να δω την ομαδαρα αυτη που μας χαρισε τοσες χαρες!

ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»