Author Topic: ΠΑΟΚ - βάζελος 68-74 στις 27/10/2007 ώρα 17:00 στο Ιβανώφειο  (Read 1676 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SKAILS

• Guest
ena ntou tha edine thn lush gia to 20euro...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

kostas4

• Guest
20 ευρω??ξενερωμα μαγκες...σας πρηζω μια βδομαδα να ερθετε στο γηπεδο και τωρα βαζει 20 ευρω εισητηριο.πραγματικα η κατασταση στο μπασκετ ειναι πολυ δυσκολη,το ακουσα και ξενερωσα απιστευτα.οτι και να πει κανεις πλεον ειναι λιγο

Offline tsag

• Αλλαγή

καθόλου άσχημη ιδέα!!!  δεν πάμε για μία "μαζική είσοδο" να το γεμίσουμε?

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

peja_4

• Guest
ΚΑΛΑ ΡΕ???
ΤΙ ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΤΕ????
ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ???
5 ΠΗΓΑΝ ΦΥΛΑΚΗ.
ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ 20 ΕΥΡΩ
ΠΑΡΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΧΕΙ 75 ΕΥΡΩ.
ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ 4-5 ΜΑΤΣ ΝΑ ΠΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ.

manos4

• Guest
ΚΑΛΑ ΡΕ???
ΤΙ ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΤΕ????
ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ???
5 ΠΗΓΑΝ ΦΥΛΑΚΗ.
ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ 20 ΕΥΡΩ
ΠΑΡΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΧΕΙ 75 ΕΥΡΩ.
ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ 4-5 ΜΑΤΣ ΝΑ ΠΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ.

και οσοι θελουμε να ερχομαστε αλλα μην παρει φραγκο ο παντελονατος.............? τι κανουμε.....?

ακου ρε 20 ευρω το λαμογιο ...20 ευρω να δουμε ομαδα χωρις οραμα χρεωκοπημενη με 12 μετριοτατους παικτες
που οι περισσοτεροι ηρθανε γιατι δεν τους θελανε πουθενα αλλου.............

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΡΟΥΣΜΑ!
Μετά τον κωστα και o peja προτρέπει τον κόσμο να πάρει διαρκείας!Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά!η χειρότερη(και πιο καταχρεωμένη) ομάδα των τελευταιων τουλάχιστον 25 χρόνων,με τον χειρότερο πρόεδρο....... όλων των εποχών!

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
εκει μας καταντησαν.....

λιγα χρονια πριν ουτε που θα διανοουμασταν την απουσια του κοσμου απο το γηπεδο και τωρα διαφωνουμε για το αν θα παμε η οχι.....

σεβαστες και οι δυο γνωμες αφου ο καθενας προσπαθει να στηριξει τον ΠΑΟΚ οπως νομιζει καλυτερα...

παντως μου θυμιζει την περιβοητη αποχη σε ενα ματς στο ποδοσφαιρο με βαζελο για να μην παρει μια ο γουμενος αλλα πως να κρατησεις τον κοσμο μακρια απο την τρελα του τον ΠΑΟΚ.... και εδω που τα λεμε αλλες μεθοδοι χρειαστηκαν για να ξεκουμπιστει ο χοντρος τελικα....

παντως μακαρι η ομαδα να κερδισει .... λεμε τωρα.... και να σπασουμε κανενα χαμογελο οπως ειχε γινει πριν 2-3 χρονια.....

ετσι για τη φανελα....

Offline ozric

• Αποστολή
  • **

καθόλου άσχημη ιδέα!!!  δεν πάμε για μία "μαζική είσοδο" να το γεμίσουμε?

εχεις μεινεις μονος το τριημερο και ψαχνεις τροπους να γεμισεις τις ωρες σου κουφαλα τσαγκ ε? :D :D :D
No Gods,No Masters

kostas4

• Guest

μακαρι να ζησουμε συντομα τετοιες στιγμες

peja_4

• Guest
ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΡΟΥΣΜΑ!
Μετά τον κωστα και o peja προτρέπει τον κόσμο να πάρει διαρκείας!Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά!η χειρότερη(και πιο καταχρεωμένη) ομάδα των τελευταιων τουλάχιστον 25 χρόνων,με τον χειρότερο πρόεδρο....... όλων των εποχών!

ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ??
ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΟΥΔΗ
ή ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ??
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΠΩ.
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ.
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ
Ο ΠΑΝΕΛΟΥΔΗΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΙΟΛΑΣ.
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΓΟΥΜΕΝΟ
ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗ.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ.

kostas4

• Guest
μια που μιλαμε για διαρκειας πηγα σημερα το πρωι να παρω απο το παλατακι.οταν ρωτησω στον τυπο στην υποδοχη που εχει διαρκειας με κοιτουσε σαν να ειδε εξωγηινο!

ρωτησα στα γραφεια και για τον ντιαρα,μου ειπανε οτι εκανε μλκια ο παιχτης και ο μανατζερ του και οτι περιμενανε μεχρι το μεσημερι για να δουνε εαν θα μπορεσει να παιξει αυριο.παντως μου ειπανε οτι ειναι καλος παιχτης

πετζα αν πας στο γηπεδο αυριο στειλε κανενα πμ ρε φιλε

SKAILS

• Guest

ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ??
ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΟΥΔΗ
ή ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ??
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΠΩ.
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ.
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ
Ο ΠΑΝΕΛΟΥΔΗΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΙΟΛΑΣ.
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΓΟΥΜΕΝΟ
ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗ.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ.
[/quote]bravo re paja palikare,sumfwnw apoluta s oti egrapses!!

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
Εγώ πάντως ρε παιδιά θέλω να μου πείτε πότε έφυγε πρόεδρος-ιδιοκτήτης από ομάδα με γεμάτο γήπεδο?
Καλά όλα αυτά στη θεωρία "γεμάτο γήπεδο και να κράζουμε πανελούδη" αλλά απλά δεν γίνονται.
Με γεμάτο γήπεδο υπάρχουν αναπόφευκτα προσδοκίες για έσοδα από τον εκάστοτε πρόεδρο. Και κανείς δεν εγκαταλείπει εύκολα την κότα με τα χρυσά αυγά.
Τα ίδια συζητούσαμε με γούμενο. Και νομίζω η αρχή της αποχής συνέβαλλε κι αυτή στην αποχώρηση του τότε.
Όσο για τη δυναμική του ΠΑΟΚ και κατά πόσο φαίνεται αυτή από ένα άδειο γήπεδο, δε νομίζω ότι συντρέχει λόγος ανησυχίας.
Όποιος σκοπεύει να ασχοληθεί σοβαρά γνωρίζει. Άλλωστε ειδικά στο μπάσκετ υπάρχουν πολλά παραδείγματα ομάδων με ελάχιστη δυναμική που κατόρθωσαν να κάνουν πολύ σοβαρά βήματα προόδου (μαρούσι, πανελλήνιος, πανιώνιος, ρούλης) ή ακόμα και να πρωταγωνιστήσουν (αεκάκι).

Τέλος πάντων, ο καθένας φυσικά ας πράξει κατά συνείδηση και βλέπουμε...

o boulinos agorina, o boulinos...

apostolos

• Guest
Ma ta xoume ksanapei re paidia,
etsi  den ginetai douleia....

Oi misoi den pane, oi alloi pane sta nterby kai genikws opote thymountai, kai oi alloi pairnoun diarkeias....

O,ti nanai dhladh, kai menei o anwmalos me ayta kai me auta ekei 5 xronia twra....

OUTE MIA XRONIA DEN KATHISE KATW O KOSMOS NA KANEI SYNTONISMENA MIA KINHSH. TOSO APLO KAI OMWS DEN TO EXOUME KANEI....

Na poune: Fetos oloi diarkeias alla kraksimo. H fetos plhrh apoxh na stegnwsei oikonomika, kati suntonismeno telospantwn...O kathenas o,ti tou erthei kanei....

E fate ton twra sth mapa kai tha ton fate kai gia polu kairo akoma oso sunexizete auto to violi.....

Eipame, 100% upeythhnos o LAOS TOU PAOK gia auto to katanthma, KANEIS ALLOS...

manos4

• Guest
Ma ta xoume ksanapei re paidia,
etsi  den ginetai douleia....

Oi misoi den pane, oi alloi pane sta nterby kai genikws opote thymountai, kai oi alloi pairnoun diarkeias....

O,ti nanai dhladh, kai menei o anwmalos me ayta kai me auta ekei 5 xronia twra....

OUTE MIA XRONIA DEN KATHISE KATW O KOSMOS NA KANEI SYNTONISMENA MIA KINHSH. TOSO APLO KAI OMWS DEN TO EXOUME KANEI....

Na poune: Fetos oloi diarkeias alla kraksimo. H fetos plhrh apoxh na stegnwsei oikonomika, kati suntonismeno telospantwn...O kathenas o,ti tou erthei kanei....

E fate ton twra sth mapa kai tha ton fate kai gia polu kairo akoma oso sunexizete auto to violi.....

Eipame, 100% upeythhnos o LAOS TOU PAOK gia auto to katanthma, KANEIS ALLOS...

etsi ειναι δεν υπαρχει ΜΙΑ αντιδραση ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ................ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .........ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΟΥΔΗ ΟΛΟΙ........

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
etsi einai opws ta lete, apo to 1996 mexri to 2004 aneleipws eixa 2 diarkeias..twra edw kai 3 xronia den pira oute egw oute o pateras mou..Na fadasteite o pateras mou pleon paei kai parakolouthei paixnidia mias topikis omadas..enw den exane agwna tou PAOK pote..anamesa se balla i basket, dialege panta basket. Mporei kai kala na leme oti eimaste pio poly tou podosfairou, ara avto einai lathos..O laos tou PAOK kratithike apo tis epityxies tou basket.

To thema einai oti ta pragmata einai poly berdemena kai sto podosfairiko kommati, opote o laos den mporei na anoiksei dyo metwpa..Kai otan lew laos,kyriws ennow tous organwmenous. An ksekatharisei i katastasi ston podosfairiko PAOK, nomizw pws tha exoume simantikes ekselikseis kai sto basket.

kati paromoio egine kai me ton Aleksopoulo..proedros stin PAE o Batman, ntemek ola einai mia xara, efyge o Aleksopoulos ystera apo tin piesi tou kosmou kai min ksexname ta zesta lefta tou Batman.

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
20 πόντους πούτσα στο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μας από λαγό. Ο Θεός ας λυπηθεί αυτόν τον σύλλογο.
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ

manos4

• Guest
20 πόντους πούτσα στο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μας από λαγό. Ο Θεός ας λυπηθεί αυτόν τον σύλλογο.

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ..........
ΡΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΩΝΑΞΑΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΟΥΔΗ...........
ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.........?  Ε ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΜΑΣ .........ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΚΕΙ
ΠΗΓΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ
\ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ .......ΣΗΜΕΡΑ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΧΑΛΑΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ 50ΑΡΑ.....ΑΝ ΘΕΛΕΙ
...........ΡΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΟΥΔΗ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ...........
ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΤΑΜΠ
........ΤΑΜΠ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ? 50 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ
ΜΑΤΣ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΟΥΔΗ............
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΑΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ
.................

manos4

• Guest
ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΖΕ  ΠΙΕΣΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ 27-46
ΑΛΛΑ 7-46..............ΡΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΛΑΘΙ...........ΤΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ........
ΡΕ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΑΙ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ......................