Author Topic: ΠΑΟΚ - βάζελος 68-74 στις 27/10/2007 ώρα 17:00 στο Ιβανώφειο  (Read 1674 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
γιατι το  γελας ? εγω το βλεπω το πιο πιθανο  ;D ειδικα τωρα που ξερουν οτι εμεις δεν παμε.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

8an

• Guest
 ego leo mages oti auta ta palikarakia p paizoun basket se emas 8a niosoun polu kalutera me pa8iasmeno kosmo dipla tous kai 8a paiksoun ... to noima eine na paiksoun , NA KATQALABOUN SE POIA OMADA PAIZOUN!!!!! P.A.O.K EIMAI !! OXI ANTI-PANELOUDIS ... GIA TIN OMADA OLA ... GIA AUTA TA 4 GRAMMATA....  EGO 8A PAO STO MATS , OPOU KAI NA EINAI, DEN ASXOLOUME POLU ME BASKET , ALLA PLEON EPEIDI EXEI FTASEI SE ESXATO SIMEIO I OLI FASI PREPEI NA KSUPNISOUME PAIDES KAI NA DUNOUME BRONTERO PARON...... APO EKEI KAI PERA 8A DOUME POS 8A EKSELIX8OUN TA PRAGMATA KAI AN PANE ARNITIKA 8A BGOUME KSANA STON DROMO GIA TIN OMADA P AGAPAME KAI GIA TIS MONADIKES STIGMES P EXOUME ZISEI!!! PAOK - PANORAMA                               PAOK = IDEA , 8RISKEIA , NARKOTIKO!

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
egw pantos skeftomai na pao ..an goustarei kanenas na sinantithoume sto gipedo as pei ;)
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
Βγαίνει το δελτίο του Ντιαρά

Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό, είναι ο Μαμούτου Ντιαρά, ο οποιος τα βρήκε με τη Σολέ που θα στείλει το "λέτερ οφ κλίαρενς" του παίκτη στα γραφεία της ΚΑΕ.

Έτσι θα εκδοθεί άμεσα το δελτίο του και θα προλάβει το ματς με τους Πρωταθλητές Ευρώπης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ιβανώφειο, εξαιτίας του "Φεστιβάλ τραγουδιού", που θα διοργανωθεί στην Πυλαία.

Την Τετάρτη οι παίκτες του "Δικεφάλου" θα ξεκινήσουν να προπονούνται στο γήπεδο που θα διεξαχθεί το παιχνίδι, ώστε να συνηθίσουν τόσο αυτοί όσο και ο Ταμπ Μπάλντγουιν.

http://www.sport24.gr/html/ent/416/ent.202416.asp

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
TO SABBATO STIS 5 EINAI TO MATS !!!

kostas4

• Guest
magkes to 3erete oti exoun skopo na skasoun myti bazeloi sto mats ? 

xaxaxa.wraios:) se mia tetoia periptwsh tha exei allo toso kosmo apo exw!

manos4

• Guest
εγω δεν παω ουτε θα παω μεχρι να φυγει ο πανελουδης..........αλλα και οποιος
παει δεν σημαινει οτι στηριζει πανελουδη............
ΑΚΟΥΓΑ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΒΙΟΛΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ........"ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΑΥΤΟ
ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΕΙΔΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΕ ΠΟΛΥ ΜΑ ΤΗΝ
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ......."
Α ΡΕ ΚΑΤΣΑΡΗ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΕΥΓΑΤΟΣ........ >:(

Offline tsag

• Αλλαγή
ΚΑΤΣΑΡΗ - ΠΑΝΕΛΟΥΔΗΣ πρέπει να φύγουν πακέτο από τον ΠΑΟΚ. Πάει και τελείωσε
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

SKAILS

• Guest
O PANELOUDIS EINAI KSEFTILISMENOS,ALLA O LAOS MAS GIA NA MHN EINAI THA PREPEI NA GEMISEI TI IVANOGRIO,SIGA TO KOTETSI,ASE POU EXW MIA TRELH EMPNEUSH GIA TO MATSAKI AYTO...TELOSPANWN,DEN STHRIZW PANTELONATO FUSIKA,ALLA THA PAW K ELPIZW NA EXOUME KOSMO.

goudas4

• Guest
Egw mallon tha eimai sto Ivanwfeio to Savvato.
Den protrepw kanenan na erthei kathws o kathenas prattei opws prostazei i syneidisi tou...
Apla opoios einai na erthei ivanwfeio as me steilei ena pm gia na sizitisoume gia kati pou exw sto myalo mou!

Auto pou exw sto nou mou einai na ftiaxw ena pano kata tou paneloudi...
To lew kai dimosia gia na yparxei voitheia kai apo alla atoma pou tha erthoun sto ivanwfeio to Savvato!
Prepei to pano na grafei pragmata eksypna panw kai na min einai pithano na mas apagoreusoun oi mpatsoi
na to perasoume mesa sto gipedo...
Perimenw apopseis gia ta logia pou tha grafei to pano alla kai voitheia sxetika me tin ylopoiisi tou...

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
εγω δεν παω ουτε θα παω μεχρι να φυγει ο πανελουδης..........αλλα και οποιος
παει δεν σημαινει οτι στηριζει πανελουδη............
ΑΚΟΥΓΑ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΒΙΟΛΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ........"ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΑΥΤΟ
ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΕΙΔΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΕ ΠΟΛΥ ΜΑ ΤΗΝ
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ......."
Α ΡΕ ΚΑΤΣΑΡΗ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΕΥΓΑΤΟΣ........ >:(
ρε εσύ μάνο εμείς οι 2 συμφωνούμε!και βέβαια όποιος θα πάει δεν είναι υποστηρικτής του μαλάκα!ο τελευταίος που θα μπορούσε να κρίνει τα αδέρφια εκεί πάνω είμαι εγώ που είμαι μακριά από την σαλονικα!ούτε που είναι η πυλαία δεν ξέρω!μόνο στο αλεξάνδρειο εχω πάει να δω την αγαπημένη μου,επι εποχής στογιάκοβιτς και πρέλεβιτς(αχ,ρε εποχές)!τέλοσπάντων,ξέρω ότι ο μέσος παοκτσής που έχει ζήσει και τα τελευταία μαύρα χρονια του ποδοσφαίρου δεν μπορείς να του πεις τίποτα ειδικά όταν είσαι μακριά!όμως τόσα χρόνια που λατρεύω αυτήν την ομάδα και την έχω υπερασπιστεί(και πιστέψτε με είναι δύσκολο να υποστηρίζεις ομάδα του βορρά όταν ζεις στον νότο),πονάω πραγματικά που βλέπω αυτά τα χάλια!το μπάσκετ γενικά είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και ο μπασκετικός παοκ ακόμα πιο σημαντικό!το μονο που μπορώ να κάνω απο εδώ κάτω είναι να σας πω:
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΔΕΡΦΙΑ!
ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!
Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ!
ΠΑΟΚ ΞΑΝΑ ΨΗΛΑ!
πάντως όποιος πάει ιβανώφειο να φωνάξει μέχρι....βραχνάδας κατά του πανελούδη!κι αν το δείχνει το παιχνίδι η τηλεόραση θα φωνάζω μαζί σας μέχρι ο γείτονας μου να φώνάξει τους μπάτσους!

manos4

• Guest
"πάντως όποιος πάει ιβανώφειο να φωνάξει μέχρι....βραχνάδας κατά του πανελούδη!κι αν το δείχνει το παιχνίδι η τηλεόραση θα φωνάζω μαζί σας μέχρι ο γείτονας μου να φώνάξει τους μπάτσους!"

συμφωνω οποιος παει να κραξει αγρια τον νεκροθαφτη του μπασκετ του ΠΑΟΚ............

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Εγώ πάντως ρε παιδιά θέλω να μου πείτε πότε έφυγε πρόεδρος-ιδιοκτήτης από ομάδα με γεμάτο γήπεδο?
Καλά όλα αυτά στη θεωρία "γεμάτο γήπεδο και να κράζουμε πανελούδη" αλλά απλά δεν γίνονται.
Με γεμάτο γήπεδο υπάρχουν αναπόφευκτα προσδοκίες για έσοδα από τον εκάστοτε πρόεδρο. Και κανείς δεν εγκαταλείπει εύκολα την κότα με τα χρυσά αυγά.
Τα ίδια συζητούσαμε με γούμενο. Και νομίζω η αρχή της αποχής συνέβαλλε κι αυτή στην αποχώρηση του τότε.
Όσο για τη δυναμική του ΠΑΟΚ και κατά πόσο φαίνεται αυτή από ένα άδειο γήπεδο, δε νομίζω ότι συντρέχει λόγος ανησυχίας.
Όποιος σκοπεύει να ασχοληθεί σοβαρά γνωρίζει. Άλλωστε ειδικά στο μπάσκετ υπάρχουν πολλά παραδείγματα ομάδων με ελάχιστη δυναμική που κατόρθωσαν να κάνουν πολύ σοβαρά βήματα προόδου (μαρούσι, πανελλήνιος, πανιώνιος, ρούλης) ή ακόμα και να πρωταγωνιστήσουν (αεκάκι).

Τέλος πάντων, ο καθένας φυσικά ας πράξει κατά συνείδηση και βλέπουμε...

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
παιδια εγω το ψιλοσκεφτομουνα να παω,αλλα μολις διαβασα οτι ο πανελουδης εβαλε 20 ευρω γενικη εισοδο!οποτε το ξεχναω.εγω σε αυτον 20 ευρω δεν δινω.τι εγινε ρε πανελουδη μυριστικες κοσμο το σαββατο και ειπες να βγαλεις κανενα φραγκο ε?

GeorgT

• Guest
παιδια εγω το ψιλοσκεφτομουνα να παω,αλλα μολις διαβασα οτι ο πανελουδης εβαλε 20 ευρω γενικη εισοδο!οποτε το ξεχναω.εγω σε αυτον 20 ευρω δεν δινω.τι εγινε ρε πανελουδη μυριστικες κοσμο το σαββατο και ειπες να βγαλεις κανενα φραγκο ε?

20 ευρώ :o :o καλά κ εγώ το σκεφτόμουν αλλά τώρα το μπουλο πανελουδι!!! 70 δεν είχε το διαρκείας κ θέλει 20 για ένα παιχνίδι στο ιβανωφειο τωρα;;

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
20 ??? e bebaia thelei na bgalei kai to enoikio gia to ivanofeio ...akoma tous xrostaei apo perysi ...

min ksexname kiolas stis 7 dipla paizei i gria sto kaytatzogrio  ;)

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό

Από σήμερα θα τεθούν σε κυκλοφορία τα περίπου 2300 εισιτήρια για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο Ιβανόφειο. Η αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η γενική είσοδος για τους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση είναι 20 ευρώ. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια του αγώνα από τα γραφεία της ομάδας στο «παλατάκι», ενώ το Σάββατο θα υπάρχει εκδοτήριο έξω από το Ιβανόφειο για να μπορεί να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που θα επιλέξει να δει από κοντά την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

http://www.athlitiki.gr/vortal/content/view/1525/1/lang,el/

sold out lete ? ;D

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
Γκιλέσμπι: «Παίζουμε με την καλύτερες ομάδες της Ευρώπης»

Ο Αντουάν Γκιλέσμπι είναι από τους παίκτες που ήρθαν στον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα και όπως είναι λογικό είναι πιο πίσω σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Αμερικανός γκαρντ του «Δικεφάλου», κάνει αγώνα για να καλύψει το χαμένο έδαφος ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή του. «Παίζουμε απέναντι στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό τώρα έχουμε δύσκολη αποστολή. Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στην πρεμιέρα. Ήταν όμως το πρώτο παιχνίδι για εμάς και το αντίπαλο μας. Χρειαζόμαστε χρόνο σαν ομάδα είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα το ελληνικό και θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε πολύ καλύτερη στην συνέχεια. Είμαι δυο εβδομάδες στην ομάδα ακόμη μαθαίνω, τα υπόλοιπα παιδιά είναι δύο μήνες μαζί. Ξέρουν τον ρόλο τους, εμείς οι πιο καινούργιοι προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό και να αφομοιώσουμε όλα όσα μας λέει ο προπονητής. Ο ρόλος μου είναι βοηθάω στην άμυνα να παίζω στην επίθεση, ότι θέλει ο κόουτς.
Δεν έχω αγωνιστεί αρκετό χρόνο στην θέση του πλέι-μέικερ εκεί υπάρχουν ο Βεργίνης και ο Χάνσεν. Με τον Παναθηναϊκό πρέπει να παίξουμε δυνατά. Δουλεύουμε σκληρά καθημερινά. Η αλλαγή της έδρας δεν επηρεάσει στην απόδοσή μας. Θέλουμε να έρθουν οι φίλαθλοι να μας βοηθήσουν στο γήπεδο. Όλοι γνωρίζουν την ομάδα του Παναθηναϊκού που έχει παίκτες πολύ σπουδαίους, είναι γνωστοί σε όλους μας. Πρέπει να παίξουμε από την αρχή με πάθος και δύναμη στην άμυνα», επεσήμανε ο Γκιλέσμπι.

Χαριτόπουλος: «Θέλουμε τον κόσμο να στηρίξει το μπάσκετ όπως το ποδόσφαιρο»

Καθημερινά οι παίκτες του ΠΑΟΚ δουλεύουν αρκετές ώρες στο γήπεδο με απώτερο σκοπό να βελτιωθούν και να εμφανιστούν ακόμη καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. «Ίσως να υπερεκτιμήσαμε τον Ολυμπιακό. Δείξαμε αυτά που μπορούμε και δουλεύουμε στην προπόνηση μόνο για 15-20 λεπτά στο παιχνίδι. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ο Ολυμπιακός ακόμη δεν είναι έτοιμος και ίσως θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την νίκη αν παρουσιάζαμε μια καλύτερη εικόνα στο γήπεδο. Γίνεται όμως ακόμη αρκετή προσπάθεια να βάλουμε τους καινούργιους συμπαίκτες μας στην φιλοσοφία και τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει ο προπονητής μας. Θέλουμε χρόνο και το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Ίσως είναι καλό που αντιμετωπίζουμε στην αρχή τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αρκεί να μην επηρεάσουν τα αποτελέσματα της ψυχολογία μας. Τουλάχιστον στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε καλά, με τον Παναθηναϊκό περιμένω να δείξουμε κάτι καλύτερο, αφού μπορούμε σύμφωνα με τις δυνατότητες της ομάδας. Θα πρέπει να έχουμε καλύτερο ρυθμό το ερχόμενο Σάββατο. Με τον Ολυμπιακό υπήρχε μια σύγχυση επιθετικά. Το μόνο καλό είναι ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης της εικόνας μας. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει στην σύνθεση του μεγάλους παίκτες που να μπορέσουν να τραβήξουν το σκορ και η καλύτερη αγωνιστική συμπεριφορά θα έρθει μέσα από την σκληρή δουλειά» υπογράμμισε ο Δημήτρης Χαριτόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε σχετικά και για την μετακόμιση του ΠΑΟΚ στο Ιβανόφειο: «Θέλαμε με τον Παναθηναϊκό να παίξουμε στην έδρα μας. Σήμερα (χθες) ξεκινήσαμε να κάνουμε προπονήσεις στο Ιβανόφειο και θα παίξουμε το Σάββατο ίσως αυτό μας επηρεάσει. Η ομάδα θέλει το παραπάνω και έχει ανάγκη την στήριξη από τον κόσμο, ο οποίος έχει κάνει το καλύτερο δυνατό για το ποδόσφαιρο. Μακάρι ο κόσμος να στηρίξει και την προσπάθεια που γίνεται στο μπάσκετ. Στο ποδόσφαιρο κάνει ότι μπορεί παρόλο που υπάρχουν πολλά προβλήματα, και θα ήταν πολύ καλό να γίνει το ίδιο και με το μπάσκετ. Θέλουμε την συμπαράστασή τους. Πέρυσι πήραμε νίκες χάρη στον κόσμο», κατέληξε ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
Ανεβάζει στροφές ο ΠΑΟΚ ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Ταμπ Μπάλντγουιν προσπαθεί να διορθώσει τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ που διαπίστωσε στο παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό
 ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Α. Μιχαλίτσιος

. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» για μια ακόμη μέρα είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και αυτό που επιδιώκει μέσα από την προπόνηση είναι να μπορέσει να «μπολιάσει» τους καινούργιους στα δεδομένα της ομάδας και την φιλοσοφία του, για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να παρουσιάσει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στον αγώνα του Σαββάτου στο Ιβανόφειο. «Τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα» είναι το.... μότο του Αμερικανού τεχνικού που απέναντι στους «πράσινους» θέλει να παρουσιάσει και άλλες εκπλήξεις, με στόχο να χαλάσει το παιχνίδι των αντιπάλων του. Σκοπός του είναι να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα, για τον ίδιο είναι το λεπτό σημείο που πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ για να έχει τύχη απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός.
*Την προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Ιβανόφειο επισκέφτηκε χθες ο μάνατζερ της Μάλαγα Χουανμαν Ροντρίγκεζ ο οποίος έφτασε στο γήπεδο με τον Σπύρο Καλέργο. Ο εκπρόσωπος της Ισπανικής ομάδας είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Ταμπ Μπάλντγουιν (είχε ακούσει πολύ καλά λόγια για την δουλειά του), με τον τεχνικό του «Δικεφάλου» να του δίνει ορισμένες πληροφορίες για τον τρόπο προπόνησης που γίνεται στον ΠΑΟΚ.

manos4

• Guest
20 ευρω ο παντελονατος............?
ετσι και αλλιως δεν θα πηγαινα .........παω τουμπα αφηνω το διαρκειας μου στο σπιτι και κοβω κανονικα
εισιτηριο.....................
α ρε παντελονατε καταραμενε μας κοβεις το μπασκετ επειδη ετσι γουσταρεις......... >:(