Author Topic: ΠΑΟΚ - Απόλλων Καλαμαριάς 4 - 1 Κυριακή 28/10 ώρα 19:00  (Read 5067 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline toy

• Αλλαγή
Την κυριακή λοιπόν ένα όπως καταντήσαμε σημαντικό ματς με την ομάδα που μας έχει κόψει ουκ ολίγους βαθμούς τα προηγούμενα χρόνια βαθμούς που απλώχερα χάρησε στο ΠΟΚ.
Είναι δύσκολη μέρα η κυριακή καθώς θα λείπει πολύς κόσμος αλλά ας ελπίσουμε ότι όσοι είμαστε εδώ θα κάνουμε το χρέος μας και θα έχει 20.000 κόσμο η τούμπα
Μόνο ο άσσος υπάρχει ώς αποτέλεσμα και φυσικά αυτό θα γίνει
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Ti edeikse i tv100?
To mats tha exei oso kosmo eixe kai sto filiko me tin saxtar...

@promi8ea koita edw ---> http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,7425.msg143457.html#msg143457
« Last Edit: October 22, 2007, 10:32:46 by BillYpoglwssioS »
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline tsag

• Αλλαγή
δεν πάει να έχει και 100 άτομα. εγώ για τον ΠΑΟΚ παω στο γήπεδο. ούτε για τους παίκτες (όταν δε με εκφράζουν) ούτε για τον υπόλοιπο κόσμο
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

kostas4

• Guest
Την κυριακή λοιπόν ένα όπως καταντήσαμε σημαντικό ματς με την ομάδα που μας έχει κόψει ουκ ολίγους βαθμούς τα προηγούμενα χρόνια βαθμούς που απλώχερα χάρησε στο ΠΟΚ

aderfe i kalamaria ektos apo tote pou tin swsame gia na rixoume ta skoulikia ta ypoloipa paixnidia sta phre dikaia kai pisteuw oti perisi eixane kalyteri omada apo emas kai isws kai fetos.kai me ton POK panta mesa exw ta paleuei ta paixnidia kai exei kopsei kai apo ekei kapoius vathmous.
polloi tha poune oti tis xarizomaste ktl alla den einai etsi,agwnistika den mporousame na tin paroume.kai as min xexname to xreos tou iliadi pou mas to afisane na trexei gia 2 xronia mexri pou ta pirane apo tin metagrafi tou torgele an thymamai kala
opws kai na exei auti ti fora to mats prepei na to paroume kai tha to paroume.as exei oso kosmo thelei sto gipedo,egw xerw oti osoi tha einai ekei tha einai aderfia mou kai tha exoume ta idia pisteuw opws kai me autous pou itane me tin saxtar.as meinoume toulaxiston emeis kai na ysixasoume apo tous panigitrzides pou erxontai sta eukola kai fwnazoun emeis mazi gia mia zwh kai kala
« Last Edit: October 22, 2007, 10:53:42 by kostas4 »

Offline Suicidal

• Βασικός
(...)egw xerw oti osoi tha einai ekei tha einai aderfia mou kai tha exoume ta idia pisteuw opws kai me autous pou itane me tin saxtar.as meinoume toulaxiston emeis kai na ysixasoume apo tous panigirtzides pou erxontai sta eukola kai fwnazoun emeis mazi gia mia zwh kai kala(...)

:headbang:
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline toy

• Αλλαγή
αδερφέ κώστα άστο γιατί δε θα συμφωνήσουμε έχεις δίκιο εν μέρη αλλά δε θα ξεχάσω ότι πέρισυ πάιζανε με άεκ και κάνανε οικονομία παικτών και διαχείσηση στις κίτρινες και αμέσως μετά (ή πρίν δε θυμάμαι ακριβώς ) με εμάς βάλανε τους πάντες.
φυσικά το ίδιο έκανε και ο παπαναστασιακός πριν ξάνα πέσει στη β με το γαύρο
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

kostas4

• Guest
kai propersi ekopse vathmous apo to xanoumi emena den mou leei kati auto.egw apla sou lew oti dikaia mas epairne ta apotelesmata.an tin kerdizeis mesa stin toumpa kai den mporeis na to kratiseis kai sto karfwnei o mpousi den mporeis na katigoriseis tin kalamaria.oute gia tin 3ara perisi pou kaname mia apo tis xeiroteres emfaniseis mas.xares den perimenw apo kanenan kai den xerw giati perimenoume na kerdizoume tin kalamaria xwris na paizoume mpalla
telospantwn auti tin fora niki kai mono niki,pragmatika den yparxei allo apotelesma

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
για μεταγαφή τον κόβατς το ξεχνάμε?

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
eimai polu periergos na dw an epitelous xoflithike h metagrafh tou hliadh..kai poso phrame ton orfano...
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

peja_4

• Guest
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH AHTE DIKEFALE

Offline babis36

• Αλλαγή
Το συγκεκριμενο ματς με τις σημερινες δυνατοτητες της ομαδας ειναι πραγματικα δυσκολο. Την καλαμαρια την ειδα με το σκουληκι και ηταν πραγματικα μια πολυ οργανομενη ομαδα ειδικα στην αμυνα.Στο ματς με το σκουληκι δικαιουνταν την νικη και δεν επαιζε ο Μπουσι.Αν δεν ανεβει το ηθικο της ομαδας και δεν παιξει πραγματικα πολυ ψυχωμενα και οργανωμενα το ματς ΔΕΝ κερδιζεται.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
για μεταγαφή τον κόβατς το ξεχνάμε?

auton eprepe na ton paroume, se kathe periptwsi.

Offline alexisv

• Αλλαγή
I kalamaria einai pisteuo poli pio grigori k epikindini epithetika ap oti to skouliki. Me emfanisi opos i hthesini ta 2 ta ehoume sigoura k meno mono sta dio logo tou oti pezoume entos...
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
EGW KSERW PWS ME 20000 KOSMO (OSO KAI EKSWPRAGMATIKO NOUMERO EINAI AYTO) THN ALLH KYRIAKH(LOGW KAI GIORTHS) DEIXNEIS "THRASSOS" SAN LAOS.....
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Η Καλαμαριά θα αγωνιστεί με τους
Κόβατς
Φυντανίδης Αμπονσά Σίκοφ Σαρακατσάνος
Σπυριδάκης Παπαδόπουλος Γαλανόπουλος Ουέλλινγκτον
Μπούσι Περόνε
(αν παίξει 4-4-2 που πιο πιθανόν να παίξει με 1 σέντερ φορ αρα μάλλον Μπούσι)

Τωρα αν αυτοί είναι παίκτες που φοβίζουν τους διεθνείς με την Εθνική Ελπίδων Ηλιάδη, Μπαλάφα, Χριστοδουλόπουλο, τον εν ενεργεία παίκτη της Εθνικής Πορτογαλίας Φερνάντεζ, τους πρωταθλητές Ευρώπης (τρομάρα τους...) Λάκη, Βρύζα κ τους υπόλοιπους, δεν ξέρω τι άλλο να πω πέραν του να το κλείσουμε το μαγαζί κ να παίζουμε με τους μικρούς να χαιρόμαστε ΠΑΟΚ τουλάχιστον. Αυτά για κάποιους που θεωρούν ότι παικτικά η αξία μας είναι για Β Εθνική και θα πρέπει να χουμε στο μυαλό να περάσουμε τη Βέροια κ κολοκύθια τούμπανα. Να βάλουν τα κεφάλια μέσα ο Σάντος και οι παίκτες, να αφήσουν τις δηλώσεις για το λαό του ΠΑΟΚ γιατί ο λαος του ΠΑΟΚ αν έκανε δηλώσεις για αυτούς δν θα ήταν καθόλου τιμητικές. Ξεφτίλες.
Και τώρα που τό βγαλα αυτό απο μέσα μου, εννοείται ότι πρεπει να πάει κόσμος όχι για να εμψυχώσει τους παίκτες (εγώ αν μπορούσα να πάω δν θα πήγαινα γι αυτό, δεν μου κάνει καρδιά πλέον) απλά για να δώσει παρόν και να βοηθήσει οικονομικά την διοίκηση και να δείξει ότι εμείς είμαστε ακόμα εδώ. Μακάρι ΜΑΚΑΡΙ να έχει τόσο κόσμο όσο και με ΟΦΗ τουλάχιστον. Καμαμαριώτες θα ρθουν;

Υ.Γ.: Να κάνει κανας καλός αρθρογράφος εδώ μεσα κανα αρθράκι για την 28η που πέφτει το ματς κ το ΟΧΙ που πρεπει να πει ο λαος στα ΜΜΕ κ στους αλλόθρησκους κλπ. Ετσι να γουστάρουμε.

Diego-4

• Guest
Γι'αυτούς που με ξέρουν μένω 5 μέτρα μακριά απο το γήπεδο , είμαι ακριβώς απέναντι .
Εμένα και άλλα 4 αδέλφια ,  μας στερίσαν το δικαίωμα να αναπνέουμε για 2 χρόνια..2 χρόνια χωρίς ΠΑΟΚ , έτσι γιατι τους γκάβλωσε.
Ακόμη και στο φιλικό με τη Σαχτάρ , έβλεπα τον κόσμο να πηγαίνει στην Τούμπα , άκουγα τις φωνές μέσα απο τον ναό και έσταζε αίμα η καρδιά μου γιατί ήξερα πως δεν βρίσκομαι εκεί που πρέπει ,   γιατί κάποιοι έτσι το ήθελαν να γίνει , έτσι τους κάπνισε να μου στερίσουν την μεγάλη μου αγάπη...
Για εσάς όλους λοιπόν που δεν ντρέπεστε που  είστε ΠΑΟΚ , ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ , μην αφήνετε την ομάδα μόνη της , ο ΠΑΟΚ είμαστε ΕΜΕΙΣ και ΕΜΕΙΣ είμαστε ο ΠΑΟΚ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ , ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ....

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ...ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ...

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
to exo grapsi kai sto allo topic...........

ime diatithimenos se periptosi pou bgoune i simees tou PAOKWORLD na kratiso mia sta xeria.

p.s. kamia sinantisi prin to mats tha iparxi??? --> if yes send p. m. please

PAOK re :-*
PAOK PANO APO OLLA

Offline toy

• Αλλαγή
Γι'αυτούς που με ξέρουν μένω 5 μέτρα μακριά απο το γήπεδο , είμαι ακριβώς απέναντι .
Εμένα και άλλα 4 αδέλφια ,  μας στερίσαν το δικαίωμα να αναπνέουμε για 2 χρόνια..2 χρόνια χωρίς ΠΑΟΚ , έτσι γιατι τους γκάβλωσε.
Ακόμη και στο φιλικό με τη Σαχτάρ , έβλεπα τον κόσμο να πηγαίνει στην Τούμπα , άκουγα τις φωνές μέσα απο τον ναό και έσταζε αίμα η καρδιά μου γιατί ήξερα πως δεν βρίσκομαι εκεί που πρέπει ,   γιατί κάποιοι έτσι το ήθελαν να γίνει , έτσι τους κάπνισε να μου στερίσουν την μεγάλη μου αγάπη...
Για εσάς όλους λοιπόν που δεν ντρέπεστε που  είστε ΠΑΟΚ , ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ , μην αφήνετε την ομάδα μόνη της , ο ΠΑΟΚ είμαστε ΕΜΕΙΣ και ΕΜΕΙΣ είμαστε ο ΠΑΟΚ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ , ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ....

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ... ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΨΥΧΗ

ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline alexisv

• Αλλαγή
...να πάει κόσμος όχι για να εμψυχώσει τους παίκτες (εγώ αν μπορούσα να πάω δν θα πήγαινα γι αυτό, δεν μου κάνει καρδιά πλέον) απλά για να δώσει παρόν και να βοηθήσει οικονομικά την διοίκηση και να δείξει ότι εμείς είμαστε ακόμα εδώ.

Etsi akribos niotho k ego!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Εμένα και άλλα 4 αδέλφια ,  μας στερίσαν το δικαίωμα να αναπνέουμε για 2 χρόνια..2 χρόνια χωρίς ΠΑΟΚ , έτσι γιατι τους γκάβλωσε.
Ακόμη και στο φιλικό με τη Σαχτάρ , έβλεπα τον κόσμο να πηγαίνει στην Τούμπα , άκουγα τις φωνές μέσα απο τον ναό και έσταζε αίμα η καρδιά μου γιατί ήξερα πως δεν βρίσκομαι εκεί που πρέπει ,   γιατί κάποιοι έτσι το ήθελαν να γίνει , έτσι τους κάπνισε να μου στερίσουν την μεγάλη μου αγάπη...
Για εσάς όλους λοιπόν που δεν ντρέπεστε που  είστε ΠΑΟΚ , ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ , μην αφήνετε την ομάδα μόνη της , ο ΠΑΟΚ είμαστε ΕΜΕΙΣ και ΕΜΕΙΣ είμαστε ο ΠΑΟΚ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ , ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ....

AΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...
ΥΠΟΜΟΝΗ DIEGO...