as sxoliasw ligo tin omada meta to teliko apotelesma.arxika na pw oti o mpaltouin fainetai na einai kalo proponitis k meta apo kairo kai ena soro asxetous eida epitelous na prospathei i omada na vrethei stin epithesi me 1-2 systimata.to kalo einai oti o idios anagnwrise oti den ta pigame kala kai elpizw na mporesei na allaxei kapoia pragmata eidika an ypologisoume oti to roster mas oloklirothike prin apo mia vdomada.
gia tous paixtes twra.
sonters:tha fygei mesa ston epomeno 1,5 mina,to palikaraki to ekane o kouvelas na fainetai ligos!den exei idea apo basket kai einai xaraktiristiko oti den exei kathisei se oute mia omada olokliri xronia
verginis:safws veltiwmenos alla thelei poly douleia akoma kai den mporei na stirixei olokliri tin omada stin thesi 1.kanei perissotero gia 2ari gia mena
hamfrei:kalos makari na mporousame na exoume enan sxediasmo kai na ton kratisoume k ta epomena xronia.an eixame enan tetoio akoma stin omada tha mporousame na kanoume to kati parapanw
gkilespi i opws ton lene:tha fygei mazi me ton sonters ektos ean paizei sxedon tzampa k ton kratisoume gia tis proponiseis
xaritopoulos:tha stirixtoume panw tou stin raketa,einai kalo pou exoume enan ellina paixti ekei alla eprepe na meinei k o agadakos mazi tou.to paidi prospathei k einai kalyteros apo tous kouvela k sonters alla thelei voitheies
hansel:poly ligos theloume epeigontos playmaker
xorvath:poly ligos mou thymise to partali ton heniak
tsiakos-sfeikos:prospathoune alla einai ligoi kai autoi
opws katalavainete se monades paixtwn den mporoume na ypologizoume alla elpizw oti o mpaltgouin tha mas kanei ena kalo synolo.toulaxiston oi paixtes einai isaxioi kai exoume kapoio vathos ston pagko k me tin prosthiki tou ntiara pou lene oti einai kalos tha veltiwthoume.i omada logika tha swthei aneta kai tha mpoume kai stin 8ada alla xreiazomaste epeigontos playmaker.
ston agwna me ton vazelo opou kai an ginei prepei na dwsoume maziko parwn kai proteinw na organwthoume oi tou forum kai na pame osoi mporoume.prepei autoi oi xenoi paixtes na mathoune se poia omada paizoune alliws tha xasoune ton enthousiasmo pou deixane xthes me ton gauro.proswpika tha parw kai to diarkeias mou mesa stin evdomada kai proteinw se osous mproune na diathesoune 75 eurw na kanoune to idio.oxi gia ton paneloudi alla gia ton PAOK mas