Author Topic: Θρασύμβουλος Φυλής - ΠΑΟΚ 4 - 2 για το κύπελλο Ελλάδος 10/10/2007 ώρα 14:30 Αlpha  (Read 4679 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JamaicaN

• Guest
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH
AETE AETE DIKEFALEEE
WWW WWW WWW...........

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
GiorgosGp4, egoist, miltos-4-, dave, Kingnick, Photis, thomas, antongio, simon, Alamana85, logothetis, wivenhoe, ΠΑΟΚΑΡΑΣ, asd23, quax69, king, hotdog, periergos, Català, chiltsid, crass, Kostaskiv, rabbitweed, papritsa, poligiros4, cayman, BIANCONERO, den_pame_kala, UDEZE23, zagorakis, paris78, kaisaras, opromitheas, taz_4_trikala, regio, agraf, ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ, punk_asterix, bozik, Li_75, NEAPOLITIS, ozric, ntamour1977, blue_eyes, kalamata4, diegito4, g4_1984, demis-g4, Lennon_, giannis80, kostas--diver, Akis 1926, The_Cure, theoole, JAVATONE4, luc, stormi, Nirvana1971, notioteros, JamaicaN, ΓΩΓΩ, kalamatianos, makis, petran4, TANDOR, Antartis-4-, volos 4, lakis4, LOUTSA4, Rorschach, Aponos, b-trace, jmjyiannis, kriti 4, geraki4, Niketes, spinos_4, pgoudamanis, riquelme, antonis_peraia, 540cc και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Gamiete o Thrilos kai o pireas

thomas

• Guest
Τι σχέση έχει ρε thomas το ένα με το άλλο?Την στήριξη στον πρόεδρο την δείχνεις με διαρκείας και μετοχές...Τι σχέση έχει με τα μαλακισμένα σήμερα που βλέπαν την μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα??

Ο Ζαγοράκης όπως ξέρεις ήταν μέχρι πρότινος παίκτης.Ξέρει πολύ καλά την ψυχολογία των παικτών και θα φροντίσει ο ίδιος με τον καλύτερο τρόπο για να ξεπεραστεί αυτή η ντροπιαστική ήττα.Το να υποκαθιστάς τον πρόεδρο πηγαίνοντας στο αεροδρόμιο φωνάζοντας ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ δείχνει έλλειψη εμπιστοσύνης στον Τεο.Δείχνει ότι πιστεύεις ότι δεν είναι σε θέση να τους κάνει να συνέλθουν.

thomas

• Guest
Υπόσχομαι στον κόσμο της ομάδας μας, επειδή νιώθω ντροπή για ότι έγινε σήμερα, ότι θα αλλάξουμε πολλά πράγματα σύντομα και η ομάδα θα δείξει το αληθινό της πρόσωπο. Στις επόμενες ημέρες επιστρέφουν οι τραυματίες μας και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε με ζήλο, με μεγαλύτερη έμφαση στην κίνηση των ποδοσφαιριστών μας όταν δεν έχουν την μπάλα."
ΣΑΝΤΟΣ

Κρατήστε αυτό....Τίποτα άλλο ο χρόνος θα δικαιώσει τον Πορτογάλο

LoGotHeTiS

• Guest
Ειλικρινά φίλε thomas δεν σε πιάνω..Με την ίδια λογική δεν πρέπει να πας στο γήπεδο και να φωνάξεις υπέρ της ομάδας σου,γιατί δείχνεις ότι δεν έχεις εμπιστοσύνη στον πρόεδρο ότι μπορεί να εμψυχώσει την ομάδα..

Τι λέμε τώρα..

Είναι άλλο θέμα η στήριξη σε μια διοίκηση και άλλο το χάλι που είδαμε σήμερα..
« Last Edit: October 10, 2007, 17:36:14 by logothetis »

Totenkopf

• Guest
dwste xrono ston santos tha kanei omadara....telos...

EMEIS MAZI GIA MIA ZWH....

ntamour1977

• Guest
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο GONZO ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑΔΗ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΙΑΝΟ,ΚΝΟΛ,ΣΑΛΜΟΝ,ΛΙΓΟ ΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ.ΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΙΖΑΝΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΣΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ Η ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ 2 ΚΑΘΑΡΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ 50 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΚΟΒΕ ΒΟΛΤΕΣ...ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΟΡΜΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΑΝ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡ

Photis

• Guest
H diaitisia ektelei entetalmeni ipiresia kata tou PAOK fetos to exoume pei xana.....I koumparia telika mas vgike se kako...Otan o nikolas elege oti o Gagatsis ine tsiraki tou Kokkali gelousame....Mpas kai ine ali8eia telika?
Ti na pw....olo koroidevoume ton nikola kai sto telos vgeni ali8inos re gamwto... >:(

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ευτυχώς ο Σάντος πήρε χαμπάρι τι γίνεται, δυστυχώς όμως σε λάθος παιχνίδι.
"Είπα στους παίκτες μου ότι μπορεί να χάσεις ένα παιχνίδι, να χάσεις ευκαιρίες, να έχεις ατυχίες, αλλά 4 γκολ δεν γίνεται να δεχτείς. Τέσσερις εβδομάδες είμαι εδώ. Κάθε μέρα λέω στους παίκτες μου ότι πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία, δεν είναι χόμπι το ποδόσφαιρο, αλλά επάγγελμα. Είναι απαραίτητο να υπάρχει σεβασμός στους φιλάθλους μας που ήρθαν να δουν το παιχνίδι. Βέβαια έχω επιπλέον τονίσει ότι δεν θέλω να τους βλέπω με κατεβασμένα κεφάλια μετά από ήττες ή κακές εμφανίσεις, αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Στον τελευταίο αγώνα για παράδειγμα είπα ότι η ευθύνη είναι δική μου, εξάλλου ποτέ δεν κρύφτηκα μετά από άσχημα αποτελέσματα. Αναλαμβάνω όμως την ευθύνη μόνο όταν βλέπω ότι οι παίκτες παλεύουν και προσπαθούν."

Αλλαγές ενδεκαδάτες θα γίνουν χίλια τα εκατό τον δεκέμβρη και αυτή η ήττα έδειξε όλες τις αδυναμίες μας. Το κακό είναι ότι σήμερα έχουμε 10 Οκτώβρη. Το καλό είναι ότι έχουμε 2 μήνες μέχρι τον Δεκέμβρη για να ψάξουμε και να βρούμε τους παίκτες που χρειαζόμαστε.
Όσο για όσους φύγουν από την ομάδα, δωθούν δανεικοί ή ξεσκονίζουν τις κερκίδες, αφού ούτε στον πάγκο δεν θα είναι, ας πρόσεχαν, γιατί με τις εμφανίσεις τους πέρα από το κακό που προκάλεσαν στην εταιρία στην οποία εργάζονται, ηθικό και οικονομικό λόγω απώλειας εσόδων σε μια εποχή που είναι άκρως απαραίτητα, κατάστρεψαν και το δικό τους μέλλον, αλλά αυτό προσωπικά καθόλου δεν με ενδιαφέρει.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline bozik

• Αλλαγή
οπως ειπε ο Σαντος...αν δεν αλλαξουν νοοτροπια θα πρεπει να αλλαξουμε πεκτες....θα περασουμε δυσκολα αυτη τη χρονια...αλλα θα ξεκαθαρισουν πολλα....σε ολα τα επιπεδα...οπιος αντεχει ακολουθαει...οπιος οχι γυρναει την πλατη...δεν ειναι ο καιρος που θα τους κοπανισουμε και θα τους κυνηγησουμε στο αεροδρομιο...ειναι ο καιρος που πρεπει ολοι μας να δουμε τη αξιζουνε...ετσι πιστευω εγω οτι θα βοηθησουμε τωρα τον ΠΑΟΚ,οπιος πιστευει οτι με καπιον αλλο τροπο μπορουμε να βοηθησουμε αυτη την στηγμη τον ΠΑΟΚ (ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ) ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ....ομως απο το μυαλο μας πρεπει πλεον οτι γραφουμε και οτι λεμε να ειναι με σκοπο το καλο του ΠΑΟΚ...και οχι ο παρορμητισμος που θυμιζει εκπομπη σε ραδιο και κονομα απο αυτο το κολπο δημοσιογραφων(που τωρα τριβουν τα χερια τους απο τα μηνυματα-μπορουμε πλεον να καταλαβουμε ολοι γιατι δεν θελουν να πηγαινουμε καλα).
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο GONZO ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑΔΗ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΙΑΝΟ,ΚΝΟΛ,ΣΑΛΜΟΝ,ΛΙΓΟ ΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ.ΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΙΖΑΝΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΣΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ Η ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ 2 ΚΑΘΑΡΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ 50 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΚΟΒΕ ΒΟΛΤΕΣ...ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΟΡΜΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΑΝ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡ

File oxi mono den poulousan tsabouka stous paixtes pou peutan katw alla i mpalla efgene plagio auto uper mas kai auti siga siga pigenan na feroun tin !!
O mitsias thimaste ti eixe persi meta tin itta apo tin gria ston kautanzoglio??

AUTI I PAIXTES DEN KANOU GIA TON PAOK!!!

MHPOS EXEI ADIKO???

OUST APO EDW RE
Gamiete o Thrilos kai o pireas

thomas

• Guest
Ειλικρινά φίλε thomas δεν σε πιάνω..Με την ίδια λογική δεν πρέπει να πας στο γήπεδο και να φωνάξεις υπέρ της ομάδας σου,γιατί δείχνεις ότι δεν έχεις εμπιστοσύνη στον πρόεδρο ότι μπορεί να εμψυχώσει την ομάδα..

Τι λέμε τώρα..

Ούτε εγώ σε πιάνω φίλε.Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.Το να πας να φωνάξεις υπέρ της ομάδας στο γήπεδο είναι υποχρέωσή σου απέναντι στα 4 ιερά γράμματα...Το να πας να ξεφτιλίσεις τους παίκτες που ο ίδιος αναγνωρίζεις ότι έχουν περιορισμένες δυνατότητες (πράγμα λογικό,χαμηλό μπατζετ,χαμηλή αυτοεκτίμηση που δημιούργησαν οι ανίκανες διοικήσεις, οι ανάξιοι προπονητές και οι ίδιοι οι παίκτες) δείχνει για μένα ότι δεν στηρίζεις την προσπάθεια του Ζαγοράκη.Οτι θέλεις να πάρει το καφενείο που είμασταν και είμαστε ακόμη και να το κάνει ομάδα σε λίγους μήνες.Ε όχι ρε φίλε θα κάνεις υπομονή δε γίνεται αλλιώς.Εκτός βέβαια αν θέλεις να φύγει ο Ζαγοράκης και οι ελάχιστοι άνθρωποι που έχουν μείνει χωρίς πλάτες να παλεύουν για τη σωτηρία του ΠΑΟΚ μια ώρα αρχύτερα.Εγώ θα το βουλώσω,θα πνίξω την απογοήτευσή μου και θα συνεχίσω να παλεύω δίπλα στην ομάδα μου στηρίζοντας όπως είπες και εσύ όπως μπορώ.Με διαρκείας,με μετοχές με φωνή στο γήπεδο στο καφενείο στο σπίτι μου με τον ανηψιό μου παντού φιλαράκι...

Li_75

• Guest
Πολύ σωστή η επισήμανση για τα 2 ΠΕΝΑΛΤΥ! Κλασικές περιπτώσεις που αν σε σεβόντουσαν θα τα σφύριζαν.
Είμαστε που είμαστε χάλια, αλλά έχει και τα κοράκια να συνεχίζουν το έργο τους..ακάθεκτα!

Λογικά ΣΗΜΕΡΑ η μέρα θα αφιερωθεί στα μπινελίκια. Δεν γίνεται αλλιώς πρέπει κάπως να εκτονωθούμε.

Από αύριο δουλειά και πάλι. Από όποια θέση και να είναι ο καθένας μας: μαθητές, φοιτητές, υπάλληλοι, εργαζόμενοι, εργάτες, αγρότες, επιχειρηματίες, στρατιωτικοί, πολιτικοί, ιερωμένοι κ.λ.π. ΑΣ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ για το καλό του ΠΑΟΚ. Και βέβαια στήριξη στο ΖΑΓΟΡΑΚΗ!

Με σαχτάρ θα παίξουμε τελικά?

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
στο επόμενο ματς στην τούμπα κάνουμε ένα sold out και δεν βγάζουμε τσιμουδιά.

ετσι δείχνουμε στήριξη στον Ζαγορ αλλά όχι σε αυτά τα λιμα.

φραπεδακι,σταυροπόδι και άστους να κουρεύονται...
No Gods,No Masters

antongio

• Guest

Τι λέμε τώρα..

otan leme stiriksh ston proedro enooume sthriksh file logothethsto na trexeis sto aerodromio na tous vriseis den allazeis tipo ta!apla tous grafeis sta @@@ sou kai perimeneis ton ARXHGO kai ton proponhth na tous gamisei thn psixologia alliws... ;)
paidia olloi stenaxore8hkame shmera maurise pali h pshxh mas alla PREPEI PREPEI PREPEI na allaksoume nootropia kai meis oi idioi!!den vohthame etsi thn prospatheia pou ginetai!grapsimo sta malakismena!grapsimo!!!PROEDRE santos parte metra....den antexoume alles tetoies xeftiles

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
*** ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ***

Fernando Santos
Υπόσχομαι στον κόσμο της ομάδας μας, να δουλέψουμε με ζήλο, με μεγαλύτερη έμφαση στην κίνηση των ποδοσφαιριστών μας όταν δεν έχουν την μπάλα."

από http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=B552FD9C87CDD61145C823F6521E1F4F?newsCode=20071010125918507

Ti na pei o anthrwpos?
Apo afta pou diavasa xwris na dw match einai oti i moni kinisi otan den ehoun ti balla gia polla apo ta kormia pou gemizoun me ton ogko tous tis apsomavres fanelles einai afti tis eksodou apo tin omada. Delibasis kai Pehlivanis giati den epaiksan?
Ειχα την ψευδαισθηση οτι ξυναμε τον πατο του βαρελιου αλλα...
Η αντιδρασεις ειναι προς τη σωστη κατευθυνση αρκει ο Τεο να παει all the way...
Πρεπει να ξεδωσει ο κοσμος καπως... και καθιστικη διαμαρτυρια, απαιχτοι ειμαστε

"Γιατρε μου να ξαπλωσω" Νο3 επειγοντως!!!!!!!!

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Aδέλφια, πίκρα ναι απογοήτευση και θυμό ναι, αλλά προς Θεού εμπιστοσύνη στον Ζαγόρ και Σαντος. Είναι κεφάλαια για τον ΠΑΟΚ μας. Το σημαντικό είναι οτι ξεβρομίσαμε απο τα λαμογια. Οτι τα πράγματα ένα ενα βρίσκουν τον δρόμο τους. Και εγώ στενοχωριέμαι αλλά δεν έχουμε παίχτες. Υπομονή ρε αδέλφια. Υπομονή.
Είδατε τι είπε ο Σάντος, οτι είπαμε με Ζαγόρ τις δύο χρονιές να πάμε για ΟΥΕΦΑ και την τρίτη να κτυπήσουμε Πρωτάθλημα. Γι αυτό σας λέω, πάμε όλοι μαζί.....Εμείς μαζί για μια ζωή Αϊτέ Αϊτέ Δικέφαλε οο οο οο οο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The_Cure

• Guest
Πολύ σωστή η επισήμανση για τα 2 ΠΕΝΑΛΤΥ! Κλασικές περιπτώσεις που αν σε σεβόντουσαν θα τα σφύριζαν.
Είμαστε που είμαστε χάλια, αλλά έχει και τα κοράκια να συνεχίζουν το έργο τους..ακάθεκτα!

Oλοκληρη περιοδο περυσι δεν πηρες σαν Π.Α.Ο.Κ. 2 πεναλτυ,θα σου τα δωσει φετος σε ενα ματς??!??

Οσο για το εργο τους,οπως εγραψα πιο πανω,εβρισκαν το "ξεφραγο αμπελι" και εκαναν οτι γουσταραν...

Φετος ομως πρεπει με καποιο τροπο,να καταλαβουν,οτι με Τεό,δεν υπαρχει περιπτωση να "αλωνιζουν"....

Offline diegito4

• Αλλαγή
simera distixos oi podosfairistes kai merida tou kosmou tou PAOK evalan me ton tropo tous ena litharaki stin apoxorisi tou zagoraki.opoios omos apo emas pou vrizoume den einai paron sto epomeno entos edras paixnidi kalo tha itan na allaksei omada.ego prosopika den ton thelo na ksanarthei.