Author Topic: Θρασύμβουλος Φυλής - ΠΑΟΚ 4 - 2 για το κύπελλο Ελλάδος 10/10/2007 ώρα 14:30 Αlpha  (Read 4697 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
Περισσότεροι συνδεδεμένοι: 124 - Σήμερα στις 15:58:34
Συνδεδεμένοι σήμερα: 124

geiasou re 8rasyboula.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Diladi eutuxos pou egrafa 2 mathimata simera kai den eixa epikoinonia to ti ginotan ston agona....as tous kopsei ton mistho enos mina apo olous tous paixtes!!!!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline savage republic

• Βασικός

manos4

• Guest
Όσοι πιστεύετε ότι είναι ώρα για στήριξη,να πνίξετε την άποψη σας..Στο αεροδρόμιο να περιμένουμε τα μουνόπανα και μαχαίρι τις αποδοχές για ένα εξάμηνο..Να πάνε να γαμηθούνε τα μαλακισμένα..

μηπως δεν μπορουν τα παλληκαρια οπως ελεγε και καποιος γνωστος ....................
ΣΤΗΡΙΞΗ  ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ......ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΣ .............ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ
ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ...................

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
stoxos tou paok 2007-2008
prwta8lhma:oxi
kypelo:oxi
uefa:oxi

EKSYGIANSH:NAI
aytos einai o stoxos tou paok fetos...
opoios den mporei as ksanaasxoli8ei tou xronou....

re sas etaxe kanenas tipota fetos pera apo thn eksygiansh;;;

RE PALIKARI KAI TI PAEI NA PEI AYTO??? OTI DEN 8A KERDISEIS TON 8RASYVOULO??? AN DEN EXEIS KANENA APOLYTOS STOXO NA PEFTAME D' KATHGORIA NA GLITWNAME KAI TA SYMBOLAIA... ETSI GINETAI H EKSYGIANSH AGORINA MOU... DEN GINETAI ME SANTOS KAI ILIEF KAI VRIZA KAI LAKH... KSYPNA!!!

STO PERIFEREIAKO ME THN 2H OMADA KAI PRWTA8LIMA EPAIRNES...

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
οποιος απο αυτους που υποστηριζουν οτι με το σημερινο δεν τρεχει τιποτα αφου προεχει εξυγιανση ας μας εξηγησει ποια η σχεση μεταξυ τους.......

αν ειναι να πεσω και στη β.......

ουτε τα ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ.....

Li_75

• Guest
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ....είναι ΑΠΛΟ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ...........
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ....

Αλλά την στεναχώρια που τραβάμε και θα τραβήξουμε...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ την απαλύνει?

Τα μυαλά μας έγιναν γιαχνί......

Ααααααααααασε που θα έχουμε τώρα τους αλήτες ρουφιάνους και την μπρίζα τους στο κόκκινο.

Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι ο ο ΛΑΟΣ του και ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ! Αν ένας από τους δύο την κάνει ....πάει ...τελείωσε...

Photis

• Guest
Pantws prepei na arxisoume na skeftoumaste kai tin pi8anotita na kindinefsoume me aftous tous pextes....
Lipamai pou to lew...:(:(

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
http://www.contra.gr/index0.aspx

ton ksepoupouliase e to mouni ths manas sou opoios egrapse tetoia epikefalida..

Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

thomas

• Guest
Όσοι πιστεύετε ότι είναι ώρα για στήριξη,να πνίξετε την άποψη σας..Στο αεροδρόμιο να περιμένουμε τα μουνόπανα και μαχαίρι τις αποδοχές για ένα εξάμηνο..Να πάνε να γαμηθούνε τα μαλακισμένα..

Κανείς δεν θα πνίξει τίποτα φιλαράκι...Ούτε κανείς εδώ μέσα είναι πιο ΠΑΟΚτσης από τον άλλον....μάθε να συζητάς ή άστο καλύτερα...Και τα μουνόπανα όπως λες είναι οι παίκτες και ο προπονητής μας και έχουν ήδη γαμημένη ψυχολογία...Εμπρός ταπείνωσε τους και άλλο..έτσι...στήριξη στον Πρόεδρο.Ωραίος.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
den xreiazetai na mou milisei kaneis gia stoxo.
oute nomizw oti zitise kaneis apo emas kati.

EKTOS APO AKSIOPREPEIA

den goustarw na vlepw allo mpalafa,oute moumin,oute iliadi,oute gonzalez.imarton..oute 4-2 apo ton thrasivoulo oute oute oute.sovaroi na eimaste
kai proswpika pisteuw oti den ftaiei katholou o santos.se tipota.an kai genika den ton pigaina o PAOK pleon exei plano sto gipedo.autous tous paixtes exei mexri ekei.
to thema den einai na prokrithoun ta malakismena simera.
to thema einai na kerdisoun ton kosmo.

chiltsid

• Guest
NTROPI SE OLOUS POU EPAIXAN SIMERA

EILIKRINA ME EXOUN BGALEI EXO APO TA ROUXA;TI THA GINEI ME AVTOUS TOUS PAIKTES GAMO TO STANIO MOU H AXARISTIA TOUS KAI H ANAISTHISIA TOUS DEN EOUN ORIO

MOLIS ARXISAME NA EIMASTE OLOI ENOMENOI KAI NA STIRIZOUME THN DIOIKISI KAI  KANEIS DEN MPOREI NA MAS DIXASEI APO TA M.M.E AVTOI TOUS DINOUN SYNEXEIA TROFI ME TETOIES EMFANISEIS

KALA AVTOI LIGO SEBASMO APENANTI STON ZAGOR GIA THN PROSPATHEIA TOU DEN MPOROUN NA DEIXOUN

LIGO SEBASMO APENANTI SE AVTON TON LAO POU GEMIZOI TO GIPEDO KAI THA TO XANA GEMISEI EIMAI SIGOUROS DEN MPOROUN NA DEIXOUN?

HMARTON PIA RE POUSTI TI NA TOUS PEIS

MEXRI TORA EIXAN DIKAIOLOHEIES,PROPONITES,DIOIKISI,DEN HTAN PLIROMENOI APO SIMERA TERMA AVTA.
EXOUN OTI XREIZETAI ENAS PODOSFAIRISTIS

ZAGORAKI OTI KAI NA APOFASISEIS MAZI SOU PANTA SE STIRIZOUME.STIRIZO AVTON POU ME SEBETAI OXI AVTON POU ME EXEI GRAMMENO STA KAKALA TOU KAI THA PAEI NA PIEI POTO TO BRADI STHN ARISTOTELOUS

P.S:MIN  MPERDEVETAI TO AGONISTIKO ME TO DIOIKITIKO ALLO TO ENA ALLO TO ALLO
      EIPAME FETOS DEN EXOUME MEGALOUS STOXOUS,NAI,SYMFONO ALLA AVTO DEN SHMAINEI OTI PREPEI KAI NA DIASIROME APO OMADA B ETHNIKI

EPISIS ME GEMIZOUN APOLYTA TA LOGIA TOU ALAMANA

MIN XEXNATE SE 2 AGONISTIKES OLOI PALI TOUMPA GIA NA TOUS DEIXOUME TH SHMAINEI PAOK,GIA NA TOUS DEIXOUME TH SHMAINEI SEBASMOS,GIA NA TOUS DEIXOUME TH SHMAINEI AXIOPREPEIA     GIA NA TOUS DEIXOUME TH SHMAINEI    PAOK

Photis

• Guest
An itane allos proedros 8a simfwnousa na tous mpilenikosoume..alla afto 8a exei antiktipo kai ston teo gi'afto prosoxi.....ine krisimes i stigmes....

BIANCONERO

• Guest
@ ΛΟΓΟθΕΤΗ..................κανεις δεν ειπε οτι αυτη η ηττα-ντροπη πρεπει να μεινει ατιμωρητη!!

Απο τη στιγμη ομως που εχω διοικηση που τη ΣΤΗΡΙΖΩ (καταλαβαινουμε αραγε την ΕΝΝΟΙΑ της λεξης στηριζω;;;;) θα περιμενω απο τη διοικηση να λαβει τα απαραιτητα μετρα!

ΣΤΗΡΙΖΩ:    ειμαι διπλα σε καποιον, τον πιστευω και τον εμπιστευομαι ΑΠΟΛΥΤΑ και του δινω ολα τα εχεγγυα να προχωρησει στο εργο του. Δεν του βαζω εμποδια , δεν επεμβαινω στο εργο του, δεν προσπαθω να τον οδηγησω εκει που θελω εγω, ακομα και αν πιστευω οτι αυτο ειναι σωστο!!

ΔΕΝ στηριζω:  Παιρνω εγω αντι για αυτον πρωτοβουλιες που αφορουν δικες του αρμοδιοτητες, επαιμβαινω στις αποφασεις του........( " δε θελω τον οκκα", "θελω τον μπασινα". δε θελω τον κωνσταντινου",   "διωξε αυτον δεν κανει" ,  "παρε εκεινον ειναι καλος" , "αλλαξε προπονητη" ,  "μη βαζεις εισητηριο" )

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ??

cayman

• Guest
prostimo prepei na tous rixei o Zagor mpas kai xypnisoune!!

LoGotHeTiS

• Guest
Τι σχέση έχει ρε thomas το ένα με το άλλο?Την στήριξη στον πρόεδρο την δείχνεις με διαρκείας και μετοχές...Τι σχέση έχει με τα μαλακισμένα σήμερα που βλέπαν την μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα??

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
@poligiros 4!!!
και τι ήθελες να γράψει αδερφέ?
βούτυρο στο ψωμί τους είναι όλα αυτά!!!
για αυτό δεν πάσχιζαν 3 βδομάδες όλα τα έντυπα και μερικοί εσωτερικοί?
μόνοι μας στο πιάτο το δώσαμε το πρωτοσέλιδο και δεν είναι ΚΑΙ δίκαιο...
όσο για το άλλο που είπες περί "ταξίματος" τι σχέση έχει αν θα πάρω το Κύπελλο με το ΑΝ (μπορώ???) θα νικήσω το Θρασύβουλο! Πλάκα μας κάνεις? θέλω και φιλικό με Σαχτάρ τρομάρα μου....

Φέτος πάμε για πολλές καρπαζιές! τα ταλεντάκια (και το έχω πεί αυτό) είναι τέρμα gay (πλην μερικών) ή είναι τέρμα (αληθινα το πιστεύω) βλάκες με IQ που πλησιάζει το 20 και αμμόρφωτοι και απαίδευτοι, είναι άπατοι και δεν υπάρχουν αλλά μιας και δεν έχουμε άλλους ας φτύσουν αίμα (γιατί φοβάμαι ότι θα φτύσουν κανα δόντι, αν συνεχίσουν ακόμα λίγο σε αυτό το vibe)
Γενικά στα @@ μου οι στόχοι, γιατί αν είναι να κάτσω να θεωρώ μέρος του στόχου (οποιουδήποτε) τη νίκη στον Θρασύβουλα να το κλείσω και ασχοληθώ με badmington
ΕΛΕΟΣ ρεεεεεε δνε έχουν καμία αίσθηση πια του που παίζουν? τι νοοτροπία είναι αυτή?

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Ηλιάδη...είσαι στο δοκάρι και η μπάλλα έρχεται πάνω σου και μου την κοιτάς σαν να κάνεις Pole dancing με
ψηλοτάκουνο? Αντε και γαμήσου ρε

Κρίμα..
και για όσους είπαν περί μη στήριξης!
απλά ΕΙΔΑΝ αυτό που έπρεπε ο κόσμος και ο προπονητής...είναι άσχετοι οι παίκτες και δνε κάνουν ούτε για να μαζεύουν στην Ξάνθη καπνά
Η στήριξη στην ομάδα (γιατί ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ) και όχι στο συνοθύλευμα των άμπαλων δεν τίθεται θέμα!
φιλιά μέχρι το Σάββατο...να δούμε πόσα θα φάμε αλλά τι να πείς!

Totenkopf

• Guest
i moni lisi twra einai na stiriksoume tin omada...ola tha pane kala...tha gyrisei o troxos...

egw pisteuw ston santos...den einai theos na kanei omada apo tin mia mera stin alli...(to mono ftaiksimo gia tin itta me ton thrasimvoulo itane oi paiktes)

auta....

MIA ZWH MONO PAOK..

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Περισσότεροι συνδεδεμένοι: 124 - Σήμερα στις 15:58:34
Συνδεδεμένοι σήμερα: 124

geiasou re 8rasyboula.

ΔΩΣΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΦΥΤΑ ΛΕΜΕ

LoGotHeTiS

• Guest
*** ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ***

Fernando Santos
"Μίλησα χθες με τους παίκτες μου και τους τόνισα πως πρέπει να περιμένουν ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο ο αντίπαλος θα τα έδινε όλα. Αυτό συμβαίνει εξάλλου όπως γνωρίζετε όταν μία ομάδα μικρότερης κατηγορίας αγωνίζεται με μία από τις μεγάλες ομάδες της χώρας. Αν βγαίναμε στο παιχνίδι όπως θέλαμε, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Δεν ματώσαμε τις φανέλες μας και δεν καταφέραμε να φέρουμε την ισορροπία για την οποία μιλάω τόσο καιρό. Στο γήπεδο μπήκαν μόνο οι φανέλες και όχι οι ποδοσφαιριστές μου. Είναι ντροπή. Είναι παράλογο αυτό που συμβαίνει, πρέπει να αλλάξουμε ριζικά τη νοοτροπία μας. Για να παίξεις ποδόσφαιρο σήμερα χρειάζεται πάθος και καρδιά. Μπορεί να έχεις μία κακή μέρα, αλλά δεν τα παρατάς, αντιθέτως παλεύεις και τα δίνεις όλα. Στο πρώτο ημίχρονο μόνο ο παίκτης που είχε την μπάλα έπαιζε, ενώ όλοι οι άλλοι δεν είχαν κίνηση. Οι αντίπαλοι έτρεχαν και μπορούσαν να πετύχουν δύο και τρία γκολ περισσότερα.

Ο Θρασύβουλος αξίζει συγχαρητήρια για την εμφάνισή του στο γήπεδο. Οι ποδοσφαιριστές του πίστεψαν στη νίκη και τα κατάφεραν. Είπα στους παίκτες μου ότι μπορεί να χάσεις ένα παιχνίδι, να χάσεις ευκαιρίες, να έχεις ατυχίες, αλλά 4 γκολ δεν γίνεται να δεχτείς. Τέσσερις εβδομάδες είμαι εδώ. Κάθε μέρα λέω στους παίκτες μου ότι πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία, δεν είναι χόμπι το ποδόσφαιρο, αλλά επάγγελμα. Είναι απαραίτητο να υπάρχει σεβασμός στους φιλάθλους μας που ήρθαν να δουν το παιχνίδι. Βέβαια έχω επιπλέον τονίσει ότι δεν θέλω να τους βλέπω με κατεβασμένα κεφάλια μετά από ήττες ή κακές εμφανίσεις, αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Στον τελευταίο αγώνα για παράδειγμα είπα ότι η ευθύνη είναι δική μου, εξάλλου ποτέ δεν κρύφτηκα μετά από άσχημα αποτελέσματα. Αναλαμβάνω όμως την ευθύνη μόνο όταν βλέπω ότι οι παίκτες παλεύουν και προσπαθούν.

Υπόσχομαι στον κόσμο της ομάδας μας, επειδή νιώθω ντροπή για ότι έγινε σήμερα, ότι θα αλλάξουμε πολλά πράγματα σύντομα και η ομάδα θα δείξει το αληθινό της πρόσωπο. Στις επόμενες ημέρες επιστρέφουν οι τραυματίες μας και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε με ζήλο, με μεγαλύτερη έμφαση στην κίνηση των ποδοσφαιριστών μας όταν δεν έχουν την μπάλα."

από http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=B552FD9C87CDD61145C823F6521E1F4F?newsCode=20071010125918507