Κατ' αρχήν να ζητήσω συγνώμη απο τον φίλο τον nf που λίγες σελίδες παραπάνω και κανα δυο μέρες πριν το ματς έκανα αλεπάλληλα post και έγραφα οτι το ματς ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΠΛΟ και ΝΤΕΡΜΠΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Δυστυχώς και το λέω με πικρία, ο (αγωνιστικός) Π.Α.Ο.Κ. που τουλάχιστον εγώ, πολύ κοντά στα πρώτα ....άντα, θυμάμαι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ. Ο Π.Α.Ο.Κ. της φανέλας, ο Π.Α.Ο.Κ. που με ελάχιστες εξαιρέσεις ποτέ δεν είχε παίχτες πρώτης γραμμής, αλλά παίκτες που είχαν ανδρωθεί ποδοσφαιρικά με την πίστη του σήματος που ακουμπούσε στο στήθος τους, παίκτες που έφτυναν αίμα για να ξεπεράσουν εαυτούς γιατί τους βάρυνε το όνομα και η ιστορία που κουβαλούσε μια ολόκληρη Βόρεια Ελλάδα, παίκτες σαν και αυτούς που κάποτε είχαν μπολιάσει με το ίδιο μότο ("ΤΑ ΔΙΝΩ Ο Λ Α, σκυλιάζω, ξεπερνάω την ικανότητα για την ομάδα μου") ένα αμούστακο παιδάκι απο την Λυδία Καβάλας και το οδήγησαν στο "μενταλιτέ" του ΠΑΟΚΤΣΗ, στην ψύχωση και στην καύλα που έβγαζε όταν πέρισυ πετούσε την ιδρωμένη του φανέλα σε χιλιάδες αρρωστάκια ως ένδειξη οτι ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΑΙΖΕ. Αυτός ο Π.Α.Ο.Κ. κατ' εμέ τελείωσε στον (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ) βούρκο του χθές.
Ξέρω και φαντάζομαι οτι η πίκρα των περισσοτέρων απο μας είναι ανείποτη, καταλαβαίνω ακόμα και αυτούς που πήγαν στην Τούμπα χθες για να γιουχάρουν. Πρέπει αλήθεια όμως αδέρφια να καταλάβουμε οτι πρέπει να κάνουμε υπομονή. Και ξέρω οτι όσοι εδώ μέσα γράφουμε για την καψούρα μας, για τον μοναδικό λόγο που υπάρχουμε, για το ύψιστο ιδανικό μας, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΡΑ. Εδώ και πολλά χρόνια όλοι βλέπαμε οτι χάνουμε σε γόητρο, δύναμη, χάνουμε απο καφενεία. Και φέτος το ίδιο έργο βλέπουμε....Φέτος όμως αδέρφια είναι η μοναδική χρονιά που ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ. Γιατί φέτος υπάρχει διοίκηση που κουβαλάει κιλά αρχίδια, υπάρχει πρόεδρος που έφαγε τα χρόνια του μέσα σε γήπεδα και αποδυτήρια, υπάρχει Πρόεδρος που σήκωσε πρωτάθλημα Ευρώπης, υπάρχει προπονητής που ήταν πρωταθλητής Πορτογαλίας, δευτεραθλητής Πορτογαλίας, κυπελλούχος Ελλάδας, 2 φορές δευτεραθλητής Ελλάδας εκ των οποίων τη μία έχασε πρωτάθλημα στην ισοβαθμία, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΘΑ ΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑΣ ΜΑΣ. Κανείς μας δεν έγινε Π.Α.Ο.Κ., δεν είναι Π.Α.Ο.Κ. για τους τίτλους΄....Π.Α.Ο.Κ. είμαστε για την αξιοπρέπειά μας και αυτή, εξακολουθώ να το πιστεύω με λύσσα, είμαστε πολύ κοντά στο να την επανακτήσουμε, τόσο κοντά, όσο είναι μια αγωνιστική περίοδο...Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΠΑΕΙ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ
ΠΑ - ΝΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ....