ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Η προπαγάνδα που θα ακολουθήσει από τα τοπικά μμε και όχι μόνο θα προσπαθήσει πολύ να μας τρυπήσει το νου σας
Φερνάντες,Ντάνιελ Μάρσιο :Ντάνι πάρτο λίγο αλλιώς , υπάρχει και ο πάγκος ξέρετε που θεραπεύει...
Μπαϊάνο,Αγκενάλντο :ΜΑΚΡΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΕΣ
Κνολ, Ρουντ :μεγάλο ψυχολογικό πρόβλημα
Χαραλάμπους,Ηλίας: κάτι πήγε να κάνει αλλά δεν το έχει
Μελίσσης,Χρήστος :Οταν πήγε στη θέση του ήταν καλός
Κωνσταντινίδης,Παντελής :ο χειρότερος παίκτης μας και εχθες
Βαγγελής,Λάμπρος :Τσαπατσούλης
Μπαλάφας,Σωτήρης :Καλός
Λάκης,Βασίλης :Που ήτανε αυτό το παιδί?
Χριστοδουλόπουλος, Λάζαρος :απελπηστικά μόνος μπροστά
Ορφανός, Δημήτρης :Αποτυχημένο πείραμα
Βρύζας-Γεωργιάδης-ιλιεφ :αστους
Φερνάντο Σάντος:Δυστηχώς ηττηθήκαμεν, ΓΙΑΤΙ ρε μίστερ, αφού πριν απο μια βδομάδα βάζεις το μαλεζά που σου κάνει ματσάρα γιατί χύνεις το γάλα με τον ορφανό καις την ομάδα καις και τον παίκτη ΓΙΑΤΙ??
Το ματσάκι ήταν σούπα δυστηχώς κάναμε το παιχνίδι τους δυστηχώς δεν θυμήσαμε σε τίποτα ομάδα, προσέξτε όχι μεγάλη ομάδα ούτε καν ομάδα, όταν ο καλύτερος σου παίκτης είναι κάποιος βραζιλιάνος που ήρθε χθες όταν ο αρχηγός σου τρομάρα του έχει κάνει κακά όταν ο προπονητής σου είναι αλλού και όταν οι οπαδοί σου δεν τους επιτρέπουν να είναι εκεί αυτά παθαίνεις
Ο Κωνσταντινίδης ως χαφ στον άξονα και λίγο πιο αριστερά δεν μπορεί με τίποτα δεν ξέρει δεν το χει πως να το πω, γενικά αν δεν είναι πάνω στη γραμμή το παληκάρι δεν του κόβει έχει πρόβλημα, ο λάκης τα ίδια πάικτης χωρίς φρένο, ο βαγγελής ο μόνος παίκτης που κερδίζει φάουλ και πάει τη μπάλα πίσω απο εκεί που το κέρδισε, μπαλάφας προσπάθησε αλλά σα την καλαμιά στον κάμπο ήτανε και αυτός ο κνόλ ο γλυκός ολλανδός τι του δώσατε και ήπιε πάλι?
To δεύτερο γκόλ του ρούλη ήταν μια προσφορά του διαιτητή κακου (ο τόνος δικός σας)
Ισως να είμαι λίγο τσαντισμένος ίσως και πικραμένος αλλά δεν μπορώ να χάνω με τα χέρια κατεβασμένα
Η χρονιά αγωνιστηκά είναι χαμένη?
Κύριε Σάντος αν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να γίνει κάτι με το υλικό που έχουμε απο τους πιτσηρικάδες ΚΑΝΤΟ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ, ας χάνω με τους 17,18,19χρονους πεχληβάνιδες-γεωργίου κλπ και να έχω ελπίδα ότι κάτι θα γίνει στο μέλλον, παρά με τους 33,34,35ΧΡΟΝΟΥΣ κωσταντινήδιδες βρύζες κλπ και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΚΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ