@hotdog, το "Δυστυχώς" πάει για την παγίδα που μας έχουν στήσει και ελπίζω να την καταλάβουμε σύντομα και να μην πέσουμε μέσα.
@BillYpoglwssioS, δεν το είπα για σένα. Το ανέφερα για την πιτσιρικαρία που υπάρχει στο forum και μπορεί να φάει πρόλογο από σκουλίκια, ράδια κλπ.
Δεν ξέρω κατά πόσο έχετε καταλάβει το πόσο σημαντικό είναι για τα ερπετά να έρχονται στην Τούμπα. Είναι η μοναδική εκδρομή (καλά διαβάσατε, έτσι τη θεωρούν) που θέλουν να πηγαίνουν μαζικά για να βγάλουν το κόμπλεξ τους.
Είχαμε κάνει πρόταση στην πρώτη επαφή των συνδέσμων με τον Ποικιλίδη, να δημιουργηθεί ένας χώρος ψηλά στην 8, έτσι ώστε να έχουμε μαντρωμένους τους αντίπαλους οπαδούς και να μην μπορούν να έχουν επαφή με το κάγκελο ή τον αγωνιστικό χώρο. Το πρόβλημα της εισόδου (κοινή με τη θύρα 7) λύνεται με τη κατασκευή μιας εισόδου (σιδερένια κατασκευή παρόμοια σε σχήμα με αυτές που υπάρχουν στο Παλέ Ντε Σπορ) που θα οδηγεί στο επάνω μέρος της θύρας 8 και δεν θα μπορούν να κατέβουν χαμηλά, αφού θα υπάρχει νέο κάγκελο ή πλέξι γκλας.
Το ξέρω ότι κάποιοι τρελαίνεστε και θέλετε να είστε στο παιχνίδι για να τους την πείτε. Μπορεί όμως, εγώ που σας τη λέω για να μην πάρουμε εισιτήρια για τη γωνία, αλλά για όλη την Θύρα 1, να είμαι πιό πολύ τρελαμένος που δεν θα είμαι. Και ακόμα περισσότερο τρελαμένος, που προσπαθούν να περάσουν το δικό τους και να μας δώσουν εισιτήρια εκεί που θέλουν. Το σκουλήκι το έχω συνηθίσω να το βλέπω στα τέσσερα, όταν τους το δίνω από πίσω. Την φλωρομαγκιά τους δεν μπορούν μας την πουλήσουν και ούτε θα μπορέσουν ποτέ, εκτός αν τους δώσουμε εμείς το δικαίωμα.
@hotdog, τώρα το είδα. Πότε και ποιοί αδελφέ μου μας πήραν κερκίδα? Μην τρελαθούμε κιόλας. Ακόμα και την 3 που τους πήραμε στο γήπεδο τους, το κάναμε για πλάκα στην αστυνομία και όχι σε αυτούς. Αυτοί ήταν πάντα ανύπαρκτοι ακόμα και έξω από το γήπεδο τους. Τους ψάχναμε και δεν τους βρίσκαμε. Κασκόλ βγάζαν μόνο όταν μπαίναν στο γήπεδο μέχρι και τις αρχές του 90.