Author Topic: Γιάννης Πεχλιβάνης  (Read 1308 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
Γιάννης Πεχλιβάνης
« on: October 01, 2007, 14:00:46 »
Ενα topic για το νέο μας παιχτακι δεν έχουμε οπότε είπα να ανοίξω μιας κ βρήκα μια συνέντευξη του:

Τα 57 λεπτά που αγωνίστηκε στη Λεωφόρο ο Γιάννης Πεχλιβάνης θα τα θυμάται σε όλη του τη ζωή. Ο 19χρονος έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και μάλιστα, αγωνίστηκε σε μία θέση -αυτή του δεξιού μπακ- την οποία δεν γνωρίζει.

«Το να αγωνιστώ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ένα ντέρμπι όπως αυτό με τον Παναθηναϊκό ήταν για μένα ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Επαιξα απέναντι σε παίκτες που τους έβλεπα μέχρι τώρα στην τηλεόραση. Ηταν ένα συναίσθημα που δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Βγήκα από το παιχνίδι και ο Γιώργος Γεωργιάδης που με αντικατέστησε μου είπε «Μπράβο, Γιάννη...». Βέβαια, τα συναισθήματά μου είναι μάλλον ανάμεικτα. Από τη μιία χαίρομαι που έκανα το πρώτο μου επίσημο παιχνίδι, αλλά από την άλλη θα προτιμούσα η συμμετοχή μου να συνοδευτεί με μία νίκη και με στενοχωρεί που χάσαμε».

- Πότε έμαθες ότι θα ξεκινήσεις βασικός;
«Μιάμιση ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, όταν ο κ. Σάντος μας ανακοίνωσε την ενδεκάδα. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα. Στις προπονήσεις, βέβαια, είχα δοκιμαστεί με τους βασικούς, αλλά πριν από το παιχνίδι δεν με είχε προετοιμάσει κανείς, με τη λογική να μου πει «κοίταξε να είσαι έτοιμος. Θα ξεκινήσεις στο παιχνίδι». Ισως να ήταν καλύτερα έτσι, ώστε να μην αγχωθώ».

- Μέχρι τώρα όλοι σε θεωρούσαν παίκτη που αγωνίζεται στα χαφ. Το δεξί άκρο της άμυνας πώς προέκυψε;
«Εδώ και μερικές εβδομάδες στις προπονήσεις, όταν υπήρχε πρόβλημα στη θέση αυτή, κάλυπτα εγώ. Βέβαια, είναι άλλο να παίζεις στα οικογενειακά διπλά και άλλο σε ένα επίσημο παιχνίδι».

- Εμεινες ικανοποιημένος; Τι θα γίνει από εδώ και πέρα;
«Το παιχνίδι ήταν εντελώς διαφορετικό από εκείνα που έπαιζα μέχρι τώρα με τη δεύτερη ομάδα. Το καλό ήταν ότι δεν είχα κάποιο φοβερό άγχος και σε αυτό με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου στη διάρκεια του αγώνα. Από εδώ και πέρα, δεν αλλάζει κάτι για μένα. Δουλειά και μεγαλύτερη προσπάθεια, για να είμαι έτοιμος όταν θα μου δοθεί και πάλι η ευκαιρία να παίξω».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=582591

theoole

• Guest
Απ: Γιάννης Πεχλιβάνης
« Reply #1 on: October 01, 2007, 14:12:28 »
Το παιδι ξερει μπαλα, βλεπει γηπεδο.. αλλα... πρεπει να δυναμωσει, αντοχη στην ταχυτητα και στη δυναμη

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
« Reply #2 on: October 01, 2007, 14:28:31 »
Pantos to paidi epaikse oti mporouse kai polles fores eperne tsampoukalidika th mpala kai ekove...oxi san kati allous ...
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #3 on: October 01, 2007, 14:31:58 »
ο παικτης που ξερει μπαλα φαινεται.και απ οτι εδειξε ο πιτσιρικος το κατεχει το αθλημα.οσο για την δυναμη που αναφερεις φιλε ειναι θεμα προπονησης.ο μικρος μεχρι περσι επαιζε με παιδια της ηλικιας του και τωρα ξαφνικα βρεθηκε να παιζει στην α εθνικη.παντως φαινεται οτι ειναι τσαμπουκας.υπομονη και πολλη δουλεια θελει για να μην φτασει κι αυτος στα 25 και μιλαμε ακομη για ΤΑΛΕΝΤΟ...

GeorgT

• Guest
« Reply #4 on: October 01, 2007, 15:15:48 »
Εμενα μου άρεσε πολύ στο ματς με το βαζελο ότι είχε ένα τσαμπουκά ρε πστ μου. Μετα από βαγγελη, μουμιν κλπ τον ευχαριστήθηκα!!!
Αντε να μάθουν τα ταλέντα μας τη είναι τσαμπουκας από το γιαννακι! :P :P

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #5 on: October 01, 2007, 16:13:01 »
kai emena mou arese....kai perimeno polla apo auton giati fenete oti exi ore3i.....

Photis

• Guest
« Reply #6 on: October 01, 2007, 16:51:44 »
Aftos fainetai oti exei talento!Fainetai...oxi san kati allous.... ???

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #7 on: October 01, 2007, 17:34:36 »
to pio shmantiko einai oti den kryvetai. Kai ehw na parathrhsw kai kati allo, oi paiktes oi opoioi proerxontai apo ta splaxna tou syllogou kai ehoun agwnistei xronia sta tmhmata ypodomhs ehoun tsampouka kai nevro (a8anasiadhs, delimpasis, pexlivanis alla kai paliotera karypidhs, prodoths k.a.) Anti8eta, paiktes oi opoioi hr8an sta 18 tous apo alles poleis h omades kai mphkan kat'eu8eian sthn prwth omada, einai san xesmenoi, akoma kai se filika paixnidia (mpalafas, moumin, polles fores hliadhs, vaggelhs...) Den mporoun re pousth mou na tsampoukaleutoun ligo? Mh mpainoun na paixoun san losers
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #8 on: October 01, 2007, 18:07:16 »
Καθηστε να τον δουμε να παιζει στην θεση του..ειναι πολυ βασικο αυτο.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #9 on: October 01, 2007, 18:40:46 »
to palikaraki epaixe mia ora kai den edioxe OUTE MIA FORA opos dioxnoun ola ta tagaria oi amintikoi, dld, kato to kefali kai klotsia me oli tous ti dinami kai opou paei h bala arkei na fygei makria mou.

epsaxne tin balia ston amarkaristo paixti dipla tou kai as piezotan, poli psixraimos
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Godfevour

• Guest
« Reply #10 on: October 01, 2007, 20:53:43 »
Το κοντρόλ της μπάλας ήταν όλα τα λεφτά. Επίσης, δεν έκανε ούτε μια γίομα.

ck

• Guest
« Reply #11 on: October 01, 2007, 22:09:44 »
Ηταν τελικά το μοναδικό κέρδος από το ματς. Και αν σκεφτείτε πως Μανουσαρίδης και Τσουλάκος είναι βασικοί πάντα με τον Πανσερραϊκό, του χρόνου έρχονται τα καλύτερα. Ετσι όμως πρέπει, οι νέοι να μπαίνουν στα βαθιά, περιμένω και τον Αθανασιάδη που πέρσι έβγαζε φωτιές στην επίθεση. Σέντερ φορ δεν θέλουμε, τον έχουμε.

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #12 on: October 01, 2007, 22:45:06 »
ne alla prepi na ekmetalleftoume......kai tou xronou elpizo na min 3ana do8oun daniki......

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #13 on: October 02, 2007, 09:33:24 »
me tin mia sta vathia epese o mikros kai antapokrithike apsoga sto rolo tou .. tou aksizei ena megalo MPRAVO gia auto to mats !!!!
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #14 on: May 19, 2008, 12:59:54 »
Ας ενημερώσει κάποιος αν ξέρει, αν ο Πεχλιβάνης αρνήθηκε να πάει δανεικός και τερμάτισε το συμβόλαιό του...Στο σαιτ της ΠΑΕ μας δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση, αλλά κυκλοφορεί online...Όποιος ξέρει ας μας διαφωτίσει

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #15 on: May 19, 2008, 13:43:55 »
club larisa,αυτο γραφεται στο site του sport-fm αλλα δεν υπαρχει κατι επισημο.ειχε ακουστει και πριν απο μερες οτι ο μικρος αρνηθηκε να παει δανεικος αλλα ακομη δεν παρθηκε οριστικη αποφαση

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #16 on: May 20, 2008, 19:54:47 »
pantos an ali8eui ine la8os.....

ck

• Guest
« Reply #17 on: May 20, 2008, 21:19:03 »
...του μικρού φαντάζομαι

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #18 on: May 20, 2008, 21:33:10 »
fisiki ekseliksi einai.kaneis den ekane lathos

LFPADRAM

• Guest
« Reply #19 on: July 12, 2009, 19:23:10 »
ÁðÝêôçóå Ðå÷ëéâÜíç áðü Áãñïôéêü ÁóôÝñá

Tïí ÃéÜííç Ðå÷ëéâÜíç åíÝôáîå óôï äõíáìéêü ôïõ ï Ðáíáéôùëéêüò. Ç äéïßêçóç ôçò áãñéíéþôéêçò ÐÁÅ Þñèå óå óõìöùíßá ìå ôïí ðáßêôç, ï ïðïßïò óÞìåñá õðÝãñáøå óõìâüëáéï óõíåñãáóßáò ãéá äýï ÷ñüíéá.

Ç ó÷åôéêÞ áíáêïßíùóç ôçò ÐÁÅ áíáöÝñåé: «Áíáêïéíþíåôáé üôé ï ðïäïóöáéñéóôÞò ÃéÜííçò Ðå÷ëéâÜíçò õðÝãñáøå óÞìåñá óõìâüëáéï äéÜñêåéáò äýï åôþí ìå ôçí ïìÜäá ìáò. ÃåííÞèçêå ôçí 1ç ÌáÀïõ 1988 êáé Ý÷åé áãùíéóôåß óôïí ÐÁÏÊ êáé ôïí Áãñïôéêü ÁóôÝñá (18 óõììåôï÷Ýò ôçí ðåñßïäï 2008-‘09)».
Ðåò ôï óôïõò ößëïõò óïõ!
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=101421

Åé÷á ôçí åíôõðùóç ïôé ï ðáéêôçò áíçêå áêïìç óôï äõíáìéêï ìáò áëëá åêáíá ëáèïò. Åëðéæù íá ìçí êáíïõìå ëáèïò (áí êáé  ëáèç ãéíïíôáé óå ïëåò ôéò ïìáäåò) êáé áíáãêáóôïõìå ìåôá áðï ÷ñïíéá íá ôïí îáíáãïñáóïõìå óáí ôïí Öùôáêç. Êáëç óõíå÷åéá óôï ÐÁÏÊôóáêé....