Author Topic: ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ (φωτογραφίες Λαού+ομάδας που δεν ξέρουμε πότε,που,κτλ)  (Read 3381 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

toubiotis-4-

• Guest
Ayth einai kalo dokoumento.Pou?Pote trexan ta gayrakia?

αυτή η φώτο είναι απο σκηνικό με γαύρους στο σχηματάρι,απο ότι θυμάμαι απο τον ΠΑΟΚΤΣΗ

Offline Suicidal

• Βασικός
Παιδια,
για αυτην την φοτογραφια ηθελα να γραψω πολλες φορες....

Κακως, πολυ κακως κυκλοφορει τοσα χρονια σε ΠΑΟΚτσιδικα σαιτ,
αυτη η φοτο δεν εχει καμια σχεση με δικο μας σκηνικο, και μαλιστα
σε μερικα σαιτ δικα μας παρουσιαζετε κι ως φαση απο την Αλαμανα,
κατι το οπειο βεβαια δεν στεκει ουτε μια στο εκατομυριο....

Ας με διορθωσει καποιος αν ξερει, η αν κανω λαθος.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

BIANCONERO

• Guest
Απ: ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ (φωτογρα
« Reply #82 on: October 25, 2008, 09:08:48 »
Α.  Δεν ξερω αν ειναι απο δικια μας φαση Μπιλυ...σιγουρα κυκλοφορει παντως πολλα χρονια σε Σαιτ μας...τη θυμαμαι απο εποχης paok.de!
Σιγουρα παντως ΔΕΝ ειναι απο Αλαμανα...το μονο που δεν καναν τοτε ειναι να τραβαν Φωτο..ασε που οι φανελες των Γκευ φαινονται πιο προσφατες!

Offline Suicidal

• Βασικός
Λοιπον ανεβασα και τον τελευταιο φακελο..
για τυχον ασχετες φωτογραφιες...απλα συγνωμη
Τα ειχα ωραια κατανεμημενα αλλα επρεπε να τα σπασω σε 3 αρχεια οποτε καποιες τωρα ειναι οπως ναναι.

1- http://www.sendspace.com/file/laamk2
2- http://www.sendspace.com/file/rd9ltj
3- http://www.sendspace.com/file/oubp7q

φιλε sato, πως θα γίνει να ξανά ανεβάσεις αυτά τα 3 τα files ?

yg:ψάχνω απεγνωσμένα την φωτό
από την απονομή πρωταθλήματος το 1985,
με Ιωσηφίδη να σηκώνει το τρόπαιο !
HELP PLEASE ! Καίγομαι ......

LFPADRAM

• Guest
http://www.paokg4.org/photo_gallery.asp

Κατω κατω την εχει μπιλλυ. Επειδη εγω δεν τα ξερω καλα τα κολπα, αν μπορεις εσυ μεγαλωσε την η ξερεις εσυ τελος παντων ;D

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Αυτες βρήκα για τώρα. Δεν ξέρω αν εχω και αλλες.

Offline savage republic

• Βασικός
Στην τελευταία είναι ο Αλεξανδρίδης, έτσι; Στην πρώτη, ποιος είναι;

Δαμανάκης
« Last Edit: November 11, 2008, 19:32:54 by tsakalaki »

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Suicidal

• Βασικός
Ο Δαμανάκης egoist!
(Aντε κουφάλα βλέπω να κάθεται λουκούμι κι ο Ιανουάριος  ;) )

Ρε πούστη μου είναι να τρελαίνεσαι ! Μόλις έψαξα στον δεύτερο τόμο της ιστορίας του ΠΑΟΚ και έχει ακριβώς αυτήν την φωτό που χρειάζομαι ! Ο Ιωσηφίδης με τρόπαιο στα χερια, "κασκολ" ασπρόμαυρο κάθετο ριγέ στο λαιμό....
Την κόβω, πάω να την κάνω scan και έχει χαλάσει το μπουρδέλο.....

Sato, ευχαριστώ παρα πολύ !!!!

EDIT: Διάολε Τσακαλάκη....   :D

Offline Suicidal

• Βασικός
Ρε γαμώτο αν είναι δυνατόν ! Έχω φάει όλο τον κόσμο να βρω φωτογραφίες εντεκάδας (πριν την έναρξη του αγώνα) που να έχει Βρυζα μέσα και Φραντζέσκο ! Ότι σκατά θέλεις βρήκα αλλα με αυτούς τίποτα !
Κανεις τίποτα βοήθεια? EDIT: Είσαι απίστευτος, 1000 ευχαριστώ και πάλι !

υγ: ευχαριστώ και δημοσια το τσακαλάκη την "ΤΣΑΚΑΛΑΡΑ" για την άμεση χτεσινή του βοήθεια !

« Last Edit: November 12, 2008, 16:15:05 by BillYpoglwssioS »

Offline memts

• Αποστολή
  • **
 ρε παιδια υπαρχει στο forum θεμα με εξωφυλλα ή αποκόμματα εφημερίδων,γιατί δεν βρίσκω τίποτα?
ευχαριστω εκ των προτερων
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

ÖÉËÏÓ

• Guest
καλησπερα, προχθες ψαχνοντας σε ενα παλιο αλπουμ φωτογραφιων στο σπιτι του πατερα μου ηρθαν μνημες απο τα παλια.
βρηκα μια φωτογραφια του '70 ενος αυτοκινητου simca.  το αυτοκινητο ηταν του πατερα μου, εγω ημουν 3 ετων τοτε και μεναμε Αθηνα .
την επομενη χρονια '71 στο μπροστινο καπο του αυτοκινητου προστεθηκε ενα ''αριστουργημα'' ο δικεφαλος αετος του ΠΑΟΚ ζωγραφιστος με το χερι απο ''ειδικο''. το αυτοκινητο εμεινε ετσι μεχρι το '77 οπου και πωληθηκε.
κατα τη διαρκεια ολων αυτων των ετων κυκλοφορουσε καθημερινα στους δρομους της Αθηνας και συνοδευε τις αποστολες του ΠΑΟΚ απο αεροδρομιο προς γηπεδα κλπ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν εχω ουτε μια φωτογραφια του ''ΠΑΟΚ'' (ετσι λεγαμε το αυτοκινητο), αλλες εποχες τοτε, και που μυαλο εγω στα 10 μου.
αν τυχον καποιος εχει φωτογραφια του ''ΠΑΟΚ'' θα με εκανε ιδιαιτερα χαρουμενο εμενα και τον πατερα μου.
ευχαριστω.

Θεόφιλος

Offline savage republic

• Βασικός
Φωτογραφία του Μεσοπολέμου. Διακρίνεται κεντρικά το κτήριο της Φιλοσοφικής Σχολής, αριστερά το γήπεδο των γριών στη σημερινή πλατεία χημείου και πίσω κομμάτι από το πρώτο μας γήπεδο, στο συντριβάνι. Εκεί βγήκε και το σύνθημα (που επιστρέφει  :'( στην επικαιρότητα), το «ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί»