Π.Α.Ο.Κ.
Φερνάντες,Ντάνιελ Μάρσιο : Δεν ανυσήχησε σχεδόν καθόλου
Μπαϊάνο,Αγκενάλντο :Μου άρεσε πολύ
Κνολ, Ρουντ :Ξέρει την Θέση
Σνάουτσνερ,Μίροσλαβ :Μια χαρά
Χαραλάμπους,Ηλίας :Μέχρι και αυτός καλά πήγε
Μελίσσης,Χρήστος : Αν παραμήνει σε αυτή τη θέση θα γίνει μπακάρα
Κωνσταντινίδης,Παντελής :Ο παλιός καλός σβούρας κατα διαστήματα
Βαγγελής,Λάμπρος :Θα μας διαψεύσει όλους
Μπαλάφας,Σωτήρης :Αυτόν τον παίκτη θα μας τον κάνει δώρο ο Σάντος
Λάκης,Βασίλης :Αυτός και αν μας χάζεψε εχθές
Σάλμον,Γκλεν :Καλός μαχητικός πρέπει να αποκτήσει φυσική κατάσταση και δύναμη.
Για να χαλαρώσουμε λίγο το παιχνίδι αν καί μας άρεσε πολύ η ομάδα, δεν δίνεται για να βγούνε συμπεράσματα, η γριά δυστηχώς ήταν πολύ λίγη και αν συνεχίσει έτσι βλέπω να μην την γλιτώνει όπως πέρισυ.
Παρ' όλα αυτά ας σταθούμε σε δύο τρία πράγματα, 1ον) πήραμε επιθετικά φάουλ μετά και εγώ δεν ξέρω από πόσα χρόνια με την εξυπνάδα του κνόλ,που κρατούσε την αμυντική γραμμή και μέτρησα εγώ πάνω απο 4-5 φορές που ανέβαζε την άμυνα για να πάρουμε το οφ-σαϊντ,2ον) τα άκρα που όλο γι αυτά μιλάμε και που πρώτη φορά παίξαμε με αυτά επιτέλους δηλαδή κάτω η μπάλα και μικρές πάσες μέχρι και τριγωνάκια είδαμε , 3ον)το κέντρο ειδικά στο β' ημίχρονο που αναίβεναι όποτε έπρεπε και κρατούσε όσο έπρεπε τη μπάλα.
Δε μου άρεσε ο ΠΑΟΚ του ά ημιχρόνου που ήταν φλύαρος και που έκανε τα πάντα για να βάλει τις γριές μέσα στο παιχνίδι, η σχεδόν μονοκόμματη ανάπτυξη πάντα στο ά μέρος από αριστερά και επίσεις θα ήθελα να δώ περισσότερα σούτ.
Για τον φερνάντο σάντος φυσικά και μόνο καλά πράγματα μπορούμε να πούμε αφού ό χθεσινός τρόπος παιχνιδιού είναι δικό του επίτευγμα άν και επαναλαμβάνω δεν τον ζόρισε καθόλου η γριά.
Ο λαός φυσικά ήταν μια ΟΑΣΗ Ανέβαινε η ομάδα ανέβαινε και η κερκίδα άπαιχτο φυσικά και το συνθηματάκι μας