Παιδιά έχετε δίκιο σε αυτό που λέτε ότι μερικοί μόνο από το νετ, τα βίντεο και τις φωτογραφίες βλέπετε τον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Όμως φίλε diegito4 με παρεξήγησες. Δεν λέω να μην υπάρχουν καθόλου ψηφιακές. Ο καθένας όπως είπατε σωστά πράττει όπως νομίζει. Γι' αυτό κι εγώ νομίζω (και συμβουλεύω) τα παιδιά που έρχονται στην 4, αν έχουν ψηφιακές (καλώς να έχουν) να βγάζουν ένα-δυο βίντεο και να μην είναι όλο το ματς με την κάμερα στο χέρι...
Συμβουλή δίνω προς τους νεώτερους πιο πολύ (ηλικία μου και λιγότερο) να ελέγχουν λίγο την επιθυμία τους να ανεβάσουν στο youtube πολλά βιντεάκια και να βγάλουνε πολλά views.
Κι εγώ με το κινητό έβγαζα κατά καιρούς αρκετά βίντεο, όμως σταμάτησα μετά το ματς με Ολυμπιακό φέτος. Με το που είναι να βγούνε οι ομάδες βλέπω κόσμο να βγάζει ψηφιακές... Με το που βγαίνουν οι ομάδες και φεύγουν τα χαρτάκια οι πυρσοί κλπ γυρνάω το κεφάλι μου προς την 4Β και βλέπω τουλάχιστον 20 φωτάκια από ψηφιακές. Γυρνάω αριστερά βλέπω παρέες με τις κάμερες στο χέρι να κοιτάνε... Λέω τι γίνεται ρε φούστη μου? Που είμαι?
Και σκεφτείτε ότι δεν βάζουν όλοι φλας ή φωτάκια όταν τραβάνε βίντεο... Με μια γρήγορα ματιά συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν εκατοντάδες κάμερες ανοιχτές...
Απλά θεωρώ ότι πιο σημαντικό είναι να πετάξουμε τα χαρτάκια, να κουνήσουμε τις σημαίες, να χοροπηδήξουμε, να γκαρίζουμε, να χειροκροτάμε κλπ πάρα να κρατάμε μία κάμερα και να κοιτάμε με ανοιχτό το στόμα για πολλά και συνεχόμενα λεπτά.
Υγ: Σε φιλικό τόνο πάντα, απλά γράφω αυτό που ένιωσα εκείνη τη μέρα...
Υγ2: Στην 5 αφού έτσι κι αλλιώς κάθεστε όλη την ώρα (δεν το λέω για να κοροϊδέψω ή να σας μειώσω, απλά το αναφέρω), συμφωνώ στο να βγάζετε πολλά βιντεάκια μιας και είστε κοντά στην 4 για να παίρνει η κάμερα τα συνθήματα και επίσης μακριά ώστε να πιάνει η κάμερα όλη την 4 και να φαίνεται όμορφα.
Υγ3: Τα εισητήρια που βγήκαν είναι 10.900 όπως μαντέψαμε σωστά με τον αδερφό ck στην προηγούμενη σελίδα. Καιρός για σολντ άουτ λοιπόν!