Babis ποιο πολυ εννουσα τον λαο του ΠΑΟΚ φιλε μου γιατι βαριεμαι να ακουω καρυγες "μεγαλε λαε του ΠΑΟΚ παλι εβγαλες ορφανο","ντροπη στον λαο του ΠΑΟΚ ,μονο λογια ειμαστε" κτλ κτλ Απλουστατα γιατι δεν στεκουν και ειναι εκτος τοπου και χρονου.
Εννοειτε οτι εχεις δικαιο που μου την λες γιατι ισως εγω ειμαι εκτος τοπου και χρονου που πιστευω οτι ενα 40% των ελληνων προβληματιζονται,πιο πιθανο να κανω λαθος.
για το εκλογικο αποτελεσμα απλα για μενα ηταν καλυτερο απο αυτο που περιμενα και ελπιζω να συνεχιστει εστω αργα και σταδιακα η αμφισβητηση στον δικομματισμο.τεσπα
Τελος νομιζω οτι στην νδ την πληρωσαν λαθος ατομα,η μαριεττα ειναι σακος του μποξ,τα ιδιωτικα πανεπιστημια ηταν θεμα πριν απο αυτην και θα ειναι και μετα απο αυτην προς τα εκει μας αναγκαζουνε να παμε.δεν συμφωνω σε καμια περιπτωση με τις αποψεις της αλλα τουλαχιστον να ομολογησουμε οτι ασχοληθηκε με ενα θεμα που καιει και καθενας θα μπορουσε να εισπραξει αμισβητηση και να τα κανει πουτανα.ο κυριακος μητσοτακης με τι ασχοληθηκεκει πηρε τους πιο πολλους σταυρους

ο πολυδωρας που τα εκανε πουτανα μονος του γιατι μπηκε στην βουλη ???για αυτο λεω οτι με τα λαθη της η μαριεττα ειναι λιγο αδικο να μεινει εκτος βουλης και να μπαινουν αεργοι,ανικανοι,φαφλαταδες αγαπημενα παιδια των μμε......
στο πασοκ και παλι θα ριξω ως ιδανικη λυση για μενα ως αντικειμενικος σχετικα τον χρυσοχοιδη