Author Topic: Graffiti art PAOK  (Read 25757 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline diegito4

• Αλλαγή
Απ: Graffiti art PAOK
« Reply #200 on: July 23, 2009, 00:07:29 »
σήμερα ξεκίνησαν να γίνονται νέα graffity έξω τις τις θύρες 4 και 4a.
στους νέους περιμετρικούς χώροuς στα κουβούκλια γύρω από τα τουρνικέ.

η φάση συζητιόταν καιρό και την αρχή έκανε η ΘΥΡΑ 4 με απίστευτη δουλειά (singing drinking,ΠΑΟΚΑΡΑ ως το τέλος,βαριά βοιμηχανία οπαδών 1976 κτλ)
σειρά έχουν και άλλοι σύνδεσμοι.

περάστε μια βόλτα να γουστάρετε..

οποιος διανοηθεί να τα ακουμπήσει και να γράψει την χαζομάρα του και το όνομα του...θα του ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ...(δεν μιλάω για αλλόθρησκους..)

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #201 on: July 23, 2009, 00:11:16 »
Μπράβο καλή φάση!

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #202 on: July 23, 2009, 00:13:29 »
τα ειδα σημερα diegito,,,καταπληκτικα

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #203 on: July 23, 2009, 01:44:17 »
περιμενω την μεγαλη χαρη και το σταθερο χερι του ντιεγκιτο  :D για φοτο
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

goudas4

• Guest
« Reply #204 on: July 24, 2009, 21:20:22 »
Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ
[/b]

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
gdaou
"γάβροι=κότες"

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #206 on: July 25, 2009, 13:59:48 »
Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ
[/b]

Eντάξει τώρα μας γαμήσατε τη ψυχολογία......Μας βλέπω να μη ξεκολλάμε απο Τριανδρία στα ανεβάσματα φέτος :P

ΥΓ Ο αετός απλωμένος πάνω απο την Αγ. Σοφιά, απλά σπέρνει......Δε ξέρω ΑΚΟΜΑ ποιός το έκανε, αλλά πολύ φοβάμαι οτι θα επιχειρηθεί απαγωγή

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #207 on: July 26, 2009, 02:57:07 »
Κλαμπ αυτό το τελευταίο αυτοκόλλητο είναι ρε, δεν είναι γκραφιτι, απλά ο Γούδας η απάτη θέλει να πουλήσει μούρη...  :nianiania:

ρουφ4

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
« Reply #208 on: July 27, 2009, 12:28:58 »
σορρυ για το οφ τοπικ αλλα τι ειναι αυτη η κατασκευη πανω στην οποια εχουν γινει τα γκραφιτια της τεσσερα? μην με παρεξηγητε, εχω πολυ καιρο να παω στο γηπεδο.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #209 on: July 27, 2009, 12:38:20 »
Κλαμπ αυτό το τελευταίο αυτοκόλλητο είναι ρε, δεν είναι γκραφιτι, απλά ο Γούδας η απάτη θέλει να πουλήσει μούρη...  :nianiania:

ρουφ4

Gouda απατεώνα, μας τάισες παπά  >:(

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #210 on: July 27, 2009, 17:07:39 »
σορρυ για το οφ τοπικ αλλα τι ειναι αυτη η κατασκευη πανω στην οποια εχουν γινει τα γκραφιτια της τεσσερα? μην με παρεξηγητε, εχω πολυ καιρο να παω στο γηπεδο.

Η εξωτερικη περιφραξη απο τα τουρνικε ειναι αδερφε..

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #211 on: July 28, 2009, 02:03:02 »
Δευτερη γκρινια για σημερα: Δεν μου αρεσε το γκραφιτι στη θυρα 4. Περιμενα πολυ καλυτερη και πιο "επαγγελματικη" δουλεια, θεωρω φτωχο το αποτελεσμα. Σχετικος με αυτα δεν ειμαι, αλλα εχω δει πολυ καλυτερες δουλειες. Και σιγουρα περιμενα περισσοτερη ζωγραφια παρα βομβιδια/συνθηματα. Δε λεω οτι ειναι και κανα σπουδαιο θεμα βεβαια...

To παρακατω crew ηταν η ευχη μου να ζωγραφισει στην Τουμπα:
http://www.youtube.com/watch?v=R3seogsylZo (Embedding disabled, limit reached)
« Last Edit: July 28, 2009, 02:22:02 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #212 on: July 28, 2009, 10:15:22 »
HOMO οι καλλιτέχνες ειδικά στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ, είναι και ο Jasone SGB, που θεωρείται απο τους καλυτερους στην Ευρώπη.
Το θέμα δεν είναι όμως ποιος θα το κάνει..
Το θέμα είναι οτί θέλει οργάνωση και φυσικά λεφτά!
Επίσης το να κάνεις ένα πολύ καλό graffiti στη Τούμπα, μετά ποιος σου εγγυάται οτί δεν θα πάει ο κάθε πικραμένος να βάφει πάνω απ'αυτά;;
ΑΡχίΔια

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #213 on: July 28, 2009, 11:31:35 »
Συμφωνω σε ολα οσα λες φιλε lioste.Δεν ειναι ευκολη δουλεια

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #214 on: July 28, 2009, 15:22:58 »
@ λιώστε

τα χρήματα πιστεύω ότι θα βρεθούνε......

άλλωστε το paokworld είναι πλέον "πανσιγνοστο" ότι σε τέτοιες περίπτωσις όλο και κάτι ψιλά οργανώνει :)

τώρα για το που θα μπορούσε να γίνει --> γιατί όχι όπως από πάνω νοίκιασμα ράμπας και γκράφιτι σε ύψωμα 3-4-5 μέτρον 
PAOK PANO APO OLLA

Offline edessa4

• Αποστολή
  • **
« Reply #215 on: July 28, 2009, 16:07:00 »
Χωρίς να είμαι σίγουρος ο jasone πρέπει να είναι ΠΑΟΚτσάκι παίζει και ένα γκραφίτι του με τον δικέφαλλο. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν νομίζω να ζητούσε χρήματα η τέλοςπάντων πολλά για να βάψει έξω απο την θύρα4. Τα υπάρχωντα γκραφφίτι συμφωνώ με τον HOMO είναι λίγο γρηγορο-δουλειίες.  :)

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #216 on: July 28, 2009, 16:27:52 »
Έστω οτί ο jasone δέχεται δωρεάν -δεν μου φαίνεται να είναι και το αρρωστάκι που θα το κάνει τσαμπέ- αλλά λέμε...
Τα σπρέι και τα χρώματα που θα χρειαστεί για να βγει κάτι ποιοτικό είναι και πάλι αρκετά...Αν σκεφτείς οτι τα λεφτά θα μαζευτούν από τους συνδέμους και όχι από την παε.
Η γνώμη μου εμένα είναι πάντως αν ποτέ πάρεις κάποιον επαγγελματία οτί πρέπει να τον πληρώσεις για να έχεις και τις ανάλογες απαιτήσεις απ'αυτόν.
Όποτε μια ενναλακτική είναι να γίνει ένα φεστιβάλ graffiti οπού το αποτέλεσμα μπορεί να μην ειναι το αναμενόμενο.

Τεσπα, θα ρωτήσω και ένα φιλαράκι μου, επαγγελματία πλέον από τους καλύτερους στην Ελλάδα για μια τιμή ενδεικτική.
ΑΡχίΔια

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #217 on: July 29, 2009, 10:56:57 »
Μου είχε πει παλιότερα ο Γκαγκάτσης ότι επιθυμία της ΠΑΕ είναι να γίνουν γκράφιτι στην περίφραξη του γηπέδου.
Χθες μου το είπε και ο σύμβουλος της διοίκησης Γιώργος Φαρλαλής.
Μάλιστα με ρώτησε: "Τι γίνεται; Γιατί σταματήσατε να κάνετε γκράφιτι; Εμείς (ΠΑΕ) θέλαμε να προλάβετε να τελειώσετε με όλη την περίφραξη που βρίσκετε σε όλες τις θύρες του γηπέδου πριν από το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Βαλερέγκα!"
Επικοινώνησα με στέλεχος του SC και του το είπα. Αν ξέρετε άτομα που πιάνουν τα χέρια τους, ας έρθουν σε επικοινωνία με τα παιδιά, ώστε να συνεργαστούν.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #218 on: July 29, 2009, 11:45:17 »
Ëïéðïí ìéá åíäåéêôéêÞ ôéìÞ ðïõ ðÞñá ãéá graffiti 5÷3 ïé äéáóôÜóåéò ãéá Ýíá ó÷Ýäéï ðåñßðïõ óáí áõôü http://paok-kordelio.gr/Photo_Galleries/PAOK%20Wallpapers/images/PAOK%201926_jpg.jpg
800€ ìå ôá ÷ñþìáôá.
Ç ôéìÞ åßíáé áðü åðáããåëìáôßá êáé áðü ôïõò êáëýôåñïõò óôçí ÅëëÜäá, ïé Áèçíáßïé óßãïõñá ôïí îÝñïõí.

ÁðëÜ áíáöÝñù ìéá åíäåéêôéêÞ ôéìÞ ãéá åðáããåëìáôéêÞ äïõëåéÜ.
ΑΡχίΔια

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #219 on: July 29, 2009, 13:39:47 »
Α, ρε Σταυρο, που εισαι να κανεις την Τουμπα στολιδι...και τζαμπα...πφφφφφφφφ! ποναει η ψυχη μου με αυτο το τοπικ... :-\ :-\ :-\