0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
gia poio apo ta dyo les neapolith gia to diko mas sthn naoussa gt ama les gi ayto einai terastio...
prose3te mono mhn anebei kana skouliki ekei panw me kana bulldozer na to xalasei.......(ikanoi gia ola)
Quote from: Serifis-4- on June 11, 2008, 00:18:50gia poio apo ta dyo les neapolith gia to diko mas sthn naoussa gt ama les gi ayto einai terastio...leo giayto pou einai sti naousa
Quote from: BillYpoglwssioS on June 11, 2008, 07:30:12prose3te mono mhn anebei kana skouliki ekei panw me kana bulldozer na to xalasei.......(ikanoi gia ola)den paei ama3i ekei panw mono me ta podia...kai h naoussa den exei skoulikia opote den iparxei provlima..
Quote from: Serifis-4- on May 26, 2008, 23:02:28emeis edw sthn naoussa ektos apo ta klassika stous toixous me sprey den exoume kana kalo graffiti alla exoume kati poly kalytero..sthn korhfh tou vounou grafei me megales aspres petres PAOK kai fenete se olh thn polh..gkavla e? ?h polh pou fenete h naoussa kai to kyklwmeno meros einai ekei pou einai to PAOK..Oi fotos einai apo doryforo..tha traviksw kai gw apo dw katw apo naoussa kai tha traviksw kai apo konta otan tha pame na to sintirisoume..
emeis edw sthn naoussa ektos apo ta klassika stous toixous me sprey den exoume kana kalo graffiti alla exoume kati poly kalytero..sthn korhfh tou vounou grafei me megales aspres petres PAOK kai fenete se olh thn polh..gkavla e? ?