http://www.metrosport.gr/more.php?id=8675_0_1_0_MΠαρουσίασε παίκτες - Φλεβαράκη η ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Με αφορμή την τελευταία - για τη δεδομένη χρονική στιγμή- μεταγραφική ενίσχυση, με την απόκτηση του Ιμπραήμ Κουτλουάι, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε το απόγευμα τόσο τον αρχηγό της Εθνικής Τουρκίας, όσο και τον Κώστα Φλεβαράκη, τον Αχιλλέα Μαματζιόλα, τον Τζέισον Ρόου και τον Μάρτιν Ρίνγκστρομ.
«Σε σύντομο χρονικό διάστημα η διοίκηση έδειξε το μεγάλο της ενδιαφέρον να συνεργαστώ με τον ΠΑΟΚ. Θεώρησα μεγάλη τιμή να βοηθήσω τη δύσκολη αυτή στιγμή την ομάδα με την οποία μεγάλωσα. Πέρα από το επαγγελματικό κομμάτι, έζησα μεγάλες στιγμές μαζί της», τόνισε ο προπονητής του «Δικεφάλου» και πρόσθεσε: «Με τις δύο τελευταίες αγωνιστικές δείχνουμε ότι ξεκινήσαμε σε ένα δρόμο με σωστή κατεύθυνση. Ηρθαν τρία παιδιά με εισήγηση προσωπική και πιστεύω ότι θα βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τα αποτελέσματα που θέλουμε. Ο ΠΑΟΚ, που παλεύει για ένα στόχο που δεν ανταποκρίνεται στην ιστορία του, θα συνεχίσει με το ίδιο σκεπτικό. Να αντιμετωπίζει, δηλαδή, κάθε αγώνα ως τελικό και να βελτιώνει την εικόνα του. Είμαστε αισιόδοξοι».
Προβάροντας τη φανέλα με το νούμερο 10 ο Κουτλουάι επισήμανε: «Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στην Ελλάδα για να συνεχίσω την καριέρα μου και ειδικά στον ΠΑΟΚ. Εχω καλές αναμνήσεις από τις προηγούμενες ομάδες με τις οποίες συνεργάστηκα εδώ. Εύχομαι να πετύχω ακόμη περισσότερα και καλύτερα πράγματα με τον ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τον προπονητή και τη διοίκηση που με επέλεξαν. Θεωρώ πως στο ρόστερ υπάρχουν καλοί παίκτες και στο τέλος της χρονιάς, μαζί με την υποστήριξη των φιλάθλων, θα πετύχουμε το στόχο μας. Μόνο με ομαδική δουλειά θα τα καταφέρουμε. Θέλω να διαβεβαιώσω τους φιλάθλους πως θα δώσω μαζί με τους συμπαίκτες μου το καλύτερο για την ομάδα, η οποία στην αρχή των υποχρεώσεων της ήταν και άτυχη».
Στη διάθεση τους να προσφέρουν «Το καλύτερο δυνατό για τον ΠΑΟΚ», στάθηκαν με ένα στόμα τόσο ο Ρόου, όσο και ο Ρίνγκστρομ, με τον Αχιλλέα Μαματζιόλα να εστιάζεται στην ικανοποίηση που τον διακατέχει για την επιστροφή του στους «ασπρόμαυρους» ως μέλος, πλέον, του τεχνικού επιτελείου.
Την ανάγκη να στηριχτεί η ομάδα από τους φιλάθλους της επισήμανε με έμφαση και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, αφού προηγουμένως καλωσόρισε όλα τα καινούργια μέλη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.
Το ίδιο έκανε και ο Δημήτρης Βεργίνης, ως αρχηγός της ομάδας αναφέροντας πως: «Θα βοηθήσουμε όλοι να προσαρμοστούν καλύτερα οι καινούργιοι συμπαίκτες μας».