Χάνσελ: Χαίρομαι που ξαναέρχομαι
Η Ελλάδα φαίνεται πως πάει στον Στιβ Χάνσελ, ο οποίος μετά την ΑΕΚ, την Ολύμπια και τον Κολοσσό, έρχεται για τέταρτη φορά στη χώρα μαας αυτή τη φορά για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο Άγγλος πλέι μέικερ, λίγο πριν αναχωρήσει για την Ελλάδα, φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για τη νέα εμπειρία που θα ζήσει ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό του σαν παίκτη-εργάτη, ο οποίος θα βοηθήσει σημαντική την ομάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στιβ Χάνσελ στο "Metrosport": "Είμαι έτοιμος. Χαίρομαι που θα παίξω στον ΠΑΟΚ, όλοι ξέρουμε ότι είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλο κοινό, γήπεδο και υψηλές προσδοκίες. Θέλω να δώσω το 100% των δυνάμεων μου, ελπίζω να πάμε καλά και να πετύχουμε πολλές νίκες. Θυμάμαι με ΑΕΚ, Ολύμπια και Κολοσσό ότι πάντα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ ήταν δύσκολα, η ομάδα ήταν πολύ καλή με ποιοτικό και νεανικό ρόστερ", δήλωσε ο 32χρονος πλέι μέικερ, που πλέον έχει και επαγγελματικές ασχολίες γύρω από το μπάσκετ: "Ήταν οικογενειακά θέματα αλλά και επαγγελματικά καθώς είμαι διευθυντής μιας ομάδας μπάσκετ των Μπίρμπιχαμ Αθλέτικς, την οποία θέλουμε να ανεβάσουμε σταδιακά πολλά επίπεδα. Παλιά είχα έναν σοβαρό τραυματισμό αλλά τον ξεπέρασα, είμαι μια χαρά τώρα". Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους τομείς, που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του: "Μπορώ να παίξω καλή άμυνα και να προσφέρω ηγετική στόφα. Κάνω γενικά πολλά πράγματα σδτο παρκέ. Παίρνω ριμπάουντ, πασάρω, κλέβω και προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι τα ανοικτά σουτ. Δεν έρχομαι για να αναδειχθώ σε σκόρερ. Άλλωστε μίλησα με τον κόουτς και μου είπε να είμαι ο εαυτός μου, ότι ήθελε έναν παίκτη εργάτη. Θα έρθω και θα τους γνωρίσω από κοντά. Επίσης είναι καλό που ο κόουτς έχει βασική γλώσσα την Αγγλική, θα συνεννοούμαστε καλά, αν και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τους προπονητές, οι περισσότεροι μιλούσαν καλά Αγγλικά", κατέληξε ο Στιβ Χάνσελ.
http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=61846