Author Topic: Δημήτρης Ορφανός  (Read 1787 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MetroStar

• Guest
Απ: Δημήτρης Ορφανός
« Reply #20 on: May 24, 2008, 02:18:34 »
Αυτός ο παιχτάκος ούτε για τον Απόλλωνα δεν κάνει τι να λέμε τώρα...

Και στο αποχαιρετιστήτιο ματς του Γεωργιάδη δε συγκινήθηκε καν να τον χειροκροτήσει στην αλλαγή του την ώρα που όλη η Τούμπα έκανε standing ovation.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #21 on: May 24, 2008, 02:40:38 »
τη λες ρε... εγω αυτον κοιτουσα ολοι την ωρα που τον αποθεωνε...μην μιζεριαζεις σαν βαζελος
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

MetroStar

• Guest
« Reply #22 on: May 24, 2008, 02:48:11 »
Όχι φίλε μου ήμουνα όρθιος τερμα αριστερά στο μπαλκονάκι και χειροκροτούσα και καθόταν τρεις θέσεις δεξιότερα και δεν χειροκρότησε. Ντάξει αυτό δεν εχει και τοση σημασια . Σαν παικτη ήθελα να πω ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #23 on: May 24, 2008, 03:06:36 »
τη λες ρε φιλε...πως δεν εχει σημασια και εγω εκει κοντα ημουνα και τον εβλεπα...τη δηλαδη να αφηνουμε να λεει ο καθενας οτι του κατεβει...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

MetroStar

• Guest
« Reply #24 on: June 09, 2008, 12:05:34 »
Ωραία εφόσον έχει σημασία σου λέω ήμουνα ΔΙΠΛΑ του και ΔΕΝ χειροκρίτησε. Τώρα εσύ αν έβλεπες άλλον ορφανό, τον μπαμπα ή τον θείο ή κανα ορφανό απ το Παπάφειο δε ξέρω. Είπαμε η αλήθεια να λέγεται.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #25 on: June 09, 2008, 18:39:25 »
plaka plaka o orfanos exei meinei stin omada i efuge;exw ksexasei entelws... ???
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #26 on: June 09, 2008, 18:42:53 »
είναι από αυτούς που θα φύγουν όταν έρθουν οι νέες μεταγραφές  ;)
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

bagos1

• Guest
« Reply #27 on: June 09, 2008, 20:46:17 »
o orfanos gia emena einai o pio adikimenos einai o monadikos paiktis pou mallon 8a fugei xoris na exei paiksei oute se ena mats apo tin arxi sthn fisiki tou 8esi. mono sto xarilaou ton eidame alla omos ton eixe valei o santos center back.  tespa as paei sto kalo

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #28 on: June 16, 2008, 16:30:19 »
twra den kserw kata poso adikimenos einai....ok den pire eukairies alla ton paikti ton kserame apo ton apollona....apla kalos ALLA OXI GIA TON PAOK....imarton......ama einai na paw kai gw stin omada kai na thewroume adikimenos epeidi den pira eukairies....xaxaxaxaxa
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline NAI PE

• Αποστολή
  • **
« Reply #29 on: June 20, 2008, 18:45:22 »
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=9EF4D7DD2DDD3F1EE8A96A1162EB0785?newsCode=2008062017165108

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Δημήτρη Ορφανού. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του.
ΠΑΟΚ ΑΡΡΩΣΤΙΑ

MetroStar

• Guest
« Reply #30 on: June 20, 2008, 18:49:53 »
ANTE ΓΕΙΑ ΑΜΠΑΛΕ ΚΑΙ ΑΓΝΩΜΟΝΑ.ΣΕ ΦΕΡΑΝΕ ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ Β-Γ ΘΑ ΣΠΕΥΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΕΙ.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #31 on: June 20, 2008, 19:30:07 »
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ?Αγνώμονας απο που κ ως που?Χάνουμε το μέτρο.Ρε αυτός στόμα είχε κ μιλιά δεν είχε..Εκτός αν τιμωρείται λόγω επιθέτου, άλλο θέμα αν δεν κανει για την ομαδα...Δλδ όσοι θα φευγουνε δεχόμενοι πρόωρη λύση των συμβολαίων τους, θα τους μπινελικώνουμε κ απο πάνω?

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #32 on: June 20, 2008, 19:36:22 »
Εχω την ιδια αποψη με τον clublarisa.Ο παικτης ηταν τυπος και υπογραμμος. Οσον αφορα τις δυνατοτητες του δεν ειμαι αρμοδιος προφανως. Εχω ομως την ελαφρα εντυπωση οτι επαιξε ρολο και το επιθετο το οποιο μας εμπλαιξε σε μια δεκαετια απαξιωσης και χρεων με την αφιξη μπατμαν στον ΠΑΟΚ.
Προσωπικα ονειρο μου ειναι ολοι οι παικτες που συνεργαστηκαν με τον ΠΑΟΚ να ειναι εαν ειναι δυνατον τουλαχιστον ευχαριστημενοι απο την μεταχειριση που ειχαν απο την ομαδα. Ετσι κανεις καλο ονομα και μπορει να ερχονται και καλυτεροι οχι βριζοντας τους οταν φευγουν.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #33 on: June 20, 2008, 19:38:13 »
Nai re ti na leme twra.....to paidi oute pou milhse oloklhrh thn xronia
metrostar eisai adikos.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

antongio

• Guest
« Reply #34 on: June 20, 2008, 19:45:23 »
ap oti ma8ainw edw katw isws o ergotelhs na einai o epomenos sta8mos ths karieras tou!
kalh tuxh mitso k euxaristoume!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #35 on: June 20, 2008, 20:04:19 »
kala metrostar de me kanei entupwsi.opoion paixti kai na deis ton krazeis.
kali tuxi ston PAOKtsi dimitri orfano.egw mia akomi eukairia tha ton edina.mesoepithetikos prepei na paizei.ti back kai half kai malakies...anyway...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

skilos

• Guest
« Reply #36 on: June 20, 2008, 20:27:53 »
ANTIO ANTIO ekei stin A2

tagari e tagari.

se fwrtwse o verzitzakos perisi se katharise o thodoras fetos. Geia kai na min xanartheis.

MetroStar

• Guest
« Reply #37 on: June 20, 2008, 20:29:05 »
Δε κράζω όποιον δω έχω ποδοσφαιρική αντίληψη και κρίνω ανάλογα. Αγνώμονα διαβάστε λίγο πιο πάνω και θα δείτε γιατί τον λέω. Ντάξει το παιδί έβαλε τα κονέ του να πάρει κανά φράγκο και αυτό.Ούτε για να περνάει απ έξω απ την Τούμπα δεν κάνει. Μήτσο σε ευχαριστούμε που έφυγες νωρίς και δε πετάξαμε και άλλα λεφτα να σε πληρώνουμε να κάθεσαι.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #38 on: June 20, 2008, 21:58:15 »
κραξτε κι αυτον αντε...καλη συνεχεια ρε ΤΡΕΛΟΠΑΟΚτσή μητσο...

legones

• Guest
« Reply #39 on: June 20, 2008, 22:01:45 »
Απλα και μονο καλη συνεχεια..........