4-4-2 Me Salmon kai Bryza mprosta......kala pou efuge kai o Torghelle kai den ton ebale na tous kanei parea.H omada mas den exei taxuthta....kai dusthxos to sugxrono podosfairo apaitei taxuthta.An doume shmera apo to kentro kai mprosta mono o Sbouras to dia8ete auto.O GX ,o Baggelhs,o Moumin,o Bryzas kai o Salmon einai replay.O Salmon apo oti mas legane einai kalos na anoigei xwrous alla gia poion?

?Giati h malakia oti ton phrame na kalupsei ta gkol to Miecel einai malakies.Opoios bazei 8 kai 10 gkol sthn Ollandia,ston paradeiso ton skorer,den mporei na balei panw apo 5 sthn Ellada.O monos pou exei thn Ikanothta na kalupsei ta gkol tou Mieciel einai o Xristodoulopoulos.To 8ema einai oti akoma den tou exoune brei 8esh sthn omada.Mia ton paizoun epi8etiko,mia 10ari,mia sta ekstrem.Etsi de 8a mporesei na ta balei pote.O Bryzas einai mia xara paikth kai gia 90 lepta alla se suggekrimeno susthma.Se ena susthma me auton sthn korifh kai me treis epi8etikous xaf grhgorous apo pisw tou.Na ton shmadeuoune kai autos na proo8ei ta xaf pou 8a ksepetagontai.O Moumin den kanei...kai apo oti fenete oute o Orfanos.Mono o Baggelhs mporei na prosferei ekei alla pws na to kanei an einai monos tou.O Iliev einai ekstrem.Fanhke apo ekeino to filiko pou epekse gia ligo.klinei mesa kai paizei kala sto enas enantion enos.Ekei prepei na paizei.Eite apo deksia eite apo aristera.
O Parasxos ontos apagohteuse..kai oxi mono twra alla apo thn arxh sto sxediasmo ths omadas.Phrame to Salmon enan paikth pou den xreiazomastan.Mporei na einai kai kalos alla emeis den ton xreiazomastan...Phrame ton Iliev gia 10ari kai einai ekstrem...Gia ton Alan edwse to OK apo kati dvd.O Knol akougete oti einai barus (sto eidh argo amuntiko sxhma mas).Biastikes kai xwris organwsh kinhseis.San na phrame paixtes mono kai mono gia na paroume kati.Deste th ksan8h ti paixtes exei den tous phrane tuxaia.Sto paixnidh eixe sto mualo tou ths kinhseis pou 8a ekane me gnwmona na kulhsei opws 8elei autos to paixnidi.Dld na meinei to paixnidi sto 0-0 na bgalw auton na balw ekeinon.Mwlis traumatisthke o Gewrgiadhs kai fagame to gkol ta exase.Den hksere poion na bgalei poion na balei mexri teleutea stigmh trexane na allaksoun thn allagh.Dusthxos kai o Santos na er8ei duskola 8a allaksoun ta dedomena.O PAOK einai autos pou einai kai emeis to dexthkame auto apo thn arxh.Eipame oti 8a stiriksoume ton Zagorakh opws kai na exei kai auto prepei na kanoume.Apla kai apo liga lefta 8a mporousame na kanoume ena poio aksiologo sunolo.To paradeigma einai h ksan8h.Poso na pairnei ekeino to deksi xaf pou mas ekane giogio shmera???Emeis giati pote de mporoume na paroume enan tetoion.Mia fora to kaname kai autos mas efuge giati tou ta trwgane.
Gia mena o kaluteros shmera para thn emfanhsh htan o Konstantinidhs