Πρώτα απο όλα χρόνια πολλά σε όσους τους προίκισε ο Θεός με το όνομα του μεγαλύτερου Έλληνα όλων των εποχών, του ενδοξότερου Μακεδόνα που γέννησε η μάνα μας Βορειοελλαδίτικη γή, του οποίου το όνομα γιορτάζει σήμερα, τον Αλέξανδρο. Καλό χειμώνα εύχομαι σε όλα το ομοαίματα Παοκτσάκια του σαιτ, ΔΥΝΑΤΑ, με τον Δικέφαλο πάντα στην ΚΑΡΔΙΑ....
Μετά την καλοκαιρινή ραστώνη, μετά τα 2.000.000 στρέμματα καμμένης γής, το σ/κο αρχίζει εκ νέου το πρωτάθλημα ΜΠΑΝΑΝΙΑ - ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΡΟΙΔΟΛΙΓΚ, ένα πρωτάθλημα που για όλους εμάς τους στρατιώτες του Δικεφάλου είμαι σίγουρος οτι θα ναι η απαρχή της αισιοδοξίας μας για το μέλλον,η απαρχή (το τονίζω μόνο η απαρχή) για την εκπλήρωση των ονείρων που περιμένουμε απο το....... σωτήριο έτος 1985 (αλήθεια είναι..... πέρασαν 22 ολόκληρα χρόνια!) και σίγουρα η επιβεβαίωση οτι αυτά τα μιλούνια του κόσμου, σπαρμένοι σε κάθε γωνιά της γής (αλήθεια φέτος το καλοκαίρι, χαμένος σε ένα νησάκι των Κυκλάδων, έκανα 2,5 ώρες πεζοπορία μέσα σε κάτι τρελά απίστευτα βράχια για να κατεβώ σε μια σχεδόν απάτητη παραλία που δεν πηγαίνει ούτε καικι, ούτε δρόμος, παρά μόνο αυτό το απόκρυμνο μονοπάτι και βρήκα σε βράχο χαραγμένα τα τέσσερα ιερότερα γράμματα ποτισμένα με τον ιδρώτα απο αυτό το ΤΡΕΛΑΚΙ που είπε να αφήσει εκεί να στέκεται για πάντα η αρρώστια μας για τον δικέφαλο αυτοκράτορα - να σαι καλά ρε τρελάκι όποιο και όπου και να σαι) θα κερδίσουν ΠΑΛΙ αυτό που τόσα χρόνια μας το έκλεβαν, μας το αποστερούσαν, μας έκανα να στεναχωριόμαστε να βαράμε ενέσεις απο την κατάντια μας που το χαμε χάσει :ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ. Σε ευχαριστώ θερμά ρε σκύλε που με έκανες να ξανααισθανθώ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ για την ομάδα μου, την ιστορία που αυτή κουβαλάει πίσω της...Καλή επιτυχία λοιπόν στα αδέρφια που θα βρεθούν το σ/κου στην αφιλόξενη λόγω πανόπουλου ξάνθη. Σκουπίδι Πανόπουλε βγάλε όσες ανακοινώσεις θέλεις.Ο ΠΑΟΚτσης δεν μπορεί να γλύφεται απο εσένα ΡΑΓΙΑ και Γραικήλε.Έχει ξυπνήσει και το νού σου μη σε κάψει αυτά που πριν λίγα χρόνια έκαψες εσύ για την κονόμα....Το νου σου.....Είμαι σίγουρος οτι η πρώτη εκστρατεία για φέτος θα γεμίσει όλη την Ελλάδα απο την γνωστή μας τρέλλα....
Καλη επιτυχία επί της ευκαιρείας στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Να ξέρετε όλοι, προπονητές, παίχτες, φροντιστές και γιατροί οτι τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. Φέτος δικαιολογίες για να κρυφτείτε πίσω απο το δάκτυλό σας δεν υπάρχουν. Φροντίστε να είστε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ, κανείς δεν έχει την απαίτηση να σηκώσετε πρωτάθλημα φέτος. Απαιτουμε όμως όλοι να πάρετε χαμπάρι σε ποιά ομάδα βρίσκεστε και ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ και ΤΙ ΦΟΡΑΤΕ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΑΣ. Εγώ προσωπικά ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ δεν θα ανεχτώ να χάνω φέτος απο πλατείες και χωριά και να βγαίνετε να κάνετε δηλώσεις οτι δεν έγινε και τίποτα και προχωράμε δαγκώνοντας μήλα.....Κ ο νοών νοείτω....
Αυτά προς το παρόν και για να μη ξεχνιόμαστε να μαστε και trendy λόγω εποχής :ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΣΚΥΛΟ.....
ΥΓ 1 :Κάποιοι μου λένε απο πάνω οτι ο μικρός κάτω απο τα δοκάρια αρχίζει και ψιλογκρινιάζει......Μικρέ, επειδή σε πάω και ξέρω το ταλέντο σου, κλείσε το στόμα, δούλεψε όπως αυτός που μέχρι πέρισυ φορούσε το περιβραχιόνιο και μάτωνε κάθε λεπτό και όταν έλθει η ώρα εμείς θα σε ανεβάσουμε στο αεροδρόμιο χαρούμενοι να σε ξεπροβοδίσουμε στο μεγάλο ευρωπαικο κλαμπ, υπερήφανοι και ωραίοι όπως κάναμε και για τον σκύλο μας κάποτε.Πρώτα μάθε πως το τέρμα κάνει έξοδο και πως και που στέκεται στα κόρνερ και καθαρίζει και μετά ονειρέψου άλλες πολιτείες....
ΠΑ - ΝΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ