Παιδιά, ούτε μπάτσος είμαι, ούτε άνθρωπος της εκκλησίας, αλλά σας θυμίζω ότι φέτος δεν πρέπει να φάμε ούτε ένα πρόστιμο αν αγαπάμε τον ΠΑΟΚ. Άρα θα ήθελα να έχετε το μυαλό σας σε τάξη όταν από τη μιά λέμε για τη παλικαρίσια διοίκηση μας και τη γεναία στάση της όταν βάζει τα στήθη της μπροστά σε τόσα οικονομικά προβλήματα που δεν έχει την δυνατότητα να τα αντιμετωπίσει και από την άλλη γράφετε και σκέφτεστε για ντου και σπάσιμο θύρας στην Ξάνθη. Αν συμβούν όσα λέτε πάνω στον ενθουσιασμό της στιγμής, το πιθανότερο είναι να δεχτεί η διοίκηση του Θοδωρή Ζαγοράκη ένα "γενναίο πρόστιμο" και πιθανώς μια τιμωρία της έδρας. Και το χειρότερο από όλα, είναι που θα μου την πουν και θα έχουν δίκιο και αυτοί που έπεισα να αγοράσουν διαρκείας, αλλά και αυτοί που δεν αγόρασαν μέχρι σήμερα αφού θα το παίξουν και μάγκες αφού ξέρουν τι συμβαίνει κάθε χρόνο από τα "κωλόπαιδα" του ΠΑΟΚ.
Προσωπικά, επειδή οικονομικά δεν είμαι και στα καλύτερα μου και από την άλλη προτιμώ να δώσω αυτά τα 40 ευρώ σε εισιτήρια για 4 πιτσιρίκια για ένα ματς της Τούμπας ώστε να ενισχύσω και τα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν θα πάω όσο και να με δυσαρεστεί αυτό.
ΥΓ. Προσοχή μην απογοητεύσουμε την διοίκηση και τον Θόδωρο. Δεν υπάρχει επενδυτής από πίσω τους, όπως γνωρίζετε, και του δώσαμε κάποιες υποσχέσεις ότι θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια του χωρίς επεισόδεια κλπ. Δεν θέλω να τον δω να εγκαταλείπει και να δικαιώνουμε όλους αυτούς τους δημοσιογραφίσκους στην Αθήνα που τον προέτρεπαν να μην ασχοληθεί επειδή είμαστε μαμαλούκοι.