Author Topic: Miroslaw Sznaucner  (Read 13002 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
Απ: Miroslaw Sznaucner
« Reply #320 on: February 23, 2012, 22:34:11 »
Μετά το πρώτο παιχνίδι στο φρίουλι είχα γράψει ΄΄ Σνάουτσερ δήλωνε τραυματίας ....για να παίζει μπακ ο Χαλκιάς ΄΄και κάποιοι βγήκαν και χλεύασαν
ΟΜΩΣ υπάρχουν και ΑΥΤΟΙ που βλέπουν τα πράγματα όπως είναι

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #321 on: February 23, 2012, 23:31:07 »
λιμο πλεον, ουτε για αλλαγη
λεμε ετο και κλαιμε
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #322 on: February 23, 2012, 23:51:07 »
λαθος βορ θα στα πω απο κοντα για τον μιρο φιλε......

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #323 on: February 23, 2012, 23:52:14 »
πιες κανα ουζο βυσιναδα εσυ κι ασε τον προλογο  ;D ;D
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline bill_drama4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #324 on: February 24, 2012, 01:30:44 »
συνταξιούχος

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
« Reply #325 on: February 24, 2012, 02:24:55 »
Φιλότιμε και συμπαθή Σνάουτσνερ, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσεις. Επιθετικά πάντοτε ήσουν το απόλυτο τίποτα (δε καταλογίζω ευθύνες, από την αρχή το ξέραμε) αλλά ξέραμε ότι αμυντικά τουλάχιστον ήσουν βράχος. Φέτος πάει κι αυτό. Ούτε για αλλαγή στον ΠΑΟΚ δυστυχώς και γενικά ούτε για σούπα-λίγδα.
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline nikos4a

• Κερκίδα
  • *
« Reply #326 on: February 24, 2012, 04:50:36 »
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΠΟΥΛΟ

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
« Reply #327 on: February 24, 2012, 09:12:22 »
ελπιδοφορα εμφανιση με υποσχεσεις για το μελλον. βαζει σιγα σιγα και την επιθεση στο παιχνιδι του, κατι που θα χρειαστει να ντουμπλαρει το κοντο. ανανεωση τωρα, εμεις μαζι

Και να σημειώσω ότι πολλές φορές καλύπτει τα λάθη των κεντρικών αμυντικών, εκτός όλων αυτών που ανέφερες. Αύξηση αποδοχών και ανανέωση πριν τον κλείσει ο γαύρος. ( Κατι ακούγεται ότι μάλλον παίρνει την θέση του Τοροσίδη, έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο)
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #328 on: February 24, 2012, 09:32:53 »
μπουλο...μετα το δωρο στο μπριτο ηρθε και το χθεσινο...
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

than_4

• Guest
« Reply #329 on: February 24, 2012, 10:38:24 »
μιρο δεν σου αξιζει ο χλεβαζμος αλλα πλεον δεν μπορεις να σταθεις...δεν φταις εσυ

tsim4

• Guest
« Reply #330 on: February 24, 2012, 13:30:16 »
end

LFPADRAM

• Guest
« Reply #331 on: February 24, 2012, 16:44:48 »
Λάθος εποχές παίζεις στον ΠΑΟΚ να σου πώ εγώ αν σου αξίζει ο χλευασμός ή όχι.....

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #332 on: February 24, 2012, 22:33:45 »
Το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον....
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #333 on: February 25, 2012, 16:38:15 »
Ένας συνταξιούχος σου στέρησε δύο στόχους σε έναν μήνα. Κι εσείς ευχαριστείτε. ΟΚ. Πάσο.

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #334 on: February 25, 2012, 20:31:34 »
Ψάχνουμε δεξί μπακ 4 χρόνια και μας φταίει ο Μιρο?

Στην τελική πάντα ξέραμε ποιες είναι οι δυνατότητες του, τι ήθελες ρε εγκο να πει? δεν μπορω άλλο και φεύγω από την ομάδα?

Δεν χρειαζόμαστε πλάτες για να μεταδώσουμε σ ολους τα εγκλήματα του κάθε ζαγοράκη.

φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #335 on: May 19, 2012, 10:11:06 »
Adios τσάκαλε μίρο,πάντα ήσουνα τίμιος.

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/snaoytsner_apoxwrw_san_filos.1781963.html

Σνάουτσνερ: "Αποχωρώ σαν φίλος"
Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ έκανε γνωστή την οριστική αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ σε συνέντευξή του

Δημοσίευση: 19 Μαϊ. 2012 09:35
Πολωνός αμυντικός μίλησε στα "Σπορ του Βορρά" για την οριστική αποχώρησή του από την ομάδα. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αποτίμηση της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ: "Εζησα μεγάλες στιγμές στον ΠΑΟΚ κι ας μην πήραμε τίτλο. Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος από την παρουσία μου σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, ο onoίoς ήταν η καλύτερη επιλογή της καριέρας μου... Στα πέντε χρόνια που πέρασα στην ομάδα, είχαμε περισσότερες καλές στιγμές από κακές", είπε αρχικά και συνέχισε: 

"Φεύγοντας πλέον από την Ελλάδα κρατάω μόνο τις καλές στιγμές και τώρα που το σκέφτομαι ήταν πολλές κι ας μην πήραμε κάποιον τίτλο. Δε μας άφησαν κιόλας...Πιστεύω ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει μία καλή γνώμη για μένα και πρέπει να είναι σίγουρος πάνια προσπάθησα για να δώσω ό,τι καλύτερο είχα στην ομάδα.Δε θα ξεχάσω ποτέ τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο, αλλά ο χρόνος μου ατο Δικέφαλο τελείωσε. Είναι η ώρα να αποχωρήσω ως φίλος..."

Για το αν θα επιστρέψει στην πατρίδα του: "Ετσι φαίνεται... Ο μάνατζέρ μου έχει επαφές με 3-4 ομάδες στην Πολωνία και λογικά εκεί θα συνεχίσω. Μου φαίνεται παράξενο όμως ότι θα επιστρέψω στην πατρίδα μου μετά από 9 χρόνια στην Ελλάδα, διότι πριν από τα πέντε χρόνια στον ΠΑΟΚ έπαιξα και τέσσερα χρόνια στον Ηρακλή. Γι' αυτό μου είναι δύσκολο να φύγω από τη Θεσσαλονίκη μετά από 9 χρόνια. Οταν μετά από τον Ηρακλή ήταν να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ, μου έλεγαν να μην υπογράψω στον ΠΑΟΚ... Το σκεφτόμουν τότε. Είχα περάσει και τέσσερα χρόνια στον Ηρακλή... Δεν ήταν λίγα. Αλλά τελικά δεν το μετάνιωσα ποτέ και μετά από πέντε χρόνια είμαι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη επιλογή της καριέρας μου".

Για το τι του έμεινε από τα πέντε χρόνια στον ΠΑΟΚ: "Πολλά... Νομίζω ότι οι πορείες στην Ευρώπη ήταν ό,τι καλύτερο έχω να θυμάμαι στην καριέρα μου. Παλέψαμε και για το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, αλλά δε μας άφησαν να το διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος".

Για τη σχέση του με τη Θεσσαλονίκη: "Νιώθουμε σαν οικογένεια αυτή την πόλη το δεύτερό μας σπίτι. Αλλωστε εδώ γεννήθηκαν και τα δύο παιδιά μου, και ο Μαξιμίλιαν, και ο Λεόν... Ειδικά γι' αυτούς η Θεσσαλονίκη και η Περαία που ζήσαμε ήταν το πρώτο τους σπίτι. Αλλωστε και οι δύο γεννήθηκαν στη Θεσσαλονίκη...".

Για τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ: "Στον ΠΑΟΚ είχα την τιμή να παίξω δίπλα σε μεγάλους παίκτες. Ποιον να πρωτοαναφέρω; Επαιξα δίπλα σε πολύ μεγάλα ονόματα και έκανα πολλούς φίλους. Γι' αυτό στην ερώτηση ποια ήταν η πιο δύσκολη ή άσχημη στιγμή στον ΠΑΟΚ η απάντηση είναι εύκολη: τώρα που φεύγω! Η αποχώρησή μου από τον ΠΑΟΚ είναι η πιο δύσκολη στιγμή για μένα..."

Για το ματς που δεν ξεχνά: "Με τον Άρη στο Χαρίλαου με διαιτητή το Σπάθα (σ.σ. η μοναδική κόκκινη που πήρε στην καριέρα του). Δεν ξεχνιέται εκείνο το παιχνίδι. Εκεί μας στέρησαν το δικαίωμα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Δε μας άφησαν..."

Για την εμπειρία της Ευρώπης και την προηγούμενη ομάδα του, τον Ηρακλή: "Στον ΠΑΟΚ είχα την ευκαιρία να παίξω 16 αγώνες στην Ευρώπη ενώ στον Ηρακλή είχα παίξει μόνο 2. Και τον Ηρακλή πάντως τον έχω στην καρδιά μου και στενοχωριόμουν που έβλεπα την ομάδα να βυθίζεται και φέτος να πέφτει τόσες κατηγορίες. Ηταν κρίμα..."
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #336 on: May 19, 2012, 10:28:58 »
Απέραντος σεβασμός και εκτίμηση. Αντίο φίλε. Θα σε χαιρόμασταν παραπάνω αν δεν είχες αυτήν την άσχημη χρονιά. Όπως και να 'χει, ο καιρός περνά και διώχνει τις άσχημες αναμνήσεις.  :handshake:

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #337 on: May 19, 2012, 10:29:48 »
Κύριος ήρθες, κύριος φεύγεις. Στόμα είχες και μιλιά δεν είχες. Καλή τύχη.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #338 on: May 19, 2012, 10:35:09 »
Συμφωνώ με τον προλαλίσαντα ... Κύριος ήρθες και κύριος φεύγεις. Μακάρι να ήταν όλοι σαν εσένα..
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #339 on: May 19, 2012, 10:56:58 »
ασθενικος ηρθες ασθενικο φευγεις...κραταω τη πορεια τιτλου στην οποια συνεβαλλες τα μεγιστα, αλλα δε μπορω να ξεχασω ποσες φορες τρυματιστηκες ή ζητησες αλλαγη στο πρωτο τσιμπημα σαν αλλος χαλκιας.

δεν εκανες και δε κανεις για το ΠΑΟΚ που ονειρευομαι
παρολα αυτα σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι αμυντικο σα και σε σενα δυσκολα θα ξαναδουμε, αυθεντικο πολυεργαλειο made in Poland
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ